פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
כמה וולט ליציאה של המגבר יש לרדיו דיסק קנווד MPV-7020 ?
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
מגבר מגנט פאנטום
מאת Dome- 2 תגובות
- 873 צפיות
ברכב של חבר שלי יש מגבר לאנזר ויב 430 4 ערוצים 125 אר אמ אס לכל ערוץ החיווט שיש לו באוטו הוא 4 גייג' אם הוא יקנה את הפאנטום הוא יצטרך להחליף חיווט או לשים קבל (המגבר יעבוד ב-2 אום) ? איך המגבר הזה בכללי ? הוא יציב ב-2 אום ? המגבר ירים 2 סאבים של סרווין וגה דגם ווגה (400 אר אמ אס כל סאב)
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני יודע ששיגעתי אתכם, פשוט אני לפני רכישה של מגבר... הדגם הוא TR 800.5 לא מצאתי הרבה פרטים עליו (אולי כי יש דגם חדש יותר...) מצאתי מישהו שמוכר כזה שעבד פחות מחודש (ראיתי קבלה ויש גם אחריות לשנה...) הנתונים שמצאתי עליו הם 50*4 +200*1 ב 4 אוהם קישורים שמצאתי: http://www.bigdogaudio.de/pd1039622236.htm http://www.powernetshop.at/pd1041170019.htm מה אתם אומרים לי זה נראה קצת יקר ,ראיתי שמוכרים בארה"ב את הדגם החדש יותר ( TRA 880.5) ב 400 $ . הבחור דורש 3000 ש"ח וזה כולל קבל שהוא עבד איתו (2 פאראד) המגבר הזה שווה שווה את הכסף (אם אני משקיע כזה סכום אני רוצה לדעת שזה משהו טוב)? או שאולי בתקציב הזה כשאי לי לקנות משהו אחר?! תודה מראש אורן
הודעה אחרונה מאת droid, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
אחרי חיפוש בתקופה האחרונה נראה שאני הולך או על הרדיו דיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=391922 או זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40522 השאלה פשוטה מאד... איזה עדיף? תודה חברה.
הודעה אחרונה מאת ravid, -
האם צריך קבל?
מאת yoniko- 3 תגובות
- 955 צפיות
שלום יש לי מגבר של אלפיין mrv f-504 ארבע יציאות בערך 60 ליציאה ועכשיו אני רוצה לשים גם מונובלוק לסאב. המונובלוק הוא של jbl gts 600 הרכב הוא מיצובישי סופר לנסר שנת 93. האם צריך קבל? אם כן אז של כמה, 0.5 פאראד או 1 פאראד? אם צריך 0.5 ואני שם 1 אז זה יזיק למערכת או שזה לא משנה? תודה.
הודעה אחרונה מאת droid, -
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני די חדש בתחום ואבקש את עזרתכם יש לי גולף עם H.U מסוג פיוניר 8650 וכן 2 רמקולי קומפונט+טוויטר מקוריים של הרכב מעוניין לשדרג, לשנות לחדש אשמח לשמוע את המלצותיכם בתחום וכן על איזה סכומים מדובר כל תצורה שנראית לכם תתקבל בברכה תודה מראש
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הקומפוננט עליו מדובר הוא מורל הייבריד אובישן. הסט מותקן אצלי ברכב כ-3 שבועות ובשבוע האחרון שמתי לב שוופר אחד התחיל לחרחר בווליום של 20-25 ומעלה,כלומר הוא ניגן אבל היה צליל של חירחור מוזר! היום הוא הפסיק בכלל לנגן. הרמקול ניבדק במכשיר מודד מתח וכאמור המכשיר הראה שאין מתח מהרמקול כלומר הוא נישרף או שסליל ניקרע אבל לא היה ריח של משהוא שרוף מהרמקול,אבל כשלוחצים קצת על המימברנה שלו יש צליל של חירחור כאלו הסליל נקרע או מתחכך במשהו. ההגברה שהקומפוננט קיבל היא מהמגבר של אינפינטי: http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF5761A'&Ser=REF&Cat=AMP בשתי גישורים,כלומר כ-110 וואט ארמס ככה שלא יכול להיות שהוא קיבל יותר מידי הגברה ובגלל זה הוא נישרף. …
הודעה אחרונה מאת green monster, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב לכולם ברשותי עומדים רמקולים 6X9 mac audio olympic gold אני מעוניין במגבר שתי ערוצים ,אשמח לקבל הצעות לגבי מגברים מסויימים שיהיו אופטימלים לרמקולים תודה מראש
הודעה אחרונה מאת אביעד כ., -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככתוב בכותרת למי שיצא לשמוע את המגברים שלהם היכן ניתן להשיג אותם באיזור המרכז?
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכם שוב. אני כרגע אחרי התקנה של מורל פולס, מגבר אינפיניטי וסאב JBL (אחלה סט בסופו של דבר (: ) הגעתי למסקנה שהראש שלי (פיונייר 3100R) ישן ולא מספק לכן החלטתי להשתדרג טיפה למשהו יותר רציני. יש לי תקציב שעומד על 1400 1500 שקל, הייתי רוצה מכשיר כמה שיותר גמיש מבחינת הגדרות שליטה בסאונד. תוכלו ליעץ לי משהו? תודה
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! כשקניתי את הסאב שלי(בערך כ 4 חודש לפני) אז ניגשתי לאתר של היצרן על מנת לקבל מידות לקופסא מומלצת לסאב,המידות המומלצות היו 29 ליטר,אז בניתי את הקופסא לסאב שלי במידות הללו(יצא לי 32ליטר) ולאחר מכן עשיתי את הבנייה ברכב ואז לאחר כחודש נסגר האתר של היצרן (UNDER CONSTRUCTION) ונפתח שוב רק לפני יומיים ואז כשניגשתי לראות שוב מה הנתונים על הסאב שלי אז קיבלתי חושך בעיניים כשראיתי שהתיבה המומלצת היא בגודל של כמעט 49 ליטר ואז נוצרה אצלי הבעיה. הבעיה היא כזו מכיוון שעשיתי בנייה בבאגז' אין לי מספיק מקום תמרון לבניית קופסא חדשה בגודל של 49 ליטר,המקסימום שאני יכול להוציא זה 45 בלחץ ,אז מה אתם אומרים קופסא של 45 ליטר תיהיה יותר טובה לסאב הזה? או שעדיף כבר להישאר עם הקופסא של ה 32…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
בשבוע הקרוב מגיע קרוב משפחה מחו"ל והחלטתי לייבא איתו רדיו דיסק בטווח המחיר של 350 דולר מחול. איזה מערכת מומלצת במחיר הנ"ל? כרגע לא מחובר מגברים אך בעתיד יחובר מגברים לכן כול החיתוכים חשובים אבל גם שיהיה בעל תצוגות יפות. כרגע חשבתי בכיוון של פיוניר או האלפיין. מה דעתכם על האלפיין http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14966
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי את המכשיר הזה. שווה משהו? או שבעצם "זבל סיני"? וגם - מה דעתכם על החברה - Pyle? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 995 צפיות
טוב אז כך... חבר של חבר שלי קנה רמקולים חדשים.(MORLE PLUS) חיבר אותם והם עבדו ממש טוב... ובקיצור היום הוא הוא חתך אותם ב80HZ ושהוא עשה את זה....כל הרמקולים ניכבו ולא עובדים ביכלל. לפני זה הוא חתך את כל הרמקולים ב50HZ הHU שלו הוא PIONEER 750 והקופננט הקדמי הוא PLANT AUDIO ומי אחורה היא לו את MORLE PLUS בלי מגבר... מה זה יכול להיות?:\ תודה. NEON.
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם. כאשר אני מגביר בערך 1/2 ווליום אני רואה את הפנסים הקדמיים (אור דרך מהבהבים). קצת נתונים: רכב חדש פולו 2006. HU - פיונייר 3700 מונו של לייטנינג + CVR 12 4 יציאות של לייטנינג (50 רמס) מורל פולס 6 6/9 רוקפורד. האם אני צריך להוסיף קבל??? תודה מראש.
-
צריך עזרה בבחירת HU. 1 2
מאת dt50r- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אחרי התחשבות בתקציב החלטתי להביא את הרדיודיסק עם הדולפינים האגדי והקלאסי של פיוניר. שמתי לב שיש שני דגמים ממש זההים: DEHP6750MP- http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=c20526715d9cc86b487c98832ed66cbb&productid=161 DEHP670 - http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=c20526715d9cc86b487c98832ed66cbb&productid=144 מה ההבדל? והאם בשניהם אפשר להוריד מהאינטרנט אנימציות.?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
http://www.dls.se/english/fake_products/fake_copies.htm
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.xsiteusa.com/ אני מעוניין לרכוש את הסאב הזה XS121S יד שניה ב 450 שקל עם תיבה האם זה מחיר טוב? הסאב הוא 300 RMS מישהו שמה על החברה הזאת?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכם יש לי תיבה יחסית גדולה בצורת טרפז ורציתי בבקשה לדעת איך אני מחשב כמה ליטר היא.. נ.ב עשיתי כמה חיפושים פה בפורום וממש לא הבנתי כלום ובנוסף לכך ראיתי באתר של אוטוסאונד גם לא הבנתי את המחשבון הזה.. מבקש את עזרתכם בבקשה..
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 0 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מבצע לרגל חג הפסח ! סאב וופר 10" ליטנינג אודיו 450 וואט + תיבה מקורית מגבר שניי ערוצים ליטנינג אודיו 450 וואט . כולל קיט התקנה ליטנינג אודיו . 949ש"ח בלבד ! ! ! *המבצע עד גמר המלאי. רחוב המלאכה 8 נס ציונה 08-9389557\050-7712292.
הודעה אחרונה מאת sound center f, -
- 1 תגובות
- 858 צפיות
אחרי בדיקה עם סאב 8 בגלל חוסר מקום (סמוראי) בניתי תיבה חדשה ויש מקום לסאב 10 אז אני מחפש המלצה למשהו לא יקר ובאיכות סבירה תודה אוהד
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
קמתי היום בבוקר ואמרתי לעצמי היום אני עושה את זה פירקתי את 2 הדלתות הקדמיות והתחלתי לאטום את הפלסטיקים : הפלסטיק שמחובר אליו הרמקול הרשת שסוגרת את הרמקול(רשת מקורית של האוטו) אל הדלת עצמה מאחורי הרמקול(אל הברזל) המגש האחורי קפץ יותר מידי שיפר את השמיע חבל אל הזמן!! בעבר שמעתי רק פלסטיקים אכשיו איכות נטו והנה התמונות:
הודעה אחרונה מאת SpyREx, -
-
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
דגם: Z 4200 מישהו מכיר את הסדרה הזאת/עבד איתה? איך הנתונים (אמיתיים)? איך האיכות? http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=5&ser=43&lang=EN כמה עולה בערך בארץ? תודה אורן
הודעה אחרונה מאת o_yeshula, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קודם כל המפרט של המערכת שלי HU קנווד KVT725 DVD HPX לניתוב הצלילים והגברת הפריאווט קומפוננט קדימה פוקאל 165K2P 100 RMS גרסא משודרגת קומפוננט אחורה פוקאל 165KF K2POWER 80RMS סאב פוקאל 33V2 400RMS DUAL COIL 4OHM שזה יורד ל2 אום הגברה זאת הבעיה עכשיו עד היום הייתי עם קיקר 700.5 שהוא פותח תסאב כמו שצריך, ואת הסט האחורי גם כן, אבל הקדמי לא מנוצל מספיק... הבאתי מגבר 4 ערוצים נקמיצ'י PA4100 שמוציא 100 RMS ב4 אום לרמקולים ועכשיו הבעיה שלי היא מונובלוק שירים לי את הסאב כמו שצריך ניסתי רוקפורד 500.1BD והוא יותר חלש מהקיקר שלי, ניסתי 1000.1BD והוא יותר מדי חזק הייפוניקס 1000D הוא האפשרות שחשבתי לנסות, כמה הוא מוציא? הוא יסחב כמו שצריך…
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 908 צפיות
הרכבתי רמקול בדלת מקדימה אינפיניטי דיי ישן.... עכשיו חיברתי אותו לHU וכל פעם שמגיע באס אז הרמקול שותק וחוזר לעבוד כאילו לא בא לו להשמיע באסים.... ממה זה נובע ואיך אפשרי לתקן את זה ?!? תודה דביר...
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום, יש למישהו מושג כמה אמורה לעלות התקנה של קומפוננט בפיאט פונטו, ז"א שצריך חיתוך בדלתות וכל העסק. תודה, רותם
הודעה אחרונה מאת idans, -
-
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. לחבר שלי יש טיוטה קורולה מודל 2001 עם רדיו דיסק מקורי של טויוטה והוא מת לחבר רמקולים מאחורה (זה דגם בלי רמקולים) אם מישהו יודע איך לעשות את זה נשמח לשמוע נ.ב. מישהו יודע אם אפשר לחבר שם מגבר ? תודה.
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אחרי שהגעתי לבאס שרציתי....ולבמה הקדמית שרציתי הגיע הזמן להתקדם,לשדרג את הבמה האחורית שלא עומדת עם שאר המערכת היא בנוייה מרמקולים 6X9 צהובים של פיוניר ומגבר לייטינג אודיו 50X2. מגבר לאחורה כבר מצאתי וכנראה שאני יילך עליו אלפיין 150X2 שיחובר לבמה הקדמית ואת ה301X שקיים ברכב היום אני יחבר לאחורה,כלומר גם 150X2. אני צריך הצעה לרמקולים שיעמדו עם הרמה מקדימה. הסט מקדימה מורכב מטוויטר מורל MT22 וקרוס+מיד פוקאל K2P 100RMS אני לא יודע על מה ללכת- 1.רמקול 6X9 כלשהו (בעזרתכם) 2.סט קומפוננט של פוקאל למשל פוליגלאס V2 ושדך לו טויטר מורל ככה שיתאים בול לקדימה
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
היי מי היבואן (אם יש כזה) של מגברי Helix (והאם הוא אותו היבואן של מגברי Brax)? מישהו יודע במקרה מה מחירו של Helix A2? ראיתי שדגם ה- A4 נמכר בצ'יפר ב- 5500 ולכן אני משער שפחות, אבל כמה? למישהו יש ניסיון עם המגבר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
- 1 תגובות
- 925 צפיות
רציתי לדעת איך הסאב 10 אינטש של רוקפורד ובכלליות איזה אופי יש לסאב כזה? הוא לא רק פאנצ'י? בתיבה אטומה הוא בכלל יכול לתת באס?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.