Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב יש לי דיסקמן באוטו. לא קורא MP3. רציתי לחבר IPOD לרדיו.

ואני יודעת על שתי הדרכים לעשות את זה

א- להתקין רדיוטייפ. ולקלות קלטת מתאמת. אבל זה יקר מדיי.

ב- לקנות מתאם לאיפוד שמתחבר למצט של האוטו. ומשדר מוזיקה דרך תחנת רדיו ריקה.

אבל אין לי מציט באותו (הוא נעקר :[)

בכל אופן. איזה עוד אפשרויות יש לי? אחי אמר לי שאפשר לללכת לחשמאלי רכב והוא יכול לסדר כבל מתאם היישר מהרדיו. ולקחת לי על זה גרושים.

זה נכון ?

מה עוד כשאי לעשות ?

פורסם

לגבי המתאם של הקלטת, זה לא כל כך יקר, מצאתי בזאפ:

http://www.zap.co.il/models.asp?keyword=%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%AA+%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9E%D7%AA

בכל מקרה זה גרוע ולא איכותי. חוץ מזה שחבל לקנות מתאם לקלטת, ובמיוחד גם רדיו טייפ. כי אז זה סתם יקר בשביל כלום.

האפשרות של משדר FM אכן יכולה להתאים אם איכות השמיעה לא חשובה כלכך. לגבי החיבור של המצית למשדר, אם זאת הבעייה היחידה, שווה לתקן את זה בגרושים מאשר לקנות מכשיר חדש.

האפשרות השלישית כמו שציינו, היא אם יש כניסת AUX ברדיו דיסק הקיים מאחור (אני מאמין שאם היה מלפנים היית רואה). או לקנות רדיו טייפ עם כניסה קדמית.. לא חסר כאלה.

בכל מקרה האפשרות של שידור FM נראה לי תהיה הכי מתאימה, בלי להחליף מכשיר. אבל זה כבר תלוי בך.

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם

aux זו האופציה הטובה ביותר גם אם הכניסה מאחור , אתה מריץ את החוט למקום נוח שאפשר לשים בו את ה ipod ומתחבר משם .

אבל לרוב הhu אין כניסת aux .

פורסם

האופציה הטובה ביותר לדעתי היא להתקין מכשיר של אלפיין ואז להנות מסאונד איכותי וגם מחיבור מקורי לאייפוד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא אין לי שום חיבור aux לרדיו.

וכאילו איך אני אמורה למצוא מציט לאוטו שלי ? הוא ישן .

ומה לגבי ללכת לחשמאלי שיוציא לי חוט היישר מהשלדה של הרדיו ?

אבל גם אז אמרו לי שהאיכות שמיעה לא טובה ...

:/

• תוכן חדש...