פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
המחיר שלו באיטרנט 200 ש''ח.. מזה?!?!?!? הוא שווה הסאב הזה?! כי אם כן שווה להזמין אותו.. מה אומרים?? תודה.
הודעה אחרונה מאת boozi, -
- 2 תגובות
- 837 צפיות
בדר"כ אני לא יוצא מהפורם הטכני אבל היות והשיפוץ המכני של הרכב עתיד להסתיים בקרוב מאוד, רציתי לשמוע בעצות של מביני עניין לגבי מערכת לאוטו. נתחיל מזה שכרגע אין לי שום צורה של מערכת סאונד...לא רמקולים ולא רדיו דיסק\טייפ\צ'יינצ'ר. המערכת שאני מעוניין להרכיב תיהיה מבוססת על איכות, ולא כמות\עוצמה או כל דבר אחר. התקציב הכלילי (לא כולל הרדיו דיסק) עומד על כ-1500 שקל_+. מה אתם ממליצים, ומה הם המיקומים הטובים ביותר בשביל פיזור הרמקולים? אודה לכל מי שיכול לעזור.
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן חבר'ה אתמול שמעתי אצל חבר שלי את המערכת החדגשה שמורכבת מ9X6 אחוריים של גיביאל שעולים ניראה לי 600 שקל +רדיו דיסק אמפי3 של קראון 500 שקל(יחסית למחיר הוא מעולה) וזוג קומפוננט של קנווד השקעה כללית הוא אמר לי 1700 שקל בערך אני מציין בלי מגבר ובלי סאב ושמעו ממש יפה בזכות הגי בי אל. מהקנווד די התאכזבתי שבקשתי ממנו להעביר את הFED רק קדימה ושמעו ממש חרא עכשיו ההתלבטות שלי, היא יש לנו קורולה 2005 חדשה ואני מתלבט אם לעשות חורים מאחורה ולהתקין 6X9 או להשקיע בבמה קדמית ולשים פולס 6 או משו בסגנון איפה אני ישמע יותר טוב בבמה קדמית או אחורית או משולבת.? תקציב בערך 800 אם נגיד לבמה משולבת לאחורית 600 שקל ולקדמית 500 אני רוצה המלצות על רמקולים ומה הכי כד…
הודעה אחרונה מאת nadavt, -
- 1 תגובות
- 902 צפיות
אני צריך מגבר שיחזיק עליו 6X9 של פיוניר 350 + קומפוננט מורל פולס. חשבתי על דגמי HTG האם להביא את ה434 או שיספיק לי ה424? אם אפשר שיגיב לי מישהוא עם נסיון במגברים האלה..
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
שלום רציתי לדעת איפה נמצאים כל המיקומים של הרמקולים בסובארו dl מודל 89? אם אפשר לשים תמונות אז זה עוד יותר יעזור לי תודה
הודעה אחרונה מאת nati17, -
אנשים כבר שלוש שנים יש לי קורולה 2001 דגם סאן עם רדיו דיסק מקורי של טיויוטה ואני מת לפרק אותו לראות אם אני יכול לחבר רמקולים ומגבר מאחורה (יש רק מקדימה) איך מפרקים אותו לעזאזל מישהו יודע ??? ותודה רבה לכולם.
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה ליקנות מערכת עד 2500 שח ושישמעו טוב
הודעה אחרונה מאת shai5554, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
סבתא שלי נוסעת לארה"ב וחשבתי שזה זמן טוב לשפר את המערכת. מה שאני רוצה להביא זה רדיו דיסק, הבנתי שיש בעיה עם הערוצי רדיו וצריך לכייל את המכשיר. אבל קראתי פה כמה טרדי'ם ישנים וראיתי שיש רדיו דיסקים של אלפיין אני חושב שנמכרים בארה"ב ולא צריך לכייל אותם בארץ בשביל רדיו. מישהו יכול לכוון אותי לדגמים מסוימים? התקציב עד 250$, הדרישות: רדיו המכויל לשני האזורים וסאונד טוב. ד"א מה עושה הכיול?
הודעה אחרונה מאת tsachi1, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 811 צפיות
שלום לכולם וסליחה על התרד וההצפות השאלה שלי מה יקרה עם אני יכניס סאב בתיבה של של 52 ליטר פתוחה ה "סאב" הוא של פיוניר 306C 1000 ואט? אני שואל מבחינת נזקים ומבחינת השמיעה?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
קודם כל, יש לציין שאני בור ועם הארץ בכל מה שנוגע לאודיו מוטורי. באמת. עכשיו, לשאלה: 1. יש לי מערכת של ג'יי-וי-סי ברכב, הותקנה ע"י חנות שמתמחה בזה. 2. יש לי איי-פוד, די-ווי-די נייד, ועוד מספר מכשירי מולטימדיה שברצוני לחבר (מדי פעם, לא באופן קבוע) למערכת השמע ברכב. עכשיו, כאדם הגיוני ופשוט, אני מניח שיש דרך כזו. הנחה נוספת היא שיש ברכב כניסת ליין-אין תקנית (לא משנה הסוג, יש לי מתאמים מכל הסוגים). היכן היא נמצאת? חיפושיי ברשת לא העלו תוצאות סבירות. (אה, אגב, אני גם רוצה מדי פעם לעשות את אותו הדבר במאזדה של החברה - 323 בציר 1997 - הארות, מישהו?) תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Dittohead, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תגידו חברה ,מתי יהיה מפגש פורום בא לי לראות על מה אנשים מדברים פה...ואני ממש נהנה לראות מכוניות עם מערכות משופרות..
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מעוניין להגביר ברכב שלי את הקומפוננט של INFINITY KAPPA CS60.7 + רמקול אחורי BAZOOKA RS690 . איזה מגבר הוא האידיאלי? יש באפשרותי לבחור בין שתי מגברים כרגע, JBL GTO 75.4 לבין NAKAMICHI PA1004. אשמח לקבל עצה מכם...
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הפעם קרה דבר מוזר מאוד שאני לא מצליח להבין..... יש לי דיבורית באוטו דיבורית לא רגילה משו מיוחד כזה אוניברסלי שיש קליפס כזה עם אוזנייה שניתפס על המכשיר ומתחבר לרמקול חיצוני שחיברתי בעצמי (רמקול של דיבורית) עכשיו אחרי הרכבת המגבר הרמקולים מקבלים את האותות האלה מהפלאפון מתי שהפלאפון מקבל שיחה ואי אפשר לדבר מהדיבורית ממה זה נובע אני כבר לא מבין כי זה לא מחובר בכלל ולא קשור בשום חוט או כל דבר כלשהו.... בקשה תעזרו לי אני כבר משתגע ומתחיל להצטער שהרכבתי את המגבר הזה בכלל !
הודעה אחרונה מאת Dvir Impreza, -
- 4 תגובות
- 945 צפיות
איפה אני קונה? בנגריה? או באוטו דיפו? זה מגיע כבר בגודל שאני צריך? אשמח אם תשאירו תגובות.. (עשיתי חיפוש והלכתי לאיבוד) תודה לכם, תמיר.
הודעה אחרונה מאת DROZD, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום! ההנחה שאני אוהב את הסאונד של הPULSE 6 Morel האם כדאי לקנות אותם ללא מגבר... מחיפוש שעשתי ברחבי הרשת מצאתי כי רוב האנשים לא ממליצים לרכוש רמקול זה ללא מגבר... מבקש חוות דעת נוספת ובגדול עוד המלצות לרמקול בסביבות ה 400-600 תודה!
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אז ככה,היה לי את ההייבריד ולא הכי אהבתי את האופי,החלפתי לפוקאל....ולא הכי אהבתי את הטוויטר,המיד מאוד מפורט ונשמע ברור וחזק אבל הטויטר...בעיה קשה. בכל אופן יושב לי בבית סט הייבריד,חשבתי אולי לנסות לעבוד עם הטוויטר של ההייבריד MT22 ואולי לקבל תוצאה טובה יותר. עכשיו השאלה היא כזו,אין לי בעיה להשקיע על MT23 במידה ואהבתי את הMT22 רק מחר נדע אלא אם כן יש עם זה בעיות ותוכלו ליידע אותי,השאלה היא אם יש הבדל בין MT22 לMT23. שאלות נוספות הן: אולי בכל זאת הבעיה בHU כמו שחשבתי מההתחלה? אולי נלך למתקין מקצועי שיכוון לי פאזות וכו' כדי להגיע לשמיעה שתנצל את הסט כמו שצריך? אולי נעבור לבי אמפינג?ואז נצטרך לקנות קרוס אקטיבי. אני כבר לא יודע מה לעשות אני יגיד את האמת,אני לא מגי…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
מערכת לאוטו
מאת shai5554-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 996 צפיות
אני רוצה ליקנות מערכת בתקציב שעד 2500 שח מערכת סבירה שאני יוכל לשימוע בא טוב ולא קירטועים אבל שאני ישמע טוב ואני יוכל לעשות פוזה ליד בחורות בטיילת הנה תנו לי קישורים לאתר זאפ שאני יראה שם את החלקים
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום! ברשותי מגבר 250RMS X 2 (או 600 מגושר) של SHERWOOD. בגוף המגבר שני נתיכי הגנה בני 30אמפר כ"א. רציתי לדעת אם כבל 4 GAUGE יעשה את העבודה או שכדאי ללכת על 2? (ע"פ החישוב שלי 4 מספיק בהחלט, אבל היות ואני לא מקצוען בתחום אני מעדיף להתייעץ). שאלה נוספת, ברשותכם: אני מתלבט בין סט קומפוננט קדמי (MOREL PULSE 5.25) לבין זוג 6X9 אחורי (כנ"ל מורל) ורמקולים פשוטים קדימה, 5.25 כאמור (פג'ו 106). המגבר הנ"ל בעל שני ערוצים ולכן ההתלבטות היא מה, בעצם, לחבר למגבר - אחוריים או קדמיים (סט-אפ ללא סאב). תודה רבה! יניב.
הודעה אחרונה מאת DuckY, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תשמעו חבר'ה אני יש לי סאב אטום במכונית. ותמיד היה לי סאבים אטומים והבעיה שחברים שלי לא מאמינים שיש לי סאב אטום הם ראו אותו ואמרו לי שזה יוצא מתוך הממברנה (האוויר) ואומר שאם סאב לא מוציא אוויר הוא יתקלקל לאחר 5 שניות... מה אתם אומרים על הדבר הזה ? לאחר שאני נכנסתי והבנתי שיש SQ וSPL הבנתי שיש סאבים אטומים אבל לך תסביר לחברים שלי שיש סאבים אטומים?? אבל גם זה נראה יותר הגיוני מה שהם אומרים וגם מתקין אחד אמר לי את אותו הדבר.. כל הכוח והעוצמה שמוציא הסאב הוא לא יכול לשמור בפנים בסוף הוא יתפוצץ זה כוח עצום מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת RomanX, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי כמה אפשרויות לקומפוננטים, יש לי תקציב מוגבל אז לא להוסיף לי בבקשה עוד אפשרויות.. mb quart - אני לא בטוח איזה דגם אבל על המידים כתוב DWC 160 planet audio - http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=6b0164c5f0565b76a018d211a7e76be1&productid=116 או MOREL PULSE?
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לשאול, מכיוון שאני לא מכיר, האם למישהו יש ניסיון עם מגברים של Xetec, ובעיקר Xetec vector 2 (מגבר 2 ערוצים, מוצהר 2*75 RMS ב-4 אוהם). תודה, רז.
הודעה אחרונה מאת Raz171, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי שעיינתי בכמה אתרים והרצתי חיפושים על איך לבנות תיבה + התוכנה והמאמר המצויין של תמיר! התייאשתי קצת אני צריך עזרה בתיכנון תיבה סגורה יש לי את כל הנתונים שצריך על הסאב: שהוא של סאונדסטריים XS 12 אינץ.. rms- 300 mag. wgt.-40 oz v.c size- 2.0 inch v.c imp- 4ohm*2 fs (hz)- 35.03 vas (cu. ft.)- 2.303 qms- 10.775 qes- 0.726 qts- 0.680 xmax (in.)- 0.315 spl- 88 מי שיכול לעזור לי לתכנן את התיבה מבחינת המידות שהיא אמורה להיות אז אני אשמח.. בתודה אביתר!
הודעה אחרונה מאת אביתר א., -
- 1 תגובות
- 834 צפיות
החלטתי אחרי התלבטות קלה להביא מגבר לנזאר, יש לי מגבר REDBOX קוריאני שאני אגב מרוצה ממנו מאד, הוא מחזיק עליו סאב רוקפורד P1 ופיוניר 6X9 350. החלטתי שאין ברירה וחסר לי קומפוננט. החלטתי להביא מורל פולס. חשבתי להשאיר את הסאב על הרדבוקס וקומפוננט ו6X9 על הלאנזר. 1) מה עדיף לשים על איזה מגבר. 2) איזה לאנזר עדיף לי לקנות עד 1100 שקל? האים יש כזה הבדל בין הHTG424 ל434?
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חברה אני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט טובה למחשב שהתקנתי באוטו .... חוץ מ NAVGUIDE שזה לניווט בשטח אין כלום . אולי משהו בכל זאות נתקל בתוכנת ניווט טובה???
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, יש לי היום רדיו-דיסק של פייוניר שדי מעצבן אותי, כי אין לו כניסה של שמע חיצוני. אני לא הכי מבין בכל החידושים ובדגמים שיש (ובסדרי גודל של מחיר), אבל מחפש רדיו-דיסק שיתן לי לפחות כניסת שמע קדמית (מהפאנל) לנגן מוזיקה (מיציאה רגילה של אוזניות, לא משהו אחר), תמיכה באר-די-אס לרדיו, תמיכה באמ-פי 3 לא כזה קריטי לי, והעיקר כמובן שהצליל יהיה איכותי ככל שניתן... מבחינת מחיר, ברור לי שיש דגמים של מאות שקלים ויותר, אבל אני העיקר שאני אוכל לשמוע באופן איכותי מוזיקה מהנגן שלי (ומדיסקים רגילים לפחות), ככה שאני מחפש משהו בתחום הסביר (אין לי מושג מה המדד לזה היום, אבל אני מניח שמקסימום 500-600 ש"ח ?) תודה.
הודעה אחרונה מאת bugmenot, -
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
מאז שחיברתי את המגבר אחד הרמקולים האחוריים מזמזם ועובד רע... היום רציתי לבדוק מה מקור הבעיה שניתי מקומות של הארסיאי על המגבר נישאר באותו הצד.... העברתי את החוט של הרמקול לאותה היציאה ביחד עם הרמקול השני ועדיין הוא מזמזם.... אז הבנתי שכנראה הבעיה ברמקול ופה אני בא להעזר בכם למה פתאום "נהרס" הרמקול מאז הרכבת המגבר ?!?!?
הודעה אחרונה מאת Dvir Impreza, -
- 15 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום לעוזרים! חבר שלי קנה רכב מסוג מצובישי סופר לאנסר 96',אוטו'. ברכב זה מותקנת מערכת רמקולים גרוע (לא יודע בידיוק איזה אבל כששמעתי את המוסיקה לא שמעתי אפילו את הבאס כמו שצריך פחות או יותר). הרדיו-דיסק מסוג PIONER 45*4 (הוא רוצה להחליפו,כיוון שלא קורא MP3) בכללית הוא מעוניין להחליף את כל המערכת. כמוהו ,גם אני לא יודע על מה אפשר ללכת.... והשאילות כמו :איזה רמקולים? איזה מגבר?,איזה רדיודיסק?...מטרידות ולא מאפשרות לבצע קנייה בטוחה ונבונה. השקעה כספית שלו נעה בין 1500 עד ל1800 שח כולל הכל (רדיו-דיסק, זוג רמקולים קידמיים,זוג אחוריים,זוג תוויתרים,מגבר,סאב) כמובן במחיר הזה לא יהיה לו קוצרת באיכות הכי הכי...אבל לפחות משהו בינוני אולי. אין לי מו…
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברה. רציתי לשאול אותכם איזה מכשיר יותר טוב מבחינת אמינות, איכות ובכללי. המכשירים הם: פיוניר deh 4700mp קנווד w431gy ממש תודה על העזרה.. והאם מחיר של 170$ מצדיק את עלותם??
הודעה אחרונה מאת gasolina, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל התותחים!!! צריך את עזרתכם.... יש לי רכב פולו,98,75 כ"ס... בכל אופן יש לי רמקולים 4 אינטש מובנים בדש, ואני מעוניין לשים יותר מ-4 אינטש בדלתות(5,6.25) שאלתי היא האם זה אפשרי בפולו התקנה בדלתות? אגב דיברתי אם אדם שאמר זה לא אפשרי אז רציתי בכל זאת לשמוע חוות דעת "מהמקצוענים"...
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי יש לי שאלה....האם אני יכול לחבר רמקולים ביייתים לאוטו ,אני רוצה לבדוק ולנסות לחבר 6 רמקולים לאוטו ולראות איך זה נשמע, דיברתי אם כמה חברים שלי והם אמרו לי שזה לא בעיה רק שאני לא יקח רמקול חלש מדיי שלא ישרוף ,מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת green monster,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.