Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, יש לי מגבר של קנווד הסדרה הגבוהה שעלה לי 1500 ש"ח, אני יכולה להחליף אותו במונובלוק של קליף 1.1 ובמגבר של קליף 1400 ולהוסיף עוד 2500 ש"ח, האם זה שווה? בחו"ל הם עולים ממש קצת, אך אין לי מושג לגבי המחיר שלהם בארץ.

האם כדי לי או שזה בזבוז כסף?

נ.ב. בעל המגברים אומר שהם היו אצלו 3 וחצי חודשים ברכב ועדין יש עליהם אחריות.

פורסם
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בגדול קליף דיזיין חברה מאוד טובה ונחשבת לאחת הטובות בתחום בארה"ב...

מבחינת כדאיות אין לי מושג יותר מידי להמליץ לך כי פשוט אף פעם לא התעסקתי או ראיתי או שמעתי מגברים שלהם...

אבל אם אתה שואל על אמינות החברה אז אני ממליץ בחום

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

קודם כל אני בחורה, ודבר שני אני יודעת שלחברה יש שם, אבל השאלה היתה אם המחיר סביר כי אין לי מושג בכמה הם נמכרים בארץ.

פורסם

אם זה המגברים ש Mitsubishi Rules נתן לך קישור עליהם אז בוודאי שהם יעלו בארץ הרבה יותר ממגבר שעולה 1500 ש"ח

2 לא משנה מה המחיר בטוח שתקבלי סאונד הרבה יותר טוב מקליף מאשר במגבר של קנווד

3 תקחי את המחיר שם תוסיפי לו 75 דולר (משלוח יקר) תכפילי את התוצאה ב1.35 (מס) ותכפילי בשער העברות זה יתן לך מה המחיר הזול שלהם בארץ . כי אני יודע שבצ'יפר מוכרים אותם , ויש להם יבואן , אבל כמעט כל מכשירי ההיי אנד שלהם מתומחרים די גבוה

4 . תגידי תודה לאלוקים ותקחי את זה כי אני אישית אם הייתי יכול הייתי לוקח את זה גם ביותר

מקווה שעזרתי לך יהודה

עריכה

ראי קישור למגבר אחד http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=826&CatCode=250

בברכה יהודה

פורסם

האם זה שווה? בחו"ל הם עולים ממש קצת, אך אין לי מושג לגבי המחיר שלהם בארץ.

אל תעשי שטויות ,

אני לא הייתי מבצע את השינוי ,זה פשוט יקר , י-ק-ר , יקרררררר מאוד.

אם את מוכרת את המגברים שלך , ומוסיפה עוד 2500 ש"ח , את יכולה להביא את המגברים מחו"ל ,ולהישאר עם עודף.

וכמובן, חדשים , ולא משומשים.

חוץ מזה שזו חברה בינונית ומטה, אין לי מושג איך הגיעו כאן למסקנה שזו חברה טובה.

זו חברה גרועה, שמתומחרת יקר מאוד בארץ.

יש אופציות טובות יותר.

ZZR

פורסם

אני מצטער מאוד שלא ראיתי ולא הבנתי

אני כל הזמן חשבתי שאת מחליפה מגבר של 1500 חדש שמשומש הוא שווה כבר פחות בשני המגברים האלו . להוסיף 2500 ש"ח זו שאלה

ולמידן המחיר שלהם בחול כולל מיסוי והובלה גם לא זול המונו יעלה בארץ בסביבות ה2000 ש"ח חדש וה4 ערוצים יעלה בסביבות ה 2100 כך ששניהם יעלו ביחד 4000 +- . אז זה לא שהם מתומחרים בארץ אלא גם בעולם.

ולשאלתך אם זה היה להחליף מגבר אזי תגובתי הראשונה נכונה אם זה להוסיף 2500 ש"ח זה קצת בעיה מה לייעץ לך , כי יש אפשרויות למגברים יותר טובים בסדר גודל של 4000 ש"ח ומאידך לא הרבה והקליף הם מגברים מעולים

אישית הייתי מנסה להוריד במחיר ולוקח כי המחיר שהוא דורש זה מחיר של חדש וגם אם זה אצלו רגע זה כבר משומש אז תלחצי ותראי מה את יכולה להשיג ואח"כ נראה.

מקווה שעזרתי ושלא גרמתי לבעיה בטעות שלי . בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
בגדול קליף דיזיין חברה מאוד טובה ונחשבת לאחת הטובות בתחום בארה"ב...

מבחינת כדאיות אין לי מושג יותר מידי להמליץ לך כי פשוט אף פעם לא התעסקתי או ראיתי או שמעתי מגברים שלהם...

אבל אם אתה שואל על אמינות החברה אז אני ממליץ בחום

אם לא התעסקת, ראית או שמעת מגבר שלהם איך אתה יכול להמליץ בחום?

תעשי חיפוש על החברה, היו עליה דיונים בעבר.

פורסם

כן, עשיתי חיפוש ורוב הדעות נטו לשלילה.

בהתחלה הוא רצה 4000 אלף על שניהם למרות שאני יודעת בוודאות שהם אצלו יותר מ3 חודשים, לדעתי הם אצלו קרוב לשנה.

כשאמרתי לו שיש לי מגבר ואני רוצה למכור אותו ב1500 (זה גם המחיר שקניתי אותו) הוא אמר שיקח אותו ואני אוסיף לו 2500, אבל לאור התגובות שלכם אני רואה שזה גבוה ולא משתלם.

פורסם

יש לי שאלה אחרת , איך את קונה מאדם שאת לא מאמינה לו , ז"א שהוא לא אמין !

אם הוא אמר לך שהם בשימוש 3 וחצי חודשים ואת חושבת שהוא משקר , והם לפחות שנה בשימוש .

אז לכי תדעי על מה עוד הוא שיקר לך בנוגע למגברים , אולי הם עברו תיקון , אולי הוא "קרע" את המגברים , בקיצור , את קונה חתול בשק מבחינת תפקוד המגבר .

זה נכון

פורסם

מגבר עובד. . תגבר תקין!

מגבר לא עובד זה בעיה.

ביניהם אין הרבה אופציות. ותקלות בין עובד ללא עובד. אין הרבה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

קודם כל הבן אדם שרוצה למכור הוא לא רמאי ולא כלום אז אל תדברו שטויות אני מכיר אותו

אישית .

והמגברים אצלו באמת 3 חודשים וחצי והוא לא קרע אותם ולא כלום

אם יותר היו בצד מאשר עבדו.

תודה

פורסם
קודם כל הבן אדם שרוצה למכור הוא לא רמאי ולא כלום אז אל תדברו שטויות אני מכיר אותו

אישית .

תודה

אני מאמין לך! קניתי! :roll:

פורסם

אני לא עשיתי בדיקת מעקב כמה זמן הם היו אצלו באוטו, אבל לפי מה שזכור לי, כשרק קניתי את האוטו שלי הם כבר היו מותקנים אצלו, וכשהוא מכר את האוטו שלו וקניתי ממנו בקליות הם עדין היו מותקנים אצלו... רק שעברו בזמן הזה הרבה יותר חודשים מאשר 3, יותר נכון להגיד שחצי שנה עברה בטוח. מעניין... :puzzled:

פורסם

אישית .

תודה

תפסיק לדבר שטויות! המגברים היו אצלו עוד באוטו הישן(בבורה) אני אישית ראיתי ושמעתי אותם,הם הרימו קומפוננט של קיקר RS ו 6X9 של קיקר גם RS + סאב נראה לי של פיוניר!!! ולידיעתך הבורה נמכרה כבר יותר מחצי שנה(כ 8-9חודש) אז איך בידיוק המגברים יכולים להיות חדשים(3חודש)?

אני כבר לא מדבר על זה שהם היו מותקנים אחר כך אצלו במאזדה שבא אחרי הבורה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...