פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם. אחותי קנתה פולו 2001 ,רציתי לדעת מה גודל הרמקולים בדלתות ואם יש מקום לשים רמקולים שם? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
10,000 RMS ?? הייתכן? 1 2
מאת ozwrx- 22 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=944&CatCode=84
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שואל בשביל חבר..יש לו תקציב של 2500 שקל..ואפשר לחרוג בקטנה..וזאת לרדיו דיסק לקומפוננט ל6 על 9 אחוריים ומגבר 4 ערוצים... הוא גם מרמת-גן אז אם אפשר להציע מתקינים טובים... תודה!! ערן
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 778 צפיות
שלום! אני מתלבט בעניין של מה לקנות קודם? סאב? או קומפוננט חדש? המערכת שלי כרגע כוללת: קומפ' 5.25 של מורל מילניום (100 RMS), מורל פולס 6*9, מגבר של XETEC מסדרת GRAVITY (חמש ערוצים). וHU של סוני CDX-M9900 (אין לי סאב כרגע) העניין הוא שהתקציב שלי דיי מוגבל, ואני כרגע מחפש קניה קרובה אחת: אני יכול לקנות סאב של Image Dynamics מסדרת IDQ או שאני יכול לקנות סט קומפוננט של פוקאל K2P. (או נגיד ELATE שני חלקים) המחירים כרגע זה לא העניין... העניין הוא שאני יכול לקנות רק אחד מהם (ואת השני רק בעוד מספר חודשים לא מוגדר)... ואני מתלבט מה לקחת. מצד אחד: אם אני אקנה סט חדש, אני אאלץ לעשות לו בניה ואיטום. ואז זה עוד כסף... ולא יהיה מה שיאזן אותו (סאב) …
הסאב מיתנתק
מאת FreeFlow- 8 תגובות
- 895 צפיות
אנשים יש לי בעיה כזאת. יש לי סאב סרוין וגה עכיוש לפני כמה ימים נסעתי באוטו ופתאום הסאב הפסיק לעבוד וחזר לאחר כמה שניות וככה כמה ימים.כאשר אתמול הוא הפסיק לעבוד בכלל. מה שהכי מוזר ששמתי לב שכאשר אני נוסע במברנה הוא מתחיל לעבוד ויש רעש כיאילו משהו נישבר ביפנים. מישהו מוכר עם הבעיה ויכול לעזור לי???
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
האם החומר חזק ואוטם פלסטיקים?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 3 תגובות
- 784 צפיות
שלום לכולם, אני נוהג ברכב מסוג ניסאן אלמרה (הדגם שלפני הפרפקט). מפה לשם נקרעה הממברנה של הרמקולים, ואני צריך להחליף אותם. השאלה היא מה הקוטר של הרמקולים באלמרה? (4/5.25/6.5?) 10x
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהו יודע מתי מתארגנות הדרכות בנושא איטום בדיינמאט אני יודע שפעם נערכו כאלה בחסות אוטופרט מישהו יודע?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
הזמנה מe bay
מאת POHUIST- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
השאלה שלי האם משהוא הזמין מ e bay חומר איטום לדלתות? אם כן אז כמה זה עולה?(ביחד אם משלוח) ואם אפשר אז גם קישור תודה
הודעה אחרונה מאת תומאס, -
- 0 תגובות
- 949 צפיות
1)מה ההבדל בין הדגמים? 2) למישהו יש ניסיון עם HTG424 או ה 434? 3)צויין שהוא נותן 125X4 מה שלא נראה לי בכלל כמה בערך הוא באמת נותן?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום פתחתי את הדלת שלי והתבאסתי לראות כי נכנס לשם 5.25 ולא ה6 וחצי שרכשתי עכשיו השאלה שלי היא בשביל לחסוך לעצמי כאב ראש מיותר. האם יש הבדל משמעותי בין 2 הגדלים? על נייר זה הבדל של 10 RMS האם הם שווים את זה? האם זה עד כדי כך מורגש שכדאי לי להשקיע מאמצים ולדחוף לשם את ה6 וחצי שיש ברשותי? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אמא שלי נוסעת לגרמניה, ואני זקוק למגבר חדש, אני יודע שיש כמה חברות טובות שמייצרות שם אז חשבתי אולי זה יהיה יותר זול להביא משהו, אז חברה אם מישהו יכול לתת המלצה לחברה טובה גרמנית שמייצרת מגברים, וכן קישור לאתר שלהם כך אני יוכל לבחור דגם.... אני אוהב דברים איכותיים! שאלה נוספת- אלפיין גם כן מייצרים בגרמניה ,נכון?! האם כדאי לקנות HU שלהם בגרמניה (אם ההפרש משמעותי נחליף כבר את ה HU על הדרך למשהו יותר טוב...) תודה מראש אורן
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני מתלבט איזה קומפוננט לקנות בסכום ה1K. אף פעם לא שמעתי שום סוג של קומפוננט אז אני מחפש חנות באיזור הצפון: עפולה, או אפילו איזור חיפה. (אני ממגדל העמק) שאני יוכל להאזין שם לסוגי קומפוננט, להבדיל בין מורל/אינפיניטי/פוקל/MB-Q כדי שאני יוכל לקנות בלי להתבאס. ****אני אוהב להאזין לרוב לראפ ישאלי, מוסיקה שחורה, וכמובון כל מיני להיטים ישאלים או לועזיים לחילופין.**** תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש למישהו פרטים כמה הוא עולה 600 וואט? ואני מביא אותו במחיר מציאה 150 שקל... חדש השתמשו בו כמה שבועות ויש לי עוד שאלה מזה אום מזה RMS RMX לאדע תסבירו קצת .... ואיך אני יכול לדעת כמה RNS\RMX הסאב ? -=* עדיף לדבר בעברית +=-
הודעה אחרונה מאת durex, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שבת שלום לכולם ... אחי (התייר) הוא קנה מערכת של clarion d8356mp ורמקולים של advent 180 WATTS זה קומפוננט עכשיו שומעים זוועת אנוש אין מגבר אין כלום והתכנאי הזבל הזה שם לו את הקומפוננטים בדלת האחורית יאנו אין דלת אבל יש שם מקום זה מיצובישי קולט עכשיו מה אפשר לעשות שישמעו נורמאלי ... צריך מגבר?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
אצלי הרמקול יושב על הפלסטיק של הדלת האם כדאי לחתוך את המקום של הרמקול בדיפון ולהרכיב את הרמקול ישירות על הפח של הדלת?
הודעה אחרונה מאת rockford912, -
- 2 תגובות
- 985 צפיות
שלום מצאתי פאנל דגם 6300R של פיוניר זה תצוגות מה שידוע לי המכוניות מרוץ רציתי לדעת עם מישהו יודע לאיזה דגמים הוא יכול להתאים לי... הוא לא MP3 תוןדה!
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 929 צפיות
המכשיר הגיע עם האוטו שקניתי ואני זקוק למדריך שימוש על מנת לדעת מה הפונקציות שלו ועל מנת לנצלו, דיי הסתדרתי איתו אבל הייתי שמח לקבל הוראות ממנו. באתר של פיונר לא מצאתי כי הוא כבר כנראה ישן מדיי. עמית.
הודעה אחרונה מאת itziks00, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים קיבלתי חומר לאיטום מקלטים שהוא גם קולט נתזים, אשמח לדעת אם מישהו מכיר את החומר הזה ויודע אם אפשר לאטום איתו את הרכב. תמונות: http://etom.hevre .co.il
הודעה אחרונה מאת shmulikk, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום ככה יש לי רדיו דיסק של פיוניר פריימיר 2 מסכים דגם 8450 דלתות קדימה : קומפוננט דוטק 5 ורבע עם טוויטר MT23 אחורה: 6/9 פיוניר 300 סידרה לבנה סאב קיקר L7 עם תיבה פתוחה מגבר לאנזר 4 ערוצים דגם VIBE421 1000 מונובלוק קיקר 600.1 ותאמת החוטים של ה RCA פשוטים בחבילות שבאים ב 100 שקל (עם החוטים ישפיעו על השמיעה וירגישו את זה אפשר להחליף) עכשיו הקומפוננט קדימה אני לא מרוצה ממנו בכלל בקושי שומעים ולא שומעים יפה בטוח שכיוונים אני מאמין מה הייתם מציעים להחליף וזה בקטנות לא סכומים גדולים 1000 שקל גג תודה שבת שלום!!
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחבר שני וופרים ב-2 אוהם למגבר מונו, איך עדיף לחבר אותם כדי להפיק מהם את ההספק המקסימלי ?
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
- 1 תגובות
- 837 צפיות
מישהו יודע כיצד ניתן לשנות? תודה
הודעה אחרונה מאת Pentos, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם אני מחפש מערכת לרכב בטווח מחירים של עד 1300 שקל למערכת ו עד 400 שקל לרמקולים. עכשיו אני מתלבט בין clarion לבין pioneer איזה דגמים הייתם מציעים לי למי שמבין. בעיקרון חשבתי על שתי דגמים clarion 646 או pioneer 5850 מה יותר טוב מביין השתיים ובאיזה מחיר הכי זול ואיפה אפשר לרכוש אותם? בברכה ארתור
הודעה אחרונה מאת kwon, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך רדיו דיסק חדש לרכב כאשר הדרישות העיקרית שלי זה 2 יציאות למגבר המראה החיצוני לא מעניין אותי ההפרש במחיר בין 2 הדגמים הוא 150 שח השאלה היא מה בדיוק ההבדלים בין הדגמים והאם שווה לשלם יותר עבורם http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1540&CategoryID=159&Page=2 http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=259&CategoryID=159&Page=1
הודעה אחרונה מאת Dima323, -
- 5 תגובות
- 788 צפיות
תשמעו חבר'ה הסאב הישן שלי נתתי אותו לאחי.. אז הוא משתמש בו רגיל ועכשיו צצה בעיה .. פעם תיקנתי את הסאב .. כי הSROUND נקרע ונפל הטבעת.ץ אז החלפתי טבעת בחדשה והחליפו לי את כל הSROUND ושמו לי חדש.. עכשיו יש לי בעיה יש לי טיפה איזה 3 וחצי 4 סנטי מטר שההדבקה ירדה האם יקרה דבר אם אפעיל אותו או שכדאי להחזיר אותו למתקן...?והאם יקרה משהו אם אדביק את הדבר הזה בדבק מהיר?
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני מתכנן בניה של פלטה בבגאז שיהיו מורכבים עליה 2 מגברים. הקטע הוא שאני מפחד שמחוסר תחלופת אוויר המגברים יתחממו או שאורך החיים שלהם יקטן. בכל מקרה גם אם ההצעה שלי לדעתם לא הכרחית אני מעונין בה בעיקר בשביל התעסוקה עצמה של הבניה אלא אם כן יש לכם רעיון יותר טוב. חשבתי לחבר 8 מאווררים של מחשב (כל אחד 1.5 וולט משמע סה"ב 12 וולט). בפלטה יהיו 2 חורים(ראו סרטוט) בצורת מלבנים. אחד למעלה ואחד למטה. 4 מאווררים יהיו למטה - הם יכניסו אוויר מהבגאז' מכיוון שהאוויר הקר נמצא למטה. 4 מאווררים יהיו למעלה - הם יוציא אוויר מהבגאז' מכיון שהאוויר החם נמצא למעלה. יש אפשרות שהיא הכי קלה אבל בעייתית. לחבר אותם במעגל טורי. הכי קל מבחינת הרכבה, ה-12 וולט של המצבר מתחלק במדיוק בין…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות נגן DVD נייד כדי שאוכל להעביר אותו בין 2 רכבים... אני קונה מ-USA, איזה מכשיר הכי מומלץ ? איזה תוספות עוד מומלצות לקנות (כנראה שאוסיף מסך או שניים) יש משדר שמעביר את האודיו לרדיו? למה צריך לשים לב? האם בכלל שווה להשקיע במכשיר נייד? תודה!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 878 צפיות
שמעתי על המקום הזה והמליצו לי ליקנות שם מכיוון שהפריטים שם מאוד זולים כנראה בגלל שהם גנובים אם מישהו מכיר את המקום ויכול לתת לי חוות דעת עליו האם שווה לי ליקנות שם מערכת.. מגבר סאב רמקולים לא יותר מ 1800 ש''ח תודה בועז.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
שלום רציתי לדעת איזה מגבר טוב יהיה לי עד 800 ש''ח שיספק לי כח לרמקולים אחוריים ולסאב כאשר הסאב יהיה לו כח של כ800 ואט משהו בסגנון, והרמקולים גם חזקים. אם אפשר דגם וכולי תודה רבה לעוזרים!!!!
הודעה אחרונה מאת boozi, -
- 0 תגובות
- 942 צפיות
המגבר של חברת avantgarde כתוב על המדבקה מאחורה 200W X 4 חבר שלי קיבל אותו ויש לו יציאות שרופות או שמשהו מקצר שם לא הבנתי אותו. בקיצור איך החברה והאם כדי לשלוח למעבדה לתיקון?
הודעה אחרונה מאת prigat_a,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 15 אנונימיים, 665 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Cherniy Bumer
- DareDevil
- benwin21
- AUDIO KING
- RK
- מי
- בנימין מאמציק
- om2
- yoav911gt2
- Loder
- garicho
- Beacon