פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
תודה לכל מי שעזר
מאת Guest Re'em- 0 תגובות
- 854 צפיות
שלום לכולם.. רציתי להגיד תודה לכל מי שעזר לי לבחור מערכת.. אפשר להגיד מזל טוב, יש מערכת והיא מורכבת... אז ככה: סט קידמי של מורדל הייבריד 6 סט אחורי דוטק Clif Designs 1.1 Clif Designs 4.4 קבל Power acustik 2mf סאב של לייטינג אודיו 12" punch המערכת יצאה סוף הדרך.. תודה לכולכם
-
- 1 תגובות
- 913 צפיות
שלום חברים!! רציתי לדעת אם ניתן לחבר מגבר מונו בלוק {יציאה אחת } לסאב שיש לו 2 סללים {כלומר 2 יציאות } ?, אם כן כיצד עושים זאת ? ובעצם מה הרעיון מאחורי 2 סללים\ יציאות בסאב ?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי מגבר לאנזר ויבה 420 4 יציאות של 100 RMS 800 וואט כללי הוא יושב אצלי מחובר לרמקולים מורל פולס 6 קדמיים ואני מעוניין לחבר אותו בגישור לסאב 10 אינץ 2 סלילים שאני מעוניין לרכוש מארה"ב עכשיו השאלה שלי האם לחבר את המגבר בגישור לסאב DVC יעשה בעיות למגבר? כי פשוט כל סאב שאני בודק הוא 2 סלילים ונואשתי מלחפש סאב 10 אינץ סליל אחד כי כמעט אין אז מה לעשות? האם 2 סלילים יזיק למגבר?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 4 תגובות
- 824 צפיות
שלום. אבא שלי טס לארה"ב עוד קצת פחות מחודש עכשיו אני רוצה מונו משם שיגביר לי בצורה כי טובה שיש קומפויאר כידוע 2 סלילים 4 אום. אפשרי להביא מונו שכזה בסביות ה200 דולר? מה המלצתכם? ועוד שאלה, האם יהיה בעיה במכס, הוא גם מביא משם רדיו דיסק שהמחיר שהוא נקנה שם 198דולר +קבלות שמצהירות את המחיר. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! מישהו יכול בבקשה לתת חו"ד לדבר הזה: http://divxplayer.co.il/
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר Rockford Punch 200ix מהדגמים הישנים.... עכשיו חבר אמר לי שהמגבר מתאים רק לסאב ואי אפשר לחבר לו זוג רמקולים.. רציתי לשמוע חוות דעת יותר מקצועית קצת כדיי להחליט אם להרכיב אותו... ועוד דבר ברדיו דיסק שלי יש 4 יציאות רמקולים כל אחת פלוס ומינוס.... רציתי לדעת מה יקרה אם אני יחבר לרמקול אחד שתיי יציאות של פלוס ומינוס ??? תודה מראש דביר !
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 912 צפיות
השבוע יצא לי לפרק את הלוח שעונים, בצד של הנישה שלו בתוך הדשבורד יש גישה לכל חוטי המערכת, לא נגעתי בהם בכלל. הבעיה היא שעכשיו יש רמקול אחד מאחורה שפועל לסרוגין, עושה רושם שהוא פועל לפעמים כתלות בגז והברקס. יש השערה איפה יכול להיות נתק שיגרום לכזה דבר?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
איכות של קבל 1 2
מאת ROEE7-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני רוצה להוסיף קבל לרכב בשל נפילות מתח רבות והבהוב של האורות. השאלה שלי היא כזאת: האם זה משנה אם אני קונה קבל של LANZAR 1 FARAD ב400 שקל או קבל של STINGER 1 FARAD ב700 שקל. יהיה הבדל? או שכל קבל יעשה בדיוק אותה עבודה. תודה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי יש לקנות כאלה גרילים מוכנים ולא חייבים להסתבך בבניה עצמית של זה. מצורפת תמונה להמחשה של מה הכוונה (באדיבות השירשור של תחרות הSPL) מישהו יודע איפה אפשר להשיג כזה גריל לקניה באיזור השרון/ המרכז? אם יש משהו בנתניה אז מה טוב. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מה אתם אומרים על הסאב של סרווין וגה דגם וגה ? זה סאב עם 2 טבעות אדומות ורשום באמצע וגה לפי מה שהבנתי הסאב הוא 400 אר אמ אס ו-800 וואט , זה נכון ? כמה נצילות יש לסאב ? איזה תיבה הכי מתאימה לו ? מי שיכול לתת חוות דעת זה יעזור
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אני מעוניין לקנות סאב של פיניקס גולד דגם Xenon 12 2 סלילים של 4 אוהם ורציתי לדעתם אם זה סאב של SPL או SQ? והאם המגבר P3001 של רוקפורד יוזיז לו ? תודה מראש , אביחי
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני כרגע רק רוצה לדעת איזה סוג של סאב מבחינת התנגדויות ומס' סלילים יתאים לי למגבר JBL GTO4000 כאשר ההספק שלו בגישור זה 150RMS עכשיו הבעיה גם שאני לא יודע אם זה ב4 אום או ב2 אום ואם הוא יכול לרדתת בכלל ל2 אום? אז תגידו לי מה אני יכול להתאים למגבר(בגישור אחד)?
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
האים מישהו כאן מכיר מכשיר שיתן את כל הפונקציות הבאות - אם קיים בכלל- 1.נגן DVD, בלי מסך,אני פשוט רוצה שינגן MP3 מDVD (כמות שירים ענקיתתת) 2.דיבורית בלוטוט 3.תצוגה מגניבה ופונקציונאליות גבוהה בתפריטים. 4.שליטה מלאה על חיתוך ושלוש יציאות (קד,אח,סאב) אני כרגע עם פיוניר 860, מאוד מבסוט מהמכשיר, היה מושלם אם היה לו את 1 ו2. תודה...
הודעה אחרונה מאת mh53, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
בתקופה האחרונה היו לי נפילות מתח באוטו ביחד עם הבאס(אורות מהבהבים) אז החלטתי לשים קבל. אתמול התקנתי את ה Lightning Audio Strike 1F שקניתי ומאז התחילו לי רעשים ברקע... אני מניח שהבעיה היא, או שהקבל קרוב מדי למגבר, או שאחרי ההתקנה החיווט של המתח קרוב מדי לחיווט של האות, או שהקבל עצמו קרוב מדי לחיווט של האות. ממה יכולה להיווצר הבעיה?(הרעש הוא זמזום קבוע, גם כשהמערכת מכובה(אבל המגבר דולק(נדלק עם סוויץ')), לא משתנה לפי הטורים) צירפתי תמונות של ההתקנה... תודה, דקל
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 936 צפיות
שלום, רציתי את עזרתכם, לחבר שלי יש רדיודיסק KENWOOD. ואחת לגמה דקות, כאשר הקליטה לא משהו, הרדיו על דעת עצמו סורק תחנות. מישהו יודע איך מבטלים את הפונ' המפגרת הזאת. נ.ב מה עושה הכפתור IT
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
לחבר שלי יש מגבר לאנזר ויב 430 ו-2 סאבים של פיוניר 800 בתיבה כפולה המגבר עובד על 4 אום אם חבר שלי יחבר את הסאבים בצורה כזאת שהמגבר ירד ל-2 אום הוא ימשיך ליפול ? המגבר מותקן עם כבל 4 גייג'
הודעה אחרונה מאת Dome, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
pioneer ts a6956 קניתי אוטו וזה מה שמצאתי שיש בו
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
kodem kol miztaer al ahoser bevrit... tov az kaha laar shazavti et aaretz vmaharti etamarehet kula ani rotze shgam boto po thye li marehet mfozezet az atakziv sheli omed al 800$ shhze zarih liklol hu comonent 6.5 monoblok magber 4 arutzim vsab mamash hazak aoto ze gmc blazer
הודעה אחרונה מאת avil84, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום....רכשנו לאחרונה מיצובישי פג'רו קינג שנת 2004, ברכב כמו שחלק מכירים מגיע הרדיו המקורי וישנה אופצייה כמו בכל רכב להוסיף צי'נג'ר כאשר מזמינים את הרכב חדש מן החברה, אנחנו קנינו מבעל הרכב הראשון את הגיפ בלי צינג'ר רק עם הרדיו המקורי. בבית יש לי צינג'ר של סוני עם הבננה שלו אבל החיבור שלו לא מתאים לחיבור של הרדיו בפג'רו. הלכתי למתקין באיזור והוא אמר שאי אפשר לחבר את הבננה בצורה אחרת אלה להחליף רק את הרדיו או לקנות צינג'ר של הפג'רו בחברה שמחירו 3 אלף ש"ח=לא בא בחשבון. אני לא רוצה להחליף את הרדיו ברכב אני רוצה להשאיר אותו. האם אפשר לעשות בכל זא איזו קומבינה?....לקחת את הרדיו למעבדת אלקטרוניקה ולהכין בננה בקצה אחד שתאים לבננה של הסוני בקצה השני?
הודעה אחרונה מאת SUB, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, שאלה לי אליכם, יש אפשרות להורדת ההתנגדות מ4 אום ל2 אום ברמקולים של MB QUART PCE-216 (יש לי 2 סטים) תודה רבה, נתנאל.
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
המלצה על רמקולים
מאת gini- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
איזה רמקולים עדיף לקנות? אני לא מתכוון להשקיע במגבר וסאב פיוניר http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131077 460W מורל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37554 120W גיי בי אל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29604 210W או שעדיף לקנות רמקולים יותר פשוטים בגלל שבלי סאב ומגבר אז גם אם רמקולים יותר פשוטים ישמעו אותו דבר??? תודה מראש! גל
הודעה אחרונה מאת gini, -
- 2 תגובות
- 932 צפיות
http://zap.co.il/model.asp?model_id=12695 רמקולים קנווד יורדים נמוך אני הולך לחבר אותם ל 60RMS כל אחת מה אתם אומרים על הרמקול? קניתי אותם מפומפה, אבל עכשיו ראיתי עוד רמקולים של קנווד שלא ראיתי אותם בעת הקניה http://zap.co.il/model.asp?model_id=37399 מה אתם אומרים איזה יותר טוב אני יכול מחר לשנות. אל תציעו רמקולים אחרים אני מעוניין רק בקנווד
הודעה אחרונה מאת Yaakov, -
- 0 תגובות
- 892 צפיות
היי הקומפוננט הזה מסקרן אותי (היבואן - אדי מערכות). האם יצא למישהו להתרשם מהקומפוננט הזה? הבטתי בנתונים שלו ותחום התדרים הנמוך שלו הוא 70Hz שזה נראה קצת גבוה (לרוב, הקומפוננטים מסוגלים לרדת קצת יותר ואז משתלבים יופי עם הסאב). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 0 תגובות
- 733 צפיות
כמו שאמרתי שתיהם יבואו מארה"ב,או אפילו אם אפשר שתי סאבים ומונו כמובן שהמונו יהיה חזק יותר מהסאב/ים.. התקציב עד 350 דולר..ואם אפשר בפחות אז למה לא? המטרה הסופית של הסאב הוא לSQL תודה
הודעה אחרונה מאת Z!0N, -
- 4 תגובות
- 959 צפיות
איך מחברים? ומה היתרונות והחסרונות של זה. האם בכלל שווה לשים?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ראית באתר יד 2 מערכת ממש טובה לדעתי ויחסית במחיר טוב. זוהי המערכת:http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=172331 השאלה שלי היא האם כדאי לקנות מערכת יד2 או לא משתלם?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איפה אני משיג כזה מתאם בארץ? איך הוא ניראה וכמה הוא עולה? אם למישהו יש לינק לזה זה מעוד יעזור. תודה
הודעה אחרונה מאת boxer 19, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם , לאחר התקנת המערכת שלי , יש צורך בקניית מגבר נוסף משום שהמגבר 4 ערוצים שלי של הייפוניקס , מחוברים אליו סאב קומפ וי אר בגישור , ועל גבי שני הערוצים הפנויים האחרים מחוברים קומפוננט IT של סרווין וגה ורמקולים 6X9 של רוקפורד על אותם ערוצים. החלטתי שעדיך לרכוש מונו בלוק טוב משום שבעתיד אולי אני ארצה לקנות סאב חזק יותר , ואילו המגבר מספק למדי בשביל להחזיק סט קומפוננט וסט 6X9. אין תקציב מסויים שאני החלטתי עליו , אבל ישנה עדיפות לקנות מגבר שיכול להחזיק סאבים חזקים הרבה יותר במחיר לא גבוה במיוחד . התלהבתי לדוגמא מהמונובלוקים למיניהם של הייפוניקס לדוגמא : http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3805 וכן אני מעוניין בהמצלה על …
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
* סט 6 רמקולים *זוג אחורי 600W 6WAY *זוג קידמי בהספק כולל 200W *זוג טויטרים בעוצמה אדירה של 400W בעלי מברנות מוזרקות עשיות פוליקרבונט איכותי ועמיד לאורך שנים **אנא קרא את כללי הפורום**
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מחפש מקום שהמחירים של הרדיודיסקים שלו ושל הרמקולים יהיו במחיר טוב וההתקנה תהיה טובה... בקשר לרדיודיסק, אני מתכנן על אחד הרדיודיסקים של פיוניר בסביבת המחירים של 1000-1300(רק הרדיודיסק).... רמקולים אני רוצה 6.5, ו 6X9... עכשיו המלצות לרמקולים ולרדיודיסק אני לא רוצה, כבר קיבלתי פה... מה שאני כן רוצה זה מקום לקנייה\התקנה.. אין לי בעיה לקנות ממקום א', ולהתקין במקום ב'.... וגם אין בעיה לקנות במקום א' ולהתקין במקום א'.. רק תמליצו לי לפי ניסיון ומחירים, ולא לפי "חבר מתקין"... תודה רבה ! ! ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת liron27,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB