Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שבתקציב כזה כדאי להשקיע חלק ממנו באיטום הדלת.

וכלל הזהב: כדאי לשמוע לפני שקונים.

הDLS היא חברה מוערכת וטובה, גם מורל, אם לא אהבת מורל, למה שתאהב את ה- DLS,

רק בגלל שהם נחשבים טובים?

ZZR

פורסם

במידה ואתה מהקריות תקפוץ לדני זומרשטיין(מצת אור חיפה) הוא עובד עם פוקל ועם עוד כמה חברות אני בטוח שהוא יוכל וישמח לעזור לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

ברור שאני מתכוון לשמוע לפני ..אני רוצה רק לדעת מה לשמוע...

עוד שאלה אגב מה אנשים אומרים על סט 3WAY של חברת HERTZ

מישהו שמע אותו? או עליו..?

כנ"ל על סט מסידרה גבוהה יחסית של DLS?

פורסם
ברור שאני מתכוון לשמוע לפני ..אני רוצה רק לדעת מה לשמוע...

עוד שאלה אגב מה אנשים אומרים על סט 3WAY של חברת HERTZ

מישהו שמע אותו? או עליו..?

כנ"ל על סט מסידרה גבוהה יחסית של DLS?

אנחנו מדברים על תקציב של כ2000 ש"ח לא? אז איך בדיוק אתה רוצה להכניס סט 3 חלקים של DLS, ועוד סדרה גבוהה?

כאשר הDLS ULTIMATE 2WAY עולה כ3000 ש"ח?

וכבר אמרתי לך הסאונד שלהם מאוד מזכיר את מורל.

אני יכול להמליץ בחום על הDLS אולטימייט, אך לדעתי הייבריד אוביישן נשמע יותר טוב מהם, והוא זול יותר בכ1000 ש"ח.

אבל זה רק לטעמי.

אתה יודע מה, אני יחזור בי מהמלצותי הקודמות, ואני יתן לך קונספט אחר לחשוב עליו.

תיקח מורל דוטק MK2+טוויטרים של MT22(משודכים להייבריד) ותבצע איטום של 2 הדלתות הקדמיות.

ואז אתה תקבל סאונד ששום סט גם ב2000 ש"ח לא ייתן לך.

אני מדבר מנסיון, ואתה יותר ממוזמן לשמוע את המערכת שלי על מנת לקבל מושג כללי, ואתה יכול לשאול חברי פורום אחרים שכן יצא להם לשמוע.

באמת ובתמים זו העצה הכי טובה שאני יכול לעוץ לך.

under construction..

פורסם

לא משנה עכשיו המחיר...כי יש מצב שנאי יכול להשיג את זה במחיר הזה...

מדובר עכשיו על איך ומה

בקשר לגי אל אס הבנתי שהוא דומה מאוד למורל

ומה עם HERTZ? מישהו שמע עליהם??? או אותם...

פורסם

אגב מה ששכחתי לציין זה שאני אוהב קומפוננטים שנותנים מיד גבוה ואיכותי...

(בגלל זה אני לא אוהב את המורל כי המיד שלהם ממש חלש ביחס לאחרים... הקול של הזמר למשל שומעים ממש חלש ביחס ליתר הצלילים)אולי זה ימקד יותר את השאלה :wink:

פורסם

אני מצטער אבל אני חייב להגיב...

בחורצ'יק תקשיב:

אני מממליץ לך בחום להגיע לכמה מפגשי אודיו שמתקיימים, ושם לבחור לך את מה שיש לחברי הפורום, הכונה שלי היא: כל בן אדם אוהב סוג אחר של צליל מה שאחד אוהב הוא לא בהכרח מה שהשני אוהב, בגלל זה,אני ממליץ בחום קודם כל לשמוע ורק אחר כך לקנות.

front :kicker ks65.2 HU:jvc 810

woofer:soundstream r12sq 600rms

amp:hifonics titan 4ch, mono: solidaudio f10d

פורסם

מקס לא הבנת את השאלה שלי...אני מסכים איתך ב100% וברור שאני לא מתכוון לקנות בלי לשמוע

אני רוצה לשמוע דעות של אנשים לקומפוננטים כמו שאני מחפש..ובאלה אני הולך להתמקד ולחפש לשמוע אותם

אחרי שאני אשמע אני מתכוון לקנות...

• תוכן חדש...