Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לקנות היום קיקר L 7

ואני רוצה לדעת איך אני מחבר אותו שיעבוד ב2 אום

ואין לי מושג מזאת אומרת חיבור טורי או חיבור מקביל

אם תוכלו להעלות לפה תמונה שתראה לי את זה , זה יהיה הכי קל

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

בקיקר הזה יש לך שתי כניסות פלוס ושתי כניסות מינוס.

אתה מחבר את המינוס הראשון לשני, ואת הפלוס הראשון לפלוס השני.

מפלוס אחד אתה מוציא חוט ישר למגבר ליציאת הפלוס לסאב, ומהמינוס אחד בסאב אתה מוציא חוט למינוס ביציאה של המגבר.

יש לוודא שהמגבר יודע לרדת ל2 אוהם , ומיקום יציאת סט החוטים לסאב על המגבר.

מקווה שהסברתי בפשטות..

דרך אגב, ליבואן הרשמי חסר L7 במלאי, מהיכן קנית, או שאתה רק חושב לקנות?

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

המגבר יודע לרדת ל2 אום

המגבר הוא של אינפיניטי 611a

והסאב הוא 2 סלילים של 4 אום כל אחד,

ואני מביא את הסאב הזה מחר מחר של חבר

מישהו יכול לעלות לפה תמונה שאני יבין בוודאות ולא ישרוף את הסאב בחיבור?

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

פורסם

צירפתי לך תמונה - זה פשוט מאוד

ההדקים האדומים הם הפלוסים והשחורים הם המינוסים

בחיבור המקבילי אתה מחבר את שני הפלוסים ביחד בלי שום קשר למינוסים ואז מריץ אותם לפלוס של המגבר. ואת שני המינוסים ביחד מבלי שום קשר לפלוסים ומריץ אותם למינוס של המגבר

ככה אתה תוריד את הL7 שלך לעבוד ב2 אוהם - אבל כך בחשבון שאתה לא יכול לחבר את הסאב הזה ככה למגבר בברידג' כי מגברים בברידג' לא יורדים ל2 אוהם - רק לערוץ בודד או למגבר מונובלוק.

והחיבור הטורי לעומת זאת יעלה לך את ההתנגדות ל8 אוהם והוא מבוצע ע"י שרשור של שני הסלילים - מהפלוס של המגבר לפלוס של הסליל הראשון - למינוס של הסליל השני - לפלוס של הסליל השני למינוס של הסליל הראשון ולמינוס של המגבר...

תתעלם מזה שהפכתי את הכוונים של ההדקים בציור - פשוט בגלל הנוחות של הציור...

l7.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז יאללללה משוואשה! מדרוב!

בהצלחה! זה חיה רעה של סאב!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...