פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. יש לי כרגע ברכב קומפוננט של מורל פולס ועכשיו אני יכול להחליף אותם בקומפוננט של אוריון דגם ntense 6. אני לא יודע כמה rms ואם הם יותר טובים מהמורל שיש לי כרגע ולכן אני לא יודע אם להחליף אותם. יש גם עוד אפשרות להחליף את הקומפוננט ברוקפורד fnq1405 זה קומפוננט 5 ורבע אינץ' עם מגנט ענק ובדקתי ומצאתי שהוא 100 אר אמ אס. ואותה שאלה האם הוא יותר טוב מהמורל? אלו רמקולים יד שנייה דגמים ישנים, על האוריון אני לא מוצא נתונים ואם מישהו יודע או שמע על הדגם הזה הוא יעזור מאוד. הבעיה נוספת היא שלקומפוננט האלו אין קרוס אך אם אני יחבר קרוס חיצוני, כלומר אקולייזר בניפרד זה יהיה טוב או שעדיף שאני יחבר אותם לקרוס של המורל? קצת סדר: 1.האם שווה להחליף את הקומפוננט של המורל באו…
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה כדי לקנות ראיתי כולכך הרבה ואני מבולבל מה הכי יתאים לי חשוב להדגיש שאני לא מחפש ווליום אלה איכות סאונד לא מעניין אותי לעשות ברכב דיסקוטק אני לא מדבר על סאב וטוויטרים רק זוג רמקולים איכותיים שלא יצטרכו מגבר הpioneer 4850 זה 50W*4 תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 1 תגובות
- 719 צפיות
השאלה היא כזו במידה והם מוצהרים 100 rms מגבר 150 rms יזיק להם?? תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, אני מתכוון לקנות בEBAY איזה קומפוננט טוב עד 250$ בגודל 5.25 (זאת המידה באלמרה מקדימה תקנו אותי אם אני טועה) ומגבר מתאים בשביל הקומפוננט עד נגיד 300$ אם זה מספיק... מישהו יכול להמליץ על משהו? ואם אפשר אז עדיף משהו איכותי שאין בארץ כדי שיהיה ייחודי... תודה!
הודעה אחרונה מאת JMG, -
-
- 3 תגובות
- 895 צפיות
חבר'ה אני בקרוב אקבל רישיון (חצי שנה +-) ועד שאקבל יש זמן . אז הייתי לדעת עד לכמה DB המערכת שלי יכולה להגיע .. אני יכול לפרט איזה מערכת יש לי .. סאב rockford punch xlc rfp 2412 מגבר lightning audio s4.300 רמקולים קדמיים:לא ידוע (באו עם המכונית) והם מקוריים!.המכונית היא : mazda 323 שנת 2003 רמקולים אחוריים: (1 מקולקל מוציא סאונד כמו שטוויטר מוציא) והשני לא יודע מה הבעיה שלו כשהוא פועל הוא מוציא טיפה רעשים אבל כשאני מחזיק בו כשהוא פולע הוא פועל נהדר! קיצר כל אחד מהם הוא 460 וואט 6*9 מבית MAXSTAR. ושני טוויטרים. מישהו יכול לתת לי תשובה מלאה לאלה (כמה DB הם.?)
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הציעו לי ליקנות 4 רמקולים 2 אחוריים שכל אחד 200 וואט ושצתי קדמיים שכל אחד 100 וואט וה H.U מספק 4כפול50 וואט. מה הקטע פה מזה אומר לגבי הכח של הרמקולים?
הודעה אחרונה מאת ronco, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מה עושים במקרה שנשרף טוויטר אחד האם יש אפשרות להשים טוויטר אחר לא מאותו סוג? אני מאמין שיהיה בעיה למוא טווטיר זהה כי הוא דיי נדיר הסט שיש לי מורל מקרום 4" טוויטר אחד הלך? (זה בגלל שהעמסתי עליו? ואם כן למה ההשני לא נשרף גם?) בכול מקרה חשבתי להחליף את הטוויטר השרוף מה אתם מציעים לעשות עם אני יחליף לזוג מסט אחר זה יתפקד פחות טוב?
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים בשעה טובה ומוצלחת רכשתי הד יוניט חדש - אין מילים לתאר את ההבדל השמיע בין ההד יוניט הישן (פיוניר פרמייר 740), לחדש (אלפיין 9835). תשבוחות מכאן ועד הודעה חדשה . המכשיר מכוון ל 3way, כאשר הטויטר mt23 מחובר על ההגברה של האלפיין - והמיד(דוטק 6.5) ו ה 6x9 (פולס) האחוריים יושבים על 75.4 הידוע, תחת יציאת המיד באלפיין. בשבועיים הקרובים צפוי איטום מלא של הדלתות הקדמיות, בהמשך יצטרף הייפוניקס 1500d שירים hx2. אז ככה - אני מאד מרוצה מהטויטרים - הם נשארים - כל השאר : מידים, אחוריים והמגבר, ניתנים להחלפה. יש לי מגבר רד סאונד 2 יציאות(לא מחובר): 150rms ליציאה ויציב בשני אום (לפחות זה מה שהם אומרים) יש מה לעשות איתו??? המלצות לשידרוג ושינויים יתקבלו בבר…
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום , שאלה קצרה ולעניין ברצוני לדעת אם זה בעייתי אם אני יעביר את הכבל REMOTE יחד עם הכבל RCA ? או שרצוי שיעבור בצד השני ביחד עם הכבל מתח ?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הייתי מעוניין לדעת 1.כמה RMS הסאב הזה מפיק? 2.האם כדאי להשקיע בדאבל סאב כזה?(סאב כפול.) 3.הייתי מעוניין לדעת כמה וואט הוא ? 4.הייתי מעוניין בתמונה של הסאב 5.מה יותר כדאי לסאב הזה א.תיבה אטומה ב.תיבה פתוחה ג.FREEAIR 6.הייתי מעונין לדעת איזה מגבר מתאים לסאב הזה? 7.האם כדאי להשקיע בסאב כזה? הסאב הוא rockford fostage 12 אינץ דגם 2412
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 2 תגובות
- 856 צפיות
http://www.sge.co.il/item.asp חשוב לציין שאני מתכוון לחבר אותם בלי מגבר
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
סאב 'מחרחר'
מאת rlevari- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי אתמול שמתי לב שכאשר המערכת מופעלת אבל ה- HU על Pause נשמע מעין צליל חרחור מהסאב, כאילו ממשיך לעבור אות אליו. מישהו מכיר את התופעה? רק לציין שיש לי קבל. תודה
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 975 צפיות
אני חושב על החלפת הרדיו דיסק שיש לי קרגע PIONEER 1600R לALPINE 9847R. המחיר שלו הוא בסביבות ה1600 שקל. אני עדיין לא סגור על זה בגלל שזה דגם יחסית פשוט של החברה ואני לא בטוח שהוא יתן לי את כל מה שאני מצפה מימנו. הרדיו דיסק הקיים בעל מגבר פנימי של 25 RMS ליציאה שזה יחסית חזר בהשוואה לשאר הרדיו דיסקים, אין לי מגבר חיצוני ולא בטוח שגם יהיה לי. ה9847R מפיק בסביבות ה18RMS ליציאה וזה אחד הדברים שמפריעים לי... מה שאני מחפש זה קודם כל איכות צליל גבוהה, אני רוצה גם שיקרא פורמטים של MP3 וWMA . אני לא מעוניים בכל מיני סירטונים של דולפינים וצגים צבעוניים, מה שאני מחפש זה כמה שיותר כיוונונים של אקולייזר, תדרים, שליטה על סאב,שליטה על מגבר וכו'. אני מבקש שתעזרו לי להחליט מה לעשות,…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 823 צפיות
ראיתי 2 קומפוננטים של היפוניקס הראשון מסדרת אטלס והשני זאוס רציתי לעת איך הם?? תודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי .. אני עומד לקנות מגבר של היפוניקס ורציתי את הBx1205D דפדפתי קצת ומצאתי את הBXi1206D לפי הנתונים זה נראה אותו מגבר רק העיצוב שלו שונה , האם עדיף להשקיע עוד איזה 40 50 דולר ולקחת את הדגם של 2006?
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
רועי צברי- חובבים עם סאב יחיד................145.7db (מקום ראשון בקטגוריה) ארז- מקצוענים.................................142.0db (מקום ראשון בקטגוריה) מתן אורליק- חובבים עם סאב יחיד..............140.5db תמיר אסרף- חובבים עם יותר מסב אחד........140.0db (מקום ראשון בקטגוריה) קובי- חובבים עם יותר מסאב אחד..............139.8db אורן וסילסקי- חובבים עם סאב יחיד.............139.7db צ'יקו נחום- מקצוענים..........................139.5db אלירן פילו- חובבים עם סאב יחיד...............137.6db גל אזולאי- חובבים עם יותר מסאב אחד.........137.1db ולדימיר רידנר- חובבים עם יותר מסאב אחד....136.2db דני גרגטבול- חובבים עם סאב יחיד.............134.9db לאוניד שמאינוק- חובב…
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כן חברים, הלכה הגולף לעולמה. "הגולף עם ה 3 קיקרים". לפני כשבועיים הרכב עבר תאונה והושבת. לקח לי בערך יום שלם לפרק את כל רכיבי המערכת מהרכב. אין לכם מושג מה הלך שם באוטו. אפילו אני השתוממתי בזמן מיון החלקים לקופסאות המתאימות... בכל אופן, הרגשתי צורך לעלות את זה לאחר פניות לא מעטות אתמול בתחרות, ושמיעה מקרית (באמת) של משפטים כמו חכה שתגיע הGTI הכסופה... (סליחה על הטון על היהיר של הדברים - לא בכוונה)... בכל אופן, החל החיפוש אחר הרכב הבא. הכיוון הוא סיאט לאון טורבו שנת 2003. אה ואני יודע שהנושא הוא לא בדיוק קשור לפורום אודיו, אך לאור הפופולריות לה זכתה הגולף שלי (שוב יהירות בדבריי...) הרגשתי צורך לשתף אתכם בבאסה שלי. תגובות ותצלומים יתקבלו בברכה. סימון.
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 3 תגובות
- 727 צפיות
קניתי את הקומפוננט של פיניקס גולד מדגם xenon x5 מישהו יודע, שמע מכיר? הנתונים די טובים ואני מרוצה מהמונובלוק שלהם...... שילמתי עליו 70 דולר ומשלוח לארץ 70 דולר המחיר שווה??? מה המכס אם אני אתפס במכס שאני אצטרך לשלם??.... קובי. http://cgi.ebay.com/PHOENIX-GOLD-X5-0-COMP-2-WAY-XENON-COMPONENT-SET-NEW-06_W0QQitemZ5881808045QQcategoryZ32818QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
שאלה בנוגע לתחרות 1 2
מאת fiberman- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אפשר לדעת אולי ממישהו שראה את הסטרוקר שלקח מקום ראשון איזה סט אפ היה לו באוטו?
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולכם ושבת שלום! שאלתי היא איך לכבות את המאוורר המעצבן הזה שעושה רעש ממש מציק גם כשהמכשיר מכובה והמפתח אפילו לא בסוויץ'.. יש אופצייה כלשהי במכשיר או שזה כבר עניין של חוטים?
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המגבר boss rev 355מה הנתונים שלו ??(לא מצליח למצוא) תודה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
JBL GT102 SUB
מאת RuDiK-G-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 658 צפיות
שלום לכולם ברצוני לדעת פרטים על הסאב JBL GT102 כל מה שאתם יכולים להגיד לי עליו תגידו ועוד משהו ברצוני לדעת מה מחירו בערך!
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברה תעזרו לי עם חוות דעת על המכשירים הבאים: ומה הכי משתלם לקנות מבחינת כיוונים ואיכות . http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378195#auc http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40523 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40712 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=347337 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385326 http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5011 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=kdcw6531&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 אני יודע שזאת רשימה ארוכה אבל בבקשה אני חייב עזרה. ואם למישהו יש עוד הצעות אז בבקשה . תודה
הודעה אחרונה מאת TopOfTheGear, -
- 1 תגובות
- 851 צפיות
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הפיוניר 9650 ל9600 ל960 אני רוצה לרכוש מכשיר מהסדרה תודה רבה למגיבים אסף
-
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש ברשותי 600 שקל. אני לא מדבר על המערכת עצמה. אני מעוניין לקבל הצעות לגבי איזה רמקולים לקנות. אחוריים קידמיים וטוויטרים וכל שאר הדברים שעושים את ההפקתים. תודה קובי.
הודעה אחרונה מאת kobitomi, -
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום שלום לכולם אני החלטתי לשדרג את הסאב במערכת שלי שכרגע הוא איזה ג'נסן מעפן 10" והציעו לי MAGNAT Megaforce 1100 במחיר של 850 ש"ח הייתי שמח לקבל דעות על הסאב ועל המחיר אני לא מעוניין לעלות מעבר ל10" אשמח גם להמלצות חמות אחרות בתודה מראש טל קנופף
הודעה אחרונה מאת TopOfTheGear, -
- 0 תגובות
- 739 צפיות
שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הפיוניר 9650 ל9600 ל960 אני רוצה לרכוש מכשיר מהסדרה תודה רבה למגיבים אסף
הודעה אחרונה מאת MASHAT, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן חבר'ה, http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1546&CategoryID=160&Page=1 מה דעתכם? המחיר קורץ לי
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברשותי מכשיר מסוג Pioneer Deh - p8600 MP . במפרט הטכני של המכשיר וגם באתר של PIONNER רשום שיש מעבד צלילים דיגטלי בתוך המכשיר ( DSP ) , שנותן אופציות שמיעה מיוחדות ( STUDIO , JAZZ , CLUB ?) וכו' . בספר של המכשיר לא רשום שום דבר על איך ניתן לכוון או לשלוט בפונקציה זאת . אם מישהו יכול לעזור לי בנושא , אשמח מאוד .
הודעה אחרונה מאת zidane007, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי בעיה קטנה במגש האחורי של האוטו. הוא מקרקש בצורה ממש מעצבנת והוא בנוי מפלסטיק עכשיו השאלה שלי היא איך להיפטר מהקרקוש הזה. באמצעות דיינמט או שיש עוד אופציות?
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 407 אורחים (הצג רשימה מלאה)