Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזה כמה שבועות יושב אצלי בבית סט דוטק חדש שחיכה ליום ההתקנה שלו, והוא סוף סוף הגיע, והגיע בגדול! אתמול, יום שבת, אספתי את הכלים ונסעתי לROMANX מהפורום לבצע ולסיים את ההתקנה.

את החוטים החדשים וחיתוכים של הטבעות עשיתי בעצמי בסוף שבוע שעבר. לאחר מכן, ההתקנה קצת הסתבכה, מכיון החור בדלת של האוטו הוא חמש ורבע, והסט של דוטק הוא שש וחצי.

מכיוון שלא רציתי לחתוך שום דבר, נאלצנו להתקין את הכל מעל הכל עם הרבה מאוד ספוג וסיליקון שקוף... . :-P

ולתמונות:

Picture1 023.jpg

Picture1 049.jpg

Picture1 054.jpg

Picture1 061.jpg

Picture1 064.jpg

Picture1 066.jpg

פורסם

תודה לכולם :-P

חשבתי שרואים די ברור בקשר למיקום הטויטרים בתמונות.

קראתי במקום מסויים ברשת שכדי להעלות את הבמה צריך להתקין את הטויטרים בנקודה הכי גבוהה באוטו. בעצם ה"במה" שאנחנו שומעים זוהי נקודה מסויימת בין מיד שמותקן בדלת לבין טויטר שצריך להיות מותקן כמה שיותר גבוהה על מנתלהעלות את הבמה. השאיפה היא שהנקודה הזאת תהיה ככול האפשר קרובה יותר לאוזן. לכן רובכם, שמתקינים את הטויטרים על הדשבורד טועים, והורסים את הבמה שלכם.

כפי שניתן לראות אצל רומן באוטו הטויטרים מותקנים די "בסדר", אך אני החלטתי ללכת יותר רחוק, והתקנתי את הטויטרים בנקודה הכי גבוהה באוטו. נכון. על הגג. עכשיו אני שומע את כל הצלילים ממש מלפניי, כאילו שזמר עצמו יושב לי על הגג של האוטו :-)

כמובן שזו הייתה בדיחה.

הטויטרים מותקנים בצורה רגילה, על הדשבורד ומופנים לכיון הנוסעים. בינתיים. :wink:

פורסם

תתחדשת אשמח לשמוע בהזדמנות.

למה לא קראת לי? הייתי בא איתך

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

נראה שהמיד יושב חזק על הטבעת והספוג נועד למה? לבלימת רעשים? או להצמדה יותר טובה בין הפאנל של הדלת לטבעת?

אחרי ההגבהה הזאת, הפאנל נסגר בצורה טובה או שיש רווחים? (אם הרמקול יושב ממש טוב על הטבעת זה לא כל כך משנה - אבל עלול להיות לך רעש של רעידות מהפאנל)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איליה תתחדש, אני מקווה שעכשיו תוכל סוף סוף להנות מהסט הנפלא הזה ברכב שלך.

אני מקווה לשמוע ולראות איך יצא.

תתחדש!

:beerchug:

אגב, תהיה עדין עם הכיוונים כמו שכבר אמרתי לך.

under construction..

פורסם

תודה לכולם :-P

למה שמנו ספוג אני עד עכשיו לא הבנתי, אבל אם רומן אומר שצריך אז צריך :lol:

וכן, עדיין יש רעשים מהמקור בלתי ידוע. גם אם אני לוחץ על כל הדלת עם כל הגוף עדיין ישנו רעש, נמשיך בחיפושים ובסוף נמצא מי בדיוק מזמזם לי באוטו.

הפאנל נסגר אומנן קצת בלחץ, אבל נסגר על הקליפסים שלו כמו שצריך. הטבעת היא בעובי של ס"מ וחצי, ופחות מזה לא יכולתי לעשות כיון שאז הקומפוננט פשוט לא היה נכנס (החור הוא חמש ורבע).

וכן ניר, אני מאוד זהיר אם הקטע של כיוונים, עד כדי כך הפחדת אותי שאני לא שומע בווליום בכלל :roll: בכל מקרה, שוב תודה לך :-P

פורסם

תתחדש נראה ממש טוב! תהנה מהסט!.

אצלי גם יש רעשים של פלסטיקה מעצבנים מהדלתות הקידמיות ונראה לי שהפתרון היחידי זה איטום דלתות.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תתחדש.... אני לא יגיד לך כי אמרתי את זה לפני כמה שבועות. נו מה יש להגיד התקנה על הפנים אבל אין מה לעשות. איליה רצה לשים את המיד באסים בגג גם אבל היה צריך לחתוך בגג חורים אז הוא ירד מזה.

:-)

בשעה טובה!

פורסם

לשים את מידבאס על הגג... הממממממםםםםםם

לדמיין שקלי קלרקסון יושבת עליי... מעליי... המממםםםם :-)

אבל מה אם ישימו ברדיו שיר של צביקה פיק???:?:roll::shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...