פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום! השאלה בכותרת. מה דעתכם על המגבר הנ"ל. המחיר שלו בחו"ל הוא פשוט מחיר זנות. הוא נותן 100X4 ואם אני לוקח אותו אני מתכוון לעשות לו ברידג' על שני ערוצים ולחבר סאב של בערך 350WRMS, ועל השניים הנותרים אני מתכוון לחבר קומפוננט. מה דעתכם? טוב? לא טוב? הערות, הארות, מחמאות, ירידות וכו' וכו' יתקבלו בברכה. תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 633 צפיות
קיים כזה דבר בתעשייה של אודיו לרכב עם כן איזה חברות מייצרות אותם ומה העלויות ?
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
מגברי קליף יד 2 1 2
מאת Alexa- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
ערב טוב, יש לי מגבר של קנווד הסדרה הגבוהה שעלה לי 1500 ש"ח, אני יכולה להחליף אותו במונובלוק של קליף 1.1 ובמגבר של קליף 1400 ולהוסיף עוד 2500 ש"ח, האם זה שווה? בחו"ל הם עולים ממש קצת, אך אין לי מושג לגבי המחיר שלהם בארץ. האם כדי לי או שזה בזבוז כסף? נ.ב. בעל המגברים אומר שהם היו אצלו 3 וחצי חודשים ברכב ועדין יש עליהם אחריות.
הודעה אחרונה מאת matan888, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קורסה צורה חדשה... מישהו התקין רמקולים 6X9 על המגש של האופל קורסה?(מגש מקורי \ התאמה למגש).. אפשר לראות בבקשה איך זה נראה? ועוד שאלה אם כבר מדברים על הרכב הנ"ל. הרכב בא עם רמקולים אחוריים אבל הם נמצאים ב"מקום" שלהם בפלסטיקים בצדדים, אני לא יודע בדיוק את המידות שלהן. מישהו אולי יודע? תודה רבה יש לי מסך חיצוני ברכב, שגם דרכו אני רואה את הכל הבקרה של הרדיו דיסק ה"מעפן" שמקבלים עם האוטו, אם אני ישים רדיודיסק קצת יותר רציני סתם דוגמא פיוניר, המסך יתכבה ? או שפשוט אני מנתק את הרדיודיסק של האוטו מחבר אחד אחר, המסך החיצוני הזה יראה כאילו הרדיודיסק של הרכב מכובה?
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, הייתה לי בעיה עם העינית ברדיו דיסק שלי מחברת blaupunkt ועזרתם לי לסדר את זה. עכשיו יש לי בעיה נוספת, כשאני מכניס דיסק אז כל קפיצה קטנה או נגיעה בפנל בחלקו התחתון, גורמת לעצירה של הדיסק לכמה שניות או בכלל הוא מפסיק לפעול. מה עושים ? יש כזה דבר שהבולם זעזועים שלו מקולקל ? הרדיו דיסק מדגם heidelberg cd50 תודה..
הודעה אחרונה מאת Hatch_a, -
חיבור נגן MP3
מאת technet- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין לחבר נגן של קריאטיב למערכת של מאזדה 3 . הבנתי שמשדרי FM לא איכותים . יש דרך נוספת להתחבר למערכת של המאזדה 3. מאזדה צריכה להגיע בשבועות הקרובים ויתכן שזה דגם 2007 עם השינוים הקלים שיש בדגם . אני לא יודע על שינוים כל שהם במערכת הסאונד של המערכת המובנית. כמו כן אני מתכוון לחבר סאב עם מגב וקומפוננט דרך כניסת האי פאוור של המגבר. חשבתי לחבר את נגן לכניסת הRCA של המגבר עם מפצל ולכבות את הHU המובנה בזמן שאני שומע דרך הנגן. את עוצמת השמע אני אוכל להכון מהנגן וככה גם את האקולייזרים. איך הרעיון נראה לכם? מישהו ניסה משהו כזה?
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אני צריך תיבה לסאב 8 אינץ' כנראה רוקפורד... אתם לא ממש עונים לי בתרד של הבחירה אז החלטתי שזה מה שאני יקח הנפח צריך להיות 7.2 ליטר,הנפח הוא כולל של התיבה הוא בלי הסאב? וחור אני לא ממש בטוח אז אני בנתיים יעשה 7.2 אינץ עכשיו זאת לא בעיה כל נגר יכול לעשות את זה.. אבל אני רוצה להוסיף בליטה ולשים שם מגבר: THE ROCK 800 .. לפי המדידות שלי הוא: עובי 6 ס"מ אורך: 52 ס"מ רוחב: 27 ס"מ אני צריך שזה יוכל להכנס לתוך התא מטען של התומקאר ואז לעשות לו סגירה.. (צריך תיבה שטוחה) איך הרעיון? היה אפשר ? מה המידות גם אם לא אפשרי? תודה! עריכה: המידות של העלק תא מטען: 136 77
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
כמה לדעתם יעלה לתקן רדיו דיסק של פיוניר מדגם 7700. היציאות rca שלו מרעישות ,וגם הוא עושה רעשים מוזרים. מישהו שלח לתיקון רדיו דיסק עם התופעות האלו?
הודעה אחרונה מאת amit20, -
מחפש סאב זול 1 2
מאת eladbe- 26 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
היי אני מקווה שמישהו יכול לעזור לי למצוא סאב עד 500 ש"ח שישב על מגבר 4 ערוצים של 150רמס ויש אפשרות של ברידג' ואין לי בעיה שכל המגבר הזה ילך רק על הגברת הסאב תודה לעוזרים ועוד שאלה מה זה אומר שיוצא מהסאב 4 יציאות 2 מינוסים ו 2 פלוסים מה זה נותן? עושה?
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 3 תגובות
- 820 צפיות
שלום לבן דוד שלי יש מערכת של פיונר 4700 והיא מותקנת ברכב אבל הוא הוציא את הפאנל כמו שהרוב מאיתנו עושה אבל הוא איבד אותו.. אני לא חושב שאפשר לקנות רק את הפאנל בלי המכשיר עצמו אבל רציתי להיות בטוח ולשאול אותכם.. אם מישהו יודע אם אפשר לקנות רק פאנל אשמח לשמוע איפה וכמה זה אמור לעלות פחות או יותר.. תודה למגיבים.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 925 צפיות
שלום , אני אודה לכם אם תוכלו להגיב לי בבקשה דחוף כי זה ממש חשוב שאני אתן תשובה עד מחר בבוקר ואני יודע שאתם נחמדים פה ונותנים תשובות מהר. אז יאלללה נדלג על דיבורי החולין. מציעים לי פיוניר 7650 הנה לינקים למפרט כדי להקל עליכם: http://www.pioneeraus.com.au/car%5Fentertainment/cdtuners/dehp7650mp/index.html#top ותמונה שלו רק כדי לעשות יפה בעיניים: http://img.makeupcar.com/co_img005/makeupcar/item(2004)/0405/Pioneer-DEH-P7650MP-1.jpg המחיר שמציעים לי זה 1000 שקל ומה שזה כולל זה את המכשיר שעדיין יש לו אחריות לשנה ברדיו עוזי, שלט רגיל ושלט להגה. תודה רבה והמשך לילה מהנה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 4 תגובות
- 804 צפיות
שלום.. השאלה בכותרת. מישהו הזמין משם? האתר אמין? וכו' וכו'. תודה, שי.
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי בעיה במע' השמע ברכב. המערכת מורכבת מרדיו דיסק פיוניר DHE1500, שני רמקולים קטנים של סניו ושניים ביתיים של JVC. הבעיה היא שכל פעם אחרי שאני מכבה את המערכת כשאני מדליק אותה אין מוזיקה (והמערכת עובדת והשיר מתקדם...) כאשר אני משחק קצת עם המינוס של הרמקולים המוזיקה חוזרת. את הרמקולים אני התקנתי הפלוסים לרדיו והמינוסים לגוף הרכב. ניסיתי למשוך לרמקולים מינוס ישיר מהמצבר - לא עזר. ברגע שמכבים את הרדיו צריך "לחדש" את המינוס. אשמח לשמוע האם יש לכם רעיונות תודה
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
-
- 1 תגובות
- 837 צפיות
אני מוכר אלפיין 9851 עדיין באחריות עבד שבוע וחצי מכרתי את האוטו אז אני מוכר גם את הרדיו דיסק מישהו מעוניין ??? ודרך אגב המחיר 1400 שקלים דנדשים. תודה
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי ברכב רידיו דיסק בלאופונקט ויש לי אפשרות לקנות במחיר זול מאוד צ'ינגר של SONY. הרדיודיסק תומך בצ'ינג'ר אבל אמר לי שרק רדיודיסק SONY יכול להפעיל צ'ינגר SONY האם אני יוכל להפעיל אותו דרך הרדיודיסק? האם צריך להתקין באופן מיוחד כדי שזה יעבוד?
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום! היום העברתי את כל המערכת שלי לעבודה בבי אמפינג,השאלה שלי היא כזו האם את הטוויטרים אני שם על HP? ואת הוופרים על FULL? ועל איזה תדר מומלץ לחתוך כל אלמנט במגבר? אני הולך לעבוד מול HU ALPINE 9855. תודה!.
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 815 צפיות
אני קונה ממשהו פאיוניר שתומך ב-MP3 עדיין לא ראיתי אותו איזה מכשיר זה יכול להיות והאם שווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
צריך עזרה דחוף לפני שאני משתגע!! יש לי ברכב - רדיו דיסק של פיוניר DEH5750 קומפוננט - MORAL DOTECH MK2 רמקולים אחוריים - CERWIN VEGA מגבר - JBL GTO 75.4 ללא סאב כרגע משום מה - כל השירים שכוללים זמר לא ניתן להגביר לרמה נורמלית היות ואם מגבירים - הם מחרישי אוזניים. ניסיתי להוריד את ה- טרבל עד 0 ואז שומעים את הקול של הזמר ממש סגור ונמוך ואם אני מעלה את הטרבל ל +1 אז מתחילים לשמוע את האותיות - ש, ס , צ - בצורה חדה יותר מדיי שגורמת לצליל להחריש אוזניים . ניסיתי גם לשחק עם ה- LOUDNESS ושמתי אותו על HIGH כי אם אני אשים על MID או LOW זה ממש נשמע גרוע. דיברתי עם השרות של פיוניר והם ניסו להוריד את הכיוונים הפנימיים של הטרבל להכי נמוך וזה גם לא עזר. אני ממש משת…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לקראת פורים אני וחברים בונים תחפושת, חלק מהתחפושת הוא רכב של חבר שלי סובארו ג'אסטי. ברכב לא מותקנת מערכת ברמה שתוכל לספק מספיק עוצמה כדי שאנשים ישמעו את המוזיקה שאנחנו רוצים להשמיע, ואנחנו צריכים פיתרון בנושא הזה. חשבנו לקחת מערכת סטריאו ביתית ובאיזשהי צורה לחבר אותה למצת באוטו האם הדבר אפשרי?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביממה האחרונה נפרצו 4 סופות וכמה רכבים פרטיים באזור קרית שרת\קרית בן גוריון בחולון. כנראה מכה שתוכננה. נגנבה סופה שאת מספרה אני לא יודע. אז לכל התושבים והמודאגים, אני ממליץ לפתוח עיניים ואוזניים ולשמור על עירנות בכמה ימים הקרובים בנוגע לרכבים\מערכות. אלי.
-
- 1 תגובות
- 732 צפיות
שלום יש לי שתי שאלות : 1. מתי מתקיימים מפגשים במרכז ? 2. עיינתי בשאלות נפוצות ועדין לא הבנתי איך בוחרים האם לבנות תיבה מאוורת או אטומה ? אם זה עוזר יש לי סאב של MTX בתודה שגיא .
- 1 תגובות
- 914 צפיות
שלום לכולם! אני לפני רכשית רדיו דיסק, ורציתי לדעת מה דעתכם על ה- kdg510 יתרונות, חסרונות? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40735 תודה מראש אבי.
הודעה אחרונה מאת tiller, -
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
טוב..אז אחרי חיפוש ואחרי שתרד אחד לא ענו לי... איזה סאב אני יכול למצוא עד 450(בלי תיבה) עם תיבה קטנה ככל האפשר אך עוצמתי, הוא היה בבית ולאחר מכן בתומקאר. מגבר: THE ROCK 800 מוציא בגישור 260RMS בלי גישור: 110RMS 2 אום בלי גישור: 140 ואם אפשר מפרט שאני ילך איתו לנגר... תודה ומקווה שתענו
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- 1 תגובות
- 839 צפיות
חברה בשם Hertz ? ? (רמקולים) ? בתודה מראש !
- 0 תגובות
- 820 צפיות
כמו שכתוב בכותרת: מה זה בי אמפינג ? אני יותר מידי שומע את הצמד מילים הזה, ואין לי מושג מה זה. תודה.
הודעה אחרונה מאת אור .ס., -
jvc KDSHX700
מאת amit20- 4 תגובות
- 824 צפיות
מה אתם אומרים על הרדיו דיסק הזה? איך האיכות סאונד שלו בהשוואה לפיוניר סדרה 7?,ובכלל איך הפנאלים של JVC .
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
צריך המלצה לחנות במרכז למגבר גיביאל + אחריות.
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מהו המגבר הטוב ביותר במחיר הזול ביותר? אני יודע שזאת שאלה קשה אני פשוט מבקש סאב וופר, במחיר הטוב ביותר אבל שיעשה את העבודה על הצד הטוב ביותר. מקווה שקיים דבר כזה, אני ממש לא מבין בזה.
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המוצרים הבאים ימכרו ביום התחרות ב"רדיו ליין", במחירי מבצע מטורפים: סאבוופר "12, 600W, סרווין ווגה HED 12+ תיבה, דגם 2006...........במחיר 990 ש"ח רדיו דיסק משוכלל עם פנל מתהפך ונעלם בתוך המכשיר סאניו T-1550.......במחיר 550 ש"ח סט קומפוננט "6.5 הכולל 4 טוויטרים, רוקפורד פוסגייט P162S.............במחיר 990 ש"ח מגבר 4x200W, שלט לבס, קרוסאובר, בוס C600...........................במחיר 890 ש"ח רמקולים "6X9, 3 יציאות, 240 וואט, JVC 6932...........................במחיר 195 ש"ח קבל 1.2F עם צג דיגיטאלי, בוס CAP20.......................................במחיר 490 ש"ח * המחיר כולל מע"מ ואינו כולל התקנה.
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אם לHU יש רק יציאת אחת של RCA ז"א שאי אפשר לחבר לו יותר ממגבר אחד?
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 36 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 431 אורחים (הצג רשימה מלאה)