פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלות שלי 1) מה היחידה הזאת עושה בעצם ? 2) איך אני יודע שהיא עובדת? ( למה חיברתי את זה אני מסובב ושום דבר לא משתנה) 3) חובה יוניט של באס קונטרול שיהיה תואם למגבר או שיוניט של קיקר יתאים למגבר של אינפיניטי? עכשיו איך אני יודע איך לכוון את זה? יש לי בצד של הבאס בוסט כפתור של ג'יין על כמה הג'יין צריך להיות? ויש שם עוד כפתור אני מאמין שהכפתור השני זה לתדרים על כמה זה צריך להיות?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 4 תגובות
- 777 צפיות
קניתי מגבר גיביאל 75.4 עכשיו ברכב יש לי תחיווט של המגבר הקודם כבל + 8 גאיג' 5 מטר פיוז 40 אמפר כבל - 8 גאיג' חצי מטר רציתי לדעת אם החיווט והפיוז מתאימים בשביל המגבר. **עריכה** עוד שאלה קטנה, איך אני בודק ברמקול מהם הפלוס ומהו המינוס ?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למה בדיוק משמש ה Positive Battery Terminal ומה ההבדל בין 8AWG לבין 4AWG ולמה זה Four Output AGU Fuse Distribution Block משמש? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 998 צפיות
שלום יש לי ברכב קומפוננט מורל פולס והם מחוברים למגבר של אלפיין mrv f-504 הוא מוציא בסביבות ה70 ליציאה. עד היום שמעתי בסבבה ורציתי להגביר קצת את הקומפוננט וראיתי שהם היו במגבר על המינימום של הגיין אז הגברתי אותם טיפה יותר מהחצי של הגיין ושומעים הרבה יותר חזק ממקודם והם מסתדרים על זה מצויין אין עיוותים או משהו אבל רציתי לשאול ליתר ביטחון אם זה בסדר.. יש איזשהו גבול לכיוון של הגיין? אפשר להגביר עוד קצת את הקומפוננט אם הם מסתדרים עם עוד קצת עוצמה? ועוד שאלה קטנה - יש לי פאנל של פיונר סדרה 7 ויש כיוון של high mid low המיד זה הקומפוננט? תקנו אותי אם אני טועה. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקבל עזרה להרכבת מפרט מערכת לרכב בסביבות ה5500 ש"ח. יותר חשוב לי סאב עוצמתי ככל האפשר גם אם צריך להתפשר על רמקולים פחות טובים. קיים אצלי HU DEH-P3350 PIONEER, הוא שווה משהו או שגם אותו צריך להחליף? תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מבקש חוות דעת על HU של Clarion דגם Clarion DXZ 938 R, האם יש להשיג בארץ
הודעה אחרונה מאת THE-ONE, -
- 4 תגובות
- 991 צפיות
התקציב שלי הוא 1500 שקל!! יש אצלי באוטו קומפוננטים של JBL ו6*9 של פיוניר!!! אני חייב דחוף את עזרתכם!!!! תודה מראש!!!!!
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
האם כדי בכלל לתקן אותו או לקנות חדש? וממה הוא יכול היה להישרף, אם אני לא מרים את הווליום גבוהה מדי, האם מזה שהווליום היה נמוך מדי (שההורים שלי נוסעים הווליום נמוך שהסאב לא נשמע בכלל)???
-
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לקבל חוות דעת על החנות (האם היא אמינה, מקצועית וכו') תודה
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 918 צפיות
ראיתי רמקולים 6*9 של חברת street sound חברה לא מוכרת, רמקולים שכתוב עליהם 650w, הרמקולים הם 4way וחוץ מזה לא ידוע לי כלום עליהם (שווי הרמקולים בערך 100-150 שקל יד שניה). מישהו יכול לפרט לי קצת עליהם? ברור שזה לא מוראל או אפילו פיוניר אבל בכל זאת?
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 16 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מותקן אצלי מגבר כרגע באוטו. אני רוצה להחליף אותו במגבר חדש שיש לי פה. לפני ההתקנה אני צריך לנתק משו בחשמל של האוטו? או מספיק לנתק את החוטים לפרק את המגבר לחבר את החדש ולחבר את החוטים? תודה
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כל פעם אנשים שואלים פה על חלקים למערכות כמו ..סאב.. מגבר..רמקולים קידמיים אחוריים.. למה כבר לא שומעים ממכם המלצות לחברות כמו.. סוני.. פיוניר..קנווד... החברות המוכרות בשוק?. מה הם כבר לא קיימות בתחום המערכות לרכב או מה...? תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
חברות לאיטום
מאת Tspot- 0 תגובות
- 780 צפיות
אילו עוד חברות לאיטום ולבידוד אקוסטי מיובאות לארץ חוץ מדיינמאט? שמעתי על חברה בשם קיוב או משהו דומה. מישהו מכיר? האם יש נוספות והאם יש הבדלים ביניהן? תודה...
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=koixm8210d&store=&catid=368 http://www.topwebbuys.com/Shop/Control/Product/fp/vpid/569400/vpcsid/0/SFV/9505 או http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=audaw102t&store=&catid=368 http://digitalsounddirect.co.uk/shop/images/var/AUDIOBAHN-AW102T.jpg או http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=inf1050w&store=&catid=368 או http://www.etronics.com/product.asp?stk_code=alpswe1042&store=&catid=368
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לכולם,ברשותי דילמה מציקה... יש לי 4 רמקולים ברכבי של 300 וואט אז ברצוני לקנות מגבר של 1200 וואט וראיתי שתיים: lanzer vibe 431 1200w או lanzer htg434 1200w המחיר שווה המפרט גם שווה ניראה אותו דבר,ברצוני לדעת איזה עדיף לי לקנות,ומה ההבדל בין שניהם,וכמובן שהצעות אחרות של מגברים יתקבלו בברכה(: רק חשוב שיהיו 1200 וואט עם 150-200-250 וואט אראמאס וכמובן בטווח מחירים של 1000-2000
-
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם וצהרים טובים. התחלתי לבנות לעצמי מערכת לאוטו (פולו קלאסיק 97בנזין) עכשיו ברשותי בנתיים: פאנל: KENWOOD KDC-MP7028 רמקולים אחורים: KENWOOD KFC-X6900 קומפונט: KENWOOD KFC-P505ie אני הולך לקנות מגבר, יש לי הצעה להביא מגבר של MTX 4 Channels מקורי, לגבי הדגם והמפרט שלו אנלא זוכר בדיוק אני חושב אבל שהוא מעל ל1200ואט המגבר ב750ש"ח. מה אתם אומרים? ללכת על המגבר הזה? מישהו מכיר MTX בארץ? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת myth, -
- עוקב אחד
- 57 תגובות
- 21.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי תכנון רב, עבודה קשה הרבה יזע ואדי פוליאסטר ושאר מרכיבים כימיים. תמה לה ונשלמה עבודת הבנייה אצלי ברכב, הפרוייקט מחולק ל3 חלקים: 1.חיזוק כיסויי הדלתות ע"י פוליאסטר, ובניית פודים למידוופרים ,תכנון במה וזויות. 2.בניית פוד תקרתי לאקולייזר, הכולל השקעת המנורת תא הנושאים בפוד עצמו. 3.בניית פודים לקורות הרכב בשביל הטוויטרים,כיוון במה וזויות. וכפי שאמרו פעם תמונה אכן שווה יותר מאלף מילים.... אגב, אני מעלה כמה בכל פעם על מנת לצמצם את הגודל. בברכה, G.Mr
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום יש לי סאב של MTX T4124 200 RMS ורציתי לבנות לו תיבה אך אני לא יודע מה יהיה עובי העץ , לפי מה קובעים את הנתון הזה ? תודה רבה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 29 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מעוניין להרכיב מערכת חדשה(קומפלט) לאוטו... להוציא את כל מה שיש ולשים משהו אחר.. אז תצאו מנקודת הנחה שאין כלום באוטו... ז"א צריך פאנל, רמקולים קדמיים, ורמקולים אחוריים.. אם הקדמיים יהיו קומפוננט, או רמקולים 6.5 רגילים... זה יהיה החלטה שלכם אתם מבינים בזה, לא אני אם זה יהיה קומפוננט וישאר תקציב למגבר אז יהיה מגבר.. אבל אני לא רוצה סאב.. ויש עדיפות לפאנל של פיוניר.. נעשה קצת סדר. פאנל - עדיפות לפיוניר רמקולים קדמיים - 6.5 או רמקולים רגילים או קומפוננט רמקולים אחוריים - 6X9 כלשהם שאתם תמליצו לי עליהם.. מגבר - אם יכנס בתקציב ויהיה צורך. המון המון המן תודה !!!
הודעה אחרונה מאת Yaakov, -
השוואה בין סאבים
מאת Z!0N- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
איזה סאב יותר טוב מבחינת איכות ועוצמה הקיקר קומפ וי אר 400 אר אמ אס או הSPL ELF 12 אינטש בהספק של 500 אר אר אמ אס איזה סאב יותר איכותי ועוצמתי כי היום אני הלכתי לחנות והוא עושה שהSPL שציינתי יותר חזק מהסולו בריק של קיקר המרובע(הוא עשה השווה בינהם מי יותר חזק) אני מחפש סאב SQL אז איזה מהסאבים יותר טוב תודה
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 0 תגובות
- 938 צפיות
שלום אחרי שירדתי מלאנזר ( לא מרצון) קניתי פיוניר ואני צריך עזרה בתכנון תיבה : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a47de738b2d98fc34c40f3325e91ce8b&productid=199 זה הסאב אני יודע שהוא לא הכי איכותי בעולם אבל ללא צריך יותר מזה תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
KICKER KS 6.2 מישהו מכיר את סט הקומפוננט הזה ויכול לתת קצת תגובות?
הודעה אחרונה מאת gks, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לחבר יש סאב של JVC שהוא 2 סלילים של 4 אום והוא 350 RMS השאלה שלי היא כזו האם אפשר לחבר מגבר 4 ערוצים 2 ערוצים לחבר ל2 אום ו2 שיהיו ב4 אום?
- 0 תגובות
- 729 צפיות
תחרות ה-SPL נדחת בגלל מזג האויר!!! ותתקיים בשבוע הבא באותו מקום ובאותה שעה. לפרטים נוספים 052-6444406.
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קניתי מחליף דיסקים של סוני (תומך MP3 עם משדר FM). הבעיה הגדולה היא שכל פעם שאני מכבה את הרכב, ולאחר מכן מדליק אותו, הנתונים של הצ'יינג'ר לא נשמרים (מתחיל לנגן מחדש ולא מהדיסק האחרון שנוגן, מחזיר את התדר המקורי וכו'). יש למישהו רעיון ?
הודעה אחרונה מאת Monolitus, -
jvc kd-avx1
מאת bender- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהוא יודע מה המחיר של המכשיר הנ"ל בארץ? זהו mp3 כמובן
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 3 תגובות
- 808 צפיות
מה עדיף מבין הדגמים באיזה מהם יש טיים קורקשן ומאוד יעזור מישהו שהתנסה עם המערכות
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
סוג האוטו הוא שברולט אלרו HU:AVH-P7490 של פיוניר רכזת של פיוניר דגם AVM-P9000R 2 מגברים הראשי הוא של AUDIOBAHN A6601T 6 CH 6*75 השני הוא LANZAR 2x150 הסדרה השחורה. רמקולים אחוריים פיוניר 300W 80RMS 6*9 הסאב הוא PIONEER VCCS 150RMS הכי חשוב זה סגנון השמיעה העיקרי זה מוזיקה שחורה ואחריו האוס
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי שאלה, קודם כל אני כבר לא שחר עם ה106 חחח קניתי פולו 16 וי ובפולו הרמקולים הקידמיים הם על הדשבורד והם רק 4 אינץ'. יש לי מגבר גי בי אל 75.4 אז רציתי להיתיעץ מה כדי לי לעשות. אם יש קומפוננט 4 אינץ טוב ולא יקר? או אם לקנות רמקולים קידמיים רגילים 4 אינץ'- חשבתי על מורל קואקס? ובקשר ללקנות קומפוננט 6.5 או 5.25 ולשים בדלת אז בדקתי זה לא אפשרי וגם אין לי זמן להיתעסק עם הבלאגן. ויכול ליהיות שאני אוכל לקנות טוויטרים וקורוסאוברים של הקומפוננט של מורל פולס יד שניה(בלי המידים) וחשבתי אולי לחבר אותם עם ה4 אינץ' של מורל או 4 אינץ' אחר. אז אני בהחלט פנוי להצעות. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת שחר עם ה106, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
למשהוא יצא להתקין/לשמוע קומפונט של הלאנזר מסדרת האופטי דרייב.? 500/250W RMS. OPTI6C זה הדגם. ? אני בכל מקרה יתן תגובה לאחר שאני אסיים להתקין אותם לחבר שלי ברכב.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -