Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מותקן אצלי מגבר כרגע באוטו.

אני רוצה להחליף אותו במגבר חדש שיש לי פה.

לפני ההתקנה אני צריך לנתק משו בחשמל של האוטו?

או מספיק לנתק את החוטים לפרק את המגבר לחבר את החדש ולחבר את החוטים?

תודה

פורסם

איזה מגברים אתה מחליף? (תן חברה,דגם והספקים)

אולי אתה צריך להחליף את הפיוז.

אולי גם להחליף את עובי החוטים, הארקה טובה יותר ..

תן יותר פרטים על המגברים כדי שנידע מה להמליץ..

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
איזה מגברים אתה מחליף? (תן חברה,דגם והספקים)

אולי אתה צריך להחליף את הפיוז.

שימי.

טעות,הפיוז על הכבל בא להגן על הכבל עצמו מפני התלקחות ועומס [כאשר הזרם גבוה עבור ההתנגדות הסגולית של גידי הנחושת בכבל מתח]ולא על המגבר.למגבר יש כבר הגנה משלו[פיוזים שלו , מעגלי הגנה אקטיבים וכו'..]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

הגנה על הכבל, לזה התכוונתי.

להחליף את הפיוז (שבתוך בית הפיוז!) שעל הכבל, מאחר ואם אתה שם מגבר חזק יותר מהקודם, אז אתה צריך לשים פיוז גדול יותר מהפיוז הקודם ..

הלא ככה ?

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
הגנה על הכבל, לזה התכוונתי.[איך אתה רוצה להגן על הכבל אם אתה שם פיוז בעל ערך גדול יותר ממה שכבל המתח יכול לעמוד בו???]

להחליף את הפיוז שעל הכבל, מאחר ואם אתה שם מגבר חזק יותר מהקודם, אז אתה צריך לשים פיוז גדול יותר מהפיוז הקודם ..

הלא ככה ? לא!

שימי.

שוב טעות , אתה שם לב בעצם מה אתה אומר?

כשאנו מתקינים מגבר/רים אנו לוקחים בחשבות את ההספק הRMS המקסימלי של כל ההגברות ולפי זה אנו יודעים להתאים איזה עובי כבל מתח עלינו להשתמש ,עד פה יפה.

כאשר יש לנו הגברה עם הספק נקי גבוה יותר, אשר מצריך משיכה חזקה יותר[משיכה שהכבל במידה הקודמת אינו מאפשר לעבור אותה]. אנו לא פותרים את הבעיה בהחלפת פיוז לערך גדול יותר על הכבל הנוכחי מערך הפיוז הקודם[כבר הסברתי הודעה קודמת למה!]

אנו פשוט מחליפים את כבל המתח לאחד בעל ערך נמוך יותר ובהתאם מתאימים לכבל את הפיוז היעודי עבורו[8G-40A/4-70A וכו'..]לסיכום: כדי למנוע התלקחות בתוך הרכב בזמן קצר חשמלי. עוצמת הפיוז תלויה בקוטר כבל הכוח הראשי!

פורסם

רשמתי בהודעה הראשונה שלי מה אולי הוא צריך לעשות ונתתי דוגמאות, בינהם נתתי דוגמא של החלפת חיווט והחלפת הפיוז.. והדגשתי זאת בניגודיות של הדעה של נדב שאמר להוציא את הפיוז.

בהודעה השניה שרשמתי שהוא צריך להחליף את הפיוז זה היה מתוך הנחה שהוא צריך להחליף גם

את הכבל, במקרה כמובן שהמגבר החדש חזק יותר וצורך החלפה של כבל.

(מצטער הם הטעתי)

שימי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

המגבר שהוחלף הוא SOUNDSTORM D320.4

לJBL GTO 75.4

יש בעיה חאת קטנה שמפחידה אותי עד מוות..

שאני מתנגיע תאוטו יש מעין "פלאק" "בום" כזה ברמקולים, מה שלא היה מקודם..

יש פתרון לבעיה הזאת שאני יכול לסדר בעצמי או שצריך ללכת לטכנאי?

פורסם
זו לא בושה לטעות , החוכמה היא להודות בכך .

עיצה לעתיד :כשלא בטוחים במשהו לא אומרים אותו לפני שבודקים אם זה נכון ובטח שלא מציעים אותו לאחרים.

אתה צריך להתבגר, אתה יודע על מה אני מדבר.

ב. לא טעיתי פשוט לא התבטאתי כמו שצריך, וטעיתי רק בדרך שהסברתי את עצמי.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
רשמתי בהודעה הראשונה שלי מה אולי [אין אוליי ,יש בטוח חשמל זה לא משחק]הוא צריך לעשות ונתתי דוגמאות, בינהם נתתי דוגמא של החלפת חיווט והחלפת הפיוז[את הדוגמא של החלפת הפיוז לא נתת בהקשר הנכון לגבי החלפת חיווט שצריך לקחת בחשבון והקשר בניהם ככה שזה לא נחשב].. והדגשתי זאת בניגודיות של הדעה של נדב שאמר להוציא את הפיוז[נדב צדק, כשמחליפים/מוסיפים מגבר,קבל וכו'-יש להוציא את הפיוז מהכבל מתח כדי למנוע קצר מיותר].

בהודעה השניה שרשמתי שהוא צריך להחליף את הפיוז זה היה מתוך הנחה שהוא צריך להחליף גם

את הכבל[לא נכון, אתה דיברת על מצב שבו הוא צריך להחליף את הפיוז על הכבל מתח הקיים מבלי לדעת את ההשלכות המסוכנות שבכך], במקרה כמובן שהמגבר החדש חזק יותר וצורך החלפה של כבל.

(מצטער הם הטעתי)

שימי.

זו לא בושה לטעות , החוכמה היא להודות בכך .

עיצה לעתיד :כשלא בטוחים במשהו לא אומרים אותו לפני שבודקים אם זה נכון ובטח שלא מציעים אותו לאחרים.

שבת שלום.

פורסם
המגבר שהוחלף הוא SOUNDSTORM D320.4

לJBL GTO 75.4

יש בעיה חאת קטנה שמפחידה אותי עד מוות..

שאני מתנגיע תאוטו יש מעין "פלאק" "בום" כזה ברמקולים, מה שלא היה מקודם..

יש פתרון לבעיה הזאת שאני יכול לסדר בעצמי או שצריך ללכת לטכנאי?

בבקשה תעזרו לי פה אני מפחד פה על המערכת בטירוף :roll:

פורסם
בבקשה תעזרו לי פה אני מפחד פה על המערכת בטירוף :roll:
התופעה מוכרת,תמיר אסרף יוכל להסביר לך בצורה מקצועית יותר מה פשר התופעה ואיך ניתן למגר אותה.

פורסם

טוב אז מה שקורה שאתה מתניע המגבר מקבל חשמל בבום מהמצבר והזרם עובר גם לרמקולים מן הסתם וזה הבום שאתה שומע גם לי היה את זה...המתקין שלי סידר לי את זה אין לי מושג איך...

פורסם

[אין אוליי ,יש בטוח חשמל זה לא משחק] - תגיד לי מה זו התגובה של הילד קטן ? סך הכול ציינתי אפשריות עבודה, ומה ניתן לעשות..

[את הדוגמא של החלפת הפיוז לא נתת בהקשר הנכון לגבי החלפת חיווט שצריך לקחת בחשבון והקשר בניהם ככה שזה לא נחשב].. - מה זה לא נחשב? שוב אמרתי, טעיתי בהתבאטות וסך הכול מיספרתי דוגמאות.. ! לא ניכנסתי לפרטים כי לא ידעתי בדיוק מה להמליץ, אבל אל דאגה פעם הבאה אסף אני ייתבטא הרבה יותר טוב רק בשביל שלא נגיע שוב לתרד כזה.

[נדב צדק, כשמחליפים/מוסיפים מגבר,קבל וכו'-יש להוציא את הפיוז מהכבל מתח כדי למנוע קצר מיותר] - טוב לדעת, בהחלט השכלתי!

[לא נכון, אתה דיברת על מצב שבו הוא צריך להחליף את הפיוז על הכבל מתח הקיים מבלי לדעת את ההשלכות המסוכנות שבכך] - אני אמרתי לך למה התכוונתי, ושפשוט לא ביטאתי את עצמי נכון, אם אתה בוחר לא להאמין לי, ולנסות לעקוץ אותי כל רגע .. אתה ירוד ברמה.

להצעות שלחו לה"פ.

• תוכן חדש...