פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
מישהו יודע איזה תוכנה צריך? קישור? ואיך מורידים הדגם שלי מופיע בחתימה אבל בכללי איך בכלל? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות מגבר מסויים שמוציא 4*100 W RMS. הקומפוננטים שיש לי הם מורל DOTECH MKII שיכולים לעמוד ב-150WRMS, אבל יש לי גם זוג רמקולים אחוריים של PIONEER TS-A6955 שיכולים לעמוד רק ב-40W NOMINAL (שלפי מה שהבנתי זה RMS). השאלה היא אם אני מחבר את המגבר לשני זוגות הרמקולים, האם הPIONEER יישרפו או שיש איזושהי דרך להנמיך את ההספק שמוציא המגבר למקסימום 40WRMS אליהם??? (יש אפשרות לעשות את זה עם נגדים, אבל זה בזבוז של האנרגיה שמגיעה מהמצבר שתהפוך בסופו של דבר לחום...) תודה, דור לוי
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 0 תגובות
- 980 צפיות
PIONEER? חוץ מהיבואן של פיוניר? איפה שהו מוכרים כבל כזה? מישהו בכלל יש מושג על מה אני מדבר? זה כבל שמעביר את אותות האודיו מהDVD ליחידת ראש(רכזת-AVM-P900R).
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 953 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש סט קומפוננט לרכב שלי ואני רוצה לדעת מה הגודל של הרמקול שיושב שם 5.25 או 6.5 מישהו יודע מה הגודל בלאנסר החדשות? והאם גם הדלתות (כמו הדשבורד) בלנסר הרגילות זהה לEVO. וגם הייתי רוצה לשאול את דעתכם בקשר לקומפוננטים של מורל היה לי באימפרזה לפני זה PULSE 6.5 והם היה אחלה הבנתי שה DOTECH הם הרבה הרבה יותר טובים ומומלצים השאלה עד כמה זה מוחשי? אני מחפש יותר איכות מאשר רעש. ולא רוצה להשקיעה אלפים בהייבריד או כל מיני פוקאלים למיניהם. סך הכל הבדל של כ 300-400 שח בין המורלים.. מה אתם אומרים? תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או מתאילנד..טוב אז ככה ההורים שלי נוסעים לתאילנד ביום שישי והייתי רוצה לבקש מהם חלקים להשלמת המערכת שלי ברגב ושאלתי ממה שאתם יוזעים או מחברים מה אני יכול להשיג שם ואיזה המלצות אתם נותנים לי בינתיים באוטו יש לי 6X9 של קנווד 250 קומפוננט של אודיו באן מקדימה שמחובר למגבר JBL 60.4 בברידג' ואני זקוק לרדיודיסק שיהיה מחברה טובה אני רוצה שרק יהיה איכותי כי אני לא מבין כל כך בזה סאב חזק ומדוייק המטרה ל SQL ומונו או מגבר 2 ערוצים או אפילו אם חסר שמה 4 ערוצים בברידג' תלוי מה יותר טוב מונו או מגבר רגיל אבל מה שהכי חשוב שהמגבר יהיה יותר חזק מהסאב כדי שאולי בעתיד אני יחבר לו עוד סאב וגם זה טוב שמגבר לא יתאמץ.. כל ההמלצות האלה שאני רוצה שתמליצו לי להשלמת המערכת יקנו מהדיוטי פרי או שבת…
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 943 צפיות
צהריים נעימים ;] HU: פיוניר 3750 כרגע מותקן אצלי מגבר סאונדסטורם שהחברה "מצהירה" עליו 150 RMS לכל ערוץ. לפני יומים קניתי את הג'י בי אל GTO 75.4. התכנון הוא: הג'י בי אל הולך להגביר דוטק + אחורים הסאונדסטורם בגישור של כל ה4 ערוצים יגביר סאב שלא נבחר איזה עדין (אם אפשר המלצה לסאב עם דגש על איכות אני ישמח) עכשיו הבעיות הנובעות: 1. למירב ידיעתי יש לי רק יציאה אחת למגבר, ואין שליטה על סאב - איך אני עוקף את הבעיה? 2. האם אני יצטרך להתקין קבל? 3. האם אני יכול להשתמש בכבל הקונטרול לשתי המגברים? 4. האם אני צריך להוסיף עוד כבל מתח מהצבר כולל פיוז? או שאני יכול להשתמש בקיים לשניהם? סליחה, שאני פותח הרבה נושאים לאותה מערכת. בתודה, נועם שגב
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי קומפוננט מוראל אלייט שני חלקים וסאב JL 125 רמס ומגבר היילקיס 65*4 שומעים פצצה אבל הייתי רוצה יותר עוצמה מהרמקולים, ולהוסיף רמקולים מאחורה זה רק נראה לי יפגע באיכות השמיעה מקדימה... אולי להחליף למגבר חזק יותר או לקנות מונו לסאב ולגשר שניים לכל רמקול מההייליקס??? מה אתם ממליצים תודה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 1 תגובות
- 904 צפיות
אני מחפש רדיו דיסק תומך MP3 בסביבות 650 ש"ח. ראיתי את הפיוניר 2750 ואת הפנסוניק 310. איכות קליטת הרדיו חשובה גם כן. יש המלצות למישהו ?
תיקון שלט לרכב
מאת רםMG- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא קשור לאודיו, אבל ייעצו לי לנסות כאן. בבעלותי גולף שנת 2001. השלט לפתיחת/סגירת הרכב והפעלת האזעקה, התקלקל. האם ניתן לתקן? האם תוכלו להפנות אותי למקום מומלץ? אני גר על גבול ת"א - רמת-גן (אזור דרך השלום). (אגב, ניסיתי לקנות את השלט האוניברסלי לרכב, אבל לא ניתן לכוון אותו לפתיחת הגולף). תודה מראש לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מודה מראש למי שיעזור יש לי בראלי קבל אחד פארד וחיברתי אותו בצורה כזאת מתח בקבל למתח במגבר מינוס בקבל למינוס במגבר כרגע הבעיה שלי היא שהקבל תמיד דלוק וגומר לי את המצבר ואני לא יודע כיצד לחבר אותה בבצורה שיתכבה ברגע שהמערכת מתכבה
הודעה אחרונה מאת try me in 3rd, -
- 6 תגובות
- 918 צפיות
אני מעוניין לרכוש מגבר מסוג Infinity מדגם REF7541A. אני צריך שהוא יחזיק לי סאב, וקומפוננט, אז רציתי לברר אם זו בחירה טובה, וחוץ מזה רציתי לשמוע חוות דעת עליו, ואם אפשר טווח מחירים ומקום לקנות... תודה.
הודעה אחרונה מאת ajcool1, -
- 2 תגובות
- 875 צפיות
השבוע הבאתי במחיר זנות מכשיר די וי די נייד, מסך TFT 7 אינץ, נחמד לאללה רואים טוב והכל יפה. בבית אין לי מה לעשות איתו, חשבתי נשים אותו ברכב: חשמל - 9-15 V - סבבה יציאות RGB- יש - סבבה מיקום - אין חשבתי להצמיד לתקרה ברכב, אך אין אופציה של היפוך המסך, לא מסתדר (וניסתי את כל הדרכים ושפוט לא קיים בו לצערי) הוא רכב מדי בישביל להיכנס בדש בורד (אלא אם כן אני יצריך לעשות שם שינוי רציני שממש לא נראה לי כפתרון אידיאלי) ועל הדש עצמו - אין מצב, לא רוצה למשוך תשומת לב. יש למישו רעיון יצירתי איך אפשר לנצל את המכשיר בכל מקרה? או לוותר על הרעיון? בתודה רבה - נועם שגב
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בני דודנו גנבו לאח שלי את הרכב. הצלחנו לגנוב אותו חזרה אבל החארות לקחו איתם את הפנאל של הרדיו דיסק. יש למישהו מושג מהיכן אני יכול לקנות פנאל? או שבמידה ולמישהו יש פנאל לפיוניר סידרה 6 שיצור איתי קשר... אופק.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
היום בבוקר אחרי כמה דקות של נגינת CD , הפאנל המקורי הפסיק לקרוא דיסקים. יש כיוונים שאותם אני יכול לבדוק לבד? בעיה מוכרת? סכום התיקון לערך? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים. מדי כמה ימים יוצא לי לקפוץ לבקר בלוח יד שנייה של הפורום וכל פעם עולות בי תהיות. הכל טוב ויפה עד שמגיעה מודעה (לדוגמה) בנוסח "למכירה רדיו דיסק פ(א)יוניר בלי פאנל" שמועלה ע"י משתמש בעל רקורד של הודעה אחת בפורום. אני מוכרח להגיד שהעניין נראה לי תמוהה. אולי באמת זוהי הודעה של מישהו תמים ש "איבד פאנל", אך יש כאן יותר מחשד סביר שזהו מכשיר גנוב. מה שיוצא הוא שהפורום הזה במקום לעזור, לקשר ולגשר בין חבריו, בעצם נותן פרסום חינם לגנבים שמתעשרים על חשבון האנשים שנפגעו מהפריצה + כספם של הקונים התמימים. אותי זה מאוד מעצבן ומקומם. דווקא בפורום שלנו התופעה הזאת צריכה להיות ממוגרת ובמהירות. אני לא מזכיר אפילו את אתר לוח יד 2 ששם זה בכלל עולם תחתון, אך ללא ספק גם אצלנו …
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
מפגש קארס פורום בחסות אוטופרט שמחים להזמינכם למפגש פורום ולתחרות SPL! קטגוריה 1: מקצוענים- יבואנים, בעלי חנויות ומתקינים קטגוריה 2: חובבים- יותר מסאבוופר אחד קטגוריה 3: חובבים- סאבוופר אחד פרס לכל קטגוריה: סאב בתיבה מבית ROCKFORD FOSGATE המפגש יתקיים בתאריך 10.3.06, יום שישי, החל מהשעה 13:30, בבית העסק רדיו ליין, בשדרות ההסתדרות 54, צ'ק פוסט (מול קניון לב המפרץ) ההרשמה לתחרות תתבצע בשליחת מסר אישי לאוטופרט תוך ציון הפרטים: שם ומשפחה/מספר טלפון ומספר נייד/חברה ודגם רכב/פרוט יחידת ראש- סאבוופר/ים-מגבר/ים. הנרשמים יקבלו אישור הרשמה! (רכבים שלא ירשמו לא יו…
הודעה אחרונה מאת WebWizard, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כרגע מחוברים למערכת 2 טוויטרים ו 2 רמקולים בדלתות הקדמיות. אני מעונין להוסיף 2 מאחורה (להעביר כבלים כבר עשיתי) הבעיה היא שאין לאן לחבר אותם במערכת(אופס) השאלה מה עושים? האם טוויטרים צריכים להיות מחוברים ישירות למערכת או דרך הכבלים של הרמקול הקדמי למשל? או לקנות מגבר וכד' וכד' מודה על העזרה... המערכת היא פיוניר זולה שבאה אם הרכב...
הודעה אחרונה מאת MX, -
- 0 תגובות
- 686 צפיות
איך עדיף לכיון את הגיין במגבר ? אני יודע שצריך לכיון את המגבר כשברדיודיסק הוולים 3/4 אבל אם אני מכיון כשהוליום עד הסוף כי אני לא רוצה שיקרה נזק במערכת תוצאה מהרמת הווליום עד הסוף כשאני כיונתי ל3/4 אז עד הסוף יותר בטוח כי לא רק אני נוהג באוטו אבל בוולים גבוה ברדיודיסק האות יהיה מעוות?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
http://zap.co.il/model.asp?model_id=40199 http://zap.co.il/model.asp?model_id=40735 ואם אפשר גם חוות דעת
הודעה אחרונה מאת --=DaNnY=--, -
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
טוב אז ככה, לאחר ההתקנה של המגבר ראיתי שהוא ניכנס בהדלקה לפרוטקשין לפעמים ולפעמים לא (לא תזוזה של הרכב) אז ניתקתי את הכל היציאות ואת הכניסות למגבר(rca) ובעצם הישארתי רק את המתח מחובר אליו והוא בכל זאת ניכנס לי לפרוטקשין!!! החשוב פה זה שהוא ניכנס לי לפרוטקשין בעת ההדלקה של הרדיודיסק שגם מדליק את המגבר. ולפעמים הוא נכנס ולפעמים לא כאשר הוא נישאר באותו מצב בלי שאני מזיז אותו. חשבתי זה מהכיוונים אולי אבל הורדתי את כל הגיינים למינימום ועדיין הוא ניכנס לי לפרוטקשיין. אני מקווה מאוד שתעזרו לי למה קניתי את המגבר בגלל כל ההמלצות ששמעתי עליו פה. תודה שחר
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 969 צפיות
יש לי שאלה, יש לי מגבר 4 יציאות שאני מחבר לשתי יציאות סאב ולשתיים האחרות שתי רמקולים קידמיים. אז חשבתי לחבר לשתי יציאות שמחוברים לקידמיים לחבר גם את האחוריים וגם את הקידמיים בטור! לא במקביל ככה שזה לא מעמיס על המגבר אלא מקל עליו. חיברתי ככה ויצא הצלחה- גם הקידמיים וגם האחוריים מוגברים לי בצורה מספקת וחסכתי לי להביא מגבר לאחוריים. אז השאלה היא אם זה יכול לעשות נזק כל שהו לרמקולים או למגבר? שאני אומר לחבר בטור הכוונה היא למשל לחבר פלוס של אחד מהאחוריים למינוס של אחד מהקידמיים ואת הפלוס והמינוס הנוספים אני מחבר למגבר וכך גם בזוג השני.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי אפשרות לרכוש 2 מגברים שלהם, הם יד שניה בני פחות משנה. אחד מגבר 4 ערוצים: http://www.cuttingedgeaudio.com/multi_amps.htm מדגם:CE4F השני מגבר מונובלוק: http://www.cuttingedgeaudio.com/mono_amps.htm מדגם:CE1000M הנה גם מבחן שערכו למגבר הזה.. http://www.cuttingedgeaudio.com/cae/car_audio.htm מה דעתכם על המגברים? למישהו יש ניסיון איתם? כמה כדאי לשלם על שניהם ביחד?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שימו לב ללינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3223854,00.html ראיתי רכבים במצב הרבה יותר גרוע מהבחור עם ה 205... האוטוביאנקי נראה צעצוע חמוד לסרסור. אבל ללא ספק הרנו לוקחת בעיניים עצומות... מה שאני לא מבין הוא למה התוכנית תצולם באירופה? עם התקציב של MTV לא חסר בארץ מקומות שישמחו לבצע פרוייקט כזה. רק המשלוח וההחזרה של המכונית יעלה יותר מכל הפרוייקט... איתמר.
הודעה אחרונה מאת Yaakov, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רק רציתי לדעת איזה סאב עדיף לאנזר MAX או http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=P112S4&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 שניהם במחיר 449 ש"ח אז מה עדיף?
הודעה אחרונה מאת eladbe, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אז ככה - היום ביקרתי אצל יבואן מסויים של ציוד אודיו לרכב באיזור מושב אמונים (מי שמכיר יודע למי אני מתכוון), ולאחר שיחה איתו יש לי מספר שאלות: 1) מבין הדגמים הבאים, איזה סט קומפוננט יהיה עדיף/טוב יותר/חזק יותר? JBL GTO 606C \ 8606C (לא הצלחתי לראות מה הבדל פרט לגודל) Infinity 6510 CS (דגם שלא הצלחתי למצוא באתר של אינפיניטי, אבל ראיתי אותו אצל היבואן ובאתר אחר) Morel Dotech עכשיו, בנוגע למורל - ראיתי כל כך הרבה המלצות על הסט הזה (הדוטק) פה בפורום שבהחלט חשבתי לקנות אותו - אבל... אותו יבואן לא הסכים איתי כל כך וטען שהסט לא מומלץ מכמה סיבות: א) הטוויטרים שלו נוטים להישרף במהירות? ב) ההספק בו הוא עובד (RMS) הוא לא באמת 140 כמו שמורל מציינים. הוא טען כ…
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
יש לי בעיה במערכת..תמיד שאני מגביר חזק נוסע קצת עם מוזיקה חזקה מתחיל לקפוץ לי כזה להקטע השיר כזה לשנייה לא שומעים כלום וממשיך לנגן..וככה לעיתים קרובות מאוד. ממה יכול לבוא הבעיה?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תודה רבה =).
הודעה אחרונה מאת Phillip, -
- 2 תגובות
- 951 צפיות
התדרים של הרעש נהיים גבוהיים יותר לפי הלחיצה על הדוושה של הגז. פעם הרעש היה יוצא מטוויטר ימיני קידמי. עכשיו הרעש יוצא מהטוויטר השמאלי אחורי. הרעש מופיע רק כאשר הרכב לאחר התנעה. אם יש רק חצי סוויץ' אין רעש בכלל. גם על ווליום 0 יש את הרעש הזה. רכיבים : מגבר 50X4 RMS של JBL CS50.1 שאליו מחוברים קופוננט קידמי של מאגנט BP 6.5 קופוננט אחורי מורל פולס 5.25 מגבר 1X200 RMS של מאגנט THE ROCK 600 סאב מאגנט NEOFLEX 230RMS חיווט של רוקפורד. מה אתם ממליצים לעשות ?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 1 תגובות
- 731 צפיות
המערכת שלי היא רוקפורד 9220 חשבתי לקנות את הסרווין hed 12 שנותן 300 rms אך כשראיתי אותו בחנות ראיתי אותו, בתיבה ממש קטנה יחסית וזה ממש מפחיד אותי שהתיבה לא אורגינלית ושהסאב לא יעבוד טוב.... המוכר טען שככה אוטו פרט הביאו לו את הסאב... יש למישהו מושג מה גודל התיבה של הסאב הזה?? והאם הוא שווה את ההשקעה?? 700+מע"מ?
- 1 תגובות
- 805 צפיות
שלום... אני מעוניין להרכיב מערכת טובה עם סואנד איכותי. הזמנתי כבר מנענעשופס רדיו דיסק מסוג פיוניר דגם 2006 (דגם אירופאי משוכלל מדגם אמרקאי). אני חושב שהוא מספיק טוב. עכשיו חשבתי לרכוש סאב בעוצמת 1000 ווט של פיוניר (האם העוצמה מוצדקת)?? במחיר של 750 כולל תיבה ומשלוח. עכשיו אני מעוניין במערכת שתתן לי סואנד נקי ובס עמוק ונאה לשמוע ולא להשמיע. האם הסאב שווה את המחיר האם הייתם מציעים משהו טוב במחיר דומה. התקציב שנשאר למגבר ורמקולים הוא 1000 שקל לא כולל עבודה(על מה הייתם ממליצים). אני יותר אוהב לשמוע בס מתמשך ולא בס עמוק (פום)!! האם הבזוקה תענה על הדרישות? תודה ולילה טוב
הודעה אחרונה מאת swiftoren,