Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שואל השאלה:MITSUBISHI RULES.

שלום!

האם שווה לקנות קרוסים של מורל הייבריד ב 200 ש"ח שתי הקרוסים?

האלמנטים הם טוויטרים של מורל MT22 והמידים הם גם של מורל הייבריד.

חשוב לציין שהמערכת עובדת בבי אמפינג דרך אלפיין 9855,רק שאמרו לי שעדיף לעשות את הבי אמפינג דרך הקרוס של הייבריד כי הוא מיועד לזה ובכך אני אגן על האלמנטים מ"שריפה" או שעדיף להישאר ללא הקרוסים ולהמשיך לעבוד רגיל דרך ה HU?

תודה.

סלבה.

פורסם

אם הכיוונים מדוייקים, ואין חשש בסטייה של הכיוונים (מה שלעיתים בטעות יכול לקרות) אז אין בעיה, אבל אני הייתי מתקין את הקבלים לטוויטרים בלבד לפחות להגן עליהם מפני טעות בכיוון.

 

אם תהיה טעות בכיוון של המידים אתה מייד תשמע וזה כנראה לא ייהיה מאוחר מידי.

אבל טעות, ווליום גבוה וכיוון לא במקום לטוויטר, אתה מטגן אותו מיידית. לכן קבלים ייעודיים בערכים של מורל בלבד לטוויטרים בלבד.

 

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

היתרון של קרוס פאסיבי שיש בו אופציה לבי אמפ דרכו,

 

הוא באמת שמירה על האלמנטים,במיוחד אם מכוונים לא נכון

ובבי אמפ יש מקום רב לטעויות אם לא יודעים בדיוק מה עושים.

לדעתי למי שכבר יש את הסט ואת הקרוסים אז זה באמת עדיף להשתמש בו

כי ככה יודעים שבאיזשהו מקום הסט "מוגן".

למי שאין את הקרוס לא חושב שהייתי ממליץ לקנות קרוסים אלא פשוט לחתוך

את האלמנטים עם יותר תשומת לב כמו שצריך בלי לעשות ניסויים שונים שיגרמו לנזק כלשהו לסט,

כלומר לדעת בדיוק מה עושים בלי ניחושים.

פורסם

אכן קיבלתי בקופסא של הטוויטרים שני קבלים בצבע צהוב,איך בידיוק אני מחבר את הקבלים הללו לטוויטרים? פשוט לחתוך את הפלוס ולחבר בשתי הקצוות?

ובזה אני לא אצתרך את הקרוסים?

פורסם

כן, בדרך לטוויטר תחתוך את החוט של הפלוס, וחבר את הקבל בטור.

 

 

הטוויטר יהיה מוגן עכשיו, רק נשאר להזהר עם המידבאס.

 

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם

ממה שאני הבנתי בי אמפינג משתמשים בשני מגברים (או מגבר ארבעה ערוצים שמגושר) וכל אחד הולך לחלק אחר . אזי ברור שקרוס אקטיבי , שזה הקרוס של הר"ד עדיף . כי המגבר מקבל את התדרים שאותם הוא צריך להגביר והוא עובד ישירות עם ההתנגדות המשתנה של הדרייבר/אלמנט .

 

ולכן עדיף מהר"ד , ובמיוחד שאין לך את הקרוס אלא אתה צריך לקנות אותו , שאז בכלל חבל על הכסף. ואם אתה מפחד אזי תעשה את מה שאמרו לפני לגבי הקבל .

מקווה שעזרתי לפשט את הבעיה ובהצלחה יהודה

בברכה יהודה

×
×
  • תוכן חדש...