Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה כדי לקנות ראיתי כולכך הרבה ואני מבולבל

מה הכי יתאים לי

חשוב להדגיש שאני לא מחפש ווליום אלה איכות סאונד

לא מעניין אותי לעשות ברכב דיסקוטק אני לא מדבר על סאב וטוויטרים רק זוג רמקולים איכותיים שלא יצטרכו מגבר

הpioneer 4850 זה 50W*4

תודה מראש

פורסם

בוקר טוב

אם תוכל לשתף אותנו בקצת יותר פרטים נוכל לעזור יותר כגון :

מה מסגרת התקציב שלך ? האם אתה מחפש זוג רמקולים קידמיים או אחוריים (מה המידות ברכב מקדימה ומאחורה )

תענה על אלו ונוכל לעזור לך

שבת שלום

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

זהו שאני לא סגור על התקציב נראה לי משהו בסביבות 300 עד 500

זה נראה לי סביר ביחס למחיר של הפנל שעלה לי 1200

אני מחפש רמקולים אחורים נראה לי למרות שם תשכנעו אותי שעדיף קדמיים אז אני אלך על זה

בקיצור אני מוסיקאי במקצועי אבל לא מבין כלום במערכות לרכב

מה שתגידו הולך

פורסם
ב 500 ש"ח אתה יכול להביא סט קומפוננט (אפילו שלא רצית טויטרים ..) את המורל פולס ..
הבנתי שצריך בשבילם מגבר

זה נכון ?או שאפשר להנות מהם גם בלי

פורסם
בוודאי שעם מגבר הם ישמעו הרבה יותר טוב , אבל הסט הספציפי הזה נישמע לא רע גם ללא הגברה.
OK תודה אני אבדוק את הנושא

עוד רעיונות למישהו?

פורסם

במצבך אני דווקא בעד זוג אובלים שיארחו חברה למגש מאחור.[ובשימוש זמני עם הרמקולים הקידמיים המקוריים של הרכב בהנחה ומדובר ברכב שנת 98 ומעלה בו הרמקולים המקוריים יחסית איכותיים יותר ובריאים מיובש ובלאי טיבעי]

באיזה רכב מדובר?

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
במצבך אני דווקא בעד זוג אובלים שיארחו חברה למגש מאחור.[ובשימוש זמני עם הרמקולים הקידמיים המקוריים של הרכב בהנחה ומדובר ברכב שנת 98 ומעלה בו הרמקולים המקוריים יחסית איכותיים יותר ובריאים מיובש ובלאי טיבעי]

באיזה רכב מדובר?

מדובר בפונטו שנת 2000

מה זה אובלים סליחה על הבורות(אתה מתכוןן עגולים)

פורסם
מדובר בפונטו שנת 2000

מה זה אובלים סליחה על הבורות(אתה מתכוןן עגולים)

צורת אליפסה...

כמו ש-99 אחוז מהאנשים בארץ שמים מאחורה

6*9 או איך שתקרא לזה...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תוכן חדש...