Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

יש ברשותי סאב וופר ישן, קיימת בו אופציה של חיבר למערכת סטריאו לרכב, האם חובה לחסרו למגבר או ישנה אפשרות של חיבור ישיר לרדיו דיסק?

תודה מראש ושבת שלום

ישראל

נ.ב.

אם יש צורך בתמונה אני יצרף

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

מה החברה? דגם? כמה רמס יכול לספוג?

דווקא לפני שבוע שמעתי ממישהו שחיבר בזוקה ישנה ישירות לרדיודיסק , אישית לא שמעתי איך זה מנגן אבל הבן אדם אומר שנותן באס יפה מאוד.

הכל תלוי בכמה ר מס הסאב צריך לקבל. בעקרון הרדיו דיסק מוציא מ15 עד 19 רמס לערוץ.. תלוי בדגם.

בברכה.

פורסם

בכל אופן אם אפילו קיימת אופציה לחיבור ישירות לפאנל, אז אל תצפה מהסאב שירעיד לך את האוטו עם מקסימום 40RMS שהוא יקבל ממנו...

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות המהירות!

מה החברה? דגם? כמה רמס יכול לספוג?

דווקא לפני שבוע שמעתי ממישהו שחיבר בזוקה ישנה ישירות לרדיודיסק , אישית לא שמעתי איך זה מנגן אבל הבן אדם אומר שנותן באס יפה מאוד.

הכל תלוי בכמה ר מס הסאב צריך לקבל. בעקרון הרדיו דיסק מוציא מ15 עד 19 רמס לערוץ.. תלוי בדגם.

בברכה.

הסאב מתוצרת JAMO, אין לי מושג אם העוצמה שרשומה שם היא ב-RMS או לא...

צירפתי תמונה

סאב וופר_resize.jpg

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם

זה אומר זה כנראה סאב של בית !

INSIDE RED MAZDA MX3 :hu: pionner840mp

component: morel hybrid ovation 6

amplifire1: jbl GTO75.4

amplifire2: monoblock pheonix gold 600.1

sub: kicker L5

ואני מבסוט !

פורסם

אתה יכול לחבר את הסאב לרדיו דיסק , בגלל שהסאב הוא 8 אום אז הרדיו דיסק (שיכול לעמוד ב-8 אום) יתן חצי הספק מאשר ההספק ב-4 אום .

עריכה: זהו סאב אקטיבי (סביר להניח שהוא ביתי) , ותוכל לחבר אותו לרדיו דיסק ותקבל תוצאה יותר יפה מאשר 6X9 לדעתי.

הנתונים של הסאב הם 100RMS/150MAX .

זה נכון

Guest תמיר .א.
פורסם

יקבל 8 אום ? אתם מצחקים באמת..

לעניין... הסאבוופר הזה יקבל גג' הספק אפקטיבי של 12W מהרדיו דיסק.

תמיר

פורסם

הייתה תקופה שהמורל 15 אינטש חובר לעוצמה כזאת ועדיין הוא נתן באס טוב(נצילות)

תנסה ותראה ככה הכי טוב לבדוק

1001 תאוריות לא יתנו לך תשובה כמו ניסיון אחד קטן

פורסם

תודה רבה על העזרה!!

בספר של הרדיו-דיסק כתוב שהוא נותן 19W RMS, וכן זהו סאב ביתי אבל מצויירת שם אפשרות של חיבור לרכב

האם על ידי חיבור הסאב אני יכול לפגוע בסאב או ברדיו-דיסק?

האם עוצמת הסאב נחשבת לטובה (100W) עם מגבר?

Opel Astra 1.4L 1992

VW Passat TDI 2000

Ford Conncet TDCI 2004

Ford Mondeo 2.0L 2005

פורסם
תודה רבה על העזרה!!

בספר של הרדיו-דיסק כתוב שהוא נותן 19W RMS, אבל ב - 4 אוהם ולא ב - 8 אוהם. ב - 8 אוהם הרדיו דיסק שלך ייתן הספק קטן יותר, משהו באזור של 12Wrms. וכן זהו סאב ביתי אבל מצויירת שם אפשרות של חיבור לרכב

האם על ידי חיבור הסאב אני יכול לפגוע בסאב או ברדיו-דיסק? לא.

האם עוצמת הסאב נחשבת לטובה (100W) עם מגבר?

כך בחשבון שמגברים לרכב מתוכננים לעבוד בד"כ בהתנגדות של 4 אוהם ומטה. הסאב הזה לא ינצל במלואו את המגבר. בכל מקרה נזק זה לא יגרום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אין כל בעייה לחבר את הסאב הזה לרכב + אפשרות לחבר זוג רמקולים לשתי היציאות.

גם לי יש סאב דומה מאוד וככה עבדתי איתו. ייתן הרבה יותר באס מכל רמקול אחר שתתקין מאחורה...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...