פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שורה שלמה של כפתורים (4 במספר) לא עובדים לי הוא נרטב לי פעם ומאז לא עובדים לי הכפתורים הללו האם מתקנים שלטים ואם כן כמה יכול לעלות תיקון? שלט חדש עולה כ170¤
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
טוב... אני שובר את הראש עם חבר שלי.. יש לו אוקטביה חדשה (לפני שבוע הוא הוציא אותה מהחברה.) התקנו קומפוננט של אמ בי קווארד מקדימה, והד יוניט של ג'י וי סי. (הרכיבים הי קיימים מהרכב הקודם) עכשיו מאחורה יש מקום ליד המגש לרמקולים 4 אינצ'. כל הרמקולים כולל הקומפוננט יחוברו להד יוניט ללא הגברה השאלה היא איזה רמקולים כדאי לשים מאחורה, אנחנו מחפשים שמיעה טובה בעלות כמה שיותר נמוכה.
הודעה אחרונה מאת tisan4us, -
בעקבות בניות של פודים שראיתי אצל חברי הפורום החלטתי לבנות בעצמי בניה בדלתות הקידמיות ולעבור מרמקולים של 4" בדשבורד ל6.5" בדלתות. התחלתי מזה שקניתי רמקולים כדי שיהיה לי "בסיס" ממה להתחיל, הרמקולים הם Sound Stream XTS 6.5 . התמונות שאני יעלה לפורום הן רק חלק קטן מכל מה שצילמתי אבל אני ימחיש את כל התהליך במספר תמונות מינימאלי. הנה גם רשימת חומרים שהשתמשתי בהם כדי שכל מי שמעוניין יוכל לבנות גם: *פוליאסטר+מקשה 0.5ק"ג 45ש"ח *סיבי פיבר 34ש"ח *נייר שיוף 1ש"ח *בד כותנה עבה *בד סקאי *דבק מגע *לוח עץ (סנדויץ') *דבק אפוקסי+מקשה 30ש"ח זו הפעם הראשונה שאני מתעסק עם בניות פיברגלס ובינתיים עשיתי רק דלת אחת. כ…
הודעה אחרונה מאת ozaboza, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 911 צפיות
שלום לכם אשמח מכל אלו מכם שהחליפו את מערכת הרמקולים ברכב מאזדה 3 לרשום לי מה הדגם של הרמקולים המקורים של הרכב. פשוט ברצוני לבצע חיפוש באינטרנט ולדלות מידע יותר מפורט עליהם. אשמח לדעת אפילו מאלו שיש להם רכב משנת 2006.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 תגובות
- 965 צפיות
הלכתי היום לחנות לסדר את הקומפוננט,כי אחד לא עבד לי..,הוא סידר לי הכל טוב ויפה,הולך מסתכל על המגבר לראות שהכל בסדר ומחובר,ופתאום הוא אומר לי שהחיבור שהמתקין שלי שם לי הוא בבריד'ג וברידג' שמים רק לסאב כי זה התנגדויות שונות הוא אומר לי אם לא תסדר את ההתנגדויות רגיל הקומפוננט יישרף לך..הקומפוננט עובד חודשיים עם המגבר ,ולא קרה לו כלום,איך זה?,מצד שני חשבתי על זה שאם אני יעשה את הההתנגדויות הרגילות שזה יוצא 60X4 RMS ליציאה זה בכלל לא ינצל לי את הקומפוננט שהוא 90 לכן המתקין שם לי ברידג' ושהלכתי למתקין אחר הוא אומר שזה לא טוב..אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה הולך פה ומה אני צריך לעשות.? דרך אגב המגבר של JBL: http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=CS60.4&ca…
הודעה אחרונה מאת neo19, -
הורדת התנגדות
מאת Dome- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 950 צפיות
אם יש לי תיבה כפולה עם 2 סאבים וכל סאב הוא 4 אום איך אני מוריד אותם ביחד ל-2 אום ? מחוץ לתיבה יש רק שקע אחד של פלוס מינוס
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לפי מיטב ידיעתי זב זהב(המתכת הכי מוליכה שיש) אבל ראיתי שפלטינה יותר יקרה!
הודעה אחרונה מאת quiksilver, -
-
חוות דעת על 8600 1 2
מאת POHUIST-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות פיוניר 8600 מה החסרונות מה היתרונות? ומה ההבדל בין ה8600 ל הדגמים 740 750 760?? יש הבדל משמעותי?
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם ! אולי מישהו מכם נתקל כבר בבעיה כזו - אולי לא , אבל אני אישית אכלתי אותה . אז כמו שרשום , יום שישי ...חצות , הרכב משמיעה מוזיקה בווליום זהה לדיסקוטק מכובד , ואז ברגע אחד אני מוצא את השמשה האחרוית שלי נסדקת בשנייה אחת .... זה היו זוג קיקרים קומפ-וי-ר מהדגם של שנת 2003 ... Don't try at home !
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
6.5 אינטש? אני מעוניין להחליף את הקדמיים שנתנו מהחברה למורל דוקט יד שנייה.. משתלם? צריך לציין זו מערכת מובנת מהחברה.... תודה מראש על התשובות..
הודעה אחרונה מאת nadavt, -
-
איזה HU לקנות?
מאת OhadBH- 0 תגובות
- 788 צפיות
אני מתלבט בין שלושת אלה: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=4800&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=3850123&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=DEHP4750MP&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172&aff=Zap אני גם קונה רמקולים 6X9. איך אלה? http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSA6961&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap אם יש הצעות אחרות בתקציב הזה - תציעו. אני לא נעול על כלום עדיין. תודה!
הודעה אחרונה מאת OhadBH, -
- 1 תגובות
- 887 צפיות
טוב, אז ככה זה הולך: כיום מותקן ברכבי הסט של SPL, אני עדיין לא יודע אם הוא מיצה את עצמו, או שהמגבר שלי פשוט קורא החוצה (פלטינום אודיו V12 1000W). יש לי הזדמנות לשדרג אותו במחיר טוב לסט של JBL, האם שווה ללכת על זה ? ראוי לציין, שהמגבר בכל מקרה יוחלף
הודעה אחרונה מאת Shazzz, -
הרגע חזרתי מהתחרות בחיפה שהייתה לא רעה בכלל הגיעו לתוצאות יפות ,למרות שהייתי משנה כמה דברים באירגון הכללי ,בכל אופן זאת פעם ראשונה שלי בתחרות כזאת ועוד בתור מתמודד , התחרתי עם comp ותיבה תוצרת עצמית (המון תודה לאורן ,15 שעות בנייה לא הולכות ברגל בכל זאת ) תמונות יעלו ביום שני הקרוב , והתוצאה שנמדדה הייתה 133.3db , לפי מה שהבנתי זו תוצאה לא רע בכלל יחסית לקומפ, ולפי מה שאני שמעתי בתוך הרכב עם הבחור שמודד לא האמנתי למה שהסאב הזה יכול להוציא אני עד עכשיו מרגיש כאילו נכנסה לי רכבת בתוך הראש . אז עכשיו עם הרבה צילצולים אני נכנס למיטה ומנסה לבנות מחדש את התאים שנהרסו , לילה טוב . אסף.
הודעה אחרונה מאת mikiii, -
- 3 תגובות
- 914 צפיות
חברים, תוכלו להצביע על הקומפוננט שלדעתכם הוא הכי איכותי וטוב, מבין הרשימה: ALPINE SPR-17LS 6.5" 6-1/2"/6-3/4" component speaker system (two woofers and two tweeters) Multi-layer pulp woofer Rubber surround Aluminum frame 1" silk dome tweeter with hardware for flush- or surface-mounting Frequency response: 35-30,000 Hz Power handling: 2-70 watts RMS (350 watts peak power) 2-way crossover with 6-step tweeter level adjustment Sensitivity: 87 dB Top-mount depth: 2-7/8" או POLK MOMO MM6 6.5" Type: 2-Way Component Speaker Size: 6.5" Tweeter Size: 1" Speaker Material: Cast Aluminum Basket, Polypropylene Cone, Carbon…
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
או קיי אז ככה יש לי 2 סאבים 12 אינצ' שיושבים כרגע בתיבה אטומה תיבה כפולה שמחולקת ל-2 על ידי פלטת עץ באמצע עכשיו התיבה לוקחת לי את כל המקום בבאגז' וחשבתי על לעשות בניה לסאבים. אצלי בבאגז' בצדדים שלו יש מין חורים כאלו חשבתי לבנות שם סאב אחד בכל צד ואז כל האמצע יהיה פנוי, עכשיו השאלה שלי עם אני עושה את הבניה והכל, איך אני מחבר אח"כ את הפיבר לגוף האוטו? איך אני יכול לקבע אותו בלי שיזוז אם יהיה צורך אני יעלה תמונות של הבאגז' להמחיש את החורים בצדדים ובנוסף כמה אמור לעלות לי חומר בשביל בניה כזאת? זאת פעם ראשונה שאני עושה דבר שכזה ואני רוצה לעשות את זה לבד... וראיתי כמה וכמה מדריכים שמסבירים על זה, הם לא ענו לי על כל השאלות יש לי כמה דברים שנשאר…
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
-
- 3 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי רמקולים 6*9 magnat bull power ויש לי בעיה הרכבתי אותם והם עובדים מצוין אבל הבעיה היא הרשת שאמורה לשבת על הרמקול. הרשת פשוט צרה יותר מהחישוק שמורכב לרמקול ואני לא מצליח להכניס את הרשת מבלי שתזוז בנסיעה, ניסיתי להרחיב אותה קצת וזה לא עזר בכלום זה עדיין לא יושב כמו שזה צריך לשבת וזה זז ושמגבירים זה מרעיש בגלל שזה יושב חופשי. רציתי לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה עושים בקשר לזה. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חבר מעונין לקנות תמגבר הזה של קדנס Z7000 מה שאני יודע שהוא 750 RMS ב 2 אום 1500 RMS ב 1 אום הוא מעונין להרכיב 2 קיקרים L7 המגבר הזה יעשה עבודה טובה אתם חושבים? ובקיקרים יש סלילים של 4 אום וסלילים של 2 אום נכון? ובשביל לרדת ל 1 אום הוא צריך לקנות קיקר בעל סליל של 2 אום? כי 2x2=4:2=1HOM נכון? ועם הסלילים יהיו 4 אום זה משנה כל כך? עכשיו הרכב זה גולף V5 שנת 2002 אני מאמין שיש לו אלטרנטור טוב ולא יהיו בעיות רציניות בחשמל ככה שיעבור זרם תודה!!
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OLYMPIC&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap שווה את המחיר הגבוה אני רוצה לחבר אותם לPIONEER 4850 בלי מגבר בנתיים(אני קופץ מעל הפופיק?)
הודעה אחרונה מאת ranxxx, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לקבל המלצות לגבי מתקין מקצוען באיזור ירושליים. תודה רון
הודעה אחרונה מאת אביחי א., -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברי ... ברצוני לברר איפה אני יכול להשיג את הסט הנ"ל :Infinity Kappa 60.7CS בארץ.. ומה המחיר שלו... היתי רוצה לקבל קישורים... ושאלה נוספת.. איך הסט הזה לדעתכם..? למוזיקת: רוק כבד, תרנסים, קלאב וכדומה... כל משה פסיכודלי... תודה לכל העוזרים... מנואל...
הודעה אחרונה מאת $DRAGSTER$, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום יש לי כרגע חוטי RCA פשוטים ורציתי לדעת עם אני יחליף אותם לכבלים אחרים זה יכול להשפיע באיכות שמיעה? עם כן תתנו לי הצעות אני צריך 3 RCA שיעברו מהרדיו דיסק לאחורה שכל כבל יעלה גג 50 שקל ועוד משהו עם אני יביא קבל זה יכול להשפיע קצת על העומס והסאב ידפוק יותר חזק? תודה!! המערכת שיש לי עם זה יעזור רדיו דיסק 2 מסכים פיוניר 8450, מגבר לאנזר 1000 וואט, מונובלוק קיקר 600.1 קומפוננט קדימה מורל דוטק, אחורה 6/9 פיוניר 300 סאב קיקר L7
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שמעתי שרוצים לארגן תחרות בירושלים. מישהו יודע משהו לגבי זה?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הכוונה היא טוויטר של מערכת סטריאו, האם ניתן לחבר אותו ברכב?
הודעה אחרונה מאת Coolio, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
בזמן שאני מגביר את הווליום במערכת יש לי מידי פעם הפסקות של בערך חצי שניה בפעולת הקומפוננט הקדמיים(אני מאמין גם שהסאב מפסיק לעבוד פשוט זה מהיר ואני לא מצליח לשים לב) המגבר שלי הוא JBL GTO75.4 הקומפוננט מורל דוטק וסאב קיקר קומפ מה יכולה להיות הבעייה דרך אגב המגבר לא מנוצל עד הסוף והוא חדש לפני שבועיים כמו שאר המערכת הצעות בבקשה
הודעה אחרונה מאת MAORSO, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכשתי היום את הקומפוננט שכרגע לא מחובר,עכשיו יש לי את המגבר של אינפינטי ה-6 ערוצים שכרגע מגביר רמקולים 6*9 קומפוננט וסאב. עכשיו המגבר יכול לעבוד גם כמגבר 3 ערוצים והינה הנתונים שלו:http://www.infinitysystems.com/caraudio/product.aspx?ProdId='REF5761A'&Ser=REF&Cat=AMP השאלה היא האם הקומפוננט יקבל הספק יפה מהמגבר ביחס להספק שהוא יכול לקבל או שזה לא מספיק בישבילו והוא לא ישמע טוב?
הודעה אחרונה מאת leva1986, -
- 0 תגובות
- 957 צפיות
היי רציתי לשמוע חוות דעת על 2 סוגים של קומפוננט של חברת Phoenix Gold הדגם הראשון זה Xenon X5.0 והשני זה TI 5 ELITE ראיתי פרטים עליהם אבל רציתי לשמוע אם מישהו שמע אותם ויכול לתת חוות דעת תודה מראש
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
- 2 תגובות
- 866 צפיות
אני מחפש רמקולים בגודל 3.5 אינץ' , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כאלה תודה !
הודעה אחרונה מאת lightningaudio87, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 856 צפיות
הכיוון של העזרה הוא כזה- א.בקרוס יש שתי אופציות -MID FLAT או MID HIGH,מה המשמעות של כל אחד מהם ועל מה מומלץ לשים? ב.בכיוון של הטוויטר יש מ-1 עד -7 DB,על מה מומלץ לשים? בכיוון הכללי של המערכת,השאלה היא אם יש טראקים שהוקלטו במיוחד בשביל לעזור לכוון את המערכת?
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, קניתי מערכת קומפלט לרכב שלי (הונדה סיויק 2002): 1. די.וי.די של פיוניר מדגם P8DVD יחד עם הרדיו דיסק שהיה לי לפני (סוני - שמשמש רק לרדיו ושולט על הצ'ינג'ר שהיה לי לפני) 2. 2 מגברים אחד לסאב ואחד ל4 רמקולים: לסאב: מגבר רוקפורד פוסגייט THOR" 1500RMS" לרמקולים:110 ואאט לכל ערוץ (4 ערוצים) בהתנגדות של 4 אום, Hifonics TITAN Tx8805 3. 2 סטים קומפוננט של MB QUART PCE-216 4. סאב: "Audiobahn Immortal awis-12P 2000RMS 12 5. מערבל צליל לרכב של פאנאסוניק כדי שיהיה לי 5.1 ערוצים וגם כדי שאני יוכל לשלוט על העוצמה (ל P8DVD אין בקרת עוצמה) 6. מייצב מתח של AUDIOBAHN חמישה פאראד OPTICAP50 7. וזהו נדמה לי... בכל מיקרה יש לי בעי…
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
ההתלבטות היא כזו,היום יש לי על הרמקולים ככה 301X 150X2 על הפוקאל שהם 100RMS לייטינג אודיו 50X2 על פיוניר 80RMS זה נתונים מוצהרים. אני רוצה להחליף את הלייטינג בJBL ופה אני לא יודע איך לחבר את המגברים,את הJBL או את ה301X לקומפוננט?
הודעה אחרונה מאת neo19,
-
מי מחובר 49 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 724 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- viper83
- דאבל קלאצ
- גולדן191
- daniel.asu
- yor2
- Igalz
- ypz
- Pavlik
- yuvk
- Bennik
- amosbmw
- micha