Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה על התגובות,

יש פה מישהו שמכיר את הסדרה הזאת של מק אודיו? איך היא ? האם הנתונים המוצהרים אמיתיים?

איך האיכות?

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

לי יש מגבר של MAC AUDIO מגבר סבבה מאוד.. מומלץ (הוא לא בדיוק שלי הוא של חבר שלי אבל הוא נתן לי אותו כי הוא לא צריך אותו..)

פורסם

יש לי גם מגבר של מאק אהדיו זאד 2200 מגבר חזק מאוד, מגברים דיי טובים עם בניה יפה,

כמה תמונות של המגבר שלך:

inside2.jpg

inside1.jpg

outside2.jpg

ספק כפול, טרנזיסטורים סופיים חזקים במיוחד 2sc5200\1943 150W

מגבר מעולה למחיר שלו.

תמיר

פורסם

הוא חלש די משמעותית מה-4200 וההפרש ביניהם כבר מצדיק ומשתלם יותר לקנות את ה-4200.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אני יגיד לכם את האמת, אני מכיר מישהו שמוכר כזה אחד (4200), עם 4 חודשים אחריות, הוא דורש 650 ש"ח, המחיר טוב אני פשוט מתלבט, כי יש לי חבר שקצת מבין והוא השווה את החברה (מק אודיו) נגיד למגברים של בוס (זבל סיני "איכותי")

מה אתם אומרים?!?!?!

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

650 תחתוף !

תגיד לי מי זה אני קונה.

תמיר

פורסם
יש לי חבר שקצת מבין והוא השווה את החברה (מק אודיו) נגיד למגברים של בוס (זבל סיני "איכותי")

מה אתם אומרים?!?!?!

מה אני אומר?

החבר שלך באמת מבין קצת, איפה בוס ואיפה מאק אודיו.

מלבד הבדיחה של מאק אודיו שקנתה בסין מגברים מאותו סוג שהודבקו עליו בארץ מדבקות של "בוס" אין שום קשר בין מאק אודיו לבוס וגם הקשר שלכאורה היה קיים היה בינם לבין זיוף בוס.

http://www.mac-audio.de/produkte/produkte.asp?grp=5&ser=31&lang=EN

img_1104300_Detail_Modell_col_0.jpg

בכל מקרה המגברים מסדרה Z נותנים תמורה מעולה למחירם ובמחיר שציינת אני לא מאמיןם שתמצא אופציה טובה יותר

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

תמיר,

מה מתח המוצא של ספק ה - PWM, במגבר שלך Z-2200?

תודה, שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מתח המוצא ב12V ללא עומס 82V

41V+\-

13.9-14 וולט ללא עומס 95V

47.5V +\-

כמו שאתה יודע מגבר 2 ערוצים

200W ב4 אום

300W ב2 אום

600W בגישור.

אילו הנתונים המוצהרים ב14.4V

יש פה כמה תמונות אם אתה מעוניין.

inside2.jpg

inside3.jpg

לכול ערוץ 6 טרנזיסטורים, 3 2sc5198 ו3 של 2sa1941

ספק PWM כפול, כול סליל מוזן מ 6 מוספטים של IRFZ44. ומיושר ע"י דיודות 25A בקייס של TO220, לא זוכר את הדגם אני צריך להסתכל.

תמיר

פורסם

תודה רבה לכל החברים מחר אני מביא את המגבר....

אני יהיה בקשר אחרי שאני יסיים להתקין....

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...