Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מכרז מתחיל ב1 שקל לדברים שעולים 600-1000 ועוד פחות משעה מסתיימים יש סיכוי להוציא אותם בפחות מ200?

תודה

פורסם

שלום לך,

כנס למכרז בדקות האחרונות שלו ותראה אז באיזה פלא המחירים מגיעים למחיר המחירון אולי תזכה להוציא אותם ב-50-100 שקל פחות (שזה גם כסף).

בהצלחה

פורסם

באופן עקרוני כן.

אלא אם בתקנון המכרז(האמור להיות מפורסם לצד המכרז), כתוב שיש מחיר סף, או מחיר שמור, או כל דבר המרמז על כך שהמכרז יתחיל ממחיר XXX ,אך בפועל אם לא יעבור מחיר YYY(שמור במערכת) המכרז בטל.

ברוב המכרזים באתרי המכירות הגדולים, המכרזים הם סופיים, כלומר אם נגמר המכרז ואתה הקונה הסופי, אתה "זוכה " במכרז, ובד"כ אין מחיר שמור.

אך אני ממליץ בד"כ לקרוא את תקנון המכרז לפני הצעת כל הצעה, על מנת להימנע ממקרי אי-נעימות\אי-תאימות למכרז.

בהצלחה.

under construction..

פורסם

במכרזים כאלו , בדקות האחרונות של המכרז המחיר קופץ והרבה .

יש עוד הרבה כמוך שחושבים שיוציאו בזול ומחכים בדיוק כמוך למכרז שמתחיל בשקל (בקיצור ישראלים) .

אבל תנסה , ככה לומדים , ואולי תצליח .

בהצלחה .

זה נכון

פורסם

הם מאוד "מתוחכמים" כל האתרי מכירות.

מה שהם עושים זה מחכים לדקות האחרונות ואז מקפיצים את המחיר בעצמם כלומר משחקים עם עצמם עד שהם מגיעים למחירי המחירון כך שלרוב זה לא יוצא משתלם.

למרות ששמעתי על כמה מקרים שבהם נמכרו מוצרים מתחת למחירון.

תנסה את מזלך.

פורסם
הם מאוד "מתוחכמים" כל האתרי מכירות.

מה שהם עושים זה מחכים לדקות האחרונות ואז מקפיצים את המחיר בעצמם כלומר משחקים עם עצמם עד שהם מגיעים למחירי המחירון כך שלרוב זה לא יוצא משתלם.

למרות ששמעתי על כמה מקרים שבהם נמכרו מוצרים מתחת למחירון.

תנסה את מזלך.

ואת דבריך אתה מבסס על?? שמועות? חזיונות? הזיות? מחשבות?

אני רכשתי לפני כחצי שנה מדיח כלים של בוש, מחיר השוק שלו היה 3850ש"ח בכל חנות שבדקתי(אם אופציה ל6 תשלומים ללא ריבית) , כולל פרטיים ורשתות גדולות.

במכרז של "סקאל אלקטריק", רכשתי אותו במחיר של 2750ש"ח( אופציה ל12 תשלומים ללא ריבית), כולל משלוח וטכנאי של החברה שיבוא להתקין אותו (אי אפשר להביא טכנאי חיצוני אחרת האחריות פגה).

מיותר לציין שזמן האספקה היה אמור להיות 14 יום מיום סגירת המכרז, בפועל "זכיתי" בו ביום שני, וכבר ביום חמישי המדיח הותקן.

וזה רק דוגמא אחת מיני רבים שאני יכול לתת לך, ובהתבסס על נסיון בלבד.

ובהקשר של אודיו לרכב, חבר שלי רכב HU של פיוניר דגם 4700 ( מחיר השוק עמד אז על כ1400-1500 ש"ח- כן זה היה לפני הרבה זמן) במחיר של 699 ש"ח כולל משלוח עד הבית, המכשיר הגיע תוך 4 ימי ימים (הוזמן ביום שישי בלילה, וכבר בבוקר יום שלישי הוא הגיע) כאשר זמן האספקה היה 14.

under construction..

פורסם
ואת דבריך אתה מבסס על?? שמועות? חזיונות? הזיות? מחשבות?

אני רכשתי לפני כחצי שנה מדיח כלים של בוש, מחיר השוק שלו היה 3850ש"ח בכל חנות שבדקתי(אם אופציה ל6 תשלומים ללא ריבית) , כולל פרטיים ורשתות גדולות.

במכרז של "סקאל אלקטריק", רכשתי אותו במחיר של 2750ש"ח( אופציה ל12 תשלומים ללא ריבית), כולל משלוח וטכנאי של החברה שיבוא להתקין אותו (אי אפשר להביא טכנאי חיצוני אחרת האחריות פגה).

מיותר לציין שזמן האספקה היה אמור להיות 14 יום מיום סגירת המכרז, בפועל "זכיתי" בו ביום שני, וכבר ביום חמישי המדיח הותקן.

וזה רק דוגמא אחת מיני רבים שאני יכול לתת לך, ובהתבסס על נסיון בלבד.

ובהקשר של אודיו לרכב, חבר שלי רכב HU של פיוניר דגם 4700 ( מחיר השוק עמד אז על כ1400-1500 ש"ח- כן זה היה לפני הרבה זמן) במחיר של 699 ש"ח כולל משלוח עד הבית, המכשיר הגיע תוך 4 ימי ימים (הוזמן ביום שישי בלילה, וכבר בבוקר יום שלישי הוא הגיע) כאשר זמן האספקה היה 14.

שאני מדבר על המחיר מחירון אני מדבר על המחירים שדומים מאוד למכירות הקבוצתיות שיש באותו אתר. תבדוק את העניין ותראה שאני צודק.

אני לא מדבר על מחירון של חנויות.

ואגב יכול ליהיות מאוד שבחנויות תמצא יותר זול מהאינטרנט.

למרות שיש מס' אתרים באינטרנט שזולים מאוד(במכירות הקבוצתיות יש מחירים מעולים בדר"כ)

גם אנחנו קנינו מיטה זוגית לבית מתכווננת של הולנדיה ב2000 שקל מתחת למחירון המקורי

ובגלל זה אמרתי לו שינסה את מזלו.

הוא לא יפסיד מזה.

אבל מה שקורה בדר"כ זה שבדקות האחרונות לפני סגירת המכרז האתר מתחיל לשחק עם עצמו עד שהוא מגיע למחיר הגיוני שהוא לא מפסיד כסף על המוצר.

ומחיר הגיוני=מחיר דומה פחות או יותר למחיר של המכירה הקבוצתית של המוצר.

פורסם
אבל מה שקורה בדר"כ זה שבדקות האחרונות לפני סגירת המכרז האתר מתחיל לשחק עם עצמו עד שהוא מגיע למחיר הגיוני שהוא לא מפסיד כסף על המוצר.

ומחיר הגיוני=מחיר דומה פחות או יותר למחיר של המכירה הקבוצתית של המוצר.

שוב אני שואל.

אתה מבסס את דברייך על מה?

יש לך איזה מידע פנימי?בדקת את הנושא? כי אתה יודע זה לא ממש חוקי ! ואם יש לך מידע מאומת אז תעשה איתו משהו.

ואם אין לך מידע מאומת, אז תפסיק להשמיץ סתם!.

כי ידידי היקר, כאשר אתה "זורק" דברים כאלו ואחרים, אתה פוגע בשמם הטוב של אותם העוסקים בדבר, אני מבקש ממך, אם אין לך כלל בסיס ל"השערות" שלך, אז תשער אותם במקום אחר ולא על גבי פורום זה.

וזה לא משנה כרגע אם מדובר על סטריאו לרכב או כל הקשור לזה.

מילים פוגעות,וללא ביסוס זוהיא הוצאת דיבה.

under construction..

פורסם
קודם כל באמת לא מובן מאיפה האינפורמציה הזאת שאתה שופך פה.

לא כל ילד עם מחשב יכול לקיים מכרז ויתרה מזאת המכרזים נעשים בפיקוח חיצוני.

מה שאתה כותב פה לגביי העלייה בדקות האחרונות הוא הגיוני מאוד אם תחשוב על זה רגע...

מכרז שמתחיל היום ונגמר עוד יומיים, אין שום סיבה הגיונית להתחיל לשבת שעות ולהציע הצעות יומיים לפני סוף המכרז.ההגיון אומר להכנס כמה דקות לסוף ולהתחיל להציע עד הגבול שהצבת לך. זה מה שקורה גם במכחרות פומביות רגילות(לא באינטרנט).

מה שכן אפשר להגיד זה שמחירי השוק\מחירון המפורסמים במכירות פומביות וגם רגילות באינטרנט הם מנופחים וללא כל קשר למציאות.

פורסם

לצערי הבחור שלנו צודק .

בזמנו הייתה כתבה דיי גדולה בידיעות אחרונות אם אני לא טועה , לגבי התערבות הספקים במכירת המוצרים שלהם .

אני לא זוכר את התוכן המדויק , אבל הרעיון הכללי היה שישנם כמה ספקים שדואגים להכנס בתור קונה מן השורה ולתת הצעות נגדיות גבוהות יותר .

אי אפשר לזהות אותם , אי אפשר לאכוף את זה וזה פשוט דיי פרוץ .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תוכן חדש...