Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
[אין אוליי ,יש בטוח חשמל זה לא משחק] - תגיד לי מה זו התגובה של הילד קטן ? [לא, זו תגובה של בחור אחראי שלמד חשמל ומודע לסכנות השונות שחשמל מביא איתו] סך הכול ציינתי אפשריות עבודה, ומה ניתן לעשות.. [כן רק חבל שהיא הייתה פזיזה ולא נכונה ,אם הוא היה נישמע לך וחס וחלילה[כן יכול לקרות]הכבל היה מתלקח והרכב היה נישרף קליל-אתה היית נוטל באחריות? YA RIGHT]

[את הדוגמא של החלפת הפיוז לא נתת בהקשר הנכון לגבי החלפת חיווט שצריך לקחת בחשבון והקשר בניהם ככה שזה לא נחשב].. - מה זה לא נחשב? שוב אמרתי, טעיתי בהתבאטות וסך הכול מיספרתי דוגמאות.. ! [חצאי דוגמאות שלא מובילים לכלום, נו באמת..] לא ניכנסתי לפרטים כי לא ידעתי בדיוק מה להמליץ, אבל אל דאגה פעם הבאה אסף אני ייתבטא הרבה יותר טוב רק בשביל שלא נגיע שוב לתרד כזה. [מקובל עליי ! וכדאי מאד שתתחיל לקבל ולצבור יותר ידע וניסיון ורק אחר כך תייעץ בדברים חשובים כאילו למשתמשים כדי למנוע אי נעימות זו או אחרת..]

[נדב צדק, כשמחליפים/מוסיפים מגבר,קבל וכו'-יש להוציא את הפיוז מהכבל מתח כדי למנוע קצר מיותר] - טוב לדעת, בהחלט השכלתי! [ שמחת זקנתי!]

לא נכון, אתה דיברת על מצב שבו הוא צריך להחליף את הפיוז על הכבל מתח הקיים מבלי לדעת את ההשלכות המסוכנות שבכך - אני אמרתי לך למה התכוונתי

אתה רוצה שאני יצטט?

הגנה על הכבל, לזה התכוונתי.[איך בדיוק אתה מגן על הכבל בזה שאתה מגדיל לכבל הקיים את ערך הפיוז המירבי שאיתו הוא מסוגל לעבוד ...]

להחליף את הפיוז שעל הכבל, מאחר ואם אתה שם מגבר חזק יותר מהקודם, אז אתה צריך לשים פיוז גדול יותר מהפיוז הקודם ..

שימי.

, ושפשוט לא ביטאתי את עצמי נכון [זה לא העניין שלא בטאת עצמיך נכון אלא העניין שלא ידעת מספיק לעומק וכתוצאה מכך החסרת פרט חשוב לא פחות .אין פה מה להתבלבל בנוסח או לשכוח- אז עשה טובה!] , אם אתה בוחר לא להאמין לי [אין פה מה "לבחור לא להאמין" זה פורום מקצועי אם מישהו אומר משהו לא נכון ולא משנה מי -מחובתי לטובת הקהילה פה לתקנו בהנחה ואני הצודק מבנינו כגון מקרה שלנו] , ולנסות לעקוץ אותי[לנסות להפנים,לחדש לך מידע שלא ידעת, לתקן דברים שאמרת שלא מדוייקים ונכונים-זה אצלייך ניקרא לעקוץ? נו באמת, כניראה שבחרת בפורום הלא נכון כי פה לא מתעסקים בגן רותי אלא בעזרה מקצועית ואמינה לכלל הקהילה ] .. אתה ירוד ברמה[אני ירוד ברמה ?אני לא מוכן להודות בטעויות?תבין, כשאני טועה אני מודה, תתפלא! איך אומרים:"מטעויות לומדים"-הינה הצ'אנס שלך ,זו לא בושה ואל תפספס אותה,גם אני ויתר המשתמשים המנוסים לא נולדנו עם "התורה מסיניי" ביד..]

12345...ופה אני אסיים בנושא הזה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...