Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברכב שלי מותקן רדיו דיסק של Aiwa (כמו בתמונה המצורפת).

כפי שניתן לראות, במכשיר הנ"ל קיימת יציאה של אוזניות, היציאה הזאת משמשת אותי לחיבור הפלאפון (נגן MP3).

לאחרונה קניתי רכב נוסף, וגם שם אני רוצה להתקין רדיו דיסק עם יציאה של אוזניות.

מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר מסויים, קצת יותר איכותי מה- Aiwa?

התקציב עומד על - 800 ש"ח + -

תודה מראש אבי.:wink:

000716_3.jpg

פורסם

אולי החור נראה כמו היציאה של האוזניות.... הוא מתכןן לכניסת INPUT הידועה כAUX

כל מכשיר של פיוניר ושל קנווד ששולטים על מחליף דיסקים, נהפכים בקלות (ובתוספת תשלום) לכניסת AUX , ולמען הסר ספק כדי שיובן לך, אז ל"יציאות אוזניות"....

בגדול, תקנה כבר מותג נורמלי, בסכומים האלה יש, הקבל האחורי של הפיכת המכשיר ל"יציאת אוזניות"... מייקר באיזה 200 שח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ממתי AUX זה יציאת אוזניות?!?!?

תיקון קטן גבר..

זה כניסה.

סליחה על הבורות... :oops:

מישהו יכול להציע לי דגם ספציפי?

רועי, לא אכפת לי שיהיה MP3 פשוט נוח לי לחבר את הפלאפון כי זה גם דיבורית.

תודה אבי.

פורסם

תיכנס לזאפ ותנסה למצוא רדיודיסק עם כניסת aux

www.zap.co.il

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...