פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 947 צפיות
שלום לכולם . אני מעוניין לקנות סאב חדש בסכום שנע בין 700 ל800 ש"ח הסאב יחובר למגבר מונו lightning audio b.250.1 שמוציא 150rms ב4 אום או 250rms ב2 אום. אני שומע את כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר dance ומוזיקה שחורה. איזה סאב יהיה הכי מומלץ?
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום. זה מספר שבועות שאני מחפש מערכת מתאימה לי ולבת זוגתי לחיים, הסקודה שלי. הופנתי לפורום ולמדתי ממנו דבר או שניים אך גם הצלחתם לסבך אותי אף יותר. יש לי תקציב... 1700ש"ח יש לי רכב... משפחתית קומפקטית, פליסיה. יש לי רצון... ויש לי כאב ראש. אני מאמין שצריך הד יוניט אמין ואיכותי ולכן לא אתפשר במשהו פחות מאלפיין. כמובן קורא צרובים וmp3 אני מראש מוותר על הסאב ועל שימוש בהגברה חיצונית ... אך ימים יגידו. אני מאזין לרוב למוזיקת רוק ולכן הדיסטורשן מהווה אלמנט מרכזי בחלל הרכב. שאלתי היא בעצם וזאת למרות שקראתי ועברתי על שאלות דומות של חבר'ה אחרים, איזו מערכת מומלצת לי? האם יש עדיפות לרכישה דרך האינטרנט או בצורה הישנה מול איש מכירות? האם יש חשיב…
הודעה אחרונה מאת gadmk, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ערב טוב בהמשך לבניית תיבה לסאב S12L7 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104453 סיימתי לפני כשבועיים את הבנייה לקומפוננט מורל הייבריד 6.5 שכללה בניית פודים בדלתות, איטום של שתי הדפנות בדלתות והתקנת הטוויטרים. שלב א': בניית פודים - העדפתי להשתמש באפוקסי על-פני פוליאסטר עקב החוזק העדיף. - גב הפוד נבנה מ2 זוגות של 2 שכבות אפוקסי-פיברגלס. (בתמונה 3 רואים רק את זוג השכבה הראשונה, בתמונה 6 ניתן לראות את שתי הזוגות של שתי השכבות). - טבעות הפוד בוצעו ללא מגרעת עקב החלטה שלי, לפי דעתי המגרעת היתה פוגעת באסטטיות. - זוויות הטבעות כוונו כך שהרמקולים יהיו מופנים כלפי הנהג, דהיינו הזוויות בשני הפודים שונות במעט. - בד הכיסוי הוא לייקרה עקב חוסר בכות…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם.. אז ככה יש לי באוטו 2 מגברים אחד של פולס אודיו שפותח 2 סאבים של פיוניר 1000 והשני הוא לנזר 421 שהוא פותח סט קומפוננט של פוקל וסט של דרגסטר ועוד זוג רמקולים של ליינט אודיו עכשיו הבעייה היא כזאת שאני מרים ווליום הפיוז הראשי שליד המצבר נשרף לי. הפיוז שיש לי הוא 40 מה אתה אומרים הבעייה?? חשבתי אולי להשים פיוז של 60 אשמח לעזרה ...תודה
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני כרגע בחיפושים לסאב חדש לאוטו רציתי לשאול איזה סאב עדיף: http://4cars.topshop.co.il/product_max.asp?id=110 הראשון http://4cars.topshop.co.il/product_max.asp?id=98 השני השאלה שלי מה יותר טוב מבחינת איכות חוזק ועוצמה של הסאבים האלה ואיזה תיבה מתאימה להם עם פורט בלי או אטומה ואיזה גודל תודה מראש לעוזרים מור
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
אלבום תמונות בפורום 1 2
מאת arik1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לכולם! ברצוני להציע בניית אלבום תמונות של התקנות ברכב של חברי הפורום. המטרה היא לאפשר לאנשים להציג את ההתקנות שלהם בין אם פשוטות ובמיוחד מורכבות ומיוחדות ובכך ליצור מאגר של רעיונות ולתת במה לאנשים מוכשרים. כמובן שלא צריך לחשוף את פרטי בעל המערכת ופרטים מזהים (אפשר להבין). השאלה היא האם תהיה היענות והאם אפשר לעשות זאת במסגרת הפורום? קדימה תגובות...... אריק.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
במחיר הכי זול שאפשר למצוא כיזה דחוף לי כי שכן שלי חוזר.. תודה
הודעה אחרונה מאת Z!0N, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום. יש לי את הרכב פולקסווגן פולו. ויש לי מערכת אודיו הכוללת: רדיו דיסק (PILOT), מגבר , וזוג רמקולים אחוריים וטווטרים ורמקולים קידמיים מקוריים. את המגבר לקחתי מהרכב של אימא שלי, ואת הרמקוליים האחורים שיש לי ברכב קיבלתי עם הרכב. הייתי רוצה לדעת בבקשה מה הרמות של כל אחד מהפריטים האלה? כמה איכותי המוצרים האלה? ויש לי בעיה קטנה, שקיבלתי את הרכב, אל קיבלתי כיסויים לרמקולים, זה נורא? או אפשר לחיות עם זה? בנתיים אני מכסה את הרמקולים עם לונג. חשבתי על לקנות סאב שיעלה ממש את האיכות של סאונד. יש משהו מומלץ לא יקר? אין לי בעיה לרכוש בדיוטי פריי מכל מקום אחר כל עוד לא צריך להישתמש באשראי. השמח לשמוע עצות לגבי כל דבר. תודה רבה. עוז.
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום השבוע רכשתי לי קומפוננט מורל פולס, עכשיו אני כמובן רוצה להתקין אותו אבל יש לי בעיה. האם זה יהיה אפשר לחתוך חורים בדלתות ולהתקין אותו או שאני צריך להוריד את כל החלק הפנימי של הדלת שאת זה אני ממש לא רוצה לעשות מחשש שישברו קליפסים והיא תתחיל לעשות רעשים. יש מצב שזה אפשרי להתקין מבלי להוריד את הכל? תודה נ.ב הרכב הוא רנו 19
-
השוואה בין שתי מערכות(שלי ושל חבר) 1 2
מאת Guest anakonda-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם לי ולחבר שלי יש שתי מערכות שונות ורציתי לקבל חוות דעת -איזו מערכת עדיפה מבין השתיים חשוב לציין כי מחיר של שתי המערכות זהה! המערכת הראשונה קומפוננט אינפיניטי 6.5 מגבר רוקפורד 4004 1200W-ערוציםX4 סאב פיוניר 306c המערכת השניה קומפוננט jbl GTO6506ו מגבר orion 800w ערוצים4 X75 סאב קנווד 10 אינץ לא יודע מה הדגם כתוב עליו dj משהוא כזה רמקולים אחוריים 6X9 פיוניר 240W שאלה נוספת שלא קשורה:אם הייתה לכם אופציה לבחור בין שלושת הסאבים פיוניר 306 קנווד 10 אינץ או jbl מה הייתם בוחרים? מה אתם הייתם קונים? מה אתם אומרים על המערכות? תודה רבה יוסי
הודעה אחרונה מאת bassboost, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אם יש קרע ברמקול בין החיבור של הממברנה לטבעת למעלה(איפה שיש מין גומי שכזה) מדובר על רמקול של מורל דוטק 2 האם זה יגרע מהסואנד?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
המפגש והתחרות של קארס פורום בחסות אוטופרט נדחה בשבוע בגלל מזג אויר סוער!!! לתאריך 17.3.06, יום שישי, החל מהשעה 13:30, בבית העסק רדיו ליין, בשדרות ההסתדרות 54, צ'ק פוסט (מול קניון לב המפרץ) חיפה ההרשמה לתחרות מתבצעת בשליחת מסר אישי לאוטופרט תוך ציון הפרטים: שם ומשפחה/מספר טלפון ומספר נייד/חברה ודגם רכב/פרוט יחידת ראש- סאבוופר/ים-מגבר/ים. הנרשמים יקבלו אישור הרשמה! רכבים שלא ירשמו לא יוכלו להתחרות! טל' לברורים: תומר צין (מנהל השיווק של החברה) 052-6444406 בין המגיעים לתחרות והממלאים כרטיס ב"רדיו ליין" יוגרל פרס יקר ערך! קישור לפרסום הקודם: http://www.carsforum.co.il/vb/s…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
זקוק לעזרה בשדרוג 1 2
מאת udi2001- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קודם כל תרשו לי לומר שזה אתר אגדה. אני מרגיש כמו ילד בחנות ממתקים. לעצם העניין: כרגע מותקנים אצלי הפריטים הבאים : dvd7300 של פיוניר רכזת פיוניר 8000 מגבר פיוניר 4 ערוצים 600 w 2 מגברים פיוניר 2 ערוצים 400 w סאב פיוניר 800w רמקולים 6*9 פיוניר 400 w סט קומפוננט פיוניר אני יודע שהרמקולים הקומפוננט והסאב פשוטים ולא איכותיים ואני מעוניין לקנות סט קומפוננט, סאב ורמקולים אחוריים איכותיים וחזקים. שאלתי היא : האם כדאי , לאור התקציב הדל, לקנות יד שניה ,איזה דגמים הם איכותיים וגם "רעשנים" ,ואיך אני יכול לבדוק את מצבם ? אני מודה לכם מראש על עזרתכם . בתודה : אודי כהן
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 0 תגובות
- 776 צפיות
יש לי סאב סולו באריק 12" 750 WATT RMS וקומפוננט של קיקר, מגבר מונו של הייפוניקס 1500 watt rms ,ומגבר של קיקר 650.4 KX. ואני רוצה להגדיל את האמפר באוטו, כי אני רוצה להוסיף עוד סולו באריק ולהחליף את הקומפוננט מקדימה למשהו יותר טוב אני מחפש קומפוננט טוב בטווח המחיר של 3000 - 4000 שקל ובבקשה שמישהו יעזור לי בנושא האלטרנטור ויגיד לי מי יכול להגדיל לי אוטו או לחילופין לפתור לי את בעיית האמפרג' באוטו??? עוד שאלה קטנה מי בארץ הזאת עושה בנייות בצורה מיקצועית?
הודעה אחרונה מאת carsound.co.il, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מגבר mac audio http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=RedAttack2400&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=64 שנשרף בו חלק והתפוצץ לשני חלקים איך שאמרו לי זה ספק כוח (mosfet) כמה יעלה לתקן אותו ? והאם יש חנות שמוכרת את החלק הזה בנפרד כי אני יכול לתקן לבד אבל אני צריך את החלק הזה, באזור חיפה אם מישהו מכיר מעבדה שישלח לי את הכתובת ומספר טל' לפרטי תמונות: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=9401557&alid=354625&uid=1F4E43DEFDE540A3B574A3A1011919F5&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=9401574&uid=1F4E43DEFDE540A3B574A3A1011919F5&alid=354625&noresize=1&AlbumIsOpen=False http://pic.hevre.co.il/UserPicPopu…
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
טלויזיה ברכב?
מאת DOCTOR-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
חברים יקרים האם למישהו יש טלויזיה ברכב? אני מעוניין לקנות אבל אני שומע לכן ולטוב,השאלה שלי האם רואים משהו? חשוב לי ערוץ 2 בנסיעות ארוכות... מדובר על מכשיר ומגבר מובנה לטלויזיה.
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דגם MAGNAT BP-216 מה אתם אומרים? שווים משהו? כמו כן המחיר קצת מוזר, 279 ש"ח..... נשמע הגיוני?
הודעה אחרונה מאת kolokito, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בהמשך לתרד http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=105695 אז ככה , כאמור בכותרת. כל החבר'ה שיצרו איתי קשר בקשר להשתתפות בהודעה פרטית בכתבה או ראיון ב17.3.0 בתחרות סאונד של אוטופרט לכתבה של YES וHOT. אני מבקש מכולם להתפקד כאן! אנו מכינים רשימה מסודרת ובה נתון: שם בעל הרכב: שם סוג וצבע הרכב: מס' פל' ליצירת קשר: כאמור תרד זה נפתח על מנת לעשות סדר בבלאגן ושלא יהיה תוהו ובהו בדקה ה90. אז ניתן להשאיר פרטים כאן או בהודעה פרטית. אנחנו נבוא בB4 אדומה. אז מי שרוצה יכול גם לגשת במקום. תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Ruslan, -
יש לי רמקןלים קומפננט חדשים של "FOSTEX 8 מישהו יכול לעזור לי להסיג נתונים שלהם לצורך חישוב נפח ה פודיום ב סיל ו פורטד...
הודעה אחרונה מאת vrs, -
נפילות מטח
מאת Sefi_T- 0 תגובות
- 989 צפיות
היי בזמן האחרון שמתי לב שיש קפיצות בחשמל של האוטו (מגאן קופה) הפנסים הקדמיים האורות באוטו ובלוח שעונים במיוחד התאורה נהיתה חלשה וגם לפעמים ברדיו דיסק המערכת כוללת רדיו דיסק של פיוניר 770 פרמייר מגבר 4 ערוצים פניקס גולד מגבר מונובלוק של רוקפורד P3001 קומפוננט ורמקולים אחוריים וקבל של LIGHTNING AUDIO 1.0 FARAD חוטים 4G שמתי את הקבל הוא עזר ואחרי חודש התחיל שוב הקטע עם האורות.. אולי המצבר? אם אפשר לשמוע עוד תגובות .. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Sefi_T, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 809 צפיות
ידוע לי שאני יכול להחליף צבעים במכשיר יש למישו מושג איזה כפתור עושה את זה?
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 7 תגובות
- 937 צפיות
יש לי סאב 10אינץ' tsw304c 300RMS בתיבה פתוחה יחסית גדולה, המגבר הוא וולקנו pb-800 ונותן לסאב משהו כמו 200+-RMS ב4אום וחתכתי ב80HZ LPF וGAIN על חצי משהו כזה ,הרדיודיסק הוא kenwood mp-628 כשאני מעלה עד 30 אני שומע את הסאב חזק באוטו אבל כשאני עומד בחוץ ליד הבאגז' אני שומע רק את הדלת של הבאגז' (זזזזז) אבל באס אין ויש לי ברדיודיסק פונקציה של sub-level מ -15 ל +15 ואני שים על 0 מה זה הפונקציה הזאת מגביר את הbass boast או מגביר כאלה מהגיין? ואיך אפשר לשפר את הבאס ליותר חזק ? אם אני מביא סאב 12אינץ באותם נתונים הוא יהיה יותר חזק בגלל הקוטר שלו?אגב המכונית היא מזאדה לאנטיס 98 4דלתות. תודה מראש,
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יש הבדל שמיעה או שזה רק יופי?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר התקנת מגבר LANZAR HTH434 אשר מחובר לסאב KICKER ''12 ורמקולים MOREL 6*9 התחילו אצלי בעיות עם הנגינה: כמה ימים המוזיקה מנגנת מצויין ופתאום ישנם חריקות והפסקות בנגינה (במיוחד בווליום גהוהה כך שזה נשמע מקוטע). 1.הרכבתי קבל של HIKONICS 1.2F והבעיה נישארה. 2.החלפתי את החיווט מ8G ל2G והבעיה נישארה. 3.הצלבתי RCA וזה לא עזר. הHU הוא JVC KDSH 9101 והוא לא הבעיה מפני שחיברתי נגן MP3 והתופעה חזרה. הרכב הוא פורד אסקורט 96' מה שיכול לפי דעתי להיות מקור הבעיה זה המגבר או האלטרנטור או החיטים מהאלטרנטור ,המגבר עדיין באחריות כך שאם זה הוא ניתן לשלוח אותו לתיקון. אני לא מצליח לאתר את מקור הבעיה וזה משגע אותי.. אודה על תגובות...
הודעה אחרונה מאת DANbKA, -
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם , לרגל נסיעה לחו"ל החלטתי לשדרג את המערכת שלי שהיא כרגע : HU pioneer 4800 מורל פולס 6.5 אני מחפש סאב ו 9*6 רצוי שהמגבר יחזיק יפה את הקומפוננט ואת ה 9*6 אבל הדגש הוא על האיכות ! הבנתי שהכי משתלם לקנות מהדיוטי את ה JBL gto 75.4 ערכתי חיפוש והבנתי שגם הרוקפורד ממולץ . שתיהם באותו טווח מחירים, אך מי יותר עדיף מבחינת איכות הסאונד ולא העוצמה (SQL). יש לציין כי התקציב הוא עד 200$ למגבר, ובסביבות ה 100$ לאחוריים. תודה רבה עידן
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי סובארו DL 91 באוטו יש רמקוליים קדמיים חדשים שאבא שלי קנה לי ואני לא מעוניין להחליף אותם ורמקולים אחוריים גרועים אולי אפילו מ91 מה עליי לעשות באוטו כדי שאשמע טוב ועוד משהו ראיתי פעם באיזה אוטו שהוא שם מין מגפון כזה במכסה מנוע והמגפון השמיע את הדיסק שהוא ניגן האם זה אפשרי / חוקי ואם כן איפה אפשר להתקין וכמה עולה תודה גיא
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 995 צפיות
קניתי אתמול את הפולס בתחנה המרכזית בתל אביב, עכשיו איך אני אוכל לדעת שהם מקוריים? איזה שינויים יש בין הזיוף לאורגינל? אם זה משנה הגודל הוא 5 ורבע אינץ'.
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 872 צפיות
אז הסיפור הוא כזה,הבאתי את הסט חשבתי גג שעה אני מסיים את הסיפור של ההתקנה,לפרק את ההייבריד להרכיב ולחייך כל הערב מהסאונד (בציפייה כמובן). אבל אז צצה בעיה-המיד לא נכנס טוב על הדלת ואי אפשר לסגור את הרשת (למי שמכיר את הדלתות של הסיויק 96-00),כי הרמקול יושב על הפלסטיק של הדלת ואם הוא לא יושב טוב אז הרשת לא נסגרת. הדבר האחר שעצבן אותי זה שהמגנט נכנס בקושי בפח של הדלת,כלומר אני לא יודע אם זה יאפשר לדלת לשמש תיבה לרמקול. אז עלו לי 2 רעיונות ופה אני צריך ייעוץ. 1.לחתוך את הפלסטיק הפנימי (שמאחורי הרשת),להרחיב את החור בפח כדי לאפשר לדלת לשמש כתיבה,ולחבר את הרמקול על טבעות MDF,רק שפה יש לי 2 שאלות: א.אם אני עושה את זה בבית איך אני חותך את הפלסטיק בצורה מדוייקת? ב.אם אני…
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מונו Lightning audio b.250.1 שמספק 150 rms ב4 אום. הציעו לי לקנות את הסאב הנ"ל: http://www.autos-sound.net/shop/?p=productMore&iProduct=208 האם הוא יתאים? ינוצל? תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
ALPINE V12 1000W? 1 2
מאת sergey_k- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
how many rms per chanel give this ampflier? 400 shekels its goog prise ? it 4 chanels sorry mans no hebrew in this computer and mine not working!
הודעה אחרונה מאת green monster,
-
מי מחובר 64 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 654 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- amosbmw
- itaimoto
- flytomars
- SurfHigh
- אלעדיקו
- pipinoadar
- Camaro 92
- mottis
- chezik
- yuvk
- Obgel
- David32