Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה בכלל אפשרי לחבר 2 זוגות רמקולים וסאב על 4 ערוצים ?

שימי.

כן אפשרי איך אתה שואל?

ככה בהנחה והמגבר שלך תומך בגישור אז מן התסם כל ערוץ בודד שלו מסוגל לעבוד ב2 אוהם. עכשיו 2 ערוצים ישר הולכים למטרת גישור ולהזנה ישירה של סאב .

ב2 ערוצים נותרים על כל ערוץ בודד כזה אתה מחבר 2 זוגות של רמקולים בחיבור מקבילי[כ"א 4 אוהם ובמקביל 2 אוהם] והינה לך מגבר 4 ערוצים אשר מפעיל 2 זוגות רמקולים וסאב.

גיין זה "ווליום" של המגבר..

דני

לא מדוייק,מכיוון שמוסיקה היא דבר דינמי עם תדרים רבים שמופקים בעוצמות שונות, לרוב הסיגנל שיתקבל מהרדיו דיסק לא יגיע בעוצמה של 4V אלא בעוצמה פחותה ממנו. לכן ניתן לכוון את רגישות המגבר כך שהמגבר יהיה רגיש יותר לסיגנל הנכנס ומכאן באים היחסים שמדברים עליהם, 2:1 כלומר הרגישות כפולה 3:1 משולשת וכן הלאה.

בעצם כך שאנו מכוונים את הרגישות של המגבר (באמצעות הGAIN) כך שיהיה רגיש יותר אנחנו מרוויחים דציבלים נוספים מכיוון שהסיגנל מוגבר יותר ולכן יותר נכון לומר שבעקיפין ה"ווליום" הכללי מושפע גם מהGAIN.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

זה אומר שאני לא מנצל מספיק את שתי זוגות הרמקולים ואת הסאב?

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בסוף מה שיש לי במערכת נקרא "פרוטקשן" משהו כזה..

המגבר עובר למצב הגנה בגלל עומס יתר.

בעזרתכם הגעתי לנקודה.

תודה רבה והמשך שבוע טוב. :-)

הייתי רוצה כוכב ברקע שיזכיר לי להיות זהיר שיהיה שם כדי לומר לי : " עדיף להפסיד רגע בחיים ולא את החיים ברגע",

כדי שאגיע בשלום לכל מקום.

פורסם

אם יש לך הבהוב במנורות בדשבורד יש לך מפלי מתח במערכת חשמל של הרכב

א. כבל יותר עבה למגבר (כבל מתח + )

ב. תשקול את האפשרות להוספת קבל.

ג. תבדוק את האלטרנטור

ד. תנמיך קצת את הגיין במגברים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...