פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 31 תגובות
- 4 אלף צפיות
היה ממש כיף אחלה של מפגש חיכיתי שעה ואף אחד לא הגיע באמת תודה רבה לכם מה קרה ראיתם קצת טיפות גשם אז לא יצאתם מהמיטה ומתחת לשמיכה , אם לא לנסוע לקיסריה אז לפחות להיפגש . טוב לא נורא שטויות נלמד להבא . לגביך אסף רציתי לבוא לקיסריה בכל מקרה אבל כבר היו לי חששות שגם אתה לא תהיה שם .
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 0 תגובות
- 867 צפיות
עברתי טסט!!!..ירדתי למאזדה..ופשוט נגעלתי מהמערכת...אז אני רוצה לבנות מערכת על תקציב נמוך...חשבתי לקנות את אחד המגברים הישנים של רוקפורד...יש להורים מאזדה 6...אז חשבתי לשים מגבר ורמקול בכל דלת...ככה שמקדימה קומפוננט ומאחורה רמקולים רגילים ולהגביר להם את הבאס דרך המגבר אם זה אפשרי...הקומפוננט שחשבתי לקנות הוא הפוקל אקסס והאחוריים רמקולים רגילים של פוקל...עכשיו איזה מגבר כדאי לקנות?? אפשר להציע אחרים אבל התקציב נמוך... מה דעתכם על ה- 4.6x או ה-200.4 (הספק נמוך)של רוקפורד? אפשר להציע אחרים..אבל אני לא מחפש עוצמה אלה איכות ומגבר עד 50 אראמאס..כי ככה הקומפוננט.. וגם אפשר להציע רמקולים אחרים ואיזה רמקולים כדאי לשים בדלתות האחוריות שיש להם באס חזק? יחסית טוב תודה רבה מראש…
הודעה אחרונה מאת 323f-fanatic, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
טוב, מכיוון שאני רואה פה בזמן האחרון המון שאלות ותהיות לגבי רכישת מגבר כזה או אחר, ובקשות המלצה למינהם. החלטתי שאם אני כבר בבית( כן כן אני לא גר פה, אני פשוט אחרי תאונת דרכים...) וקורא את ההודעות הללו, לפחות שאולי יהיה מקור מידע טוב יותר. אז בגדול אני מאמין שאני לא אתייחס להכל ובוודאי תהיינה שאלות גם לאחר מכן,אך לפחות אני אנסה לעשות את המירב!. זהירות הודעה ארוכה!! 1.RMS- או יותר נכון "הספק עבודה". כאשר אנו בוחרים מגבר הדבר העיקרי שמעניין אותנו הוא "האם זה יספיק לי?". אז בגדול העניין אומר כך, RMS= להספק העבודה שהמגבר מסוגל להפיק לאורך זמן בהתנגדות מסויימת ולא הספק רגעי(PEAK POWER), כלומר מה שהוא מסוגל להפיק בשימוש יום-יומי. נתון זה הוא נתון "אמ…
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התקנתי היום מגבר 4 ערוצים JBL CS60.4 בגישור ככה שיש בעצם 160X2 ב4 OHM הגברתי את הקומפוננטים שהיו ברשותי audiobahn as62q 90 RMS שהם בעלי נצילות גבוהה דרך אגב שומעים בן זונה אבל בוא נגיד ככה לא ציפיתי מנצילות של הרמקול הזה 95DB להשמע ככה חלש יחסית כי שמעתי קומפוננט דומה בעל אותה נצילות וחזק ולכן אני צריך את עזרתכם מה יכול להיות הבעיה? אולי הHU המסריח שקיבלתי מהביטוח-JVC KDG116 או אולי מהאלטרנטור שלא מספיק חזק...זה מעצבן קצת כי קיוויתי ליותר טוב מומחים מקווה שתפתרו לי את הבעיה עכשיו לחלק השני אני מחפש עכשיו לרכב שברשותי סובארו אימפרזה 94' כמה דברים ליצירת SQL אחרי ששמתי את הקומפוננטים והמגבר והקנווד 6X9 250 וואט 50 RMS(http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=34108) אני מחפ…
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
למה צריך לתכנן במה לסאונד ואיטום?? החברות שמייצרות את הרכבים לא דואגות לזה? (הכוונה לרכבים יחסית חדשים)
הודעה אחרונה מאת koyote, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התיבה שאני מדבר עליה היא תיבה פורט סלוט. התדר שהיא היום מכוונת אליו הוא 32HZ. http://mobile.jlaudio.com/pdfs/557.pdf קישור להוראות של הסאב והתיבה.
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
שלום חברי... עכשיו ברגע זה אני מנסה לבנות בית לטוויטר בתוך הקורה של האותו שלי. רכב סיטרואן קסנטיה, הטוויטר הוא MOREL MT22 מה שעשיתי עד עכשיו: קודם כל לקחתי את הקורא ו חתחתי חור. אחר כך לקחתי את הבית המקורי של הטוויטר, הבית אם כיוון. אדבקתי את הבית לקורה בעזרת סיליקון. אחרי זה לקחתי שכטל רכב ו מרחתי בצורה שווה על בית טוויטר וקורה. בנתיים זה הכל. הנה קצת תמונות!
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ושוב איתכם!! שלום עליכם אחיי לאודיו - בידכם ההזדמנות ליצור את אחד ממפגשי הצפון הגדולים שידענו! ההודעה עולה רק עכשיו מכיוון שהמנהלים במקום לא רצו ליצור בלבול בין המפגש הזה למפגש שהתקיים בשבת הזו - בכל מקרה, לעינייננו: מפגש צפון במיקום הרגיל מיתחם היוניברס קלאב (לשעבר - היום זה שופר-סל) בנשר. 3.3.06 - יום שישי - שעה 14:30 (בגלל שמחשיך מוקדם, וגם ככה אנחנו רוצים שזה יהיה גדול...) חבר'ה - תראו לנו את החידושים שלכם, אנחנו יודעים שיש, ויש הרבה מה להראות!!! מיותר מאוד לציין (אבל אני עדיין מציין זאת) שלא חייבים להיות בעלי מערכת ברכב בשביל להשתתף - וגם אם יש לכם מערכת ששווה כמו נסיעה באוטובוס, אתם עדיין יותר ממוזמנים לבוא, להכיר ולהתרשם. …
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חברה אז ככה, אני צריך המלצות וחוות דעת על מערכת באיזור ה-8000 ש"ח. לא צריך HU - יש ברכב את הקנווד KDC-MPV7020 שהוא בעתיד יוחלף לנגן DVD עם מסך נשלף.. הדרישות הם: קומפוננט 5.25 לקדימה, סאב ומגבר לקומפוננט ומגבר מונובלוק לסאב, קבל אם צריך אז גם כן. חשוב לי שיהיה באס חזק ועוצמתי אבל מדוייק, וצלילים נקיים מהרמקולים .. הסאב אני די נעול על ה KICKER L7 12" אבל פתוח להצעות .. תודה לעונים ! איציק
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אני מחפש מורל דוטק, אני גר במרכז מבקש המלצה איפה אני יכול לקנות אותם, חלק מהחנויות אודיו לא מתעסקות עם מורל או שאין אחריות מבקש המלצה לחנות קרובה בסביבות ראשון, חולון, בת-ים. חשוב לי המחיר, שלא יהיה בשמיים גג 1000 שקל וכמובן עם אחריות !
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
בכך שאני אשים אותו זמנית בתיבה של EXPLOSSION אטומה אבל עשוייה מ סיבית... . 60 ומשהו ליטר נדמה לי... פשוט אין לי זמן לבנות עכשין תיבה הוא יעבוד בה כמה ימים וזהו... תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את הרמקולים האחוריים שבחתימה בסאב SQ בתיבה אטומה. מחיפוש בפורום אירגנתי את הרשימה הבאה: (כמובן שאני מתכוון לשמוע לפני שאקנה) P2 של רוקפורד VMAX , HED של סרווין ווגה Phoenix Gold Octane R Helix deep blue הדרישות שלי מהסאב: שיהיה כמה שיותר SQ כלומר מדוייק מאוד,מפורט ושיתן כמה שפחות "בומים". שיהיה ברמה של הקומפוננט - הייבריד אוביישן 5, כלומר ישלים אותם בצורה הטובה ביותר. איזה סאב מהרשימה הכי מתאים לדעתכם,והאם יש לכם הצעות נוספות (סאב עד 250 RMS, שיתאים למגבר שבחתימה)? (תקציב 1000+)
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז לפני שאתם מתנפלים וצורחים תעשה חיפוש, עם שנה וקצת של חברות בפורום כבר למדתי את הפלא הזה שנקרא "חיפוש" (ואפילו חיפוש מתקדם) אבל לא מצאתי תשובה. לידידה שלי ברכב מותקן מכשיר קנווד kdc-6001 ישן נושן שהחליט פתאום שהוא חי באמריקה. איך מחזירים אותו לארץ? אני מכיר את השטיק של ה JVC, אבל זה לא אותו דבר. מישהו כאן התנסה במכשיר זהה \ דומה? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1.JBL gto 75.4 2.soundstream EGA4160 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=EGA4160&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 3.planet audio 3004 אני לא מדבר על המחירים שלהם אני מדבר איזה מגבר לדעתכם מספק את האיכות והעוצמה הכי טובה.
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 0 תגובות
- 611 צפיות
שלום לכולם רציתי לדעת מה הדגם של המגבר: platinium audio 2200w 5יציאות וגם כמה פרטים עליו תודה
הודעה אחרונה מאת CaRismA, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אם מכרז מתחיל ב1 שקל לדברים שעולים 600-1000 ועוד פחות משעה מסתיימים יש סיכוי להוציא אותם בפחות מ200? תודה
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, על מסך הפאנל הופיע הכיתוב ERROR 60 כאשר ביקשתי אתמול לעבור לשמוע דיסק ב"צ'יינג'ר". למישהו יש מושג מה אומרת התקלה? לחיצה על כפתור שליפת המחסנית לא שינתה את המצב - מגש 3 בתוך המחסנית תקוע. הוא מקבל מתח. תודה לעונים, אלעד.
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי מישהו התקין כאן ברכב מאזדה 3 רמקולים 6X9 במגש האחורי ברכב (רכב של 4 דלתות ).
הודעה אחרונה מאת illuminator, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום ברכבי מותקנת הזעקת ביפר של רב בריח הכוללת גלאי זעזועים. בזמן האחרון התחלתי לחשוב על הוספת בגלאי שטח, מה המחיר? ואיך עובד בדיוק?
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 2 תגובות
- 911 צפיות
יש לי רדיו דיסק נהדר של פיוניר פרמייר 740. קניתי אותו מחבר פורום לפני איזה שנתיים ואני מרוצה מהרדיו. עכשיו העלימו לי את הפאנל שלו מהרכב. אני יודע שקורים הרבה מקרים שגונבים לאנשים רדיו דיסקים בלי הפאנל (כי לוקחים אותו הביתה). אני מוכן איכשהו להיסתדר עם אותם האנשים שנשארו עם פאנל של פרמייר 740. כבר נחליט אם אני יתן את המכשיר או שלהפך אקבל את הפאנל. כמובן שהכל יכול להיסתכם בסכום סמלי. אשמח כמובן אם מישהו יתרום לי פאנל המכשיר אצלי לא גנוב, כך שאין חשש למשהו פלילי. עדיין נשארה הקופסא שלו. דימה
הודעה אחרונה מאת CaRismA, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה התחדשתי במגבר של לאנזר קומ רוקפורד הדגם עם ה4 טויטרים וסאב רוקפורד פי 2 מחובר לhu pioneer סדרה 4 יש לי רעשים המופעים בווליום יחסית נמוך ונעלמים בוליום גבוה רעש כחחחחח כזה מה שמוזר שהוא מופיע גם שהרכב מכובה אני מדגיש זאת לא יללת האלטרנטור המוכרת בדקתי הארקה אר סי איי חיבורי רמקולים hu החלפתי עם עוד אחד אחר האר סי איי מועבר בצד אחר מהקבל מתח אך חוטי הקומפ' מועברים מקדימה לאחורה באותו צד עם חוט ה+ האם זאת הבעיה? האם יש דרך להמנע ממשתיק? הרכב מגאן קופה 2000 תודה רבה שמוליק
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז ככה האופציות שלי הבאות: מורל http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PULSECOAX4&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405 אינפנטי http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=REF4002&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405 קדאנס http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=TX44&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405 לייטינג אודיו http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=B1402&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=405 מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת hagai022485, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום ברשותי מגבר לאנזר 438 (1400 watt) עכשיו מחוברים אליו הרמקולים האחוריים שלי (פיוניר הצהובים) והרמקולים הקדמיים שלי (קומפוננט של פלאנט אודיו) עכשיו כשאני שומע מוזיקה חזק לא מרגיש פתאום במן נפילה של הסאונד ברמקולים הקדמיים עכשיו מזתומרת נפילה הם עובדים(שולל יציאה שרופה) אבל יותר חלש מברגיל עכשיו השאלה שלי מה זה יכול להיות? ובאיזה כיוון לחפש לפני שאני הולך למתקין? (אולי איזה חוט רופף או משהו) תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
תוך כדי נסיעה הרמקולים מאחור מפסיקים להשמיע סאונד וחוזרים לסירוגין. פתחתי את הבגאז' והבנתי מה הבעיה. הבננות שמחוברות למגבר מתנתקות וחוזרות לפי "מצב הרוח" ז"א תלוי בנסיעה\איך הסאב דופק. והם כבר משתחררים עם הזמן. הבנתי מאיפה הבעיה, השאלה היא איך אני מסדר את זה ככה שהם לא יזוזו לי ולא יתנתקו לי באמצע הנסיעה? הם לא מתנתקים לגמרי, הם פשוט זזים מהמקום ואז לא שומעים ברמקולים כמו שצריך. מה עושים?
הודעה אחרונה מאת mcyossi, -
- 33 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הייתי בחנות היום והוא הציע לי את המגבר הזה ואמר שהוא 90 RMS ב 4 אום בבדיקה שעשו למגברים האילו ומה שאני ראיתי תמיד שהמגבר הזה ב 4 אום 50 RMS וב 2 אום 100 RMS ולא משנה איך שהוא אחד מהשתי האפשרויות שנתתי הוא יעשה עבודה טובה לקומפוננט דוטק ופיוניר 300 ??
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
יש לי רדיו דיסק ברכב, הדגם לא זכור לי כרגע (אני אבדוק ואעדכן). הרדיו עובד, אבל כל דיסק שאני מכניס לבפנים לא נקלט וזה רושם לי cd error .. מה דעתכם, הלכה העינית או משהו כזה ? מה עושים, ואם שווה לתקן בכלל ואיך.. ? תודה רבה, יום טוב
הודעה אחרונה מאת Hatch_a, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קבלתי את הרכב החדש שלי מהעבודה (לא לינסינג או משו כזה) והייתי רוצה לקבל המלצה על קומפוננט טוב והוא יוגבר על המגבר של אינפינטי ( נוסע לברצלונה חודש הבאה) בתודה מצוות העובדים וההנהלה , יגאל
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איפה אפשר לקנות את הסאב סרווין וגה vmax וכמה הוא עולה והאם ניתן וכדאי לרכוש אותו בתחנה מרכזית?
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קומפוננט בדלתות מאחורה רציתי לדעת באיזה מידה משפיעה על השמיעה במערכת..?
הודעה אחרונה מאת Eyal MaZdA 2.0, -
-
בחירת מגבר...
מאת Guest Re'em- 0 תגובות
- 748 צפיות
שלום לכולם.. רציתי לדעת איך המגברים מתוצרת clif designs מדובר על דגמים cd 1.1lx cd 4.4lx העזרה שלכם חשובה לי מאוד... נ.ב אם אתם יכולים לרשום לי את המחיר שלהם פחות או יותר זה יעזור לי מאוד לילה טוב