Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי כרגע ברכב קומפוננט של מורל פולס ועכשיו אני יכול להחליף אותם בקומפוננט של אוריון דגם

ntense 6. אני לא יודע כמה rms ואם הם יותר טובים מהמורל שיש לי כרגע ולכן אני לא יודע אם להחליף אותם.

יש גם עוד אפשרות להחליף את הקומפוננט ברוקפורד fnq1405 זה קומפוננט 5 ורבע אינץ' עם מגנט ענק ובדקתי ומצאתי שהוא 100 אר אמ אס. ואותה שאלה האם הוא יותר טוב מהמורל?

אלו רמקולים יד שנייה דגמים ישנים, על האוריון אני לא מוצא נתונים ואם מישהו יודע או שמע על הדגם הזה הוא יעזור מאוד.

הבעיה נוספת היא שלקומפוננט האלו אין קרוס אך אם אני יחבר קרוס חיצוני, כלומר אקולייזר בניפרד זה יהיה טוב או שעדיף שאני יחבר אותם לקרוס של המורל?

קצת סדר:

1.האם שווה להחליף את הקומפוננט של המורל באוריון או ברוקפורד? האם הם יותר טובים מהפולס? כי אלו דגמים ישנים.

2.האם אפשרי להתקין קרוס חיצוני? האם זה כדאי או שאפשר לעבוד איתם עם הקרוס של הפולס?

יש פה נתונים על הקומפוננט של הרוקפורד:

http://www.electronic4me.com/catalog/product_info.php?products_id=390

בבקשה תגובות כי זה ממש חשוב לי.

תודה רבה.

hu-pioneer 7500

amp-Hifonics Titan TX4405

component-morel pulse 6.5

sub- JBL gto 1200

פורסם

1.אתה יכול לשמוע את הקומפוננטים של האוריון והרוקפוד?כי לכל אחד יש סגנון שונה.

2.אפשר להתקין קרוס חיצוני אבל הוא צריך להתאים לתדרים שהם צריכים לעבוד איתם.

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

לא אין לי אפשרות לשמוע.. שתי הסטים אצלי בבית אבל אין אפשרות לשמוע.

אני שומע שחורה ורוק אם זה עוזר..

ואם אני יחבר אותם לקרוס של הפולס הם יעבדו טוב?

hu-pioneer 7500

sub- JBL gto 1200

פורסם

תצטרך לעבוד בבי אמפינג ככה גם תנצל אותם טוב יותר

ואני לא הייתי משווה בכלל את הFNQ לפולס....כמה רמות מעל

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

סליחה על השאלה חח אבל מזה "לעבוד בבי אמפינג?" אם אפשר הסבר זה יעזור.

תודה

hu-pioneer 7500

sub- JBL gto 1200

• תוכן חדש...