פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי פיוניר דולפינים וברגע שאני מניע יש לי רעשי רגע ממש חזקים שמתגברים כאשר אני לוחץ גז . המתקין אמר שזה בגלל המגבר אבל אבל אני לא מאמין כי היה לי את הפאנל הזה מזמן ואחר כך היה לי דיוידי ושהיה לי את הדיוידי לא היו רעשים , ובהתחלה שהיה לי את הפיוניר היו למגבר 2 משתיקי קול שעזרו אבל הורידו את האיכות כל כך...ועכשיו שחזרתי לפיוניר חזרו הרעשים והפעם המשתיקי קול לא עוזרים . עשיתי חיפוש פה בפורום כי אני זוכר שקראתי על בעייה כזו פה מזמן...ואמרו לחבר חוט לגוף של המערכת ולא הבנתי כל כך.... האם מישהו יכול להסביר לי ולתת לי הסבר יותר טוב ומופרט איך לעשות את זה?
הודעה אחרונה מאת XperT, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.car-media.co.il/Product.asp?productid=10 יש לי מגבר 4 יציאות 2 יציאות מחוברות לקומפוננט ו2 היציאות שנותרו אני מחבר בברידג האם הסאב הזה יתאים למגבר שלי? (הזמנתי בעבר את ה JVC 2 סלילים של 4 אום וביטלתי בגלל שאמרתם שהוא לא יתאים לגישור) ההיפוניקס הזה הוא 2 סלילים של 2 אום האם זה מתאים לי או שעדיף לחפש סאב עם סליל אחד של 4 אום?
הודעה אחרונה מאת יגאל בנץ, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מצרף לינק http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=964&CatCode=251 מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא? מה הטיב של כזה רכיב? איך הוא מצייר במה? מאמרים וכו'... ?
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
הוא צריך להחזיק קיקיר קומפויאר: http://www.bizrate.com/marketplace/search/search__cat_id--11820000,prod_id--11696682.html במחיר של 200-250 דולר.
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם אני צריך טיפים לגבי פירוק רמקולים קידמיים בדשבורד בפולו 98 לא מוצא כיוון תודה רבה מוטי.
הודעה אחרונה מאת arik1, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לקבל חוות דעת על רמקולים 4 אינץ' של mik. רציתי לדעת איך החברה מבחינת איכות שמע ואם כדאי לקנות אותם לקדימה של הרכב כי המחיר שלהם ממש מפתה. לינק: http://www.outside.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=191&catId=53 בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אבא שלי קיבל מאיזה מפעל שעובד איתנו חומר איטום של מקלטים, החומר ניראה כמו ספוג כזה הוא בעובי של שטיח ובנוי כך ששתי הצדדים שלו מחומר קשיח ובאמצע יש כמו ספוג. החומר משמש לאטימת מקלטים ומקלטי ירי והוא גם קולט נתזים. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את החומר ויודע אם הוא טוב לאיטום של הרכב, לפי מה שהבנתי הוא חומר מאוד יקר גם. אם צריך אעלה תמונות מחר.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, התקנתי alpine 9855 ברכב מסוג מאזדה 3 והשתמשתי במתאם ISO בין הפלאגים של הALPINE לפלאג של המאזדה. כל פעם שאני מפעלי את המכשיר אני שומע צליל "פאק" ואחרי כן המכשיר עובד מצוין. כבל הREMOTE של המגבר מחובר לכבל ההצתה הצהוב. עזרתכם בבקשה.
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברה חזרתי ובגדול...היום היה לי יום ארוך עם הרבה היתרחשויות...לקחתי את האוטו שיש בוא רדיו דיסק של קלריון(אני ממש נהנה ממנו תודה לאל שקניתי אותו במקום הפיונר) ורמקולים דייי טובים של אדוונט של 200 ואט ...יום שני לפני הבחירות רצינו לעשות על האש עם כל החבורה אז אמרתי לעצמי אולי ננסה להתקין את הרמקולים של סבא שלי של סוני של לפני 14 שנה קנה אותם נראה איך ישמע רמקולים אלו של באוטו למה הם רק 60 אוט זה מה שרשום והם דייי גדולים סבא שלי אמר לי שהוא קנה אותם והן היו החזקות ביותר והיקרות שיש...ואז בכדי לסדר לחברה מסיבת חוף ישבתי יום שלם אם חיבורים כי הרמקולים גדולים ובסוף היצלחתי אבא שלי נתן לי חומר מיוחד ועם חוט ברזל הצלחנו לשם אותם על הגג ...חברה אתם לא תאמינו כשאני הידלקתי אות…
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הרכב המדובר הוא סובארו ג'אסטי, הHU שהתחבר אליהם הוא כנראה רדיו דיסק ג'נרי רגיל אז אני לא יכול ממש לספק נתונים בקשר למגבר. אני חושב שזוג אחוריים איכותיים שלא צריכים יותר מדי עוצמה בשביל להזיז אותם יהיו טובים(אי אפשר לסמוך על נתוני המגבר הג'נרי כול כך). אז תמליצו על זוג טוב עדיף איכות על עוצמה שיוכל להשתלב במערכת עתידית. או שיש אפשרות בתקציב הזה לקומפוננט ומגבר? אם אפשר גם המלצה לחנות טובה ואמינה בנתניה.
הודעה אחרונה מאת savingangel, -
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
התחדשתי במערכת חדשה! HU-CQC8400 Panasonic מגבר-VIBE436 Lanzar -שלוש-4700 שקל. סאב-Kicker L7 אטום.2400 שקל(כולל תיבה) קומפוננט- 6.5ואינטשוRockfordוP162S 1000 ש"ח 6x9ואינטשוPioneerוTSA6991Sו -480 שקל. 8580 ש"ח המערכת כולל הכל .. הרכבה 200 שקל.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום ... אני זקוק לעצתכם בנוגע לרמקולים פשוטים, לחבר לHU של חברת פילוט אני זקוק להמלצה לחבר שלי הוא רוצה לקנות 4 רמקולים לרכב מיצובישי לאנסר כאשר מקדימה אני מאמין שהגודל 4אינץ' ומאחורה יש לו חיתוך של 5.25 אינץ' על המגש האחורי ואני מאמין שמחיר ההשקעה לא יעבור את ה500 שקל כי אין פה הרבה ואין לו דרישות גבוהות וביצועים... אשמח לעצתכם
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי פלאפון אם כרטיס זיכרון הפלאפון תומך אמ פי 3 יש אפשרות לחבר אותו לרדיו דיסק פיונר הירוק? כי גם ככה הרדיו דיסק לא קורא דיסקים רב פעמיים ולפחות אם הכרטיס זיכרון יהיה אפשר לשחק אם כן אז איך בתודה אלירן
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 1 תגובות
- 819 צפיות
כידוע בפיאט יש מקום ל3.5 על הדש בורד.. יש לי שם רמקול נחמד 1WAY 20 RMS אבל יש לי בעיה איתו.. הוא משתולל כשיש בסים חזקים ברכב.. ממש משתולל.. הייתי רוצה לדעת איך לחתוך לו את הצליל בצורה אקטיבית.. זאת אומרתשאני אוכל לכוון את הרמקול לפי השמיעה שלי.. הציעו לי לחבר קבלים על ה+ ושזה יוריד לו את הבאסים..(47 MF - חמישים וולט) עשיתי את זה אבל זה חתך יותר מידי את הצליל ונשמע ממש גרוע. איך אפשר לכוון את הצליל בצורה אקטיבית? אפשר לחבר אליהם קרוס אובר אקטיבי? ואם כן מאיפה אפשר לקנות ומה המחיר? תודה מראש.. גיל עריכה: יש לי מגבר וסאב ברכב המגבר מחובר לסאב בגישור ורמקולים האחוריים.. עכשיו בקרוס אובר חתכתי את רוב הבאסים לרמקולים האחוריים.. האם אני יכול להו…
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם... אתמול הרכבתי לדוד שלי רדיו דיסק של פיוניר דגם 7600 אחרי ההרכבה הכל פעל כמו שצריך (יש לו מגבר לרמקולים ולסאב) וכמה שעות אחר כך קרה משהו מוזר שנותנים גז והאוטו בנסיעה הווליום עולה ושאתה מאט נותן ברקס הווליום יורד מי שבין זה אני אשמח לעזרה..
הודעה אחרונה מאת Moti - Miata R, -
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
נעזרתי בתמיר א.(תודה) בתכנון התיבה והוא המליץ לי ע"פ הנתונים לבנות תיבה פתוחה בגודל של 60 ליטר שמכוונת ל32HZ. הנתונים של הסאב הם: FS-37HZ SPL 92dB QTS 0.367 VAS 35.32 Liter עכשיו עשיתי קצת מחקרים בארכיונים ועוד כמה מקומות לגבי תיבה סגורה או תיבה עם פורט, ולמיטב הבנתי היא שתיבה סגורה יותר איכותית אבל זה בה על חשבון עוצמה שהיא יותר קטנה מתיבה פתוחה, עכשיו העוצמה לא כל-כך מפריע לי כי לא חסר(1100RMS). לפי המלצות היצרן,http://www.audiobahn.com/Audiobahn06/images/tech/2006/boxParams/eternal_subs.pdf מומלץ שם נפח תיבה של MIN 0.75~MAX 1.75CU. FT ורשום שם גם...... The larger a sealed box is, the lower the sub will play, but the less power it will han…
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
- 3 תגובות
- 902 צפיות
יש לי רכזת פיוניר דגם 8000 שעובדת עם dvdפיוניר דגם 7300. שאלתי היא : האם אפשר לחבר לרכזת מכשירים מחברות אחרות מלבד פיוניר ?
הודעה אחרונה מאת udi2001, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי רכב מזדה 6 וכמו שאתם יודעים הרדיו-דיסק שלו מגיע בילד אין באוטו. (אין פאנל) הרדיו-דיסק המקורי ממש זבל, אין MP3 ,הרבה דיסקים הוא לא קולט, בקיצור על הפנים. החלטתי שאני רוצה MP3 באיכות טובה (לא בשידור FM) באוטו, במיוחד ששיפרתי אותה בעזרתם לפני כשנה. עכשיו מה אני יכול לעשות? הציעו לי כמה דברים 1)לחבר צ'נג'ר MP3 (אפשרות מאפנה ויקרה) 2)להחליף את כל המערכת ולמעשה לבטל אותה ואז להתקין בפאנל מערכת שתומכת MP3 3)הבנתי שאפשר לעשת כניסת אודיו (לאייפוד כמו שראיתי שכמה רצו). אני לא בטוח שניתן לעשות זאת אבל כמה אנשים אמרו לי שאפשר.(לגבי 3) מה כדי? אם כן איפה לעשות? תודה על העזרה אנשים אני קצת נואש בקטע של המערכת באוטו אז תודה רבה לכם. (-:
הודעה אחרונה מאת misterb, -
- 15 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
JBL 75.4 VS ORION 4004 שניהם ב 200 דולר כל אחד מה עדיף להגביר 6X9 אינפיניטי 100RMS וקומפוננט קיקר 75 RMS
הודעה אחרונה מאת idan10, -
- 0 תגובות
- 937 צפיות
שלום חברים. לפני כמה חודשים קניתי Clarion DVH 940 ע"מ שישמש אותי בתור sound processor לcarpc שאני בונה. לפני כמה זמן שמתי לב שאין לו חיבור אופטי סטנדרטי אלא propietery. לא קיים כבל מתאם. בחיפושים באינטרנט מצאתי מאמר שמסביר איך להפוך את הכבל האופטי המצורף (מחברים לא סטנדרטיים בשני הקצוות) לכבל שמיש ע"י חיתוך אחד הקצוות והרכבת ראש toslink. טו מייק א לונג סטורי שורט - אני מחפש מקום בארץ בו אוכל לקנות ראש toslink להרכבה על סיב אופטי קיים. ניסיתי כבר באדר אלקטרוניקה, אבן אלקטרוניקה ואצל המתחרים ממול. איפה ניתן לרכוש מחבר אופטי להרכבה עצמית??? מצורפת תמונה להמחשה. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת gibsonlp, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 854 צפיות
שלום בשעה טובה מחר אני מתכנן לאחר הייבוש הסופי של השכבה האחרונה להתחיל בכיסוי הפודים בסקאי. הסקאי יכול להימתח רק בכיוון אחד. אבל הבנתי כי קיימת שיטת עבודה בה אני יכול לחמם את הסקאי בעזרת מייבש שיער ולמתוח. אני אשמח לקבל הנחיות מדוייקות לעבודה אם סקאי. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אז כמו בכותרת מה ההבדל מה יותר מוצלחת וכמה שווה לשלם על אחת כזו??? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת droid, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ובכן עברתי אפשר להגיד כמעט כל התקלות האפשריות בתחום האודיו. בכל אופן התקלה האחרונה, צד שמאל שלי בווליום נמוך לא עובד או בזמן העלאת הווליום מתחיל לחרחר ולבסוף בווליום יחסית גבוהה (לא שזה מפריע כי בדר"כ זאת העוצמה שאני שומע ברכב) הסאונד מתייצב. למרות שזה לא הכי מפריע לפעמים אני רוצה לשמוע רגוע בבוקר יום א' בדרך למכללה לאחר סופ"ש קשה. עכשיו אני מצביע על המגבר. השאלה היא מה הבעיה אם ככה במגבר, מבחינה טכנית כיצד תתכן כזאת תופעה מוזרה. ניחה שהווליום בעוצמה גבוהה והמערכת מתנתקת... אבל בצורה הפוכה. למנוע הצעות מיותרות הנה אינפורמציה הכרחית. הקרוס תקין \ HU תקין \ רמקולים תקינים. כמו כן מגבר הסאבים מופרד מהרמקולים. סה"כ מדובר כאן על מגבר 2 יציאות של רוקפו…
הודעה אחרונה מאת joker2k, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום אנשים היום רכשתי במכירה פומבית את הסאב: סאב וופר "10 JVC בתיבה אקוסטית בהספק 800Wדגם: CSWG1000 זכיתי בו במכירה פומבית במחיר של 499 שקל לא כולל משלוח (538 כולל) הסאב הוא 300 RMS 2 סלילים 800 וואט הוא יהיה מחובר למגבר לאנזר ויבה 420 מה אתם אומרים על הסאב הזה? היה שווה?
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם קומפ' 4 אינץ' יכול לתפקד באיכות טובה? יכול לספק פחות או יותר מה שרמקול במידה גדולה יותר יכול לספק? נגיד מורל דוטק 4 אינץ'.. תודה, פיליפ.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום כולם אני קיבלתי הצעת מחיר לפוניקס GOLD ורציתי לדעת בערך מה המחיר הרווח בשוק היום וכמובן מה אתם חושבים על המגבר מבחינה טכנית הוא יצטרך להזיז KIKER COMP 12 וסט קומפוננט שעוד לא החלטתי איזה
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- 4 תגובות
- 917 צפיות
שלום ברצוני לבנות תיבה לסאב JBL GT102 http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GT102&CheckProduct=Y איזו תיבה אני צריך לבנות?
הודעה אחרונה מאת RuDiK-G, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, אז ככה הסט של חברת HERTZ איטלקי, קיבלתי אותו במקרה ואין לי את הקרוסים שלו, אני ייתן לכם נתונים שלו ותמונות ותראו אם אתם יכולים לומר לי פחות או יותר עם מה להגביר אותו ואיך לחתוך אותו מידבאס: חברה: HERTZ סדרה: HI ENERGY דגם: HV165L נתונים: 200W MAX , 100W RMS , רגישות: 92DB/SPL, 4 אוהם, טווח- 40Hz - 5kHz. טוויטר: חברה HERTZ סדרה: HI ENERGY דגם: HT 25 נתונים: 120W (זה מה שרשום, לא יודע אם זה RMS) , 92DB/SPL זה מה שאני מצאתי כמו שאמרתי קודם אין לי את הקרוס שלהם ,אני צריך לחתוך אותם איך שהוא (שמישהו ייתן לי פתרון לא יקר מידיי) לפי מה שקראתי עליהם הם מקבלים 100 RMS, וכן אם יש למישהו עוד מידע/ניסיון עם החברה אני יותר מישמח לשמוע , כרגע אני עובד ע…
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
מדובר במגבר hifonic pluto a6400 איך המגבר?
הודעה אחרונה מאת eli7f, -
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת. בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת green monster,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.