פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
האם זהו סאב סביר? אני לא חולה באסים אבל איך הוא נישמע? מישהו שמעה אותו פעם? http://www.hanizoz.co.il/store/viewItem.asp?idProduct=5017
-
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש סאב שמבחינת עוצמה (לא איכות!!) יוציא יותר DB מהסטרוקר. אל תשאלו אותי למה, כי התשובה מאוד טיפשית אך מאוד חשובה לי. זו פשוט תוצאה של ויכוח סוער בחנות שאני עובד בה. הכוונה היא שאם אני מחבר סטרוקר למונו מסויים, ואת הסאב השני לאותו מונו הוא יוציא יותר מהסטרוקר.
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
רדיו דיסק
מאת aviv007788- 5 תגובות
- 813 צפיות
שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לשים רדיו דיסק חדש ברכבו (מאזדה 626). התקציב עומד על סביבות 1100 ש"ח, מה אפשר לשים בסכום שכזה?? במידה ויש לכם משהו אחר שחורג טיפה מהתקציב, לא תיהיה בעיה לרכוש אותו לכן אשמח אם תציעו הצעות.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 25 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני כרגע נמצא אצל המתקין בחנות, התקינו את המערכת בצורה מקצועית, (שמעון מ SOUNDSTORM) ואחרי שמניעים את האוטו יש רעשים מהטוויטרים, לא רעש של שריקה אלה רעש של בזזזזזזזז ניסינו כבר הכל ושום דבר לא עוזר, עכישו לקחנו רדיו דיסק אחר ומגבר אחר וחיברנו אותם ישירות למצבר (מרחק של 50 ס"מ) ועדיין יש את הבעייה מה זה יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם לחבר שלי יש טויוטה 2006 הוא רוצה להחליף את המערכת המקורית לרדיו דיסק אחר אם משהוא יודע מה השלבים ?? איך עושים את זה? וכמה עולה לעשות את ההתקנה אצל מתקין?
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום יש לי קומפוננט בדלתות קדימה דוטק 5 ורבע ובמפגש האחורי 6/9 פיוניר 300 וואט עכשיו רציתי להשים בדלתות אחורה מורל אינטגרה אובישן 160 RMS (לא צריך שידחוף את הכול שיעשה רק עבודה חמודה) והשאלה שלי עם אני יחבר את הקומפוננט הקידמי ואת הקומפוננט בדלתות האחוריות בגישור למגבר זה יהיה בסדר? ישמעו בשתהם חזק? או שהחוזק של הקידמי ירד קצת תודה!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ככתוב בכותרת הקומפוננט הקודם של הסרווין הוחלף בזאפקו 100rms הנאקמיצ'י pa1004 הוחלף בpa2004 איזה באלגןןןןןןן הולך באוטו כל היום לא היה בא לי לצאת מהאוטו מקווה להגיע למפגש הבא ולשתף אתכם בעוצמה ובאיכות של השילוב הזה
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 850 צפיות
עשיתי חיפוש של שרשורים הקשורים לדגם הספציפי בפורום ולא מצאתי ביקורת מקצועית על הדגם הזה של הרדיו דיסק.... זה הנתונים שלו: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=KDCMP4029&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 אני רוצה לדעת איך הוא מבחינת קריאת דיסק, אמינות, סאונד ועוצמה של הסאונד. יש לי עכשיו צינג'ר של קנווד שאני מאוד מרוצה מאיכות הסאונד שלו והעוצמה החזקה שהוא נותן לי. השאלה אם גם אצל הדגם הזה האיכות והעוצמה גבוהים... תודה מראש לכל העוזרים...
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
שלום לכולם... אני מתלבט בין שני HU טובים ואני מבקש את עזרתכם, מה דעתכם עדיף ולמה: אלפיין 9855 או clarion dxz 946 ?
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום! אני מחפש רדיודיסק בעל 3 יציאות התקציב הוא עד 1500 ש"ח מה שאני מחפש במכשיר כמה שיותר כיוונים,שליטה על סאבוופר,ומתח יציאה גבוהה כמה שיותר. וכמובן אמינות. תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת colt77, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מגברים : ROCKFORD 501BD MONO KENWOOD 1000 RMS MONO JBL GTO 74.5 סאבוופרים : KICKER L5 12 בתיבה סגורה KICKER L7 12 בתיבה פתוחחה רמקולים : אחורי INFINITY KAPPA 6X9 100RMS קדמי INFINITY KAPPA 6.5 COMPONENT 90RMS הגיביאל מחובר לקומפוננטים והאחוריים הקנווד לקיקר בתיבה הפתוחה והרוקפורד לתיבה הסגורה כרגע הבאס על חצי בשני המגברים כי האוזן מתחילה לדגדג בתוך עור הטוף מי שחווה באס גבוהה יודע על מה אני מדבר... כל זה פלוס קבל קטן של 1.2 פארד רק לייצוב מתח שהמצבר לא מלא.... איך המפרט שלי לתחרות של אוטו פרט?
-
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 910 צפיות
1.האלטרנטור יחזיק מגבר ממוצע ללא נפילות חשמל ? 2. מאחורנית יש את המגש שהוא מתרומם עם הדלת של התא מטען האם יש טעם לחזק אותו למקום ? ( רמקולים 6*9 של אינפיניטי סדרת רפראנס ) 3. איזה גדול קומפוננט יכול להיכנס בדלתות ללא בניה ? ואיזה גדול עם בניה ? 4.יש לי גם כן מסך חיצוני שמראה שעה וטמפ' האם הוא ימשיך לעבוד לאחר שאני אשים מע' קצת יותר נורמלית ברכב ? 5.בנוסף יש לי שליטה מההגה על הרדיו דיסק , האם ניתן לעשות משהו על מנת שגם במע' הבאה זה יהיה ?
הודעה אחרונה מאת samc, -
- 5 תגובות
- 979 צפיות
אז ככה הרכיבים שיש לי הם : רדיו דיסק: DEHP7750MP Pioneer 6/9: זוג רמקוליםו6x9ואינטשוPioneerוTSA6971ו קומפוננט: קומפוננטו6.5ואינטשוMorelוPULSE 6ו סאב של JBL1200 ומגבר של: JBL520WATT 75.4 ואני רוצה להוסיף זוג קומפוננט או רמקולים בדלתות מאחורה ומגבר 2 ערוצים ככל הנראה לסאב תקציב שלי הוא בערך עד 800 שקל. מה אתם מציעים לי להביא?
הודעה אחרונה מאת Eyal MaZdA 2.0, -
מערכת חדשה... 1 2 3
מאת Guest Re'em- 35 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם... קיבלתי הצעה למערכת החדשה. בבקשה תנו את חוות דעתכם. מגבר היפוניקס 4 יציאות 4X110W מגבר היפוניקס מונו בולק 600WRMS סאבוופר היפוניקס 600W RMS קומפוננט פוקאל A1 1150W/70W
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
שלווםם... רציתי לקבל חוות דעת על רמקולים של קנווד 350 ואט דגם זוג רמקוליםו6x9ואינטשוKenwoodוKFCM6935IEו קישור: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37399 הם צריכים מגבר? איך הם מבחינת באסים? ומבחינת עוצמה? והם ברמה של פיונר?
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אז ככה מכרתי את האלפיין האהובה שלי ואת הסט קיקר שהיה לח וכרגע יש לי רדיו טייפ זמני עד שכל המערכת תמכר בינתיים כל הציוד על האוטו שזה אומר 2 מגברים 1 סאב ואת הקומפוננט האחורי שמתי מקדימה... לרדיו טייפ הזה יש כניסה 1 לRCA השאלה שלי האם אני יכול לחבר גם תסאב מבלי לקנות מפצל לRCA כי גם ככה אני עוזב עוד שבועים וחצי ולא רוצה להשקיע שקל על המערכת אז האם אפשר לעשות קומבינה זמנית ואל תגידו לי לחבר תרמקולים למערכת ותסאב לכניסת RCA כי הרדיוטייפ לא יצליח להזיז קומפוננט של 120 רמס תודה לעוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת The Last Don22, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי ציינג'ר ברכב של pioneer והוא לא קורא דיסקים. מציג הודעת error. מה יכולה להיות הסיבה לכך?
הודעה אחרונה מאת adi_gr, -
שלום לכולם, אני מחפש אפליקציות למחשב לרכב. האם ישנן מועדפות עליכם? האם ישנה אחת שמכילה בתוכה גם טלפון+ניווט לוויני+DVD+MP3? תודה רוי
הודעה אחרונה מאת RoyCo, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מזה כמה שבועות יושב אצלי בבית סט דוטק חדש שחיכה ליום ההתקנה שלו, והוא סוף סוף הגיע, והגיע בגדול! אתמול, יום שבת, אספתי את הכלים ונסעתי לROMANX מהפורום לבצע ולסיים את ההתקנה. את החוטים החדשים וחיתוכים של הטבעות עשיתי בעצמי בסוף שבוע שעבר. לאחר מכן, ההתקנה קצת הסתבכה, מכיון החור בדלת של האוטו הוא חמש ורבע, והסט של דוטק הוא שש וחצי. מכיוון שלא רציתי לחתוך שום דבר, נאלצנו להתקין את הכל מעל הכל עם הרבה מאוד ספוג וסיליקון שקוף... . ולתמונות:
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אתמול היה לי קשה להרדם בעודי מנסה להבין דברים מסויימים, ואז שתיתי בקבוק של גינס על בטן ריקה ותוך 10 דקות נרדמתי כמו תינוק... וובכן - מידבאסים! רובנו מתקינים אותם בדלתות הקדמיות, או על טבעת עץ או על הגבהה כזו או אחרת או ישירות על הפאנל ע"י טבעת עץ או פודיום או פשוט מאוד שימוש בברגים ואומים... מעט מאוד אנשים מתקינים אותם בקיק פאנלים סגורים מראש או ממש יוצרים תיבה סגורה בתוך השטח של הדלת - במקרה כזה ברור לי שהמידבאס עובד כמו שהוא צריך לעבוד. אבל אם ברוב ההתקנות כמו שציינתי למעלה (קחו בחשבון שעד כמה שנשתדל להתקין מידבאס חזק על טבעת או על פודיום עם פתח אחורי לתוך הדלת - הדלת אינה תיבה אטומה והפאנל עשוי מחומרים שהם לא ממש אטומים וגם השילוב בי…
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי פריימיר 740 אני מעוניין להחליף אותו למשהוא יותר טוב וחדש אני מחפש המלצות לרדיו דיסק (העדפה לפיוניר) בסביבות ה1000שח+-
הודעה אחרונה מאת Raz323F, -
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני גר בחדרה ואני צריך צתקין שיתקין לי מגבר יש לכם מושג איזה מתקין טוב זול ואמין יש לי בחדרה או באיזור? תודה
הודעה אחרונה מאת gks, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לדעת אם המכשיר הנ"ל הוא בעל יציאת AUX או בעל יציאה לצ'ינגר... בנוסף אשמח לדעת גם אם המכשיר Pioneer 1350b בעל יציאת AUX או צ'ינגר תודה רבה
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 856 צפיות
שלום ברכב שלי ישנם קומפוננט של מורל מילניום ורציתי לדעת אם הפולס זהים מבחינת שמע . הבנתי שהפולס הם המחליפים של המילניום . תודה
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
שלום לכולם, אני חדש בפורום. אני מעוניין לקנות לגיפ שלי מכשיר סטריאו דיסק/mp3 . קבלתי הצעה על קנווד 7031 , האם המכשיר טוב? אמין? יש אחריות של שלוש שנים. לכל מי שמכיר את המכשיר אני אשמח לשמוע ביקורות... אם מישהו חושב שיש מוצר הרבה יותר טוב בטווח החיר(1500 שח) ולא שקל יותר אניגם אשמח לשמוע! תודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת ronenvvv, -
- 4 תגובות
- 758 צפיות
אני רואה שהרבה אנשים מחליפים טוויטרים לקומפוננט עכשיו שאלתי היא ככה... אם הקרוס של הקומפוננט חותך את הטוויטר בתדר מסויים אז מה זה משנה איזה טוויטר זה...הטוויטר של החברה מותאם לקרוס אז הוא בטח יוציא את התדרים שבהם הוא נחתך...ככה שגם טוויטר אחר עם תווך תדרים גדול יותר לא ישנה הרבה...אז מה הטעם?
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זמן מסויים כבר שאני מתלבט בין שני סאבים: 1.קיקר קומפ וי אר החדש 400RMS 2.פוניקס גולד אוקטן ZR12 (מצורף לינק) http://www.infinitecaraudio.com/cgi-bin/icastore.cgi?user_action=detail&catalogno=ZR12D4 נשאלת השאלה, מי משני הסאבים האלו עדיף מבחינת איכות שמע, צלילות וירידה לתדרים נמוכים ? אשמח לקרוא חוות דעת מבעלי נסיון. תודה.
הודעה אחרונה מאת silver.d, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
השאלה בכותרת... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם! ברכב שלי מותקן רדיו דיסק של Aiwa (כמו בתמונה המצורפת). כפי שניתן לראות, במכשיר הנ"ל קיימת יציאה של אוזניות, היציאה הזאת משמשת אותי לחיבור הפלאפון (נגן MP3). לאחרונה קניתי רכב נוסף, וגם שם אני רוצה להתקין רדיו דיסק עם יציאה של אוזניות. מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מסויים, קצת יותר איכותי מה- Aiwa? התקציב עומד על - 800 ש"ח + - תודה מראש אבי.
הודעה אחרונה מאת shibby, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בבית רמקולים שעובדים על הגברה אקטיבית כלומר יש להם מגבר מובנה...האם ראיתם פעם רמקול כזה...?
הודעה אחרונה מאת gks,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 253 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- EliC25
- שביט
- itaimoto
- FLaW
- ניקו פ.
- אורי מ.
- lanosforce
- fixxxer
- פיגו107שנת2010
- vigi
- alex321
- פינדר