Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סט מצוין או מחורבן, תלוי את מי שואלים...

 

אתה מוזמן לשמוע אותו אצלי מותקן כבר שלוש שנים, עם הגברה נשמע לטעמי מצויין טוויטר שלא גורם לכאב אוזניים, סט וואקלי, לא יורד מספיק נמוך. ומצד שני יש לי חבר שלא מסוגל לשמוע אותו...

 

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אצלי ברכב מותקן הסט התאום של הסט שאתה פרסמת - infinity refernce cs6510i החדש

 

לגבי האינפיניטי - לדעתי, הסט פשוט מדהים ביחס למחיר שלו וגם ביחס לצליל שלו - מיד חזק! טוויטר חד שהצליל שלו בניגוד לחדות שלו מאוד נעים לאוזן ולא צורם. מבחינת הרמה שלו לדעתי הוא עומד בקו אחד עם הדוטק של מוראל - יש כאן כאלו שיצחקו על זה ויש כאן כאלו שיאשרו את דבריי ואפילו יאמרו שהוא יותר טוב - והיה לי מוראל ואת הדוטק אני מכיר היטב.

 

כידוע - אינפיניטי, JBL הם חברות בת של הרמן תעשיות (הרמן קרדון) ולכן אני מאמין בלב שלם שהסט שלך לא נופל מהביקורת שרשמתי למעלה ועוד יותר טוב מזה - הוא עולה פחות, כי הוא פשוט מיושן יותר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כידוע - אינפיניטי, JBL הם חברות בת של הרמן תעשיות (הרמן קרדון) ולכן אני מאמין בלב שלם שהסט שלך לא נופל מהביקורת שרשמתי למעלה ועוד יותר טוב מזה - הוא עולה פחות, כי הוא פשוט מיושן יותר.

הטויטר בסט של הJBL עשוי מפלסטיק , פלסטיק זול ופשוט שמפיק צליל צורם ומחריד.

פשוט סט גרוע וזוועתי.

 

אני שמעתי את האינפינטי ולדעתי הוא מצויין,

אבל אני לא מבין איך יצרת השוואה בין אינפינטי לJBL, מדובר על צליל שונה לגמרי.

ZZR

פורסם

הסטים מסדרת רפרנס מהדור הקודם של אינפיניטי - 5000CS ו- 6000CS הינם דומים מאוד מלבד שינויים קוסמטיים קטנים לJBL מסדרת GTO שיועדכנו מן הסת בחודשים הקרובים.

 

לדור הנוכחי של הרפרנס יש טויטרים "משי" בעוד לקודמים בדומה לJBL היו טוויטרים מחומר סינטטי בשם קלדקס שצריך לדמות תגובה של כיפת משי ולמעשה זוהי כיפה של חומר שדומה לניילון/פוליאסטר בשם polyethylene naphthalate שמיוצר ע"י DUPONT תחת השם המסחרי KALADEX.

 

טוויטרים מהחומר הזה מכונים "fabric dome tweeter" ועוד הרבה חברות משתמשות בטוויטרים מחומר זה.

 

הרפרנס דור קודם:

http://cgi.ebay.com/Infinity-Reference-6000CS-6-5-Component-System-NEW-04_W0QQitemZ5878833855QQcategoryZ32819QQrdZ1QQcmdZViewItem

 

ברפרנס הנוכחי יש שימוש בטוויטר "משי" ולכן יש לו "חתימת צליל" שונה

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

×
×
  • תוכן חדש...