Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההתבלבטות היא כזו,להשאר עם ההייבריד (שלא ממש קולעים לטעמי),להתקדם לאילייט 2WAY ולקוות לטוב,לחפש אוטופיה במחיר טוב או שאפשר להתפשר על K2POWER,חסר לי עוצמה מהם (הייבריד) והגוון צליל לא קולע לטעמי,אני שומע בעיקר אלקטרוני (בהאוסים הם גרועים),שחורה (נשמעים ככה ככה),ומיזרחי ואני לא רוצה כלל להזכיר רוק....בקיצור,לא לטעמי נשמעים לי חנוק מידי ואני כבר שנה לא מגיע לכיוון מתאים.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

איזה גודל?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אתה אומר שאתה לא מרוצה מההיבריד הייתי מוריד את האופציה של לשדרג לאלייט 2 WAY . האופי של האלייט וההיבריד דומה פחות או יותר ואם אתה לא אוהב את הסגנון של ההיבריד אין סיבה שזה יהיה שונה בהרבה באלייט.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא בדקתי אבל שתדע שהייבריד דורש הגברה חזקה , ואם אתה שומע חנוק משמע שאו שהכיוונים/התקנה לא בסדר או שיש לו הגברה כזו שחונקת אותו

גם האלייט וגם הפוקל "נהנים" מאותה בעיה אז לפני שאתה מוותר על הרמקולים האלו שים להם מגבר טוב שיתן 150W לערוץ ותנסה אז . ואם לא תצליח, נסה לדבר עם SWIFTOREN שמעתי שהוא מומחה בכיוון של הרמקולים האלו.

בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

הם מקבלים הגברה של 150 לערוץ....

האופי שלהם לא מתאים למוזיקה שאני שומע

פורסם

האלייט מתפקדים טוב מאוד גם עם הספק נמוך משמעותית מ 150. אצלי המידבאסים מקבלים באיזור ה 80 וואט והם רחוקים מלהיות חנוקים. נכון שעוד כמה וואטים לא יזיקו , אבל גם לא לדחוף להם את המקסימום וואטים שהם יכולים לקבל על מנת להפיק מהם תוצאה טובה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

נראה לי גם שפותח הת'רד אומר שהוא אוהב סאונד יותר חד וחזק ממה שיש לו.

מוראל מתאפיינים בסאונד רך ובטוויטרים נעימים.

אני חושב שמה שהוא מחפש הוא יקבל ע"י החלפה לפוקאל, הצליל שלהם הוא מיד חזק נקי ומדוייק וטוויטר מאוד חזק (מה שמדהים בפוקל - זה שעד כמה שהטוויטר שלהם צעקני - הצליל שלהם פשוט מדהים - לא יכול להסביר את זה, שמעתי הרבה טוויטרים צעקניים ופוקל עד עכשיו הם היחידים שאני אוהב את הצליל שלהם).

תעבור לפוקל - אם יש לך אפשרות לעשות בניות - אין שום סיבה שלא תלך על סט 3 חלקים... וההפך

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הגברה אני לא מתכוון להחליף,אני אומר את זה כי אם אני יביא אוטופיה 3 WAY וההגברה של 301X תהיה עוול עבורו אז אני יוותר על זה.

מצד שני בנייה בקורות של הונדה סיויק 99 תהיה קצת בעייתית כי הקורה נמשכת עד אמצע הדלת.

אני האמת מעדיף סט שתי חלקים בלי כאבי ראש כי מיקומי במה וכו' לא משחקים אצלי תפקיד,אני מעדיף איכות של הצליל ושהמשקל יהיה קדימה יותר.

נצא מהנחה שירדתי ממורל,ושאני מוותר על האחוריים שלי ההבדלים הם גדולים בין האוטופיה ל K2POWER?אם יש עוד המלצות לסטים אחרים גם יתקבל בברכה

פורסם

אני גם חושב שאם לא אהבת את אופי הצליל של ההייבריד לא תהיה מרוצה

כ"כ מאופי הצליל של האלייט היות והם בעלי אופי צליל דומה ויש אבל אבל הוא בסוף.

האופציות האחרות הם אכן פוקל בארץ אלא אם תשקול להביא סט מחו"ל מה שיכול להעלות

במעט את התקציב אך יוכל לפתוח בפניך אופציות רבות יותר.

לגבי האבל,וזאת גם שאלה כי אין לי מושג איך ההיבריד יושבים אצלך ברכב

וזה לשפר את את מה ש"מסביב" לרמקול כלומר:מיקום אלמנטים וכיוונם,איטום

ולשפר את "הנפח" בהם עובדים המידים לדוגמא לבנות IN BOX כלומר תיבה יעודית

למידים בתוך הדלת.ברוב המקרים זה יצא זול יותר מאשר להחליף את הסט ויוכל לשפר

פלאים את הסאונד של הבמה הקדמית.

פורסם

יש איטום אוריג'ינל בדלת והרמקולים יושבים על טבעות MDF במקום על הפלסטיק של הדלת (למי שמכיר בסיויק 96-00) אבל הצליל שלהם מאוד מאכזב

שמעתי אצל חבר את הפוליגלאס V1,האמת האופי והגוון הרבה יותר קולע לטעמי אבל הם נשמעים בהך הכל פחות טוב מההייבריד,בגלל זה שקלתי להביא גם פוקאל (דרך אגב אצלו הם יושבים בסיויק בלי אטימה ובלי טבעות MDF על הגברה של פלטניום אודיו-כלומר כל הסיבות שאצלי ישמעו טוב יותר) אבל אני אוהב אם כבר אז להביא פעם אחת כמו שצריך-בגלל זה בחרתי בהייבריד אבל כנראה שהם לא לטעמי-מצויינים-אבל לא לטעמי.

אני לא אוהב לשבת במכוניות ולהקשיב כי כל אחד מכוון שונה ולכל אחד יש עשרות סיבות למה אצלו ישמעו שונה מאצלי,אם הסגנון הכללי של פוקאל הוא כמו הפולי גלאס אז אני מעוניין

ההתלבטות כרגע היא בין אוטופיה 2 חלקים לK2POWER,כלומר האם ההבדלים גדולים\קטנים ואם הם כאלו שדורשים את המאמץ בלמצוא כאלה ולהוסיף עוד כמה מאות.

את הK2POWER אני יכול להביא ב2100 ולגבי האוטופיה עוד אין לי הצעות.אבל הבנתי משהו סביב ה2500,בקיצור,המלצות,תודה.

פורסם

אם לא אהבת את ההייבריד אצלך, ויש לך אותם מספיק זמן כדי להכיר את האופי שלהם(שנה זה לא מעט זמן), האלייט לא יתן לך שום שינוי בציויון הצליל כי הם מאוד דומים.

אל תשכח שהרכב שלך הוא האצ'בק והנפח של הדלת שלך הוא כמעט פי 1.5-2 יותר מאשר כל רכב אחר, ולכן תיקח את זה בחשבון.

זה מאוד משפיע על הצליל, גם אם תשמע אצל מישהו סט X ברכב אחר וזה ישמע לך טוב, לא בהכרך שאצלך זה יהיה קרוב לכך ולפעמים זה אף ישמע ממש לא תואם את הציפיות .

בכל אופן, לדעתי אם אתה מחפש משהו שישמע יותר חד ויותר חזק, אז הפוקאל K2P יענה לך על הדרישות.

לדעתי אין לך מה לרוץ ולהשתולל עם סט 3 חלקים במיוחד שאתה עובד עם ה301X של רוקפורד, שלא ממש ינצל את הK3P, אם אתה כבר חושב להחליף הגברה, אז אולי כן הייתי חושב על זה, אבל קח בחשבון שתצתרך לבצע בנייה מתאימה ל3 חלקים, וזאת עוד הוצאה לא מבוטלת(יכולה לעלות לך כמו הסט עצמו...).

בקיצור ולעניין לדעתי לך על הK2P של פוקאל.

under construction..

פורסם

K2P של פוקאל סט מעולה נשמע מצויין רמה מאוד גבוהה לדעתי הרבה יותר מההיבריד ומהאלייט, אבל אם אתה מדבר על האוטופיה (בריליום) זה כבר עולם אחר לגמרי הסט הטוב ביותר ששמעתי

פורסם

שמעתי את האוטופיה בתחרות האחרונה של אמא - בסובארו הלבנה של מצקינטייפ

הוא השמיע לי קטע שמדמה רעש של מנורה שנשברת... זה היה הדבר הכי מכאיב שיצא לי לשמוע אם זאת, כל כך נהניתי כי זה היה פשוט מציאותי בדרגות מדהימות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
שמעתי את האוטופיה בתחרות האחרונה של אמא - בסובארו הלבנה של מצקינטייפ

הוא השמיע לי קטע שמדמה רעש של מנורה שנשברת... זה היה הדבר הכי מכאיב שיצא לי לשמוע אם זאת, כל כך נהניתי כי זה היה פשוט מציאותי בדרגות מדהימות!

מה ששמעת זה סט של אוטופיה בריליום ולא האוטופיה הרגיל (יחי ההבדל...).

פורסם

הרכב שלי הוא 4 דלתות (לא אמרתי אף פעם שהוא האצ'בק)

נהיה לי קצת בלאגן בראש,ההבדלים בין האוטופיה 165W לK2POWER הם גדולים או קטנים?כאלה שמצדיקים תוספת לא מבוטלת בתשלום?

ברמה,ההייבריד והK2POWER נחשבים שווים או שהפוקאל נחשב יותר?(לא מבחינת דירוג בחברה אלא בפועל,סט מול סט)

דרך אגב עזרתם לי עד עכשיו מאוד מאוד כי כנראה שאני ימכור את ההיבריד ויחליף בזמן הקרוב,השאלה שלי העיקרית,אוטופיה בלפחות 2500-2700 או K2POWER ב2090 (מחיר מדוייק)+ה6X9 של הפוקאל בעוד 600 שקל.

• תוכן חדש...