פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם... עד עכשיו היה לי קומפוננט של JL AUDIO דגם VR 650CSI, אני מחפש להחליף אותו... לקומפוננט או באותה רמה או טיפה מעל - מדובר על מחיר זהה של הJL הנ"ל (סביבות ה2000 ש"ח ומטה) אני רוצה שתציעו לי איזה קומפוננטים לשמוע? אגב שמעתי מורל מהרבה סדרות וגם הגבוהות ביניהם ..ולא סובל את הסאונד שלהם אז מורל יורד מהפרק... (בלי להעליב) מקווה לעזרה
הודעה אחרונה מאת boris_gr, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום חברים אני חדש פה..ואני צריך קצת עזרה בקשר למערכת.. אז ככה יש לי דייהו רייסר (של ההורים) ואני רוצה קצת להכניס אווירה פנימה(שלא ישמעו את המנוע). יש לי תקציב צנוע של עד 1000 שקל ואני רוצה לדעת במה כדאי להתמקד..רמקולים אחוריים\קדמיים.. אני לא מחפש משהו מפוצץ מצאתי רדיו דיסק של סוני CDXS2210 נראה לי לא רע..עכשיו נשאר עוד 400 שקל בשביל רמקולים. שוב אני לא מחפש משהו מפוצץ ויקר, בלי מגבר. לפי מה שהבנתי מקדימה יש לי תושבת ל4 אינצ' ומאחורה 6.5. אני אשמח לשמוע המלצות, אפילו לא משהו ספציפי רק כיוון איפה ומה לחפש נ.ב. אני יודע שזאת הודעה קצת מעצבנת אבל אני רק רוצה לדעת מאיפה להתחיל לפני שאני בא לחנות תודה
הודעה אחרונה מאת 7thson, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן ערב טוב לכולם. אני מתלבט איזה מגבר לקנות. כפי שציינתי בארה"ב. אני מחפש מגבר במחיר של בערך 300 דולר, ושיספק בערך 100-80 וואט לערוץ. (כמובן ב - 4 אוהם). אין מניעה למגבר שני ערוצים, הסאב מוגבר עם עם מונו. תודה רבה למשיבים, מתן.
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים, רציתי לקבל חוות דעת על מערכת DVD של החברה סאונד סטרים{משהו כזה...}...מה אתם אומרים עלייה? תודה, עידן.
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
pioneer o alpine 1 2
מאת POHUIST- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מה עדיף פיוניר סידרה 7-8 או אלפיין 9847 ולמה כמובן?? אף פעם לא היה לי אלפיין רק פיוניר(הם יותר יפים) תודה!!
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 1 תגובות
- 616 צפיות
אני רוצה לדעת אם ניתן להרכיב על מערכת מקורית של המאזדה. או לחלופין אם ניתן להרכיב hu אחר באוטו?
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, ברשותי פסאט 2001, יש לי מקום בדלתות מקדימה ואחורה לחבר רמקולים. אני רוצה לדעת איך מוציאים את הפלסטיק השחור שמכסה את הרמקול (מסתיר אותו) מהדלת מבלי שישבר ? לא הצלחתי להוציא אותו בכלל. ואם כבר בנושא הפאסאט יש לי עוד שאלה: איפה אני יכול לחבר מגבר חוץ מתא המטען ואיפה אני יכול לשים עוד רמקולים ? תודה!
הודעה אחרונה מאת Hatch_a, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 944 צפיות
שלום חברה, נעים מאוד. כמו שאתם רואים אני חדש בפורום וגם דיי חדש בתחום של מערכות לרכב כחובב גאג'טים מושבע נדלקתי על העניין... טוב, יש לי ברכב כעת רדיו דיסק של קלריון דגם די חדש יחסית (646) קומפוננט של מאגנאט (2130) וכעת אני רוצה להוסיף זוג אחוריים 6/9 אני מתלבט בין 2 דגמים מאגנאט 6930 ו- קנווד 6935 שניהם מציעים במפרט אותו דבר כמעט וכששמעתי בחנות קשה היה בשבילי להבחין בהבדל. ובכל זאת, אם יש לבחור בין שתי אלו בלבד מי עדיפים קנווד או מאגנאט? לעזרתכם אודה.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים. רציתי לדעת איזה מגברים טובים יותר מבחינת איכות ועוצמה, של היפוניקס או של פוניקס גולד? בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי לכולם אני רוצה לקנות נגן אם פי 3 אבל השימוש העיקרי שלו יהיה לאוטו שלי ... אני יודעת שבמערכת של הפיוניר שלי יש יציאה של AUX ואני יכול לקנות מעביר מהיציאה של צ'אנג'ר ל rca אבל בכל הנגנים שאני מכיר אין יציאה של RCA אני יודע שאפשר לחבר אותו לכניסה של האוזניות של הנגן אבל השאלה אם זה יהיה איכותי???? או שאולי יש אישהו נגן שיש לא יציאה של RCA תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת DBD, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
האלן לכולם אני לא מרבה לכתוב כאן מפאת זמן אבל רציתי לשתף אותכם בפרוייקט שלי , החלטתי לשפץ חיפושית ולשים בה מערכת SPL רצינית! אני מצרף תמונות ראשוניות של הפרוייקט......תגיבו.....(התמונות ישנות אני יעדכן בהמשך)
הודעה אחרונה מאת droid, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בין כל הנרשמים ביום התחרות ברדיו ליין, יוגרל מגבר 2 ערוצים איכותי, הבנוי בעבודת יד בארה"ב, מבית Planet Audio VX 1502 המפגש יתקיים בתאריך 17.3.06, יום שישי, החל מהשעה 13:30, בבית העסק רדיו ליין, בשדרות ההסתדרות 54, צ'ק פוסט (מול קניון לב המפרץ) ההרשמה להגרלה תתבצע במילוי טופס בתוך החנות! בסוף התחרות נגריל את המגבר, בקרב המשתתפים הנמצאים במקום. ההרשמה לתחרות מתבצעת בשליחת מסר אישי לאוטופרט תוך ציון שם ומשפחה/מספר טלפון ומספר נייד/חברה ודגם רכב/פרוט יחידת ראש- סאבוופר/ים-מגבר/ים. הנרשמים יקבלו אישור הרשמה! (רכבים שלא ירשמו לא יוכלו להתחרות!) טל' לברורים: תו…
הודעה אחרונה מאת אוטופרט, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום, בחודש הקרוב אני מתכוון לרכוש סט קומפוננט ומגבר 4 ערוצים, ויש לי כמה שאלות בנושא: א) ברשותי מיצובישי לאנסר (2001) ואני לא בדיוק יודע - מה הקוטר של התושבות לרמקולים הקידמיים בדלתות? 6.5"? 5.25"? כי אין לי ממש מושג (אם מישהו יוכל לעזור זה יהיה נחמד, אם לא - אני אמצא פתרון). ב) אז ככה: התקציב שלי עומד על כ-1800 ש"ח, ואני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מעל ה-2000. קומפוננט - חשבתי על המורל דוטק, בגלל ההמלצות הרבות שראיתי עליו והביקורות המצויינות. המחיר אם אני לא טועה 900-1000 ש"ח (?). ג) מגבר - הבנתי שהמגבר הידוע של ג'יי בי אל (GTO 75.4) כבר לא במלאי בדיוטי פרי, ולכן אני מתלבט בין שתי אפשרויות (כמובן שאפשרויות נוספות יתקבלו בברכה): - להביא את המקביל שלו - הא…
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
- 1 תגובות
- 560 צפיות
- מגבר 2 ערוצים - הספק 200 וואט - כוח מתמשך: (14.4V): 40Wx2 (4ohm) (50Wx2 (2ohm), 100Wx1 (4ohm) - כוח מקסימלי: (14.4V): 80Wx2 (4ohm) (200Wx1 (4ohm) - טווח תדרים - 10Hz - 50kHz - עיוות צליל נמוך - 0.008% (1kHz, 4ohm) - אחוז אות לשמע: (100dB (IHF-A) האם המגבר הזה יתאים לרמקולים אחורים של פיוניר 460W מדגם ts-6991s שהמפרט שלהם זה : רמקול 6X9 של חברת PIONEER בהספק אדיר של 460W והספק צליל נקי של 80W RMS. רמקול זה הינו רמקול העובד בשיטת ה-5WAY הכולל וופר 2 מידים טוויטר וסופר טוויטר . צריך דחוף תגובות והערות אם יש למישהוא.... לא הכי מבין אז צריך עזרה מידית .. עדי
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 1 תגובות
- 747 צפיות
היי.. כבר הרבה זמן אני רוצה לשאול השאלה על הסוג של רמקולים שנקראים Marine דוגמא http://www.sonicelectronix.com/item_5312.html וראיתי שיש להם גם מגברים מיוחדים מישהו יודע במקרה? תודה מראש , ספי.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 5 תגובות
- 964 צפיות
טוב אז מחר אני בת"א אז ככה שאני לא כלכך מתמצא..חחאני **חחאני?! באיזה שפה זה בדיוק?** רוצה להתקין ולקנות מגבר שתי ערוצים של לאנזר ואני צריך עזרה למתקין טוב תודה
הודעה אחרונה מאת מקס555, -
- 1 תגובות
- 924 צפיות
ערב טוב. האם למישהו יש נסיון עם המגבר ? על פי המפרט שלו הוא סבבה, אבל קראתי על כמה וכמה אנשים שדיווחו על יציאה אחת תקולה. תודה רבה, מתן.
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך חוות דעת שלכם... אני רוצה לקנות רדיו דיסק של פיוניר ומה שחשוב לי שיהיה בו זה : MP3 פנאל נופל 50*4 ותצוגה קלילה להפעלה ושתהיה יפיפה ... עכשיו חיפשתי ומצאתי הרבה דגמים אז אני רוצה המלצות על דגם... מישהוא שיש לו ואם הוא מרוצה או מאוכזב ולמה? ומה אתם ממליצים לי.... בערך הסכום שאני מוכן להשקיע זה 1500- 2000 ושוב תודה רבה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אבא שלי הזמין מאזדה 3 עכשיו אין לי מושג מה הגדלים שרצים שם או איך אני הולך לשים את HD שלי שם או שאני ישים מנחת (שמעתי שאפשר לא יודע מה האפקט) היום יש לי שני סטים שהם קומפוננט 5 ורבע של POWER BASE והשני 5 ורבע של CADENCE שני מגברים אחד של XETEC והשני של DIESEL וסאב COMP VR מאחורה השאלה שלי מה להשאיר ומה להחליף ואיך אני מסתדר עם הHD? תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. רציתי לדעת מה דעתכם על הDVD שהיום כבר נמצא בחנויות. עם מצלמה לטמבון האחורי כדי "לעזור" לנו עם הרוורסים. המחירים שלו מתחילים ב 1300 שקל ויכולים להגיע גם ל3000. מה אתם אומרים? אתם חושבים שגם לזה התנפלו השוטרים? כי אחרי הכל הDVD לא מפריע לתווך הראיה מכיוון שהוא ממוקם במקום המראה. ולכל הצתעקשים גם שהDVD עובד רואים מה קורה מאחורה. אני ישמך לקבל תשובות ממשיהו שראה או יש בבעלותו אחד כזה. תודה ויום טוב.
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
- 3 תגובות
- 786 צפיות
יש לי חבר שהוא יכול להרכיב רמקולים קידמים רק 4 אינץ אז תמליצו על רמקולים איכותים ועוצמתים.... המערכת שלו מוצאה 50*4 ... תודה רבה שוב Aditi
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך מחברים MDF בזווית הרי לא בעיה לבנות ריבוע אבל אני רוצה את זה מתאים לבאגאז' לפי זוית איך מחברים ?
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן, 1. בעוד כחודש אהיה בארה"ב, ואני מעוניין לרכוש שם סט חדש. התקציב הוא 100 דולר +-. (אני שומע אינפקטד, עופר ניסים, אסטריקס, וכו'). הקומפוננט יוגבר זמנית ע"י HU (עד לרכישת מגבר [ג'י בי אל/אינפיניטי] בעוד כ-3 חודשים). 2. קומפוננט 6' Vs קומפוננט 6.5', האם יש הבדלים מבחינת הסאונד? 3. http://www.dynamat.com/products_car_audio_speaker_kit.html מה דעתכם על הקיטים הנ"ל? בתודה, אוראל.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 2 תגובות
- 922 צפיות
שלום, יש לי רדיו דיסק באוטו של חברה לא מוכרת הוא אמ פי 3 אבל לא ניראה לי שזאת מערכת איכותית. אני רוצה לקנות מערכת חדשה ( רק סאב מגבר קומפננטים ורמקולים) לפי מה שאמרו לי הרדיו דיסק יעמוד בעומס. רציתי לדעת אם החשיבות של איכות הרדיו דיסק משנה, וכמה אם בכלל זה ישפיע על איכות השמיעה.
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום, לאחר שראיתי את כל ההמלצות כאן על המגבר JBL GTO 75.4, התכוונתי לקנות אותו, התקשרתי לחנות, והמוכר שם אמר לי שהוא בכלל לא ממליץ עליו. הוא אמר שהיו לו המון החזרות שלו, ושהוא כל הזמן נכנס לפרוטקשן. לחלופין הוא המליץ לי על ה-Lighting Audio Bolt 300.4, במחיר של 100 ש"ח יותר מה-JBL. שאלתי: 1. מה דעתכם על התשובה שלו? 2. אני מבין של-JBL יש 104*4 WRMS, כשל-Bolt יש רק 50*4 WRMS, מה שלא מסתדר לי לגבי ההמלצה שלו. 3. כיום ה-HU שלי כבר מוציאה 4*50, אז מה יוסיף ה-Bolt? תודה, מושיקו.
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 0 תגובות
- 748 צפיות
אני עומד להרכיב את המערכת באוטו, ברשותי מגבר JBL 75.4 קומפוננטים מורל דוטק וסאב ככל הנראה קיקר קומפ סי. יש לי רמקולים אחוריים קנווד 220 או 260 וואט לא זוכר רציתי לדעת האם שווה להביא להם מגבר יד שניה מעפן שירים אותם או שאני יחבר אותם לרדיו דיסק כי גם ככה השמיעה אמורה לבוא מקדימה וחבל על הכסף(אני ישקיע יותר בסאב) מה אתם אומרים????
הודעה אחרונה מאת 160hp, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
1. המגבר מבית- STREET SOUND. 720W, ST-504 4 CH. ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת עליו וכמה הוא שווה (משומש). 2. כמו כן מגבר מבית KENWOOD. KAC-648, בעיקרון יש לו 8 יציאות אבל הוא מוגדר בהוראות כ4 אני טועה? וגם כמה הוא שווה (משומש).
הודעה אחרונה מאת nv-bikes, -
- 4 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום התחדשתי בסאב לפני כשבוע. הסאב הוא jbl gto 1200 בעל 250rms. עכשיו הסאב הוא בתיבה מקורית של גי בי אל והיא פתוחה.. עכשיו אם אני יאטום אותו, כלומר, יחסום את היציאת אוויר כדי לקבל תיבה אטומה זה יפגע בסאב עצמו? השאלה שלי אם צריך תיבה אחרת עם נתונים אחרים? מידות תיבה יותר גדולות או יותר קטנות או שזה לא משנה ואני יכול לעשות זאת בתיבה המקורית? תודה לעוזרים זה ממש חשוב לי. זה הסאב: http://www11.rapidupload.com/d.php?file=dl&filepath=13497
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 4 תגובות
- 995 צפיות
יש משהוא שלא הבנתי בסאבים האלה ניקח לדוגמה את הפיונר 1000 וואט 400 RMS נידמה לי הדגם שלו זה TSW126 קיצר רשום שיש לו 400 RMS ושני סלילים של 4 האום כל אחד עכשיו השאלה שלי אם כל סיליל יכול לספק 400 וואט אוו שני הסלילים ביחד יוצרים 400 וואט? כך שאני צריך לחבר את שניהם בישביל הספק כאזה, אני יצתרך מונו בלוק חזק.
הודעה אחרונה מאת ultras_shash, -
- 0 תגובות
- 660 צפיות
צריך חוות דעת שלכם... אני רוצה לקנות רדיו דיסק של פיוניר ומה שחשוב לי שיהיה בו זה : MP3 פנאל נופל 50*4 ותצוגה קלילה להפעלה ושתהיה יפיפה ... עכשיו חיפשתי ומצאתי הרבה דגמים אז אני רוצה המלצות על דגם... מישהוא שיש לו ואם הוא מרוצה או מאוכזב ולמה? ומה אתם ממליצים לי.... בערך הסכום שאני מוכן להשקיע זה 1500- 2000 ושוב תודה רבה Aditi **כללי הפורום בכלל - סעיף 13 בפרט, תהנה**
הודעה אחרונה מאת Aditi,
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 548 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- outnex
- אלי55
- menir1
- borsood
- benny62
- topop
- Fazer
- tan tan
- RBRB
- אריאלחדד
- פינדר
- avargel