Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוראל פולס 6X9

בעיקרון מומלץ להשקיע בבמה קידמית

אבל בתקציב הנ"ל לא תוכל להוציא הרבה ממערכת

קומפוננט קידמי אישית לא הייתי ממליץ על פולס אם זה הרמקולים היחידים באוטו

כדי להנות מהמוזיקה בינתיים במקום ליתבאס עד השידרוג הבא קח פולס 6X9 כדי להוציא את המקסימום בינתיים

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

קומפוננט - סט רמקולים נפרדים (מורכב לרוב מ 2 או 3 חלקים)

רמקול טוויטר, רמקול מיד, וקרוסאובר אשר מבצע חיתוך תדרים ספציפית לרכיבים אלו.

סם.

פורסם

אני יסביר לך במילים פשוטות ולא מקצועיות כדי שלא תיסתבך, קומפוננט הוא סוג של רמקול שבנוי מטויטר, מידריינג' (מנגן תדרים בינוניים) וקרוסאובר, כאשר הקרוס אובר מעביר את התדרים הגבוהים לטויטר ואת שאר התדרים (בינוניים ולפעמים גם נמוכים תולי בסוג) למידרינג', בצורה כזו מגיעים לאיכות צליל טובה יותר מאשר רמקול שהוא ללא קרוסאובר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אני אישית ממליץ לך ללכת על סט של פיוניר עם הספק כמה שיותר נמוך משהו עד 40 rms

על מנת שהרמקול יהייה כמה שיותר נציל , קח בחשבון שברגע שתרצה להוסיף מגבר הם לא ייעמדו

בעומס ותצטרך להחליפם , בכל אופן הרמקולים המומלצים ל 6*9 הם אלה :

http://zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25692=58879&DB141014=141055&DB58585=102893

לדלתות מקדימה אלה אם יש לך 6.5 אינץ' (רמקול מובנה עם טוויטר ):

http://zap.co.il/model.asp?model_id=32849

תהנה גבר .

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

• תוכן חדש...