פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אנשים ! רציתי להתעייץ איתכם בקניית מערכת קומפלט בתקציב של עד 4500 ש"ח אני רוצה הכל קומפוננט+סאב +מגבר +רדיו דיסק MP3 חשבתי על רדיו דיסק MP3 של פיונייר דגם : http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=bcda91df59fbfce4008d6dc541d306ca&productid=267 מגבר או של לנזר או של JBL שההספק יהיה 1000W קומפוננט של מורל דוטק דגם: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=bcda91df59fbfce4008d6dc541d306ca&productid=168 וסאב של פיונייר דגם: http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=bcda91df59fbfce4008d6dc541d306ca&productid=45 וכבר יש לי שתי רמקולים אחוריים 6*9 של פיונייר 350W והרכב שלי זה הונדה סיויק 2002 אשמח לקבל ייעוץ לגבי מער…
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אוקיי אז ככה כעקרון אני רוצה לבנות מערכת בערך עד 2000 ש"ח הכוללת: רמקול קדמי , רמקול אחורי , ומגבר החלקים יבואו עם הזמן תלוי בכסף אז כרגע יש לי 500 ש"ח והבנתי שאני צריך להתחיל עם במה קדמית... או שאתם אומרים משהו אחר? אוקיי אז השירים שאני שומע מלאים באס טרקים , פסיי , ראפ וכו אז אני רוצה רמקול שיוצא לי באס יורכב על יונדאי אלנטרה שנת 2001 תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני זקוק להמלצה לחבר שרוצה לקנות "מערכת לרכב קומפלט" כגון מה שכלול בה יהיה סאב, מגבר 4 יציאות, ר''ד, קומפוננט. ועכשיו הוא רוצה להגביר על ידי מגבר אחד את הקומפוננט ואת האחוריים ואת הסאב על מגבר אחד כי לא מוכן לשים עוד מגבר (סתם עקשן) ולדעתי אני יודע שאי אפשר להגביר את כול אלו על ידי מגבר אחד(בעל 4יציאות כמובן, לא 5 )והתקציב שלו הוא בסביבות ה3000 ש''ח אני מבקש מכם שתמליצו לו על ריכיבים טובים אני מאמין שלא הכי הכי איכותיים אבל סטנדרטיים האו לא צריך משהו מפציץ באוטו אבל הוא התלהב מהקומפוננט שלי ורוצה גם אחד...ורוצה להגביר את כולם אז אנא מצאו לו פיתרון וזול(כי הוא תימני, ככה זה אל תשאלו למה) אשמח לשמוע את המלצותיכם..
הודעה אחרונה מאת avi886, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קניתי עכשיו רדיו דיסק של poiner 9850ri. מחפש המלצה לקומפוננט בסביבות ה 1000 ש"ח. כרגע אין לי מגבר ויכול להיות שלא אקנה אחד במידה ואיכות הקול תהייה טובה גם בלעדיו. תודה מראש, ברק
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
- 2 תגובות
- 980 צפיות
יש מושג??
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היי ישנם קומפוננטים המאפשרים חיבור ב-Bi AMP. מה היתרונות של חיבור שכזה? מעבר לצורך במגבר 4 ערוצים האם יש דרישות נוספות מהמגבר (כמו קרוס מיוחד)? תודה
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 962 צפיות
תשמעו חבר'ה האם זה מסוכן לחבר את כבל הסאב (הפלוס) לפלוס של ערוץ ואת המינוס למינוס של ערוץ אחר ?? אם כן למה זה יכול לגרום.. אם לא 1.איך קוראים לדבר הזה? 2.אני חש כשאני עושה את זה שהסאב פועל יותר חזק.. האם זה ככה?
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
תגידו הקומפוננט הזה רמה?? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB141014=197842
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
תחרות SQ בארץ 1 2
מאת The REAL B.r-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לדעתי הגיע הזמן לחשוב לכיוון של ארגון תחרות SQ בארץ. ארגון של תחרות חובבנית בעייתי בגלל שהשופטים מן הסתם יהיו חובבנים ( אלא אם יש כאלו שלמדו לשפוט ומוכנים להתנדב) ואז יהיו הרבה מחלוקות מי שפט טוב ומי לא. הרי זה עניין של טעם, אם השופט לא הוכשר לשיפוט על פי כללים. לדעתי יש מספיק אנשים שראויים להתחרות בתחרות SQ חובבנית כזו, בשביל הכיף נטו. אז תנו רעיונות איך אפשר לארגן תחרות כזו שתהיה הוגנת ומותאמת לארץ. כמה רעיונות שעלו לי: אפשר לעשות הצבעה למספר שופטים מתוך רשימה של אנשים שחושבים שיכולים לשפוט. לדאוג שהקטע שבו תבדק המערכת יהיה נגיש לכול המתחרים לפני התחרות לעשות סלקציה של המתחרים כדי שלא כל אחד שחושב שיש לו מערכת איכותית יתחרה. הכוונה שמישהו עם רמקולים מוגברים מ…
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם!!! אני חדש בעסקי המערכות לגמרי והייתי מעוניין בעזרתכם הנדיבה... יש לי בפולו רדיו טייפ,מאחורה- 2 רמקולים של KENWOOD 250 וואט כל אחד,מקדימה(מובנה ע"ג הדשבורד) 2 רמקולים של פיוניר 4 אינץ' וואט לא יודע. אני מעוניין במערכת MP3 טובה בסדר גודל של 1000-1200 ש"ח.ורציתי לדעת את מירב האפשרויות למערכת,כלומר: 1). האם כדאי להשאיר את האחוריים ולהחליף מקדימה בלבד? 2). האם כדאי להחליף את כל הסט? 3).מזה קומפוננט? 4).והאם יש אתר טוב בנוגע לדגמי מערכות? בתודה מראש לכל ה-HELPERIM
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי החליף את המערכת באוטו ונישאר לו הרדיו דיסק המקורי יש מה לעשות איתו? תודה
-
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
שלום לכולם, ברצוני לשמוע תגובות בנוגע לקומפוננט של אלפין איך הם ? (בצורה כללית כי את הדגם הספציפי שמעניין אותי אני לא זוכר אני רק זוכר שהוא מסידרת type e ועל הרמקול רשום שהוא מוציא 45 rms ) מה שהיה לי מוזר שהרמקול נורא שיטחי והמאגנט שלו נורא קטן המוכר ניסה לשכנע אותי שזה רמקול שתפור לרכב שלי (סובארו אימפרזה- וזה מכיוון שאין לי הרבה מקום בדלת מבחינת עומק, איפה שיושב החלון) עכשיו אני יסביר מה אני מנסה לשאול מכיוון שהשאלה היא מעט כללית, פשוט מבחינת מערכות ידוע שיש לחברה מוצרים ברמה גבוה וכך גם מגברים ומבחינת רמקולים לא זכור לי ששמעתי או ראיתי אצל אנשים ברכב רמקולים של אלפין, ולכן אם מישהו שמע ויכול להביע דעתו אשמח לשמוע תודה.
הודעה אחרונה מאת sound boy, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מצטער שאני מפרסם את ההודעה הזו כאן,אבל אני צריך את תרומתכם. להבנתי חלקכם עבד עם פיבר ובונדו בבניית תיבות ובתים לרמקולים.אני עומד לבנות משענת יד ואני צריך המלצה לגבי חומרים עמידים מספיק לבניית בסיס התיבה,אני חושב בכיוון של פיברגלאס.למה לא מעץ?-צרפתי לינק להודעה שלי מפורום טיפולים, שם הכל מפורט. אם אתם מכירים חומרים יותר יעילים מפיבר,אנא-אשמח ל"הלשנה" שלכם... תודה רבה! מנהלים-בבקשה לא למחוק\להעביר...כאן יש יותר אנשים עם ניסיון רלוונטי (למיטב הבנתי)מאשר בפורום טיפולים. תודה.
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום פורום אודיו, אני צריך לקנות בזמן הקרוב מערכת לרכב. אני צריך שיורכב מרדיו-דיסק וקומפננט, הרעיון הוא להשאיר הכנה עתידית למגבר וסאב מאחורה. התקציב לרדיו-דיסק הוא כ-750 שקל, רצוי שיהיה עם שלט. (אם אין ברירה אז המחיר גמיש) רמקולים כ-500 שקל, הבנתי שמורל נכנסים טוב כאן. (גודל של 5 ורבע כנראה) תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת ravid, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
צריך נתונים עליו, הוא 500 וואט 12" זה מה שאני יודע עליו יש למישהו מושג כמה rms? ואיך הוא בכללי
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ערב טוב. חייב לציין כי יש לי כרגע סלט ואני לא מגזים מהיבואנים של המגברים. לעיניין, אני צריך מגבר מונו איכותי להגברה של סולובריק L7 שני סלילים של שני אוהם. יש לי שני אופציות: 1. קיקר 1200.1, CLASS D מספק ב 1 אוהם 1200 RMS. 2. רוקפורד 10001, CLASS D, מספק ב 4 אוהם 1000 RMS, סדרת PUNCH (שני המגברים עולים בסביבות ה4500 ש"ח, הקיקר יותר זול.) לצערי לא הצלחתי למצוא יותר נתונים על המגבר של רוקפורד. אני מבקש התייחסות האם יש עדיפות לעבודה באוהם אחד או בארבע אוהם. לפי דעתי יש עדיפות לרוקפורד מכיוון שככל שההתנגדות גדלה כך העומס על מערכת החשמל ברכב יקטן. אבל בניגוד לדעה שלי קיבלתי חוות דעת מנוגדות לגמרי מהיבואנים. בתודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי בalpine 9855R. יש לי מאזדה3 והצבעים של החוטים שם לא תואמים את הצבעים הסטנדרטיים שיש בכל HU. 1. האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא תרשים של החיווט בצמה שמתחברת למכשיר המקורי של המאזדה ? 2. האם מישהו יודע אם אפשר למצוא מתאם חיווט בין מאזדה 3 לalpine הנ"ל ? (אם כן אז איפה ..) דחוף דחוף. תודה לכל העוזרים.
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
- 1 תגובות
- 880 צפיות
רציתי לדעת איך מיכיונים סאב עם שני סלילים? שמחבר למגבר 4 יציאות
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מעונין לקנות רדיו דיסק חדש או יד שניה עם יש לכם משהו להציע לי תתנו הצעות כעיקרון חשבתי בנתיים על המכשרים האילו.. 860 ,8600, 8650, של פיוניר איך המכשירים האילו שווים משהו? הסכום הוא בסביבות ה 1700-1800 גג המערכת שלי עם זה חשוב קומפוננט דוטק , פיוניר 6/9 300 סאב L7 קיקר מונובלוק קיקר 600.1 לאנזר 1000 4 ערוצים תודה!!!
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תודה שגיא
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
השאלה הזאת מטרידה אותי כבר דיי הרבה זמן... כולנו יודעים לדקלם יופי את המשפט: "השאיפה היא לשחזר את המקור בצורה כמה שיותר מדוייקת". (הכוונה כמובן לסאונד שהוקלט באולפנים, שאנו רוצים לשמוע במערכת שלנו באוטו/בית). השאלה שאני שואל היא: מהו בעצם המקור??... כי כשמדובר בגיטרה אקוסטית רגילה לדוגמא, שמוקלטת בעזרת מיקרופון חיצוני - אז זה כבר לא המקור (כי המיקרופון הפריע בדרך), תוסיפו לזה את כל הכיוונונים של הסטודיו, והדגשות של צלילים כאלה ואחרים, ועוצמת הקלטה וכו'.... כאן כמובן ניתן להגיד - שהמקור הוא מצב שבו היינו שומעים את הגיטרה ליד האוזן... וכאן אני מוכן להסכים. אבל מה קורה למשל במקרה של גיטרה חשמלית?? הרי כולנו יודעים, שאם לא נחבר אותה למגבר חיצוני, ולמערכת סא…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני הולך לקנות היום קיקר L 7 ואני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו שיעבוד ב2 אום ואין לי מושג מזאת אומרת חיבור טורי או חיבור מקביל אם תוכלו להעלות לפה תמונה שתראה לי את זה , זה יהיה הכי קל
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 875 צפיות
אפשר לחבר רמקולים של מערכת סטריאו רגילה לרדיו דיסק באוטו? אם כן איך עושים את זה? תודה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בדיוק כשהצטרפתי לפורום הזה לא הבנתי כלום בתחום עכשיו אני מבין וכל זה .. אבל עדיין יש לי שאלה שאני לא יכול לוותר ולא לשאול אותה .. איך שהבנתי סאבים יש SQ על איכות וסאבים SPL על עוצמה.. אך אני חייב לשאול את השאלה הבאה: איזה סאבים יותר חזקים (אל תחשבו את האיכותיות לעוצמות..עזבו את זה בצד) אני שואל מצדכם איזה סאבים אתם חושבים שיותר חזקים.. ויותר טובים.. הסאבים של רוקפורד הסאבים של קיקר או הסאבים של פיוניר.. והשאלה האחרונה איזה סאבים הם החזקים ביותר ..
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם.. עד עכשיו היה לי באוטו רדיו דיסק של פיוניר דגם 4650 ועכשיו הבאתי רדיו דיסק חדש גם של פיוניר דגם 9650 הבעיה שלי היא כזאת אחרי שפירקתי את הרדיו דיסק הישן וחיברתי את החדש הכל עבד כמו שצריך עד שהכנסתי את הרסיאיי של המגברים(יש לי 2) ואז התחילו להישמע כל מיני רעשים כמו זימזום או כמו צלצול מהרמקולים ומהסאבים וזה קורה גם שהאוטו לו מונע אלא רק עם סוויץ.. אז חשבתי אוליי משהו קרה בחיבורים אז חיברתי שוב את הרדיו דיסק הקודם והכל עבד כמו שצריך תוכלו לעזור לי בבקשה..
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
יש לי מגבר לאנזר 430 וסאב פיוניר 800 המגבר היה מרים את הסאב והיה מכוון בקרוס שלו לפי כיוון של המתקין החלפתי סאב לסרווין וגה הד 12 אז אני צריך לשנות עוד הפעם את התדרים בקרוס של המגבר כדי שיתאימו לסאב החדש ?
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
? כאילו עוד פאנל של פרוססור יש משהו כזה? ואם כן איך קוראים לזה באנגלית?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
מה ההבדל במה ה 9 יותר טוב? תודה
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 2 תגובות
- 922 צפיות
מישהו יודע אם זה 5.25 או 6.5 תודה!
הודעה אחרונה מאת iluxxxa, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
זוג רמקולים 9X6 W460 YAW4 מידראנג 60 מ"מ טויטר 20 מ"מ + פייזו סופר טויטר 20 מ"מ . לרמקול קרוסאובר מובנה לחלוקה נכונה של הצלילים, עריסב חזקה ליציבות הרמקול והפחתת עיוותים. לוופרים מימברנת בשיטת ההזרקה מפוליפרופילן המעלה את איכות הרמקול בעשרת מונים. לוופר טבעת גומי לגמישות ושמירת הרמקול לאורך זמן. תחום תדרים Hz25000 � Hz50 נצילות dB 91 התנגדות Hom 4 גריל אקוסטי לכל רמקול. זוג רמקולים "6.5 180 Watt מיברנת קרטון לצליל נכון (לא פלסטיק) בצבע שחור עם כיתוב הפירמה על הממברנה למניעת חיקויים טבעת גומי חזקה ורחבה לגמישות ואריכות ימים הנותן בס נעים וחזק. עריסה � מתכת קלה וחזקה בצבע שחור קוטר : 16 cm היתנגדות Ώ 4 10 Oz גודל המגנ…
הודעה אחרונה מאת asafay1,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman