Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי תיבה יחסית גדולה בצורת טרפז

ורציתי בבקשה לדעת איך אני מחשב כמה ליטר היא..

נ.ב

עשיתי כמה חיפושים פה בפורום וממש לא הבנתי כלום ובנוסף לכך ראיתי באתר של אוטוסאונד גם לא הבנתי

את המחשבון הזה..

מבקש את עזרתכם בבקשה..

פורסם

תמדוד את שתי הצלעות המקבילות של הטרפז.

תחבר אותם ותחלק ב-2.

תכפול בגובה של הטרפז.

ותכפול באורך של התיבה(כלומר ניצב לטרפז).

אם לא הבנת - פשוט תביא את המידות של התיבה - ונעזור לך.

פורסם

כמה ליטר אתה צריך

אני ינסה לעזור לך

ואל תציף כדי שלא ינעלו את התרד

אז בניתי תיבה של 56 ליטר

אולי זה יעזור לך

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=81168&highlight=%EE%E9%E3%E5%FA

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

שלום לכולם וסליחה על התרד וההצפות

השאלה שלי מה יקרה עם אני יכניס סאב בתיבה של של 52 ליטר פתוחה

ה "סאב" הוא של פיוניר 306C 1000 ואט?

אני שואל מבחינת נזקים ומבחינת השמיעה?

פורסם

אני אתן לך עוד שיטה מאוד יפה לבדוק - כך דלי ותמלא אותו בחול עד שישקול קילו... (חול כמו מים נמדד בליטרים...) תסמן את הקו הזה כדי שתהיה לך מידה מדוייקת

תשפוך חול לתוך התיבה ותספור את מספר הדליים... אני יודע, זאת שיטה קצת מאפנה ודורשת סבלנות ואולי אפילו בילוי בים או באתר בנייה...

אבל ככה מודדים תיבות שהצורה שלהן היא בלתי ניתנת לחישוב מדוייק - אמנם תיבה טרפזית - כמו שאמרו לך - יש נוסחא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מישהווו?????

השאלה שלי מה יקרה עם אני יכניס סאב בתיבה של של 52 ליטר פתוחה

ה "סאב" הוא של פיוניר 306C 1000 ואט?

אני שואל מבחינת נזקים ומבחינת השמיעה?

פורסם

מתיבה גדולה מידי אני לא חושב שהסאב ינזק - אולי מקטנה מידי

השאלה היא איך הצליל יהיה... אתה צריך את הנתונים המלאים של הסאב בכדי לחשב לו תיבה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...