Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,

אני צריך לפרק מרכב אחד רדיו דיסק ולחבר אותו לרכב השני שיש שם רדיו טייפ..

אני חדש בעסק ואין לי מושג איך אני מוציא את שני המכשירים ואיך אני מחבר לשני הרכבים המכשירים.

אשמח לשמוע מהם השלבים הנחוצים כדי להוציא לנתק ולבצע את ההחלפה.

כמו כן אם ישנן המלצות מה לא לעשות ומה כן.

תודה מראש.!

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מדובר ביונדאי גטס

וסטרואן ברלינגו

שתי המכשירים יכולים לצאת בודעות..

אין לי כרגע תמונת..

הרדיו דיסק של

kenwood

אם צריך דגם מדוייק.. אפשר לברר אבל הוא מגיע לרב עם המכוניות של ליסינג עם למישהו מוכר :)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה צריך את המפתחות של הרדיו דיסק.

מין 2 ברזלים כאלה ארוכים ודקים .

קודם כל תוציא את הפאנל אחרי זה דחוף את שתיהם אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל (יש מסילות בצדדים) , אחרי שדחפת אותם פנימה הרם למעלה בטיפה כוח ואז תשמע מין קליק כזה, זה אומר ששיחררת את הרדיו מהבית שלו ומה שנותר זה לשלוף ביד החוצה.

התמונה הזו אולי תעזור, אבל במקרה שלך המפתח זה פשוט פס ברזל שאפשר לאחוז

http://akamaipix.crutchfield.com/ca/learningcenter/car/carstereoinstallationguide/2-HU-deinstall.jpg

פורסם

אוקי תודה.

עכשיו נעבור לרדיו טייפ האם יכול להיות שגם על מנת להוציא אותו אני צריך את ה"מפתחות" האלה

או שיש דרך לשלוף אותו בלעדיהן?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה ממש לא חייב את ה"מפתחות" האלה - אני השתמשתי בהן רק פעם אחת בחיים שלי

ברוב המקרים גם שני מברגים דקים וחזקים יעשו לך את אותה העבודה ואם יש לך אפשרות לדחוף את הרדיודיסק מאחורה - בד"כ ע"י הוצאה רגעית של תא הכפפות יהיה לך הרבה יותר נוח מלהתחיל להתעסק עם המפתחות האלומיניום האלה בדר"כ גם מתעקמות ולא ממש תופסות את הרדיודיסק.

רצוי - לפרק את הצמות ולהתעסק עם החוטים כשהמצבר של הרכב מנותק.

רצוי - שיהיה לך טסטר 12 וולט

רצוי - שיהיה לך איזולירבנד ומגלה בידוד

וכל מה שרשמתי רצוי גם כדאי שתתייחס אליו בגדר חובה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

עזרתם לו בקשר לשליפה אבל לא בקשר לחיבורים

אדום זה מתח, צריך לחבר אותו למקור מתח ברכב, בדרך כלל גם אדום

צהוב זה ממורי\סוויטש שצריך לחבר למקום מתח קבוע, אפשרי ללפף ביחד עם האדום ולחבר לאותו מקור

שחור זה מינוס, לחבר למקור מינוס שבדרך כלל גם שחור

עכשיו המכשיר פועל אבל אין לך רמקולים מחוברים

על כל מכשיר צריך להיות תרשים שמראה מה הולך לאיזה רמקול

אתה תראה חוטים סגול וסגול עם לבן ירוק וירוק עם לבן אפור ואפור עם לבן חום וחום עם לבן

אלה 4 רמקולים, הפס הלבן מסמן מינוס, לפי תרשים תידע מה היציאה של הקדימה ומה של האחורה

:wink:
  • תוכן חדש...