פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
איזה תיבה בדיוק צריך לפיוניר 1000W החדש? ... ויותר חשוב איזה מגבר יתאים לי אני ממש מסתבך בכל ההתאמות האלה.... תודה עדי
הודעה אחרונה מאת Aditi, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה במכשיר הרדיודיסק שלי באוטו מדגם CDA-9825 של אלפיין. הכפתורים של הmedia expender - mx והF אני חושב שמכוון את הטרבל,בס וכו' לא עובדים (בתמונה, אלה עם הנוריות הקטנות) הבעייה הייתה ואיכשהו הסתדרה ושוב חזרה... מה יכולה להיות הסיבה? מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת kobishil, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי חבר טוב שלי מחפש סאב עד 700 ש"ח כולל תיבה. לא הרבה אבל זה מה יש.... המגבר שיגביר אותו - JBL P80.4 כאשר שני ערוצים מגושרים עבורו ונותנים 160WRMS אשמח לקבל המלצות כאשר העדיפות היא לכיוון סאב מדויק בתיבה סגורה. אודה אם תוכלו לצרף שם חנות בו ניתן לרכוש את הסאב תודה מראש
הודעה אחרונה מאת elad1299, -
עזרה בהרכבת מערכת 1 2
מאת ITVT-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אני רוצה לרכוש מערכת לרכב...בתקציב של 4200 +- אחרי ההתקנה. קומפוננט קדמי: Morel Dotech MKII 6.5 קומפוננט אחורי: Morel Pulse 6.5 סאבוופר: Kicker CompVR12 בינתיים יש לנו מוצרים בשווי של 2500 ש"ח. יש לי עוד 1700 שקל בשביל מגבר שצריך להרים את הקומפוננט הקדמי ואת הסאבוופר. עצות, שדרוגים ושיפורים יתקבלו בברכה. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 965 צפיות
צריך מכם עזרה לגבי שני נתונים חסרים לתוכנה WINISD חסר לי הנתון של Re והנתון Le. צירפתי את קובץ הנתונים של הסאב Kicker S12L7 2ohm האם אתם יכול לכוון אותי בבקשה.
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
יש לי רעשי רקעחיפשתי אבל לא מצאתי בדיוק את התשובה,לא רעשי אלטרנטור מעין "ססססססססס" וזה כמובן מציק מאוד איך אני פותר?
הודעה אחרונה מאת Black Code, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה, אני צריך לפרק מרכב אחד רדיו דיסק ולחבר אותו לרכב השני שיש שם רדיו טייפ.. אני חדש בעסק ואין לי מושג איך אני מוציא את שני המכשירים ואיך אני מחבר לשני הרכבים המכשירים. אשמח לשמוע מהם השלבים הנחוצים כדי להוציא לנתק ולבצע את ההחלפה. כמו כן אם ישנן המלצות מה לא לעשות ומה כן. תודה מראש.!
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
חבר'ה לאח שלי יש סאב שהוא היה בעצם שלי .. פשוט החלפתי מערכת ואתם יודעים נתתי לו את הישנה... עכשיו הייתי מעוניין לדעת כמה ליטר התיבה הזאת: תמונה: והאם היא מתאימה בדיוק בדיוק לסאב התיבה אטומה!) הסאב הוא : PUNCH xlc rfp 2412 הסאב הזה ישן ולעולם לא מצאתי פיסת דבר עליו .. חיפשתי בכל אתרי האינטרנט לסאבים ולא מצאתי עליו דבר...
הודעה אחרונה מאת Itay, -
- 7 תגובות
- 972 צפיות
אני רוצה לתת לנגר מידות של תיבה לבנות לי הסאב הוא v-max 12 ואני מעוניין בתיבה אטומה מישהו יכול לתת לי מידות רוחב,אורך,עומק ועם איזה עץ לבנות?
הודעה אחרונה מאת arm123, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש רדיו-דיסק שתומך באיי-פוד כלומר: שאני מחבר את האיי-פוד הוא גם מקבל מתח וגם כל השירים נראים ברדיו דיסק ואני יכול להחליף שירים מהרדיו דיסק בלי צורך לגעת באיי-פוד. תודה מראש אהוד
הודעה אחרונה מאת guy1, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ברצוני לרכוש hu חדש ואני מתלבט בין שתי הדגמים הבאים: DEHP6750MP Pioneer CDE9845 Alpine מבחינת איכות אמרו לי שהאלפין יותר טוב אשמח אם תסבירו לי קצת יותר על ההבדלים בין השניים והאם כדאי לי לקנות משהו שונה משני הדגמים הנ"ל. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת arik23, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום חברים. אחד מהנתונים "היבשים" שאנחנו מסתכלים עליהם ברכישת מגבר הוא נתון ה total harmonic distortion. ככל שהנתון הזה נמוך יותר - זה מעיד על מגבר איכותי יותר אשר מוסיף כמה שפחות רעשים לאות שהוא מגביר (אני מקווה שהסברתי את זה נכון). עכשיו, בהנחה שמגבר מסויים מוציא ב 4 אוהם 100 RMS עם THD של 0.05% ובגישור הוא מוציא 200 RMS עם THD של 0.1% - עד כמה זה יורגש לאוזן אם בכלל, ומאיזו עוצמה (או הספק) העיוות ממש מוחשי? ז"א למה לא עדיף לגשר מגבר חלש מאשר לחבר ישירות ליציאה של מגבר חזק? האם ההבדלים הם רק בנתון הזה או שיש עוד גורמים המשפיעים? תודה, איתמר.
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי למי שמכיר את החברה פולק אודיו או מומו או שזה משותף :S אני מעוניין להזמין סט שלהם מחול , רציתי לדעת אם מישהו מכיר אולי את הסדרות הגבוהות שלהם ויכול לכתוב לי את השמות שלהם פה ? לפי מה שראיתי יש דגמים רק של פולק אודיו או של מומו או של שניהם בייחד.. ואם יש עוד המלצות לקומפוננט 6.5 עד ל200$ +- (מחול) תודה מראש
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו מכיר אתרים שאני אוכל למצוא ציוד יד שנייה למערכות לאוטו?....
הודעה אחרונה מאת avil84, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נוהגים לשמוע מוזיקה בעצמה ברכב? יש לכם אגזוז רועש? מערכת צילום חדשה עלולה ללכוד אתכם- http://www.motocar.co.il/motocar/news/news.asp?id=6217 מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
סאב פיונר 750 רמס 1 2
מאת POHUIST- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מה אתם אומרים אל הסאב הזה ?? שווה את המחיר(1100שח)? לא זוכר את הדגם תודה!
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
האם מישהו יודע כיצד משיגים מוצרים של אימג' דיינמיקס ? יש להם יבואן סדיר/לא סדיר? יש חנות אינטרנט ששולחת לארץ ? ואני מדבר לא על איבי או כאלו אלה חנויות מורשות ע"י היצרן אשמח לכל תגובה ותודה מראש לעונים . יהודה
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר'ה חשבתי לעצמי להוסיף ל-2 המגברים שיש לי עוד מגבר קטן של 2 ערוצים בשביל שאני יוכל להגביר סט בעל 3 אלמנטים השאלה שלי האם זה משמעותי מבחינת צריכת החשמל או שאני יצטרך עוד שדרוג? המגברים שברשותי הם מונו בלוק של מריאולה שנותן 750 אר אמ אס ב-1 אוהם ומגבר של לאנזר וייב דגם 438 (1400 וואט) ברשותי קבל 1 פארד ומצבר 65 אמפר (והשקעתי גם על חיווט ברמה)
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. רציתי לקבל המלצות מחברי הפורום לגבי המיקום האידיאלי לקרוסים. הבנתי שיש אנשים ששמים אותו מתחת לדש בורד, וכמובן שיש את האופציה למקם אותו בבגאז'. כמובן שיש שיקולים לכן ולכן, בהיבטים של הרצת כבלים וכותצאה מכך השראויות וכו'. כמו כן על הדרך מישהו מכיר מידות לרמקולים קדמיים שברולט אוואו? תודה רבה, מתן.
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 949 צפיות
שלום יש לי רמקולים של פיוניר 6*9 460w אני רוצה לקנות להם מגבר (אבל בעתיד אני יוסיף גם סאב אז מגבר בהתאם) שלא יהיה יקר כל כך בסביבות ה 500-400 שקל תודה רבה..
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
אז ככה חבר'ה סוף סוף אחרי כל התמונות .הסרט (מיני כתבה)מאירוע. אז ככה מה שתראו זה חלק קטן מהאירוע בסביבות 6 וחצי דקות. עכשיו, שלא תטעו , מה שתראו כאן הוא פשוט נועד להביא מבט מהזוית שלי על מה שקרה בתחרות. הערה חשובה: זה לא מה שיוקרן בכתבה בטלויזיה , אלא קמצוץ , וחלק אחר של אלי שהועיל בטובו לדבר אל המצלמה בשבילנו הוכנס בשביל שאנשים שלא יודעים מה המשמעות של המפגשים או המטרה שלהם או כל דבר אחד אומר. אז תהנו. ושוב תודה גדולה לאלי ששיתף פעולה ועזר! לחצו כאן
הודעה אחרונה מאת AudioRider, -
חיבור סאב למגבר
מאת eli7f-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
איך מחברים סאב למגבר מונו ב 2 אום או 4 אום ? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
-
- 1 תגובות
- 847 צפיות
למישהו יש את הסירטון של התחרות ויכול לשלוח לי אני פשוט לא מצליח לראות אותו דרך הפורום
הודעה אחרונה מאת ^The_ScorpioN^, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 957 צפיות
1).רדיו דיסק ALPINE CDA9847 2).רדיו דיסק MP3 דגם: DEHP6750MP מבית: pioneer
הודעה אחרונה מאת *Mr. China*, -
אנטנה חשמלית
מאת dnil123-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כשאנטנה חשמלית לא עולה ואו יורדת טוב בגלל שבעבר עיקמו אותה, צריך להחליף את כל האנטנה ? או שישנה אפשרות של החלפת ה"טלסקופ" בלבד?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
טוב יש לי דיסקמן באוטו. לא קורא MP3. רציתי לחבר IPOD לרדיו. ואני יודעת על שתי הדרכים לעשות את זה א- להתקין רדיוטייפ. ולקלות קלטת מתאמת. אבל זה יקר מדיי. ב- לקנות מתאם לאיפוד שמתחבר למצט של האוטו. ומשדר מוזיקה דרך תחנת רדיו ריקה. אבל אין לי מציט באותו (הוא נעקר :[) בכל אופן. איזה עוד אפשרויות יש לי? אחי אמר לי שאפשר לללכת לחשמאלי רכב והוא יכול לסדר כבל מתאם היישר מהרדיו. ולקחת לי על זה גרושים. זה נכון ? מה עוד כשאי לעשות ?
הודעה אחרונה מאת *אפרת*, -
-
- 1 תגובות
- 924 צפיות
היום התקנתי ברכב רמקולים חדשים 6X9 קנווד התקנתי אותם על המגבר והם עושים קציר אני לא יודע מה הבעיה רציתי להתעייץ פה לפני שאני הולך מחר למתקין, הרכב הוא מזאדה יש מאחורה פח יש סיכוי שהרמקולים עושים קציר עם הפח של האוטו וצריך להפריד בין הרמקול לפח? המגבר בסדר הסאב בסדר הכל בסדר גם החיוט הכל בדקתי הפרדתי כל בעיה לבד ונשארה זאת שהפח נוגע ברמקולים? ועוד שאלה יוצא לי קול של המנוע ברמקולים להעביר את הרימוט לצד הפלוס ?הRCA חדשים
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מעוניין לדעת את המידות לתיבה המיועדת לסאב "15 של CERWINVEGA דגם VMAX. (תיבה אטומה) שרטוט יתקבל בברכה. תודה, איציק.
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרמקולים מזמזמים זה בגלל כיוון המגבר ?? זה קרה אחרי שהחלפתי כבל ארסיאי וניסיתי לכוון וכנראה שאני לא משו בזה אז הרמקולים מזמזמים ולא שומעים משו.... ותודה לכל מי שעזר לי בבעיה של הרעשים מהאלטרנטור תיקנתי את זה !!!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
- 0 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הרבה אנשים שואלים איך אפשר לחבר נגן חיצוני לרכב עם מערכת שמע מקורית, שאין לה כניסת AUX. הפתרונות המקובלים: - משדר FM (כ-100 עד 500 ש"ח), פתרון סביר אבל לא מושלם - צריך להחליף תדרים בזמן נסיעה, וזה די מטריד. - חיבור של חוט לכניסת השמע במעגל ההגברה (במקביל לשמע מה-CD), עם או בלי מפסק. למי שלא מסוגל לבד - יעלה כ-600 ש"ח אצל מתקין. לרכבי מאזדה יש 2 פתרונות נוספים : - מתאם (ממיר אקטיבי) שמתחבר ליציאת הצ'יינג'ר ומספק כניסה של RCA. עולה כ-500 ש"ח, אפשר להשיג בארץ. - יש חברה בארה"ב שבנתה מעגל תיאום מיוחד לרכבי מאזדה. מסתבר שלמערכת במאזדה יש אופציה לחיבור של עוד חלק - טייפ, מתחת ל-CD. ישנו קונקטור מיוחד בתחתית המערכת. המעגל מתחבר לקונקטור הזה ומדמה טייפ עבור ה…
הודעה אחרונה מאת misterb,
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 499 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- sperial
- natco
- איציק נ.
- yor2
- RK
- Yuvalino
- פיגו107שנת2010
- RBRB
- yohai71
- T_A
- nir eli
- אורי מ.