Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7428 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה שוכח עם איזה מגבר אתה יא נקניק?

מגבר כמו שלך ידחוף כמעט כל סאב SQ בצורה מעולה!

מגברי מונובלוק עד 1700 שקל לא מוזיזים 33A...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אצלי מותקן הסאב פיניקס גולד לדעתי סאב מאוד מדויק ואיכותי ויחסית זול(סביבות 650 שקל)

Component: Orion p5.2 100 RMS

Sub: Phoniex Gold Octan R12 250 RMS

Amplifier: JBL GTO 75.4 104RMS X 4

פורסם
אתה שוכח עם איזה מגבר אתה יא נקניק?

מגבר כמו שלך ידחוף כמעט כל סאב SQ בצורה מעולה!

מגברי מונובלוק עד 1700 שקל לא מוזיזים 33A...

מיכאל קודם אתה אומר שסאב של פוקל הוא לא מדוייק זאת אומרת שהוא חרא של סאב. אחר כך אתה אומר שזה המגבר אשם? מדברים פה על סאבים ולא על מגברים. אני לא חושב שפוקל סאב לא מהיר.

אני הייתי שוקל את הפניקס גולד ו את הסרווין ווגה. סאבים טובים לדעתי. פוקל פשוט סאב יותר יקר בהרבה. סידרה K עולה 2000 שקל ללא תיבה ו על אחרים אני לא רוצה לדבר פשוט!

פורסם

הפוקאל גם לא מהיר וגם קשה לדחוף אותו רומן אני לא מבין איפה הניגוד פה...

תומאס מדבר על פוקאל K אני מדבר על פוקאל A שתי סאבים שונים לחלוטין...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

טוב היום שמעתי את הסאבים הבאים:

• Rockford HE (הדגם ש P2 החליף)
  • Cervin Vega 300RMS (בצבע שחור)
  • Hertz 350

הכי אהבתי את האחרון... רק הוא קצת יקר (1400),עוד מישהו שמע עליו? שווה את הכסף? ואמרו לי שיש דרך לשפר את הסאב ע"י הדבקת חומרים בתוך התיבה כדי למתן את הפידבק של הבאס,זה באמת עוזר?

• תוכן חדש...