Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצובישי מממש אהבתי את העבודה שעשית בבגאז' ובמיוחד את הג'אנט המדהים הזה!!

אפשר לדעת כמה עשית DB?!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה! :oops: אבל הבנייה לא הייתה ממש מושלמת כי היו חסרים קרוסים בצדדים,והפלטה התחתונה צריכה לקבל צורה חדשה ואת זה אני אפרסם בפורם כשאני אסיים אותה.

אני לא עשיתי בסוף מדידה כי לא הייתי ברשימה ולא הצליחו להכניס אותי למדידה!,לא משנה לתחרות הבאה אני אהיה מוכן ועם קופסא בהתאם ל SPL(כרגע קופסא אטומה ל SQL).

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

שמעתי משו בקשר לפלטה שלך שאתה צריך לעשות משו!

חברה אפשר לדעת כמה זה עם הסטורקר עשה?

ואיזה מערכת הייתה לו...שמעו אצלו ממש נקי ויפה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

יש למישהו מושג מי לקח מקום 3 בקטגוריה של 2 סאבים ומעלה?

לא נשארתי עד הסוף בסביבות 3 ועשרה נסעתי הייתי חייב לנסוע

אני היייתי עם הסופר לאנסר הלבנה שהוציא 137.2.

סך הכל היתה תחרות יפה מאוד חבל שבאמת לא היה מאורגן יותר, עד שמצאתי את המקום הסתובבתי סביבו לפחות 10 פעמים עד שיצרתי קשר עם בעל החנות והוא הנחה אותי להגיע, לא נורא נקווה שפעם הבאה יהיה מסודר יותר.

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

מבחינתי לשבת באוטו של 144.5DB זה מטורף, לגבי מה אפשר להשיג מהסטרוקר הזה, אין לי מושג לאיזה מגבר הוא חובר ומה שאר המכלולים שלו...

בכל מקרה עם הוא עובד עם הסאב הזה ביום יום שיתחיל לחסוך למכשיר שמיעה

בשיפוצים

Guest תמיר .א.
פורסם

בטח שבושה, הגעתי ל143 פעם עם 2 סאבים שהם חצי מהספק שלו, ולא לשכוח שהוא ענק - 18 אינץ.

תמיר

פורסם

היה נחמד.

ותודה לאלי עם הCR-V על שנתת אחלה ראיון לכתבה!

ומאוד חבל שבסוף הוא היה היחדי!

SPL 010.jpg

SPL 043.jpg

SPL 046.jpg

SPL 054.jpg

SPL 056.jpg

SPL 061.jpg

פורסם

חול חול ואין מה לאכול

היה נחמד סה"כ :) אכזבתי לא רק את עצמי עם התוצאה של המדידה , למרות שניתן לשפר את התנאי מדידה של התחרות ['סוויפים של תדרים, ממוצעים, פיקים בתדרים שונים] ולא להיות מקובעים על תדר 55!

עם כיוון נכון גם קומפוננט יכול לפוצץ בתדר הזה. זה נשמע כאילו ישבו אצלי זוג 6על9 למדידה.. התיבה שלי מכוונת ל 35, אטומה :)

אבל נהניתי .. מהשווארמה .. מהאנשים :) היה טוב לראות ולהכיר אנשים חדשים..

תמיר סחטיין על התוצאה עם הסאבים "פייל אוף שיט" שלך :) אולי מתישהו באמת אני אבקש ממך לבנות לי איזה תיבת סלוט פורט 4על4 טורבו עם מתאם לניטרו:) ..

צוחק .. ובחזרה לענייני שמחתי לראות פרצופים חדשים ומקווה שלהבא ישתפרו תנאי המדידה של התחרות

במיוחד אחרי השיחה החביבה שהייתה לי עם מורן מאוטופרט.

שבת שלום

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

שמחתי להשאר:)

היה נחמד.. ומקווה שלא יצאתי שכונה מדי.

דווקא חשבתי שישארו עוד אנשים לעניין ויהיה יותר ייצוג לעניין, עוד דעות, עוד קולות,ועוד ידע.

אבל שמחתי לעזור ומקווה שתרמתי משהו מהצד ה"אספיאל" של העניין המערכתי:)

שבת שלום

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...