Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהגעתי לבאס שרציתי....ולבמה הקדמית שרציתי הגיע הזמן להתקדם,לשדרג את הבמה האחורית שלא עומדת עם שאר המערכת

היא בנוייה מרמקולים 6X9 צהובים של פיוניר ומגבר לייטינג אודיו 50X2.

מגבר לאחורה כבר מצאתי וכנראה שאני יילך עליו

אלפיין 150X2 שיחובר לבמה הקדמית ואת ה301X שקיים ברכב היום אני יחבר לאחורה,כלומר גם 150X2.

אני צריך הצעה לרמקולים שיעמדו עם הרמה מקדימה.

הסט מקדימה מורכב מטוויטר מורל MT22 וקרוס+מיד פוקאל K2P 100RMS

אני לא יודע על מה ללכת-

1.רמקול 6X9 כלשהו (בעזרתכם)

2.סט קומפוננט של פוקאל למשל פוליגלאס V2 ושדך לו טויטר מורל ככה שיתאים בול לקדימה

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא מספיק לך מאחורה הפיוניר הצהובים?

גם ככה הם מפוצצים לדעתי...

יש לי כאלה והם אצלי במגבר על ממש חלש והם עדיין חזקים ונותנים צליל נקי

לדעתי תבדוק בכיוונים ואם אתה עדיין לא מרוצה אז לא יודע מה להציע לך יותר טוב...

מה אתה מחפש? עוצמה\איכות?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

תראה... העניין בבמה ברכב, הוא שיש רק במה אחת, ולכן איאפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

במילים אחרות, ברגע שתשים הגברה רצינית וסט עצבני מאחורה, בין אם תרצה בכך או לאו, הבמה הקדמית שלך תדרדר אחורה... וזה לא טוב!! (בייחוד אם אתה אומר שהשקעת הרבה מאמצים לבנות במה קדמית נכונה).

תחשוב עד כמה אתה באמת מעוניין בסט נוסף מאחורה, או בכלל עד כמה אתה זקוק לבמה אחורית?? (הרי בינינו... אם אתה קונה MT22 וK2P.... אז אתה משקיע באיכות סאונד ולא סתם רעש...)

אם אתה לא מסיע 24/7 יותר מנוסע נוסף באוטו... אז ההשקעה פשוט לא משתלמת....

אבל זו דעתי כמובן.

(ד"א, עד כמה שידוע לי, הסדרה הצהובה של פיוניר היא ממש איכותית, לכן לא הייתי טורח להחליף את הרמקולים עצמם אלא רק את ההגבר אולי (כי נראה לי שהצהובים יכולים לקבל עד 80/100 וואט RMS).

בהצלחה!

בברכה!

יונתן.

פורסם

זה לא נכון מה שאמרתם פה (חלק מהדברים),יש אפשרות לשמוע עם במה קדמית גם רמקולים אחוריים.....אני מחפש רמקול שיתאים בצליל שלו למה שיש לי מקדימה-וזה לא הפיוניר

אולי הבעיה היא באמת בהגברה ואז אני כבר מעדיף לעבוד עם המונו שיש היום ועם מגבר אחד 4 ערוצים חזק ואיכותי מאשר עם מונו ו2 מגברים לרמקולים.

אני מאמין שמגבר שייתן לי 100-120RMS ל4 ערוצים אמור להספיק לתמיד ולא יהיה צורך בשדרוגים בעתיד.

השאלה היא איזה מגבר יתאים לי.

יש לי גם אפשרות למגבר של JBL 180.2 שנותן 90X2 ואותו אני יכול לחבר לאחוריים,נשמע עדיף.?

ההגבלה שלי היא הבנייה .

יש לי מקום למגבר עד 31X22 ס"מ.

פורסם

יש למק אודיו את הסדרה אולימפיק גולד..

9*6 עם מגנט ענקי בהספק של 200 RMS..

משהו מטורף כזה.. יכול להתאים לך למגבר של אלפיין שדיברת עליו.

הבעיה שלהם זה המחיר..1200-1300 ש"ח ככה

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

באמת חשבתי להביא מגבר 100X4 לכל הרמקולים ולסגור את הסיפור.אבל אם כבר אז מגבר איכותי-הנקמיצ'י למשל.

ואולי להחליף את הפיוניר במורל פולס 6X9 או בפוקאל 6X9,איזה טובים יותר?לעומת הפיוניר כמובן.

פורסם

המוראל זה אחד הרמקולים הגרועים שיצא לי לשמוע בחיים שלי...

שמע רוקפורד פוסגייט סדרת הפאוור שניגנו ממש ממש יפה אומנם לא חזק מדי אבל באמת ממש יפה..

אגב מגבר של נקאמיצ'י 4*100 זה ה 2004 מגבר כזה עולה בסביבות ה 4 אלף שקל...

6X9 אני חושב שאם הייתי צריך לבחור הייתי הולך על הסאונד סטרים SST ממש אהבתי אותם או על המאק אודיו שהיו לי פרוטקטור...

טוויטר משי מדהים לדעתי רמקול פשוט סוף העולם ויודע לעשות המון המון רעש...

אפשר למצוא אותם בסביבות ה 800 באמת אני ממליץ לך אבי לחפש לך כאלה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

המאק אודיו טובים בהרבה מים של 6X9 ששמעתי...

באמת יתאימו לך למוראל עם הטוויטר לפי דעתי זה צריך להיות שילוב מעולה של כוח במערכת ואיכות ללא כל קשר לבמה וסטייג' וכל הבלאגן הזה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אבי ,סלחיה שאני מתעלק על התרד..

מיכאל,אני זוכר שאתה מכיר את MAC AUDIO לעומק.

האם אתה מכיר אובלים שלהם מדגם IRON69.3? איך הם לדעתך?

P4012760.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא שמעתי אותם אז אני לא יתן לך לתלות ציפיות באוויר...

אגב המאק אודיו אולימפיק גולד לדעתי נשמע חרדה...

אסור לשווק דבר כזה...

אני מאוד לא ממליץ לך ללכת עליהם לדעתי הם אכזבה רצינית...

פורסם

בעקרון כדאי שהבמה האחורית שלך לא תגיע לרמה שהיא תתחיל להשתלט לך על הבמה הקדמית

הייתי ממליץ ללכת על איזשהו קומפוננט/אובלים לא מטורפים מדי ולחתוך אותם במגבר

כך שינגנו את הטווח תדרים:

200-2500HZ

בצורה כזאת תקבל "השלמה" לבמה הקדמית

וסוג של "הקפיות" בצליל

לדעתי מורל פולס יתאימו בול למשימה הזאת

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אותי לא מעניין במה קדימה או אחורה...בגדול אני אוהב להרגיש יותר את הקדמיים וקשה לי להאמין שיש רמקול אחורי שיוגבר 50-80 RMS ויוכל להשתלט על העוצמה שהקדמיים נותנים אצלי.

אותי מעניין האיכות של הרמקול...זה פשוט מעצבן שיש לך ברכב שתי סוגים של טוויטרים....זה מציק כי אחד נותן לך את הצליל רך...ואחד הורס לך בגלל שהוא חד יתר על המידה.

אני מעוניין רמקול עם טוויטר סטייל המורל שלא יהרוס לי ועם מיד סטייל הפוקל

יש חיה כזאת?וכמובן אם אפשר שיהיה עד 90-110 RMS

• תוכן חדש...