פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
וכשבאתי להתקין אותם ברכב שלי(ALERO שנת 2002) שמתי לב שהרמקולים שם הם 4"*6" WHAT THE FU**!! עכשיו הם בהו עם איזה מתאם יש צילום של זה יש למישהו מושג אם אפשר איכשהו לסדר את זה? אגב גם הטוויטרים של מורל קצת גדולים! או אם מישהו יודע על רמקולים בגודל הזה שממש טובים? HELP!!
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כשאני מפעיל את המערכת הרמקולים עושים זמזומים ברעש של המנוע ככל שהטורים עולים ככה הרעש בקצב של הסל"ד ...... ממה זה נובע ?!?! ואיך אפשר לסדר את זה !?!? תודה מראש דביר.... ודרך אגב תודה למי שעזר לי להבין איך מרכיבים את המגבר חיברתי אותו מקודם ואני ממש מרוצה !!!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
בניית פודיים
מאת R8082- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 747 צפיות
האם בניית פוד היא לצורך יופי בלבד או שהיא משפרת את הסאונד של המידים
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 893 צפיות
שלום מבקש המלצה לרדיו דיסק MP3 מבית ALPINE או CLARION עד 1000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת iceman669, -
תיבה לקיקר קומפ
מאת GORGE-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי סאב קיקר קומפ בתיבה אטומה מMDF, ראיתי באתר שלהם את המשפט הזה"all sealed boxes should be 50% filled with loose polyfil" השאלה שלי היא במה הם היתכוונו למלאות את התיבה, היכן אפשר להשיג את זה ומה זה נותן לי??
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכם! רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הרדיו דיסק הנ"ל, לאו דווקא את הדגם הספציפי אלא באופן כללי לגבי החברה הזאת- אני הבנתי שהיא מותג חדש בארץ, מאיפה היא הגיעה? והאם היא איכותית ואמינה או סתם משהו פשוט? תודה מראש. http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=15384
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה עדיף יותר הקומפוננט של המורל פולס? או הJBL?? רוב המוזיקה שאני שומע היא באס... ככה ש.. jbl- 500 ש"ח http://www.stereo-tip.co.il/Product.asp?productid=136 morel- 450 ש"ח http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=140864878&sog=T-Speakers מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת swiftoren, -
-
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ברצוני לקנות זוג קומפננטים לקורולה דתות קדמיות בחרתי במורל פולס 6 עכשיו אנשים אמרו לי שלא כדאי לקנות אותו ללא מגבר השאלה שלי היא האם אפשר להוסיף מגבר לטיוטה כלומר לHU המובנה שמקבלים מהחברה? תודה..ושבת שלום
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש ריפוד לעטוף את התיבה של הסאב שבניתי ועוד איזה חתיכת עץ ואני לא מוצא מאיפה כולם אומרים לי לך לרפד הלכתי ל 4 רפדים כבר ולא מצאתי שטיחים כאילו רק בד רגיל מסריח מישהו אולי יודע מאיפה אני יכול למצוא ולהגיד איפה זה בדיוק או טלפון משהו שאני יוכל להגיע לשם... באזור המרכז רחובות, ת"א, ראשון לציון, בת ים, חולון, רמלה, רחובות תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
שלום ברצוני לדעת בקשר לחיבור מגבר על מגבר יש לי מגבר אחד קיים באוטו עכשיו יש הערכה אחת שהולכת לפלוס ואיתה המגבר מחובר ברצוני לדעת אם אני מביא עוד מגבר אחד אז מהאני צריך לימשוך עוד חוטים פלוס למצבר וכול זה או שאיפשר לחבר על הפלוס של המגבר הקיים אני רוצה להושיב מגבר אחד על סאב בגישור ואחד על רמקולים עכשיו מגבר אחד מחובר להכול כרגע ושאני מגביר המגבר נחנק כזה של 800 ואט אנשים זה דחוף לי אם תיכולים לתת הצעות איך מחברים ואם איפשר כמה דוגמאות תודה רבה אחלה פרום שבת שלוםBeer
הודעה אחרונה מאת 1200mics!, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום ! אז ככה , אני צריך את הנפח המתאים , מידות נכונות לבניית תיבה לזוג הקיקרים COMP-VR-03 עם המידות האלו אני הולך לנגר והוא כבר בונה לי את התיבה (אין לי זמן להתעסק עם זה ) ידוע לי על הרבה משתמשים כאן בפורום שיודעים לעשות זאת ושמחים לעזור לאחרים : אז בבקשה , עזרו לי. התיבה אני חושב שחייבת להיות אטומה , SPL אני חושב אמור להיות בכל זאת ...
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מתכוון לרכוש דוטק, מה המלצתכם? הם יתאימו ? או שאולי עדיף הייריד? מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ebari, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום חברים, אני מחפש רמקול קדמי איכותי הרבה זמן, אצלי ברכב המשפחתי יש רמקול איכותי מאוד של קנווד שאני שוקל לרכוש כזה בשנית אך חברים הציעו לי ללכת לכיוון של קומפוננט. אני חובב סאונד אבל אף פעם לא התעניינתי והשקעתי ברמקולים הקדמיים לרמה כה גבוהה. אשמח לדעת מה נותן לי קומפוננט, מהו למעשה ההבדלים בינו לבין רמקול רגיל? על מנת להפעיל קומפוננט חובה לחבר אותו למגבר? המגבר שלי כרגע מפעיל את הרמקולים האחוריים והסאב. תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת Coolio, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מהו תפקידו של הקבל במערכת? מתי ולמה שמים קבל במערכת? ושאלה נוסחה בלשון יחיד, אך מתייחסת גם לרבים. בתודה, דימה. עריכה:שכחתי לציין, בגלל דפיקותו של מחשבי היקר, אין לי אפשרות לערוך חיפוש.
הודעה אחרונה מאת K-f-i-r, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40670 הדגם הזה נהרס לי הרדיו דיסק עצמו ונשאר לי רק הפנאל בכמה אני יכול למכור את הפנאל או שאפשר לקנות רדיו דיסק מאותו דגם ולשם את הפנאל שלי עליו וכמה זה יעלה אם זה אפשרי תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 851 צפיות
שלום אנשים !!! רציתי לדעת כמה דברים שקשורים לגבי תיבת סאב ובנייתה : 1) האם לכל סאב של חברה שונה המידות יהיו שונות אם נניח שיש אחד של פיונייר 12" והשני קיקר גם 12" ? 2) מהו הנפח של סאב פיונייר 1000W ו 12" ? 3) מהן הרכיבים הבסיסיים לבניית תיבה טובה ? וסתם לדעת עוד שאלה האם שווה לבנות לבד או לקנות תיבה לסאב ? מצטער עם כל השאלות אבל אני סקרן לדעת M 7 M !^^^! תודה
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום החלטתי לרכוש מערכת במחיר ממוצע שתתן לי הנאה סבירה ממוזיקה במיוחד בבאסים קומפננט של מורל פולס סאב קיקר comp (אשמח לקבל המלצות גם בנוגע לסאב) מגבר חשבתי על הjbl gto אם יש לכם איזשהי המלצה בנוגע למערכת או למגבר אחר שייתן לי הספק מתאים אני יודה לכם. תודה
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
בעיות במערכת
מאת elirangt-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום התקנתי מערכת ברכב לפני כמה ימים הכול היה טוב עד שהיום בבוקר אני שוטף את האוטו ומדליק את המערכת והסאב קופץ גם ללא מוזיקה בכלל מדגיש רק כשהמערכת דלוקה הלכתי למתקין ומסתבר שנשרף לי הערוץ החמישי של הסאב אז העברנו תא החיווט לערוץ 3-4 הכול היה טוב עד שהנעתי את האוטו ונהיה רעשים מוזרים של החלונות חשמל של המנוע בקיצור מה קרה שם ואיך פותרים דחוף
הודעה אחרונה מאת elirangt, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ברשותי אוטו יונדאי אלנטרה שנת 2001 ואני רוצה לקנות רמקולים לקדימה... רציתי רק לדעת כמה אינצ'.. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ViVo, -
-
- 0 תגובות
- 854 צפיות
למישהו יש רעיונות אולי למידות אני מעוניין ב SPL או אם למישהו יש תיבה כזו מוכנה ומעוניין למכור ה"פ
הודעה אחרונה מאת optisub, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 942 צפיות
יש לי מגבר Rockford Punch 200ix ויש לי קבל וקופסת פיוזים עם 3 פיוזים.... רציתי לדעת איך אני מחבר את כל זה יחד בהתחלה רק עם המגבר כבר הבנתי אבל אז הכל התחיל להסתבך.... אם מישו יוכל להסביר לי או אפילו לצייר לי תרשים של החוטים והחיבורים יהיה מצוייןןן תודה מראשש ודרך אגב מה אתם אומרים על המגבר הזה ??? שווה משו ??
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איפה אני יכול למצוא אתרים של תמונות של עיצובים מיוחדים בבגאז' של מכוניות.. בניות ....
-
ALPINE 9856 HU
מאת Rst- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לפי מה שהבנתי מקצת חיפוש פה בפורום מכשיר זה הוא בעצם היורש של ה47.... לפי גם מה שהבנתי הוא לא נתמך בארץ? קודם כל, האם זה בטוח שאין לו תמיכה בארץ? אם כן אז אני אלך על ה47 אלא אם יש המלצות אחרות בתקציב של 200$. השינוי תחנות מארצות הברית לאירופה זה אופציה קטנה בתפריט המכשיר נכון? זה לא דורש עוד סיבוכים ושטויות כאלה? תודה
הודעה אחרונה מאת Rst, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה הייתם מעדיפים להייבריד, הגברה של 50*4, או 2*75? בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום בשבוע-שבועיים הקרובים אני צפוי לקנות סט קומפוננט, ועד עכשיו הייתי בטוח שזה יהיה המורל דוטק, בגלל ההמלצות הרבות ששמעתי עליו. אבל, לאחר שראיתי תגובות רבות שאומרות שהטוויטרים רכים, הצליל הוא מאוד רגוע ודברים כאלה, אני לא בטוח שהסט מתאים לי. אני אוהב לשמוע מוזיקה שחורה, האוס וטראנס בעיקר, ואני לא בטוח שזה יתאים לי (למרות שלא שמעתי אותו, לצערי אין לי בדיוק איפה), ואולי היה עדיף סט עם טוויטרים חזקים\צעקניים יותר (אך לא צורמים). בכל מקרה, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שהתנסו עם הדוטק, מה דעתם על הנושא, ואולי לקבל המלצות לרמקולים באותו מחיר פחות או יותר (800-1100 ש"ח בערך, לא גמיש במיוחד...). רז.
הודעה אחרונה מאת bozman, -
-
חייב עזרה!!!!
מאת gUzA- 1 תגובות
- 676 צפיות
היה לי רדיו דיסק של פיונר דגם- deh-p6700mp וגנבו לי את הרדיו דיסק בלי הפאנל...!! אני רוצה לדעת כמה שווה פאנל??? כדי לדעת עם שווה למכור... ואני רוצה לדעת כמה שווה רק הרדיו דיסק בלי פאנל??? כדי לדעת עם לקנות... תודה!!!
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 4 תגובות
- 784 צפיות
כמו שכתוב, יש לי בדלת הקדמית מקום לרמקול 4.5", ובנוסף 6.5" במגש... אני רוצה לקנות זוג קומפננט + זוג נוסף לתמיכה. עכשיו לשאלה: מה לדעתכם עדיף? קומפננט מאחורה במגש וזוג 4.5" בדלת או לעשות בלאגנים בדלת (MDF וכאלה) + זוג 6.5\6X9 אבל זולים יותר הקומפננט בכל מקרה יהיה כנראה מורל פולס או משהו ברמתו על הזוג הנוסף אני שם 200-300 ש"ח...
הודעה אחרונה מאת kolokito, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי קומפוננט focal polyglass v2 מקדימה ועכשיו אני מחפש רמקולים לדלתות האחוריות. התקציב הוא בערך 500 ש"ח הם יחוברו למגבר jbl 4*50w rms איזה רמקולים הכי מומלצים?
הודעה אחרונה מאת SOUNDSTREAM, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המערכת שברשותי כרגע: רדיו דיסק פשוט של פיוניר (דגם 4300R) קומפוננט: מורל דוטק 6.5 מקדימה מגבר: אוריון 4004 (4 ערוצים) לצערי ברכב (פורד פוקוס שנת 2001) אי אפשר לשים רמקולים 6 על 9 מאחור - מה שהיה יכול להיות די מושלם מבחינתי כי ברכב הקודם היה לי רמקולים של JBL מאחור, בלי מגבר ובלי כלום ושמעו מצויין - יותר טוב ממה שאני שומע כיום עם האוריון ועם הקומפוננט.. . אני חשבתי שמגבר טוב וקומפוננט טוב יהיה פתרון טוב אך לצערי זה לא כך.....חסר לי את מה שכנראה הרמקולים 6 על 9 נתנו לי. (באס, היקפיות, עומק וכו'....). אני רציתי להימנע מלקנות סאב בכדי לא לתפוס מקום בבגאז' (אם עושים קניות או יוצאים לטיולים וכו'...) אבל אני רואה שאין פתרון טוב יותר - אלא אם כן יש למישהו פתר…
הודעה אחרונה מאת ParadiseLost, -
-
אני עמוניין למכור את המערכת שיש לי ברכב ולא יודע כמה לבקש מישהוא מסוגל להעריך? רמקולים : סאב וופר- pioneer 800w אחוריים- pioneer 460w (5way) קדמיים- pioneer 120w (2way) טוויטרים- pioneer 50w מגברים : pioneew 1000w ארבע יציאות JBL 300rms שתי יציאות מערכת : JVC קוראת MP3 חשמלית תצוגה צבעונית (בת חצי שנה בערך) D.V.D חברה לא מוכרת קורא כל סוגי הצרובים וMP3 + מסך(לא חשמלי מהדגמים הישנים) חשמל : שתי סטים של כבל "פלוס" עבים ביותר (1.5 ס"מ) +בית פיוז זהב לכל אחד. גם כבל "מינוס" עבה במיוחד. (2 ערכות בסך הכל כל ערכה נקנתה בלמעלה מ200 שקלים) תודה רבה למי שיוכל לעזור לי ולתת לי הצעת מחיר.
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman