Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי יש לי תמגבר 2 ערוצים שמוציא בגישור 154 רמס

ויש לי מגבר 4 ערוצים של 150 רמס ואין לי מושג כמה הוא מוציא בבריג' אבל מאמין שיותר מ ה 154 רמס

פורסם

טוב את המגבר הראשון כבר תוריד מהפרק [154RMS ב4 אוהם לסאב הזה יזיזו אותו קלות מניסיון] כבר את גירסת הסליל הבודד תוריד מהפרק.

עכשיו לגבי המגבר 4 ערוצים-אם כדברייך כל גישור שלו הוא 150RMS [כל סליל יוזן ב150 סה"כ 300 RMS על הסאב] זה יהיה מעולה הוא יזוז כמו שצריך.

בוא נהיה יותר ספציפיים על איזה דגם של מגבר 4 ערוצים אנו מדברים?[חברה, דגם ,מפרט?]

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לפי הנתונים לא רק שהוא יחזיק לך את הסאב הוא יטגן לו את הסלילים..אבל זה רק נתונים.[נתונים מאד יבשים כיוון שאין שם הסתמכות על תקן מדידה ותנאי מדידה]

בכל אופן כללי אני לא רואה שום בעיה שהמגבר הזה לא יחזיק צרוה מעולה את הלאנזר מאקס בגירסת 2 הסלילים.

פורסם

ללא ספק פיוניר יהלום ,הסאב הכי טוב שיש בתקציב.!

===================================

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

פורסם

לפי נתוניו הוא ינצל את הסאב די והותר..

תתחדש, ובהצלחה.

פורסם

אם הוא אחלה של סאב ואתה מרוצה ממנו אני לא מבין מה אתה מחפש אופציות אחרות?[או שהוא כבר לא מספק אותך וזה משהו אחר..]

דבר שני לא ידעתי שיש לך את הפיוניר הנ"ל הוא סאב יחסית חזק ולדעתי בינו לבין המקס לא יהיה הבדל מהותי אשר מצדיק את השידרוג הזה.

אישית אני כבר הייתי פועל כך: מוכר את היהלום ב220 ללא תיבה או 320 עם תיבה לוקח את ה500 שח שיש בצד ומוסיף לזה את הסכום שאני יקבל עבור ה"יהלום" ומביא קיקר CVR וסוגר עניין.

זה מה שאני הייתי עושה..

פורסם

260-340 [ואפילו לנשוק לאיזור ה400],תלוי במצבו ואופן/יכולת התמכור האישית שלך...

פורסם
כמה סאב יהלום 600w שווה יד שניה כולל תיבה?

אני קניתי את שלי לפני חצי שנה ב400 עם תיבה ,ולפני חודש מכרתי ב400.

---- ---- ---- ---- ---- ---- ----

• תוכן חדש...