Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בבוקר אחרי כמה דקות של נגינת CD , הפאנל המקורי הפסיק לקרוא דיסקים.

יש כיוונים שאותם אני יכול לבדוק לבד? בעיה מוכרת? סכום התיקון לערך?

תודה לעונים.

פורסם

תבדוק את עניין האחריות לא אמורים לקחת כסף על דבר כזה נראה לי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אז חפש רדיו כזה בפרוקיות הגדולות: "המאגר" (יקר), יזדי או ק.מ.ר. (יותר מומלץ )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מומלץ להחליף את ה - HU המקורי, במכשיר אחר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מחר ננסה לנקות. אם לא יעזור, הייתי רוצה לקבל המלצה ל HU אחר שיתאים לרמקולים הקיימים ברכב יתרון נוסף יהיה ל HU שיוכל להשתמש בידית השליטה המקורית של ה HU המגיע עם ה 307.

פורסם

הרדיודיסק היחיד שמציע תמיכה בידית שליטה המקורית של ה-307(ובמסך שבדשבורד) זו הסדרה האירופאית של אלפיין.(הסדרה שבד"כ נפוצה בארץ, האמריקאית לא נמכרת הרבה בארץ)

אבל אם יש איזשהם כוונות למכור את הרכב אז הייתי ממליץ לך באמת ללכת לפירוקיה ולקנות בגרושים מערכת מקורית(גם של פג'ו 206 או סיטרואן סי5 שנתון עד 2004 יתאים לך) ולא להשקיע בשביל אלפיין, אלא אם כן אתה מכוון למערכת רצינית...

פורסם

במאגר רוצים סביבות ה 500 שקל לHU כזה, זה לא גרושים בכלל. פירוקיות אחרות? ומה סדר הגודל שזה צריך לעלות?

איזה דגם של ALPINE יתמוך בידית השליטה?

פורסם

עדכונים ושאלות.

1. בשרודר רוצים על רדיודיסק חדש 2400 שקל! מה נסגר שם...

2. הצלחתי למצוא משהו בפירוק יעלה בסביבות ה 300.

3. קניתי דיסק ניקוי, לא עזר. האם יכול להיות שתיקון יעלה בסביבות ה 100+- שקל ומה עדיף לתקן או לקנות מפירוק.

4. להשקיע 300 שקל בפאנל הזה..זה בזבוז, ללא MP3, אבל עם השליטה מההגה ולוח התצוגה בדשבורד. לאלפיין יש מתאם.. שבעזרתו אפשר להשתמש בשליטה בהגה, הם רוצים בסביבות 600-700 שקל רק על התאם, זה מחיר שפוי?

• תוכן חדש...