Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה...

Guest Re'em
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר , הכל המערכת הראשונה היפוניקס , וכל השניה רוקפורד - לכל מתקין יש רצון למכור חברה שונה יותר.

לדעתי המערכת של רוקפורד עדיפה אבל לא עם הגבר שלהם - אלה אם מגבר אחר שמפיק יותר מ 50 RMS ליציאה.

ושוב אני אומר לי אישית ניראה שלא יהיה שווה לך להתקין הכל עם HU מקורי של האוטו.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני באמת לא מבין את השטויות האלה מה זה לא שווה להתקין עם הד יוניט מקורי?!

כל הד יוניט יעשה אחלה עבודה...

מוציאים היי פאוור אומנם זה לא כמו RCA וכמו הד יוניט ברמה גבוהה אבל בכל זאת זה מנגן זה סבבה ומי שלא מוציא ושם הד יוניט רגיל גם כנראה שלא כזה להוט אחרי זה...

אחרי הכל אין דבר העומד בפני הרצון...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני אגיד לך אם הוא היה מתכוון לחבר מגבר אחד , קומפוננט וסאב פשוט \ אחוריים אז באמת לא חייבים להכנס לסיפור הזה

(שלא כזה סיפור גדול ...).

אבל , אם הוא מתכוון להשקיע כמה אלפים טובים במערכת להביא 2 מגברים כניראה 2 סטים של קומפוננט וסאב רציני אז כמו שאמרתי

אני אישית הייתי חושב על החלפה של ה HU המקורי.

דעתי ..

פורסם

מה ז"א...

להשקיע בין 6000-700 שקל נראה לי סכום מכובד...

לא רציני אבל מכובד.

בהצעות שקיבלתי היום הציעו לי לעבוד עם זוג קומפוננטים קידמיים מגבר וסאב.

וגם אני שאלתי את אותה שאלה בדיוק כשכל ספק מתמקד על חברה מסויימת..

השאלה מה עדיף לי לעשות

פורסם

גם אם הוא ישים אלף מגברים לא חסרים מנחתים סוף העולם שיעשו עבודה מעולה...

לפי דעתי בסכום שלך הייתי קונה לי קומפוננט של מוראל הייבריד אוביישן שזה 1900 בערך

מגבר הייתי קונה משהו בסגנון הJBL מהדיוטי פרי רק לרמקולים ומונו יש לך שלל אפשרויות החל מ1300 שקל למאגנט פאנטום ועד אלוהים יודע כמה למותג היקר ביותר...

וסאב אני מאמין שהייתי נוטה לכיוון האינפינטי קאפה פרפקט סרווין וגה וי מקס או JL W3...

כל זה סוגר לך באזור ה6 אלף מחבר את הכל להד יוניט המקורי או שאם בא לך לעלות באיכות אז לקנות מנחת טוב והבאת מערכת פגז...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אתה יודע מה סגרתי על הקומפוננט הקידמי...

אין לי כרגע דרך להגיע לדיוטי פרי....

לפי מה שאתה אומר זה לקחת מגבר אחד של ארבע ערוצים לקומפוננט ולמגבר?

• תוכן חדש...