Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או מתאילנד..טוב אז ככה ההורים שלי נוסעים לתאילנד ביום שישי והייתי רוצה לבקש מהם חלקים להשלמת המערכת שלי ברגב ושאלתי ממה שאתם יוזעים או מחברים מה אני יכול להשיג שם ואיזה המלצות אתם נותנים לי בינתיים באוטו יש לי 6X9 של קנווד 250 קומפוננט של אודיו באן מקדימה שמחובר למגבר JBL 60.4 בברידג' ואני זקוק לרדיודיסק שיהיה מחברה טובה אני רוצה שרק יהיה איכותי כי אני לא מבין כל כך בזה סאב חזק ומדוייק המטרה ל SQL ומונו או מגבר 2 ערוצים או אפילו אם חסר שמה 4 ערוצים בברידג' תלוי מה יותר טוב מונו או מגבר רגיל אבל מה שהכי חשוב שהמגבר יהיה יותר חזק מהסאב כדי שאולי בעתיד אני יחבר לו עוד סאב וגם זה טוב שמגבר לא יתאמץ.. כל ההמלצות האלה שאני רוצה שתמליצו לי להשלמת המערכת יקנו מהדיוטי פרי או שבתאילנד זה יותר זול ויש חנויות שמוכרות דברים כאלה ואם כן אז איפה. לגבי התקציב תנו לי כל דבר בתקציב בינוני יעני לא במחירים מופרזים כמו 1500 2000 וכו' משהו איכותי נטו ובלי לשלם רק על השם

תודה

פורסם

בתאילנד יש הכל ובגרושים, הקטע הוא שמי שלא מתמצא לא ידע מה לקנות. יש שם כל-כך הרבה מבחר של ציוד איכותי (ופי 3 מבחר של ציוד מקומי) ואפשר ללכת לאיבוד בשניות.

בדיוטי פרי בארץ ובדיוטי פרי של תאילנד חבל לקנות. מאוד יקרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדיוטי פרי בארץ בכלל אין מה לקנות, הכל יותר יקר שם מחנויות רגילות, סתאם כולם בהתלהבות של הטיסה נכנסים לדיוטיפרי ובגלל שהכל בדולרים זה נשמע כאילו זה משתלם, כנס לאתר זאפ ותראה ששם ניתן למצא הכל יותר זול.

היום כבר לא משתלם לקנות בדיוטי פרי כלום.

פורסם

הרמקולים שהם מוכרים ממש לא שווים השקעה, הHU היחידי ששוה משהו עולה שם 300 דולר וזה ממש לא לעניין עם מה שאפשר לקנות היום במחיר הזה.

באמת - רק המגבר של הJBL או האינפיניטי הם במחיר ששווה לקנות.

תיזהר מחיקויים בתאילנד - אמנם יש להם המון דברים טובים - אבל יש להם גם המון חיקויים, ככה שאם אתה מתכוון לקנות שם מותג מוכר - תבדוק היטב את המוצר.

הם מוכרים את המוראל פולס ב99 דולר... מה נשתנה הלילה הזה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...