Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אמא שלי נוסעת לגרמניה, ואני זקוק למגבר חדש, אני יודע שיש כמה חברות טובות שמייצרות שם אז חשבתי אולי זה יהיה יותר זול להביא משהו, אז חברה אם מישהו יכול לתת המלצה לחברה טובה גרמנית שמייצרת מגברים, וכן קישור לאתר שלהם כך אני יוכל לבחור דגם.... אני אוהב דברים איכותיים!

שאלה נוספת- אלפיין גם כן מייצרים בגרמניה ,נכון?! האם כדאי לקנות HU שלהם בגרמניה (אם ההפרש משמעותי נחליף כבר את ה HU על הדרך למשהו יותר טוב...)

תודה מראש

אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אלפיין ייצרו בעבר בארה"ב..

כיום הם מייצרים במזרח.

לגבי חברה איכותית גרמנית אני יכול להמליץ לך על מק אודיו

מאגנט, Helix

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

שכחתי..

יש גם PHASE

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

תודה לך SOUNDSTREAM, מבין החברות הללו יש איזו שהיא סדרה של מגברים מומלצת?

ובכלל מי החברה הכי "נחשבת" מבין החברות האלו שכתבת?

תודה

אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אם אתה מחפש באמת מגברים טובים ובמחירים שפויים (יחסית לאיכות המדהימה) לך על ה- Helix. תשתדל ללכת על הסדרות הגבוהות (Competition). אם יש לך תקציב לא מוגבל, כמובן Brax.

לא מאמין שהמחירים שם נמוכים כיוון שהמטבע חזק (יורו). תבדוק טוב טוב בכמה אתה יכול להשיג בארץ כדי שתוכל להבין כמה הפער והאם שווה זה שאין לך אחריות וגם הסיכוי שיתפסו אותך במכס.

את האמת - מאירופה בדרך כלל לא שווה להביא כלום.

לא ציינת כמה אתה מוכן להשקיע ולכן קשה לתת לך המלצות ספציפיות.

פורסם

מלבד אנדורה, לא מצאתי באירופה מחירים הטרקטיבים למוצרי אודיו לרכב. מחלק גדול מהמקרים המחירים היו זומים ואף גבוהים מישראל. בהתחשב בכך שהרכישה היא ללא אחריות זה מוריד עוד יותר את כדאיות הרכישה.

לשם הדגמה צפה במחירים באנגליה שהם מנסיון דומים למחירים בגרמניה:

http://www.caraudiodirect.co.uk

אם אתה מבין גרמנית אפשר לחפש לך אתרים בגרמנית

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

BRAX הם המגברים בין הטובים או הטובים ביותר בעולם היום , הליקס זו חברה בת שמוכרת ליין פשוט של בראקס הענין הוא שליין פשוט של בראקס הוא עדיין מעל כל האחרים שהזכרתם

ריינבואו ואטון הם חברות גם ברמה של הי אנד אמיתי ממש מעל כולם אבל שתיהן יותר בכיוון של רמקולים מאשר מגברים .

אז זה שהכניסו לארץ את זטק ואתם מכירים אותם ולא את בראקס , זה עדיין לא אומר שאתם יכולים באותו משפט לשים לי בראקס או הליקס ביחד עם זטק , וכבודם במקומם מונח אבל זה צחוק מהעבודה.

זה כמו שתגידו לי שמגנט ומאק אודיו זה כמו זאפקו

ולפותח התרד אנני יודע כמה זה עולה אבל יש הליקס פה בארץ תבדוק את המחיר ותבדוק שם ותראה אם אתה יכול להרשות לעצמך . אם לא אתה תמיד יכול לרכוש פה בארץ מגבר ארבעה ערוצים של סאונדסטרים בסביבות ה1400 שהוא ברמה אחת יותר מהזטק מגנט ומאק אודיו לדעתי.

שבוע טוב ובהצלחה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...