פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שואל השאלה:MITSUBISHI RULES. שלום! האם שווה לקנות קרוסים של מורל הייבריד ב 200 ש"ח שתי הקרוסים? האלמנטים הם טוויטרים של מורל MT22 והמידים הם גם של מורל הייבריד. חשוב לציין שהמערכת עובדת בבי אמפינג דרך אלפיין 9855,רק שאמרו לי שעדיף לעשות את הבי אמפינג דרך הקרוס של הייבריד כי הוא מיועד לזה ובכך אני אגן על האלמנטים מ"שריפה" או שעדיף להישאר ללא הקרוסים ולהמשיך לעבוד רגיל דרך ה HU? תודה. סלבה.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לפני שבועיים -שלוש פרסמתי הודעה שבה כתוב שנקרע לי הסאב וזה... אתם אמרתם לי שזה הSROUND נקרע ואני צריך לקחת את זה לתיקון בפתח תקווה עכשיו יש לי שתי שאלות 1.אתם אמרתם לי שלא כדאי לחבר את הסאב .. מה זאת אומרת שאסור לחבר אותו בכלל או שאפשר לחבר אותו אבל לא להגביר הרבה יעני להשאיר על נמוך ??? 2.האם יש עוד מקום חוץ מפתח תקווה שבו אפשר לתקן סאבים באזור רמלה??
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 655 צפיות
http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=6570554 מדובר בהד יוניט הנ"ל אני מעוניין לקנות אותו ומעוניין לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים\שמעו\גנבו\מכור וואטאבר.. סה"כ אני צריך הד יוניט נורמאלי שירים רמקולים די פשוטים בתור התחלה,בלי מגבר בלי נעליים שירים אותם נורמאלי ושהבאס שלי לא ישמע כאילו חתולה שורטת לי את השמשה... תודה מראש לעוזרים\מבקרים
הודעה אחרונה מאת Olechko, -
- 0 תגובות
- 809 צפיות
הוצאתי היום זוג רמקולים 6 על 9 שהיו על המגש האחורי. והדלקתי את המערכת. הרגשתי שהתדים הנמוכים מהסאב הוגברו האם זה יתכון ושני הפתחים של הרמקולים משמשים כפורטים וככה מגבירים? או שפשוט נדמה לי?
הודעה אחרונה מאת Samiro, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמוקולים אחוריים 6x9 .....אני אוהב פיוניר עם מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב אני ישמח!
הודעה אחרונה מאת gini, -
-
רדיו של 205
מאת Yaniv205- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 935 צפיות
שלום לכולם.. יש לי בפיז'ו עדיין את הרדיו המקורי (אני כמעט בטוח שזה המקורי... ) ואני לא מצליח להוציא אותו.. איך אני שולף אותו..? יכול להיות שאני צריך את השתי פינים האלה שדוחפים בצדדים..? ואם כן אז מאיפה אני משיג אותם..? תודה .. יניב..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 991 צפיות
אוקיי, בהמשך לשירשור על ההדיוניט המקורי שהתקלקל בפזו 307 שלי, אני מעוניין לקנות הדיוניט חדש, כמובן שקורא MP3 ושיתמוך בידית השליטה המקורית של ה 307 ובמסך שיש בדשבורד, הרמקולים המקוריים נשארים, אולי תהיה אופציה לשדרגם. אנשים שאני מכיר נוסעים בשבוע הבא לארה"ב ואחרים נוסעים להולנד. אני מבין שלאלפיין ולבלאופונקט יש מכשירים עם מתאמים שיתחברו למערכות ב307. האם תוכלו להמליץ על דגמים מסוימים, דגם של המתאם כולל מק"ט? היכן עדיף לקנות, בארה"ב או בהולנד? חנויות ספציפיות? תודה!
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
המערכת שלי
מאת 160hp- 0 תגובות
- 605 צפיות
סוף סוף הגיע הרכב(אימפרזה מנוע 2.0) ואתמול הורכבה המערכת: HU פיוניר 750, מגבר JBL GTO 75.4, מורל דוטק, קיקר קומפ סי,ואינפיניטי רפריינס 6.5 השאלה שלי היא האם לחבר את האינפיניטי לHU
הודעה אחרונה מאת 160hp, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
1) קומפוננט "CERWIN VEGA 6.5 2) Rockford Fosgate Punch P162S 3) סט קומפוננט מבית PIONEER בעוצמה של 180W הנה הלינק: http://www.kolbotex.com/index.asp?cata=33&subcata=104&main=0&
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה הקומפוננט המומלץ ביותר במידה 6.5''? אני רואה המלצות על מורל פולס שאפשר להשיג במחיר הזה, אבל בכל החנויות באינטרנט לפחות הוא לא נמכר בפחות מ500 שקל האם יש איזשהו קומפוננט אחר עדיף בטווח המחירים הזה? ואיפה אפשר להשיג את המחיר הטוב ביותר בשבילם? קחו בחשבון שהם יוגברו על ידי בערך 120 וואט RMS ככה שמבחינת הניצול אני לא חושב שתהיה בעיה.
הודעה אחרונה מאת arik23, -
איזה סאב עדיף?
מאת eladbe- 2 תגובות
- 869 צפיות
2 אפשרויות מחברת פיוניר : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a47de738b2d98fc34c40f3325e91ce8b&productid=45 או http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=a47de738b2d98fc34c40f3325e91ce8b&productid=199 איזה מהסאבים עדיף ?
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום יש לי מכשיר של פיוניר 2 מסכים דגם 8450 ורציתי לדעת עם אפשר להוריד למכשיר הזה תצוגות עם כן איך אני עושה את זה? ומה האתר של התצוגות תודה מראש!!!
הודעה אחרונה מאת נתנאל55, -
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מכיוון שלא מצאתי פה תשובה שמתאימה או מקצועית מספיק, אני מעלה ת'רד זה. אם ברצוני לחבר אייפוד למערכת הרכב ולא בתצורת שידור ל Fm (אשר יש ברשותי וקיים רעש סטטי לא קטן) האם קיים חיבור מקורי של החברה, האם חיבור כזה יכנס לחיבור Aux של הפאנל, או שיש פאנלים מותאמים לאייפוד? בפימפ מי רייד יצא לי לראות כמה פעמים איי פוד מחובר לכל המערכת, רק חבל שאת החיבור עצמו לא פירטו...
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 2 תגובות
- 931 צפיות
שלום, לאחרונה לוקח למערכת שלי המון זמן בישביל לקרוא דיסק של MP3 משהו כמו דקה-דקה וחצי...בנוסף לפעמים באמצע ניגון שיר השיר מתחיח להתעוות ושומעים כאילו מעבירים קלטת טייפ במהירות....בקיצור חירבושים כאלה... הדבר מופיע לי בכל הדיסקים של MP3... מה זה יכול להית?? וכמה זה אמור לעולות?? אשמח אם תעזרו לי... בנוסף קיניתי היום סאב HED 12 שמחובר לZ2100 איך עלי לכוון את המגבר כך שישמעו בצורה מקסימלית ? כלומר באיזה תדרים עלי לחתוך? ואיכן עלי למקם את המימברנה, כלומר עם הכיוון למושבים או לכיוון תא הטען??
שלום מה דעתכם על קומפוננט של לאנזר 120ואטט אר אמ אס דגםvx6c האם יש משהו יותר מומלץ בצחיר של 400. מה דעתכם גם על רמקולים אחוריים של לאנזר 6,9 150 ואטט אר אמ אס דגם lanvx693. ב340 שקל, האם הם עדיפות על הפיוניר 350 ואטט. בכל מקרה תנו חוות דעת אפילו אם יש משהו יותר מומלץ אני חושב בנתיים לחבר אותך בלי מגבר רדיו דיסק של פיוניר deh4800p. ולרכוש מגבר בטווח הקרוב. מה דעתכם עסקה שווה? תודההה..
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, כמו שאתה יודעים התחדשתי במגבר של הייפוניקס ה 1505D, וזו הפעם הראשונה שאני מתקין סאב ומגבר מונו ברכב, ובכלל שם אחד ברכב שלי .. עם חיפושים בפורום ועזרה טלפונית מחברים לבסוף הצלחתי ועשיתי עבודה לא רעה, בכל אופן הבעיה זה הכיוונים, הסאב עובד טוב אבל משהו לא מסתדר לי .. הגיין במגבר זה בעצם ה LEVEL ? אם כן, הגיין אצלי על אפס וכשאני מעלה אותו יותר הוא מוריד לי מהעוצמה טיפה ואחרי זה איך שלא תסובב אותו הוא יהיה באותו עוצמה אבל אם תחזיר אותו לאפס הוא יהיה יותר חזק..SO WTF ?! ניסיתי להעלות את האות ברדיו דיסק ושמתי אותו עד הסוף,אך עדיין, כאילו שהגיין לא עושה כלום .. מה דעתכם בנושא הזה? ושאלה אחרונה..מתחבר לי שלט לאורך האוטו וניתן לעלות ולהוריד את העוצמה ..בכל אופן, …
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 661 צפיות
מישהו מכיר או שמע על opti drive של לאנזר ? אם כן מה את\ה חושבים עליו שווה 800 ש'ח ?
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 1 תגובות
- 782 צפיות
נכון לעכשיו יש לי ברכב סאב של קיקר L7 12 אני יכול להחליף אותו (בתוספת קטנה מצידי) בסאב של פוקאל מדגם K2P 27KX מה דעתכם ? כדאי להחליף ? היום ששמעתי אותו היה לי מוזר כזה, אולי בגלל שדקה וחצי לפני שמעתי את הקיקר המפלצת.
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלמלום לכולם. עלה לי הרעיון המטורף הזה לראש והנה: מגבר 4 יציאות של ליטטנינג - B2.300.4 שמפיק 50 RMS לכל ערוץ ב 4 אום. 75 RMS לכל ערוץ ב 2 אום. אלמנטים - FRONT - מורל פולס 6 - 120 RMS. REAR - רוקפורד frc3269 - 70 RMS אז כל רמקול עכשיו מקבל 50 רמס. (אחרי שהרכבתי את הCVR אז בכלל לא שמעים אותם). והרעיון שלי הוא כזה - לחבר גם בגישור וגם במקביל את 4 הרמקולים ואז אני אקבל 75 רמס לכל אלמנט. וגם הסטריאו ישמר... האם אני צודק.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
מדובר על סט קומפוננט. 6.5" או 5.5" ????
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לנתק את הסאב ולישמוע רגיל בלי הסאב בלי לעשות שינויים במגבר או משהו...כאילו רק לנתק את ה + ו - של הסאב, לבודד אותם כמובן שלא יגעו אחד בשני ולהמשיך לשמוע רגיל? או שיכול לקרות משהו למגבר שהוא ינסה לפרוק מתח על כלום?
הודעה אחרונה מאת Eyal MaZdA 2.0, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, האם מישהו יודע לאמר מה יהיה מחיר סביר למגבר שלושה ערוצים Audsion SRx3 ולקומפוננט שלושה חלקים Hertz HSK 165? תודה...
הודעה אחרונה מאת Tspot, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מה גודל הרמקולים שנכנסים בדלתות באודי A4?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש מהם המידות המומלצות לתיבה אטומה לקיקר קומפ סי 12 אינטש' אם אפשר גם סירטוט או דף יצרן או משהו בסגנון זה יהיה מצוין תודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברשותי רדיו דיסק של Kenwood, מהגרסה KDC-*023. אני חושב שהכוכבית היא 3 או 2. בכל מקרה, יש כפתור די גדול בצד ימין, "aud", שאחראי על כל השליטה על האודיו במערכת. שינוי הבאס, הטרבל, איזון בין ימין-שמאל וקדימה-אחורה וכו'. הבעיה היא שהוא תקוע. המכשיר לא חדש ואין אחריות. הוא פשוט לא זז, כאילו לוחצים סתם על פלסטיק. מה עושים ? תודה, בר
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תשמעו אני יש לי מגבר lightning audio s4.300 עכשיו יש כניסת חשמת רגילה(POWER) ויש עוד כניסת חשמל בשם (POWER CELL) מישהו יכול לומר לי מה ההבדל ?? נ.ב. החשמל שנכנסת למגבר הוא לא בכבלים הוא בחתיכת מרובע קטן כזה שנכנס אליו כל החוטים של החשמל.
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזה קומפוננט מומלצים ב-500 ש"ח ואיזה HU בסביבות ה-1000 ש"ח. המגבר שיש כרגע הוא Lanzar vibe 410 תודה לעונים.
גודל חור בתיבה
מאת שבלול- 1 תגובות
- 812 צפיות
אני מנסה לבנות תיבה, עכשיו הסאב שלי מוצהר 15", זה אומר שהחור שאני צריך לעשות בתיבה אמור להיות בדיוק 15" או שזה הקוטר הכללי של הסאב ביחד עם הברזל? תודה!
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כן ממש התבאסתי לגלות שהרדיו נגנב מהאוטו אבל לפחות יש ביטוח אז לא הכל ממש גרוע אשמח לקצת עזרה בבחירת חדש אני יודע שיש הבדלים במחירים, מהם יתרונות חסרונות וכ'ו תודה יואב 1. pioneer DEHP580 2. panasonic 5310 3. panasonic 7301 4. kenwood 5828
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה הוא אמור לעלות? והאם הוא יתאים לי כדי שאני אגביר איתו מערכת קומפוננט של מוראל, דגם 3-וואי אלייט 9? נדמה לי שכן אם אני מגשר... לא ככה? תודה רבה מראש!
הודעה אחרונה מאת swiftoren,