Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פריימיר 740

אני מעוניין להחליף אותו למשהוא יותר טוב וחדש

אני מחפש המלצות לרדיו דיסק (העדפה לפיוניר)

בסביבות ה1000שח+-

פורסם

לצערי אין לך שום מתחרה ראוי במחיר של עד 1000 ש"ח במקום ה740 שיש לך היום.

בתקציב הנ"ל אתה יכול לרכוש וזה גם בתוספת צנועה , מהמכשירים החדשים שלך פיוניר דגם 4800, או 480 פרימייר.

וזה לא יתן שום שיפור\שינוי\שדרוג מול מה שיש לך היום, פרט לעובדה שה480 פרימייר הוא בעל 3 יציאות פריאווט של 4V, בניגוד ל2V שיש לך היום.

לדעתי זה השינוי היחידי והוא לא שווה מבחינה כלכלית לוותר על המכשיר הנוכחי שיש לך היום.

במידה וממש חשקה נפשך במכשיר חדש וטוב יותר, הייתי מציע לך לחסוך עוד קצת, ואולי ללכת על כיוון של מכשירי אלפיין 9855/9853 אולי אפילו יד שניה.

או לחפש ביד שניה מכשירי פיוניר 860/8600/8650-960/9600/9650,או מכשירים של JVC מהסדרה האחרונה של הEXAD וזה גם רק ה500-700-900.

פרט למכשירים ברמה הזאתי, לא תקבל שינוי יותר מידי משמעותי ממה שקיים אצלך היום- ברכישה של HU בתקציב של עד 1000 ש"ח.

עוד אופציה מעניינת של פיוניר היא ה8MP.

ו..זהו.

under construction..

• תוכן חדש...