פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם ובוקר טוב.. אני מעונין בקניית רדיו דיסק חדש (לא יד שניה!) בסביבות ה800-1000 שקל אני רוצה שתהיה תצוגה יפה ושיהיה שלט .. תודה..
הודעה אחרונה מאת RS, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחורה אל המגבר, עכשיו בצד ימין אני מעביר את החיווט מה HU למגבר עכשיו מאיפה אני מעביר את החיווט מהמגבר לרמקולים הקידמיים? כי קראתי פה שלא בריא לעביר חיווט של רמקולים באותו קו של החשמל. אז מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
סאב ללא מגבר
מאת עומרון-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 949 צפיות
פתחו על זה נושא לפני כמה ימים אבל לא מצאתי בדיוק משם מה שאני מחפש יש לי באוטו מערכת כזאת: רדיו דיסק קנווד דיי ישן הגברה 45 וואט כפול 4 מקדימה קומפוננט מורל פולס 6.5 שמוגבר על ידי מגבר בוס 600 וואט 2 יציאות ומאחורה רמקולים 6*9 מורל פולס שמוגברים גם על ידי בוס 600 וואט 2 יציאות אני רוצה להוסיף למערכת שלי גם סאב אבל מחוסר תקציב אני לא יודע אם אני יוכל לקנות גם מגבר מונובלוק ואני לא רוצה לקנות יד שנייה השאלה שלי היא כזאת האם אני יכול לקנות סאב ולחבר אותו כך שהרדיו דיסק יגביר אותו? לרדיו דיסק יש יציאת RCA אחת שמתפצלת בין המגברים אז האם זה אפשרי? אם יש הצעות אחרות גם טוב תודה
הודעה אחרונה מאת RazorJunior, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי זוג רמקולים, אני רוצה להרכיב אותם ברכב של אבא שלי, אך הרכב שלו הוא רכב מהחברה ואני לא רוצה לעשות חיתוך של הפח ולעשות בלאגן. האם יש איזשהו פתרון להתקנת הרמקולים מבלי לעשות איזשהו חיתוך או משהו שיעשה נזק לאוטו? שמעתי שיש תושבת מיוחדת לרמקולים שפשוט צריך רק להעביר חוט מסויים ואפשר לשמוע דרך הרמקולים. דרך אגב, המכונית היא סובארו אימפרזה 2003.
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום אנשים!!!!! רציתי לדעת איזה לפי דעתכם הקומפוננט הכי שווה והכי טוב עד עכשיו חשבתי שהדגם הזה הכי טוב DOTECH MKII 6 הוא הכי טוב אם יש יותר טוב אנא אמרו לי חשוב לי לדעת מה אני עומד לקנות תודה M 7 M !^^^!
הודעה אחרונה מאת RFTeam, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נתחיל מהשאלה-יכול להיות שבגלל הרדיו דיסק אני לא מרוצה אף פעם מהשמיעה? היו לי סרווין HED קדימה-היה בהם יותר מידי מיד ונשמעו חנוקים. היו לי קנווד אחורה-כנ"ל פיוניר צהובים אחורה היום-כנ"ל מורל הייבריד קדימה-כנ"ל פוקאלK2P-כנ"ל ההגברות יחסית בריאות 150RMS לכל ערוץ קדימה ו50RMS לכל ערוץ אחורה. יכול להיות שכל זה נובע מהHU? פעם כשהיה לי HU קנווד פשוט שמעו טוב יותר מאשר עם הפיוניר הזה. דרך אגב נתקלתי בשמיעה הזו אצל כל אחד שיש לו פיוניר.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
המדריך המלא לשימוש בתוכנת WINISD (איך להתעסק בתיבות לסאבוופרים). 1 2
מאת Guest תמיר .א.-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
נפתח בזה.. למה פתחתי את הנושא הזה? בזמן האחרון, אפשר להגיד בחודש האחרון, אני מוצף בשאלות איך לבנות תיבות מסויימות או לעשות השוואה בין כמה סוגי סאבוופרים, וראיתי כמה שאנשים שמנסים להתשמש בתוכנה הזו ולא ממש מצליחים או שמצליחים אבל לא יודעים בדיוק איך לקרוא אותה ולעבוד עליה, לכן אמרתי אני יתרום חלק מהידע שלי וניסיון שלי עם התוכנה, קצת על התוכנה: השם שלה כמו שהבנתם זה WinISD, היא תוכנה חינמתי ובין הטובות מהתוכנות החינמיות, אפשר לתכנן בתוכנה תיבות מסוגים שונים (מהפשוט למורכב ביותר): סגורה, פתוחה , סגורה - פתוחה, פתוחה - פתוחה, וכמו שאנו מכירים באנגלית : Closed, Vented, 4th order BandPass, 6th order BandPass, וכמובן יש עוד כמה סוגים שהם לא רלונטים לגביינו. כמו 8th orde…
-
-
- 1 תגובות
- 826 צפיות
שלום חברים ! רציתי לדעת האם ניתן עוד להשיג סאבים של ROCKFORD מסדרת RFP "12 {השחורים} מסדרת פאוור או פאנצ' ? הכוונה היא לחדשים ולא משומשים . נ.ב יש לי את המספר של אוטופרט אבל רק מחר ניתן יהיה לבדוק איתם..... תודה מראש!!
הודעה אחרונה מאת erez yomtov, -
- 4 תגובות
- 855 צפיות
כאמור בכותרת: מעוניין לדעת חוו"ד על המכשירים פיוניר 8600, ג'ייויסי KDSHX700, אלפיין9853, השוואה בינהם, המכשירים פחות או יותר אותה רמה... מה הייתם לוקחים ? מה השיקולים שלכם בבחירת מערכת ? תודה.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
חיבור צנג'ר..
מאת amirjss- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 795 צפיות
חבר'ה יש לי צנג'ר יש שאף פעם לא השתמשתי בו והוא של KENWOOD עכשיו אין לי את הכבל שלו .. כמה עולה כבל של צנג'ר והאם כדאי לשים את הצנג'ר? אם יש צורך המכונית היא MAZDA 323 2003
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אחרי חיפוש שלא ממש עזר קניתי לפני יומיים פיוניר 8600(במקום 740) התקנתי אותו ואני צריך לכוון אז אני צריך קצת עזרה המערכת: רדיו דיסק: 8600 קומפוננט: מורל דוטק 6.5 רמקולים אחוריים: פיונר 180w סאב:פיוניר 306c 1000w מגבר רוקפורד 301x הייתי רוצה קצת הסבר אל חיתוכים לדוגמה:יש תכיוון של הקומפוננט מי 50-200 תדר כמה זה אמור להיות ואל מה זה משפיע? יש אוד 2 כיוונים בקומפוננט מה זה -12db/-6ואוד כמה מספרים שאני לא זוכר? אל מה זה משפיע? בסאב אותו הדבר תודה לכולם (אם משהוא מכיר את המכשיר אז אני ישמח לשמוע איזה דברים מיוחדים יש לו)
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
טוב אז ככה חברים ...האמת שאני לא יודע מאיפה להתחיל ...אז אני אעשה סלט מהכל . ... 15 שעות בנייה לתיבה ...אחחחחח רק להיזכר בזה מתחיל לכאוב לי הגב , אז לכל מי שלא הבין למה 15 שעות שיסתכל בתמונות . וחוץ מזה שאנחנו שני מחורעים שגם ככה אין לנו מה לעשות בחיים . אבל...................לפני הכל תודה ענקית לג'ונססססססססססססססססססססי!!!!!!! העונה לשם אורן (ותודה גם לחברתו ימית שגילתה סבלנות על השאלתו לצורךהבנייה ) בכל אופן כמו שחלק מכם כבר ראו ושמעו בתחרות בחיפה אני הוא עבדכם הנאמן שהחליט לבנות תיבה לסאב אולי לא הכי קטלני שיש אבל אין ספק שעושה את העבודה כמו שצריך .( מסג' לגב). והוציא 133.3db .…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
אחרי שהחלפתי כבל ארסיאי חדש פסקו הרעשים מהאלטרנטור אבל באו רעשים חדשים כנראה מתוצאה של כיוון המגבר... זמזומים כאלה....נראה לכם שזה רק כיוון ?!?! ואם כן איפה אפשר לכוון מגבר באזור ראשון ?? בכל חנות סאונד ומערכות ?!?! תודה מראש דביר... **עריכה: אנא נסה שנית - הפעם עם כותרת תקנית**
הודעה אחרונה מאת Dvir Impreza, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם!! יש ברשותי סאב וופר ישן, קיימת בו אופציה של חיבר למערכת סטריאו לרכב, האם חובה לחסרו למגבר או ישנה אפשרות של חיבור ישיר לרדיו דיסק? תודה מראש ושבת שלום ישראל נ.ב. אם יש צורך בתמונה אני יצרף
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין לשמוע המלצות לסט קומפוננט טוב שיעבוד עם מגבר רוקפוד p4004 בסכום של עד 2000 ש'ח, מאנשים שבדקו את זה פיזית ולא שמעו שמועה תודה!
הודעה אחרונה מאת Phillip, -
חוו"ד על סט-אפ
מאת Shayke- 2 תגובות
- 776 צפיות
אז ככה חבר הטיל עליי את המשימה של לבחור לו חלקים למערכת התקציב הוא 3K להכל. אני רוצה חו"ד על מנת להיות בטוח שאני לא מייעץ לו עיצות אחיתופל: מגבר - 550 ש"ח USC9980 Platinum Audio http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=157 קומפוננט - 550 ש"ח Morel Pulse סאב+תיבה -700 ש"ח Kicker C12 פאנל - 700 ש"ח (פיוניר סדרה 5-6, יד שנייה) התקנה- 500 ש"ח זה הסט אפ שהמלצתי לו- הוא שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומזרחית, מעניין אותו שינגן חזק, רק אחר כך איכותי. הרכב הוא שברולט קוואליר 95. עיצות לשיפור יתקבלו בברכה. תודה לעונים ולמייעצים. בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת xgamer, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יודע האם נשאר אוריון 4004 בדיוטי פרי? בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת Shayke, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, יש ברשותי סאב מי סוג lanzar max12 אבל גירסאת הסליל יחיד ולא הכפול, עשיתי חיפוש באתר ומצאתי רק מידות לתיבה אבל לסאב עם סלילי כפול, אם זה משנה את הנתונים של המדידות לתיבה סליל יחיד או כפול ??? אם כן אז מישהו יכול להגיד לי מה המידות לסאב סליל יחיד בבקשה, כי אני משתמש בתיבה שקניתי בחנות משהו קצת זנותי , והבנתי שם תיבה בנויה במדיוק לסאב אפשר לשפר את האיכות והביצועים שלו, תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת gal75, -
חיברתי תסאב לתיבה ובטעות עשיתי חתך ממש קטן בקושי רואים אותו בגומי של הסאב . מה עושים אם זה אפשר להפעיל אותו או לא רצוי?!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
המלצה לסאב 1 2
מאת CaRismA- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי מגבר:Platinum Audio דגם- 94.5 אני מעונין להחליף את הסאב שלי(sony explode1200) לסאב יותר חזק ומדויק בסביבות ה500-1000 שח אני שומע טראנסים דאנס תודה
-
מגברי LANZAR
מאת buzz_ly-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אשמח אם אוכל לקבל חוות דעת על המגברים של LANZAR דגם HTG434 , האם נחשב למגבר טוב שעושה את העבודה או שכדאי להשקיע יותר? - מתוכנן להרכיב עליו מורל 6.5 COAX שקיימים מאחור ומורל קומפוננט DOTECH מקדימה (הקדמיים טרם נרכשו) שאלה נוספת: האם משהו יודע איזה גודל רמקול קדמי קיים בהונדה סיביק?
-
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
תשמעו יש לי מגבר LIGHTNING AUDIO S4.300... אני מעוניין לדעת איך מורידים או איך עושים את הסאב מ4 OHM ל 2 OHM איך שאני הבנתי כשהמגבר נותן ב2 OHM הוא נותן לסאב יותר RMS ... מישהו יכול להסביר לי בבקשה? (יש את האופציה של ירידה ל2 OHM במגבר שלי ) והאם אפשר לרדת ל2 OHM או שאפשר לרדת 1 OHM... פשוט מאוד פעם הייתי אצל מתקין מערכות והוא אמר לי שאם המגבר שלך יודע לרדת ל1 OHM הוא יכול לחסל 4 סאבים לא אחד... מה אתם אומרים על הדבר הזה?
-
המלצה לרדיודיסק 1 2
מאת eladbe- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי אפשרות לקנות תמערכת הבאה ב 1500 ש"ח עכשיו איך המערכת היא שווה משהו לא שווה (אני לא מבין כלום בזה ) זאת המערכת: http://www.dealtime.com/xPF-Alpine_Alpine_CDA_9833_CD_MP3_WMA_Receiver_CD_MP3_Receivers אם יש הצעות יותר טובות מזה עד 1500 ש"ח אני פתוח להצעות תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת xgamer, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היכן אפשר לקנות ולהתקין במחיר סביר?
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
הכי הקרבה רמקולים מהסוג הזה! אבל הם ממש ממש חלשים הכי חזק שם זה 100RMS?? זה הלינק: http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductList.aspx?CategoryID=15&AttrID=1&AttrValue=4x6&RowIndex=6&PageNum=2&SortField=1&SortOrder=0&ShowAll=False& יש למישהו מושג על רמקולים אחרים?
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נשרף לי הסליל בסאב של power acoustik הוצאתי את הסליל ביחד עם הקרטון שעליו הוא מלופף . ניתן לקנות סליל חדש? ואם כן איפה?
הודעה אחרונה מאת droid, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחרי שהרכבתי את המגבר הוא עושה רעשים כמו של המנוע לפי הטורים אז הבנתי שזה ניקרא רעש מהאלטרנטור והבנתי גם שיש משתיק של זה.... איפה אפשר לקנות משתיק כזה באזור של ראשון ??? ויש כל מיני סוגים או משו או שהכל אותו דבר ??
הודעה אחרונה מאת Dvir Impreza, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. יש לי באוטו קומפוננט MOREL DOTECH MK 2 ומגבר JBL GTO 75.4 שמחוברים ביחד. ורציתי לחבר למגבר גם סאב של -MAC AUDIO - COMPACT SC 8 שהוא סאב 8 אינ'צ. ויש לי רדיו דיסק של פיוניר 5750 ורציתי לדעת לגבי כמה כיוונים - 1. את הכיוון של הסאב ברדיו דיסק - להפעיל על - SUB W.REV או - SUB W.NOR ? 2. על איזה חיתוך כדאי לי לשים את הסאב - 50 HZ או 80 או 125 HZ ? 3. על איזה חיתוך כדאי לי לשים את הקומפוננט שלי - 50 HZ או 80 או 125 HZ ?
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
- 1 תגובות
- 973 צפיות
איזה רמקולים אתם ממליצים?
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם.... אני רוצה להרכיב מערכת לפחות קרובה למקצועית ...לבית... תוכלו בבקשה לייעץ לי פורום עליו אני אוכל לפנות עם השאלות שלי בנוגע לציוד שאני מחפש... פשוט בפורום הנ"ל אני לא מוצא מקום לשאלות מסוג זה.. תודה לכולם מראש.. מנואל..
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Liquidator
- נהג מירוצים ותיק
- עוזי ל
- stum
- Shay Shd Dave
- לירון .ה.
- RedLabel
- Pavlik
- PASHUT
- גולדן191
- falou
- Cycleman