Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אז ככה הסט של חברת HERTZ איטלקי, קיבלתי אותו במקרה ואין לי את הקרוסים שלו, אני ייתן לכם נתונים שלו ותמונות ותראו אם אתם יכולים לומר לי פחות או יותר עם מה להגביר אותו ואיך לחתוך אותו

מידבאס:

חברה: HERTZ סדרה: HI ENERGY דגם: HV165L

נתונים: 200W MAX , 100W RMS , רגישות: 92DB/SPL,

4 אוהם, טווח- 40Hz - 5kHz.

טוויטר:

חברה HERTZ סדרה: HI ENERGY דגם: HT 25

נתונים: 120W (זה מה שרשום, לא יודע אם זה RMS) ,

92DB/SPL

זה מה שאני מצאתי כמו שאמרתי קודם אין לי את הקרוס שלהם ,אני צריך לחתוך אותם איך שהוא (שמישהו ייתן לי פתרון לא יקר מידיי) לפי מה שקראתי עליהם הם מקבלים 100 RMS, וכן אם יש למישהו עוד מידע/ניסיון עם החברה אני יותר מישמח לשמוע , כרגע אני עובד עם HU פיוניר 7600 ,אני מתכנן לרכוש מגבר מתאים ובמידת הצורך להחליף HU

*הסט בלי המיד (החלק השלישי) התמונה הזאת היא בשביל שתראו את הקרוסאובר/סט מלא, הוא מגיע 2 או 3 חלקים, במקרה שלי 2 ללא קרוס.

תודה מראש לכל העונים

Hertz%20HSK163.jpg

Hertz%20HT25[1].jpg

Hertz%20HV165L.jpg

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

אתה צריך 4 ערוצי הגברה(לכל אלמנט ערוץ ) וHU שיש בו קרוס 3WAY.(לדעתי זה הכי זול שיכול לצאת לך.)

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

תודה,

אוקי מה זה לאיזה HU יש קרוס 3WAY

וכן, איך לחתוך אותם בקרוס של ה HU (כמה DB כמה HZ וכו)

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

או שאתה צריך פשוט למצוא את הקרוס של הסט למכירה...

(או לחלופין למצוא את הנתונים שלו ולחפש קרוס בעל אופי דומה או אפילו לבנות לבד)

פורסם
או שאתה צריך פשוט למצוא את הקרוס של הסט למכירה...

(או לחלופין למצוא את הנתונים שלו ולחפש קרוס בעל אופי דומה או אפילו לבנות לבד)

זו הבעיה אני לא מצליח למצוא את הנתונים של הקרוס ,רוב האתרים שמצאתי את הסט הנ"ל היו אירופיים באיטלקית ועוד שפות שאני לא מדבר, אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנתונים של הקרוס אני יודה לו מאוד, או לחילופין לומר לי איך לחתוך אותם אחרי שחיפש באינטרנט (אני מאמין שיש פה חברה שיודעים לחפש יותר טוב ממני במקומות הנכונים ולעזור לי..)

תודה

אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

תודה לכל העונים

שוב חברים ,אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הסט הזה (למצוא באינטרנט, או מישהו שמכיר/עבד איתו בעבר) לתת לי קצת נתונים על איך לחתוך אותו, או להמליץ לי על קרוס דומה באופיו לקרוס של הסט הזה?

עוד קצת נתונים על הטוויטר אם זה אומר למישהו משהו

Size: 25mm (1”)

Comp: Neodymium magnet, Tetolon fibre dome tweeter, Ferrofluid-cooled voice coil

Sensitivity: 92dB/SPL

Power Handling: 120W@2,5kHz – 12dB/Oct.

Frequency Range: 1,6 – 22kHz

Impedance: 4 ohm

עוד שני קישורים:

http://www.boyzaudio.com/products/hertz-hv165

http://www.boyzaudio.com/products?c=subwoofers-hertz-audio

תודה

אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

פורסם

מה שאתה הולך לעשות זה הגברה בשיטה שנקראת "בי-אמפינג"

אתה הולך להגביר כל חלק בנפרד בעזרת מגבר 4 ערוצים.

למידים אתה עושה את הדבר הבא

במגבר אתה חותך את המיד בעזרת HPF בין ה60 ל 80 הרץ

בHU אתה חותך את המיד בעזרת LPF בין ה4 ל4.5 קילוהרץ (תוודא שהקרוס של הHU יכול לחסום בתחום הזה בLPF )

לטוויטר אתה חותך בHU בHPF בסביבות ה2.5 או 3 קילו הרץ

- אם אתה רוצה לדעת בדיוק איפה הטוויטר נחתך בסט - אתה צריך באמת להכנס לאתר של הרץ ולראות מהי נקודת החיתוך בין הטוויטר למיד.

תחפש כאן בפורום לפי "הרץ" או hertz כי אני זוכר שממש לא מזמן מישהו כאן פרסם שהוא הביא את הסט הזה וצירף לינק לסדרה שלך עם כל הנתונים שאתה מחפש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תראו מה מצאתי אחרי חיפושים רבים

http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hsk163.pdf

עכשיו שיש קצת נתונים, מישהו יכול לומר לי איזה קבלים/נגדים אני צריך לקנות, לי השרטוט והנתונים האלו לא אומרים כלום, נגיד שאני יעשה "בי אמפינג" אין לי ב HU את כל החיתוכים הנדרשים אז חשבתי שאולי אני יכול להוסיף נגד/קבל לפני כל רכיב , שימו לב שיש לי רק את המידבאס והטוויטר ואין לי את הקרוס ואת המיד.

או לחילופין מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול להשיג את הקרוס של הסט הזה בארץ....

תודה אורן

בסוף הכל אותו דבר!!!

• תוכן חדש...