פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
אהלן במכשיר סוני המהתהפך שלי, יש יציאה לסאב נפרדת. עכשיו אחי עם בטעות קרע אותה מהבננה באוטו. הבעיה היא שהוא קרע אותה ממש בקצה החוט הוא השאיר בערך חצי ס"מ של חוט קרוע, ככה שזה קצת בעיה לחשוף ולחבר. השאלה שלי היא מה עושים? זה סיפור גדול כל העניין? יש לציין שאני שומע נהדר גם בלי זה, האם זה ישפר ממש ? תודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הקישור לאתר POMPA , אבל הדגם 6510 לא מופיע באתר החברה(אני חושד שאלו רמקולים מסדרת Kappa ), ?. תודה מראש http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=REFERENCE6510CS&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=290
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן! אני רוצה לקנות רמקולים לאוטו אבל אני לא יודע איזה כדאי.. אני רוצה לחבר אותם בלי מגבר.. מה אתם אומרים על הדגם TSA6971 של PIONEER עם 260 וואט ו40 RMS? באיזה רמקולים כדאי להשקיע יותר, בקדמיים או האחוריים?? כי קראתי באיזה מאמר שהעיקר זה הרמקולים הקידמיים, התפקיד של הרמקולים האחוריים זה ליצור את תחושבת המרחב... הצעות לרמקולים טובים בסביבות ה300/350 שקל או כל מידע אחר יתקבל בברכה.. אהה ועוד דבר נוסף: מישו אולי יודע איזה גודל הרמקולים הקידמיים במאזדה לאנטיס 323 שנת 2001? תודה לכולם!!! שמעתי שאתם אחלה פורום ואני מקווה שתוכלו לעזור לי...
הודעה אחרונה מאת bug2000, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
התקנתי אתמול מגבר jbl gto 75.4 שמרים מורל דוטק וסאב cvr ובפול ווליום אחרי שעה הוא נכנס לפרוטקשיין. במגבר הקודם (חיקוי סיני של אלפיין) שמעתי גם שלוש שעות פול ווליום עם כל העוצמה של המגבר בלי להיכנס לפרוטקשיין? מה הסיבה
-
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ההתבלבטות היא כזו,להשאר עם ההייבריד (שלא ממש קולעים לטעמי),להתקדם לאילייט 2WAY ולקוות לטוב,לחפש אוטופיה במחיר טוב או שאפשר להתפשר על K2POWER,חסר לי עוצמה מהם (הייבריד) והגוון צליל לא קולע לטעמי,אני שומע בעיקר אלקטרוני (בהאוסים הם גרועים),שחורה (נשמעים ככה ככה),ומיזרחי ואני לא רוצה כלל להזכיר רוק....בקיצור,לא לטעמי נשמעים לי חנוק מידי ואני כבר שנה לא מגיע לכיוון מתאים.
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
-
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לילה טוב לכם, לאחרונה מתחשק לי לקנות זוג רמקולים קדמיים בתקציב של עד 300 . ברכבי אין מגבר ואין סאב, וגם לא בתכנון. יש לי רק רמקולים אובליים מאחור, ורמקולים סיניים מקדימה: 5 ורבע. הסאונד ממש מעולה ומספק אותי, הבעיה היא הרמקולים הקדמיים שמתחילים לזייף. חשבתי לקנות רמקולים קדמיים של פיוניר: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=512&lead_id=&look= אשמח אם חבר'ה שיש להם רק רמקולים קדמיים ואחוריים, ללא סאב וללא מגבר שיגיבו, וייתנו דעות. האם הרמקולים הנ"ל ישפרו בצורה ניכרת את הסאונד? תודה, תמיר.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 809 צפיות
תודה !
הודעה אחרונה מאת DJPOWER, -
- 6 תגובות
- 748 צפיות
יש לי כרגע צינג'ר באוטו (יחסית לא הכי חדש) שמחובר אליו פאנל גם יחסית ישן שגם לא קורא אמ פי 3 אם אני מחבר פאנל חדש שקורא אמ פי 3 לאוטו אז יהיה לי צינג'ר שאני יוכל לשים בו דיסקים של אמ פי 3?? ואפשר בכלל לחבר את זה?
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר במכשיר של פיוניר דגם AVM-P9000R????
הודעה אחרונה מאת GraveDigger, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
?1111:roll:
הודעה אחרונה מאת שבלול, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחבר שלי יש גיפ מוסו של חברת דיהו (אם אפשר בכלל לקרוא לזה ג'יפ), עכשיו יש רמקולים בדלתות הקדמיים אבל אין לי מושג איזה גודל נכנס שם... ומאחורה יש גם רמקולים שהם יושבים ממש מאחורי 2 הכיסאות המתקפלות הנוספים מאחורה (זה 7 מקומות) עכשיו הבן אדם רוצה לשים רמקולים ואני לא יודע איזה להביא לו בגלל שאני לא יודע את הגדלים שיש שם... מי שיכול בבקשה לעזור לי מוזמן... בתודה רבה מראש: אביחי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום! אני עומד לפני התקנה של מגבר ורדיו דיסק ברכבי. רציתי לשאול באיזה צד של הרכב כדאי להעביר את הפלוס והרימוט ובאיזה צד את הRCA והחיווט של הרמקולים...??? המחשב של הרכב נמצא בחלק הקדמי של האוטו ליד המנוע. אשמח לעזרה מבעלי ניסיון, במיוחד עם סיטרואן סקסו!!! תודה מראש לכל העוזרים עידן
הודעה אחרונה מאת idan10, -
-
- אחראי פורום
- 41 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם... יש לי רכב "חדש" - טיוטה קורולה סאן' שנתון 2002. אחרי בדיקה מעמיקה כאן וברשת הבנתי שזה לא פשוט להרכיב בו מערכת... הרכב כולל מערכת שמע מובנת (משהו די נחמד) אבל ללא רדיו דיסק וגם ללא יציאה למגבר, ככה שאני רוצה לקבל את שני הדברים אז צריך לעשות שינויים. אני רוצה להחליף שם הרבה דברים: רדיו דיסק (כמה "שצריך") סט קומפננט מקדימה (בטח מורל או משהו 500 שקל), סאב (אין לי מושג איזה גם כ 500 שקל), ומגבר (בתקווה שלא יהיה יקר מידי 1000 שקל מקסימום כנראה ). אני מבין באלקטרוניקה אז אני מאמין שיש ביכולתי לחבר את הציוד הנ"ל, מה שנשמע לי קשה זה הסיפור עם המערכת המובנת שאולי צריך לפרק והחוטים שם מסודרים בצורה אחרת מ…
הודעה אחרונה מאת ravid, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אני צריך רדיו דיסק קורא mp3 ורמקולים למאחורה..אני לא מחפש משהוא מפוצץ...בלי מגבר...התקציב זה בסביבות 1200 פחות או יותר.. מה דעתכם על הרמקולים האלה http://zap.co.il/model.asp?model_id=130665 תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת samc, -
-
קלריון 656
מאת starline- 0 תגובות
- 761 צפיות
מה אתם אומרים עליה?מי מו מה,טווח מחירים וכל הבלה בלה ואגב תודה רבה על העזרה בקשר להצעות על מגברים,עזרתם לי נורא
הודעה אחרונה מאת starline, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חיפשתי בFAQ ולא מצאתי,לשם מה יש להשתמש במעד קול?כלומר מה הפעולה שלו בפועל.
הודעה אחרונה מאת Tweet, -
- 5 תגובות
- 953 צפיות
אני חייב המלצה על רמקוליים אחורים עכשיו עומדים אצלי באוטו פיוניר ואני לא כל כך מבסוט מהם התקציב שלי הוא עד 700 שקל ועומד אצלי מגבר של JBL 75.4 תודה מראש!!!!!!!!!!
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 5 תגובות
- 961 צפיות
מישהו יודע למה אחרי כ-20 שניות שלא נוגעים במכשיר ונותנים לו להתנגן הסרטון נהיה בהיר בצורה קיצונית ??? כל המסך מאיר בצורה גבוהה איך מבטלים את זה???
הודעה אחרונה מאת Yaakov, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכם, ביום בהיר ונחמד נסעתי להנאתי עם FULL POWER מוזיקה, באופן פיתאומי בעמידה ברמזור המגבר פשוט שבק חיים השאלה שלי היא כזאת: המגבר הוא של PROSOUND ארבע ערוצים 4 כפול 225W סך הכל 900W דגם 4225 שאני מדליק אותו הוא נדלק אבל באופן כנראה חלקי כי הנורית שבדרך כלל היתה מתחילה בצבע אדום ולאחר מכן הופכת לירוק נשארת אדום? שלילת אופציות ביצעתי ג'אמפר על ה REMOTE הפיוז תקין - בוצע ג'אמפר עליו גם אין ריח של שרוף. נפתח המגבר ולא נראה לעין שום חלק מפויח מה עוד יכול להיות בבקשה עזרה?
הודעה אחרונה מאת FreeFlow, -
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
קניתי סאב אודיובאן דגם AW102T 450W סליל אחד 4 אום המגבר שלי הוא לאנזר VIBE 800 אני זקוק לעזרה בבנית תיבה מתאימה הסאב הוא 10 אינץ מישהו יכול להמליץ לי על מידות
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי כרגע רמקולים מקוריים(שברולט אלרו שנת 02) והם לא מביישים את הפיוניר שלי 4WAY 300W עכשיו אני הולך להתקין את הסט של המורל דוטק וסאב של 1100RMS עם מגבר של 800RMS ומגבר לסט של מורל, עכשיו אפשר להשאיר את האוחוריים ופשוט שהם לא יקבלו תדר נמוך? או רצוי להשים את הפיוניר?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רמקוליים אחוריים לאוטו (אימפרזה 2002). אפשר המלצה לרמקולים אחוריים 6X9 שייתנו את התמורה הכי טובה בתקציב של גג 400 ש"ח כולל התקנה? הרדיו-דיסק שקיים באוטו הוא של PILOT תומך MP3, נקנה לפני כמה חודשים מ"פומפה" ב-500 ש"ח, אני לא יודע את הדגם. תודה.
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! אני מעוניין להוסיף קבל למערכת (לאחר בדיקה יש צורך). הקבל צריך להיות 1FRAD לא חייב דגיטלי ובשום אופן לא משומש. כל המלצה תתקבל בכבוד. לגבי מחיר בתווח שבין 500 ל 700 ש"ח יש אופציה ליותר במידה ותהייה הצדקה.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאמור, התחרות הולכת וקרבה [יום שישי הזה ...] הרעיון הוא לסוע בשיירה מהמרכז[כאשר נקודת איסוף התחלתית:אצטדיון ר"ג] כאשר יתווספו עוד כ2 נקודות איסוף באמצע הדרך בין ר"ג לחיפה. היתרונות: 1.כל החברה של המרכז יגיעו ביחד ובמרוכז. 2.אני מאמין שאולי יש כאילו שלא בקיאים בדרך ונסיעה בשיירה הינה הפיתרון ההולם ביותר עבורם [חיסכון בזמן,עצבים,דלק]. כאמור,נקודת איסוף ראשונית תהיה במתחם האיצטדיון בר"ג. משם יתפרסו עוד כ2 נקודות איסוף במהלך הדרך צפונה[תלוי גם באיזה כביש יבחר לצורך הנסיעה :כביש 2או כביש 4] בעיקרון לדעתי הנקודות איסוף משני הבאות במהלך הדרך יהיו:צומת רעננע/כפר סבא[כביש 4] ונקודת איסוף מישני שניה תהיה חדרה או בנימינה. אז בואו תנו חוות דעתכם על כל הרעיון וישומו …
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום יש לי באוטו 2 סטים של קומפוננט אחד מהם של דרגסטר http://www.all2car.co.il/product.asp?pid=131 והשני של פוקל http://www.waistex.co.il/product.php?item=590&cat=294&ref=zap הם מוגברים כרגע על מגבר של לנזר VIBE 421 ואני לא ממש מרוצה ממנו אם תוכלו להציע לי מגברים 4 יציאות בסדר גודל עד 1300+- אני אשמח מאוד תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הם מיד שנייה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם!!! המגבר: rockford fosgate power 420s בעל 2 ערוצים המייצרים 112.5 RMS ב 4 אום ו225W RMS ב 2 אום. השאלה היא כמה RMS מפיק המגבר כאשר מגשרים את הערוצים (ב 4 ו 2 אום) ? תודה.
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
קיבלתי מאזדה 3 מליסינג והופתעתי לראות כפתור חדש בלוח שעונים. במקום שיופיע כפתור הטייפ\ מיני דיסק בצד ימין של הפנל של הרדיו היה שם כפתור שרשום עליו מדיה. בדקתי בספר רכב ולא מצויין הכפתור הזה בשום מקום. הערכה שלי שמאזדה קיבלה שכל ודאגה לכניסת שמע חיצוני כללי. יש דרך לברר זאת? אגב פתחתי את הפנל של הדיסק למען התקנת דיבורית וכדומה וראיתי פלאג לבן פנוי עם כ 8 פינים. מישהו מכיר את הפלאג הנ"ל.
הודעה אחרונה מאת technet, -
- 3 תגובות
- 778 צפיות
רציתי לדעת בבקשה אם מישהו מכיר חנויות של רכיבי אודיו בברצלונה מאחר ואני נוסע .... אז תודה לעונים יגאללל
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 5 תגובות
- 881 צפיות
אחרי התלבטויות בסוף החלטתי על ה-cvr שיוגבר בגישור אחד מה jbl וקניתי אותו היום . אבל מה לגבי תיבה? בכל המקומות ניתן לקנות רק תיבה עם פתח אוורור . מה יהיה האפקט בשמיעה סאב cvr עם תיבה אטומה לגמרי ( שלא מצאתי באף מקום ) שצריך לבנות אותה לבין תיבה עם פתח אוורור ? ואני יודע שנכתב הרבה על כך ב FAQ וכמה צריך לעלות לי בערך התקנה של סאב, מגבר ורדיו דיסק שהכל מחווט כבר ובעל תשתית ( פשוט דפקו לי את המערכת)
הודעה אחרונה מאת gti1980,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 450 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אורי מ.
- הדיין
- Yuvalino
- אלביס18
- נולד לליסינג
- הרקוליטו
- phpclub
- yossiaviel
- fatboy1340
- חיים יוד
- רפי לין
- GTאי